You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Voila!
Έχει και αναλ εδώ.
Ωραίος Απόλλο,

?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Ειμαι τσοντολαγωνικο
Ωραιο γκομενακι τελικα
ωραιος ο ?Ainigma?
που το βρηκες ρε κομαντο ? την ρωτησες ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Ωραιος .. γεια στην μυτι σου 
την Βυζοπαιδία την ξερατε ?
την Βυζοπαιδία την ξερατε ?

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 12.815
Ρε την Μιχο την πορνστααααρ.!! 
Τεσπα εκανα μια μικρη γυρα μιας και τρωγομουνα...
Τανταλου 14 Μπηκα μηπως δω κανα φρεσκο πιπινακι αλλα ηταν η ποοοοορν σταααααρρρ Μαρτινα Ροδες τσαντα και κοπανα.!!
αδυνατησμενη μου φανηκε, ειχε ωξω τις βυζαρες τις, το στουντιο.! ψιλοβρομουσε θα ελεγα... :S
Τανταλου 8 Μπηκα να τσεκαρω την μαυρη που υποθηκε μερικες σελς ποιο πισω, ηταν τελικα η μιλφαρα η νταρνατα η σκουρομαλα, Ζωη την ειπαμε.??
ομολογω οτι παρατηροντας την καλυτερα εχει ωραιο προσωπακι...
βαρεθηκα γρηγορα
και την εκανα για μυλο μερια να ξεπερδευω...
Φριξου 9 Η Καντυ μεσα σε ενα ολοσωμο φορεματακι που την χαλουσε, αν φορουσε το προχτεσινο συνολακι με τις μαυρες καλτσες θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν και χωρια οτι παρατηρησα σε σχεση με προχτες που την ειδα οτι εχει παρει κανα δυο κιλακια...τι την ταιζεις ρε jo.??? πιπα σουβλακι.???
και εφυγα να δω αν ειναι η Σαρα στο...
Κοροβαγκου κλειστον
και Α.Γεωργιου 34 Χριστινα Ρουμανα τοπλεσσ.!
με δυχτιοτο καλτσον και ζαρτιερες
Σκεφτομουνα να γυρησω πισω σε Καντυ, αλλα ενιωσα παλι μια βαρεμαρα οποτε και η Χριστινα μου φενοταν καλη περιπτωση οποτε περασα μεσα, τις προσφερα μερικα προκαταρτικα στα ορθια, συνεχισα στο κρεβατι, απο μερους της προκαταρτικα μηδεν, καποτα και πιπα για οσκαρ με αρκετο καραμελωμα στα αρχιδια.! ξεσκισμα ιεραποστολικα και ανεβασμα απο επανω οπου με στραγγισε κυριολεκτικα, χρονο δωματιου για ολα αυτα δεν πρεπει να πιασαμε ουτε καν 7-8 λεπτα...με ξεπεταξε.!!

Τανταλου 14 Μπηκα μηπως δω κανα φρεσκο πιπινακι αλλα ηταν η ποοοοορν σταααααρρρ Μαρτινα Ροδες τσαντα και κοπανα.!!

Τανταλου 8 Μπηκα να τσεκαρω την μαυρη που υποθηκε μερικες σελς ποιο πισω, ηταν τελικα η μιλφαρα η νταρνατα η σκουρομαλα, Ζωη την ειπαμε.??
βαρεθηκα γρηγορα

Φριξου 9 Η Καντυ μεσα σε ενα ολοσωμο φορεματακι που την χαλουσε, αν φορουσε το προχτεσινο συνολακι με τις μαυρες καλτσες θα εμπενα με χιλια, αλλα δεν και χωρια οτι παρατηρησα σε σχεση με προχτες που την ειδα οτι εχει παρει κανα δυο κιλακια...τι την ταιζεις ρε jo.??? πιπα σουβλακι.???

Κοροβαγκου κλειστον

Σκεφτομουνα να γυρησω πισω σε Καντυ, αλλα ενιωσα παλι μια βαρεμαρα οποτε και η Χριστινα μου φενοταν καλη περιπτωση οποτε περασα μεσα, τις προσφερα μερικα προκαταρτικα στα ορθια, συνεχισα στο κρεβατι, απο μερους της προκαταρτικα μηδεν, καποτα και πιπα για οσκαρ με αρκετο καραμελωμα στα αρχιδια.! ξεσκισμα ιεραποστολικα και ανεβασμα απο επανω οπου με στραγγισε κυριολεκτικα, χρονο δωματιου για ολα αυτα δεν πρεπει να πιασαμε ουτε καν 7-8 λεπτα...με ξεπεταξε.!!

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 12.815
Επιβαιβεωνετε η στενουρα - ξηροτητα .. μονο ο καραμαν δε πηρε θεση
φοβαται μη τον πουμε μικροτσουτσουνο φαινετε![]()
Δεν παιζει ρολο η ποσοτητα αλλα η...ποιοτητα.!!

Για Σαρα δεν θυμαμαι να ηταν στενομουνα, αλλα αν παω Καντυ, (που θα παω μεχρι τον Δεκεμβρη σιγουρα γιατι κατα τις 6-7/12 προγραμμα λεει Βριλησου και Πειραιως.!!!

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Δεν παιζει ρολο η ποσοτητα αλλα η...ποιοτητα.!!
![]()
![]()
Για Σαρα δεν θυμαμαι να ηταν στενομουνα, αλλα αν παω Καντυ, (που θα παω μεχρι τον Δεκεμβρη σιγουρα γιατι κατα τις 6-7/12 προγραμμα λεει Βριλησου και Πειραιως.!!!) και ζητησω κωλο και μου αρνηθει θα σε ενημερωσω.!!
![]()
Αντε πανε να δουμε .. σ εμενα παντως μονο που δε τραγουδουσε

αν και αν ειναι να τις μετρησουμε ποιο καλα να παμε να πιουμε εναν καφεκο
και μετα τις μετραμε με την υσηχια μας

Κλειστο σημερα το κοροβαγκου ε ? μμμ, μηπωες εχει περιοδο ?
μηπως παιζει ρολο και γιαυτο ηταν σφηχτο-ξηρη αυτες τις μερες ?
το Θεμα θα διερευνειθει

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 12.815
Αντε πανε να δουμε .. σ εμενα παντως μονο που δε τραγουδουσε
αν και αν ειναι να τις μετρησουμε ποιο καλα να παμε να πιουμε εναν καφεκο
και μετα τις μετραμε με την υσηχια μας
Κλειστο σημερα το κοροβαγκου ε ? μμμ, μηπωες εχει περιοδο ?
μηπως παιζει ρολο και γιαυτο ηταν σφηχτο-ξηρη αυτες τις μερες ?
το Θεμα θα διερευνειθει![]()
Ηταν κλειστο γιατι της εδωσα ρεπο.!!

Παντως η Χριστινα στο λαφαμ, δεν χρησημοποισε κρεμα καθολου και οταν εποιασα να βγαλω την καποτα ηταν θεοστεγνη, χωρις ιχνος λιπαντικου επανω, επισης το απλο απο 30 ευρα και ξαναρχισαν το παραμυθι με τις καρτουλες...

jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Ρε την Μιχο την πορνστααααρ.!!![]()

Δε δινω τυχαια ονοματα

Οταν την ειπα οδο Βρομυλου , ειχα παρει μυρωδια τι παιζει
βαρεθηκα γρηγορα

Πηρε κιλακια ? ααα λες να φταιει που της εκλεισα την εξοδο ?
δε ξερω οταν την ξαναδω θα σου πω ... παντως και γω πριν τον Δεκεμβρη το κοβω

Αυτο με το καραμελωμα μαρεσε πολυ ,
προχθες που την ειδα ομως εχει κατι πατσαδακια δωθε κειθε
δε μου εκανε κλικ .. αν δεν ηταν αυτο με το καραμπαλικινγκ θα ετρωγε Χ
τωρα τρωει Ψ

Ενδυματολογικα φτωχη την χαρακτηριζω παντως
Αμα περασες καλα στ @@ σου η ωρα ;)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Ηταν κλειστο γιατι της εδωσα ρεπο.!!![]()
Παντως η Χριστινα στο λαφαμ, δεν χρησημοποισε κρεμα καθολου και οταν εποιασα να βγαλω την καποτα ηταν θεοστεγνη, χωρις ιχνος λιπαντικου επανω, επισης το απλο απο 30 ευρα και ξαναρχισαν το παραμυθι με τις καρτουλες...![]()
αλλο ενα συν ...
με 30 ισως ψηθω , στην τελικη δε την πηδαω , θα παρω διπλη μεριδα καραμπαλικινγκ
Το απλο 30 εχει ναι , και η καρτα υσχηει απο 40 και πανω ...αυτο ξερω
εκτος αν το ξανααλαξανε

Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 12.815
αλλο ενα συν ...
με 30 ισως ψηθω , στην τελικη δε την πηδαω , θα παρω διπλη μεριδα καραμπαλικινγκ
Το απλο 30 εχει ναι , και η καρτα υσχηει απο 40 και πανω ...αυτο ξερω
εκτος αν το ξανααλαξανε![]()
Τρελο καραμελωμα λεμε.!!

Αν πας παρε 30αρι αν δεν σε αρεσει να κλαψεις λιγοτερα, αλλα μια δοκιμη αξιζει...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Μπραβο!και Woodman το ξεκωλακι!!Οχι ο,τι να'ναι...Ωραια σουφρα εχει παντωςVoila!
Έχει και αναλ εδώ.
Αντε να δουμε και καμια Σιλβια Σαιντ σιγα σιγα

GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Παίδες...χωρίς να ξέρω ότι θα μιλήσετε γι αυτήν...μπήκα Χριστίνα La Femme... Τι έκφυλο τούμπανο και τι καραμέλωμα και τι άγριο σεξ και όλα αυτά στο 30αρι...ΑΞΙΑ
Είναι πράγματι πολύ έκφυλη και για kinky καταστάσεις είναι εξαιρετική, έχω και ιδίαν άποψη μιας που την έχω τιμήσει και εγώ, και όντως κάνει πολύ άγριο γαμήσι.

Τον δρόμο μας τον χάραξε ο εκλεκτός μας συναθλητής gl που έγραψε και την πρώτη κριτική για αυτή.
Αν μέχρι σήμερα το βράδυ ή έστω στην χειρότερη αύριο, οι εξελίξεις είναι ευοίωνες είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την επισκεφθούμε και να πανηγυρίσουμε με τον δικό μας τρόπο.

Γαμήσια τρελά.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 336
- Πόντοι
- 36
Aδυνατη?Γεματη?Μεγεθος βυζιών?Με ποια μοιαζει?Και σε ποια βαρδυα σας παρακαλω?Είναι πράγματι πολύ έκφυλη και για kinky καταστάσεις είναι εξαιρετική, έχω και ιδίαν άποψη μιας που την έχω τιμήσει και εγώ, και όντως κάνει πολύ άγριο γαμήσι.
Τον δρόμο μας τον χάραξε ο εκλεκτός μας συναθλητής gl που έγραψε και την πρώτη κριτική για αυτή.
ΑΑν μέχρι σήμερα το βράδυ ή έστω στην χειρότερη αύριο, οι εξελίξεις είναι ευοίωνες είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να την επισκεφθούμε και να πανηγυρίσουμε με τον δικό μας τρόπο.![]()
![]()
Γαμήσια τρελά.
Aδυνατη?Γεματη?Μεγεθος βυζιών?Με ποια μοιαζει?Και σε ποια βαρδυα σας παρακαλω?
Ηλικία λίγο πριν τα 30, ύψος 1,65(+/-), σώμα γεμάτο αλλά σφιχτό και βιζύ 3,5-4 πολύ καλό. Ένα από τα συν της: δε λέει μαλακίες του τύπου "μη μου χουφτώνεις τα βιζιά-μη μου γλύφεις τις ρόγες"
Βάρδια δεν έχει στάνταρ, αλλάζει και άλοτε είναι βράδυ άλοτε πρωί. Για σίγουρα δες αναφορές από διάφορους πορνορεπόρτερ (υπάρχουν κάποια άξια παλικάρια εδώ μέσα) και στο θρεντ του Λα Φαμ
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
Έχω ενδιαφέροντα νέα από Κοζάνη για όσους ψήνονται.
;)

Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Αντε να δουμε και καμια Σιλβια Σαιντ σιγα σιγα![]()
![]()

Όχι πως θα με χαλάσει και η Laura Angel αν έρθουν παρέα....

dreamakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι πως θα με χαλάσει και η Laura Angel αν έρθουν παρέα....![]()
Ας ερθει και η Anita Blonde - καθόλου δεν με χαλάει - Αν και μάλλον θα "γέρασε" πλέον

rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αυτην την ωρα στο Βαρδαρη
Σαπφους 20: Η Μονικα η Ισπανιδα αδυνατο μωρο με μικρο βυζακι σχεδον ανύπαρκτο κολαρακι ωραια επιδερμιδα
Πρασινο: Αλισια ωραιο ξανθο μωρο με τριαρι βυζι και ωραιο κολαρακι
Απο 30 και εχει και ισπανικό και κολαρακι
Σαπφουσ5: Μιρελα δεν ξερω ρα παιδια αλλα δεν μαρεσει αυτη η κοπελα ψηλά ειναι και τα κυπαρισια
Προμήθεια25: Ειρηνη πολυ χαμογελαστη και ευδιαθετη η τσατσα πολυ αλανι και παλι είχαμε εγγυηση επιστροφης χρηματων λεει ξέρει σε τι άλογο ποντάρει
Προμήθεια 19: η ψιλη ξανθια με το αγορε μαλλι ονομα δε φυλακή sorry
Προμηθεωσ14: Η Ζουζανα μου κανει σαν την Ειρηνη πριν 10 χροναι σφιχτό κορμι κοντο μαυρο μαλλι και αυτη χαμογελαστη στο σαλοναρισμα
Προμηθεωσ11: Η Βερονικα πολυ ωραια κοπελα και η τσατσα πολυ ευγενικη και καθολου πιεστικη ειπε οποτε τύχει περνά μεσα για να περασεις καλα και απο οτι θυμαμαι γραφονται καλα λογια
Σαπφους 7: Η Νικολ αμάν βυζαρες πρωτα μπήκαν τα βυζια στο σαλονι και μετα η Νικολ
Τανταλου 9: Μια μαυρομαλλα αδυνατη με πεσμενο κολο η τσατσα ΟΝΕ δεν ειπε αλλα δεν ηταν η Μιχο ουτε η Ζωη ουτε η Μαρτινα μιλούσε πολυ καθαρά ελληνικα μαλλον εγχώρια
Τανταλου 14: Λιλη περιμενα πολυ ωρα και αργουσε και εφυγα
Τανταλου 8: Νταιζυ μικρή σε ηλικια δεν πρεπει ναναι πανω απο 20 ψιλη με βυζαρες μελαχρινη νταρντανα εχει και τατου
Αυτα καυλιαρηδες καλα γαμησια
Σαπφους 20: Η Μονικα η Ισπανιδα αδυνατο μωρο με μικρο βυζακι σχεδον ανύπαρκτο κολαρακι ωραια επιδερμιδα
Πρασινο: Αλισια ωραιο ξανθο μωρο με τριαρι βυζι και ωραιο κολαρακι
Απο 30 και εχει και ισπανικό και κολαρακι
Σαπφουσ5: Μιρελα δεν ξερω ρα παιδια αλλα δεν μαρεσει αυτη η κοπελα ψηλά ειναι και τα κυπαρισια
Προμήθεια25: Ειρηνη πολυ χαμογελαστη και ευδιαθετη η τσατσα πολυ αλανι και παλι είχαμε εγγυηση επιστροφης χρηματων λεει ξέρει σε τι άλογο ποντάρει
Προμήθεια 19: η ψιλη ξανθια με το αγορε μαλλι ονομα δε φυλακή sorry
Προμηθεωσ14: Η Ζουζανα μου κανει σαν την Ειρηνη πριν 10 χροναι σφιχτό κορμι κοντο μαυρο μαλλι και αυτη χαμογελαστη στο σαλοναρισμα
Προμηθεωσ11: Η Βερονικα πολυ ωραια κοπελα και η τσατσα πολυ ευγενικη και καθολου πιεστικη ειπε οποτε τύχει περνά μεσα για να περασεις καλα και απο οτι θυμαμαι γραφονται καλα λογια
Σαπφους 7: Η Νικολ αμάν βυζαρες πρωτα μπήκαν τα βυζια στο σαλονι και μετα η Νικολ
Τανταλου 9: Μια μαυρομαλλα αδυνατη με πεσμενο κολο η τσατσα ΟΝΕ δεν ειπε αλλα δεν ηταν η Μιχο ουτε η Ζωη ουτε η Μαρτινα μιλούσε πολυ καθαρά ελληνικα μαλλον εγχώρια
Τανταλου 14: Λιλη περιμενα πολυ ωρα και αργουσε και εφυγα
Τανταλου 8: Νταιζυ μικρή σε ηλικια δεν πρεπει ναναι πανω απο 20 ψιλη με βυζαρες μελαχρινη νταρντανα εχει και τατου
Αυτα καυλιαρηδες καλα γαμησια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38