- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα ένας από τους επόμενους στόχους μου , θα τιμηθεί οπωσδήποτε το συντομότερο δυνατόν.
- Σαπφούς 5 , η Μιρέλλα η μικρή, έχει τιμηθεί στο παρελθόν με καλές εντυπώσεις θα ξανατιμηθεί και στο μέλλον.
- Σαπφούς 8 , η Τερέζα, ο λόγος και η αιτία της πρωινής μου τσάρκας, εμένα δεν με πολυάρεσε, αν δεν ήταν ο Maanes,ούτε που θα την έδινα σημασία, ίδωμεν.
- Σαπφούς 7 , η Νικόλ η Γκαλίδα.
- Σαπφούς 20 , η busty Νταϊάνα, έβαλε και κάνα διό κιλάκια, αλλά παρόλα αυτά παραμένει από τις πρώτες του Βαρδάρη.
- Ταντάλου & Σαπφούς , το σούπερ πιπίνι η Ρουμάνα η Άντζελα, πολύ thin, και αρκετά όμορφη για τους λάτρεις του είδους.
- Ταντάλου 9 , η Καμέλια, ολίγον αδυνατισμένη αλλά δεν της πήγε , την προτιμούσα πιο BBW, χάλασε.
- Ταντάλου 8Α , η Ζωή η κοκκινομάλλα μου έκανε λίγο κλικ , αλλά προηγούνται άλλες.
- Ταντάλου 14 , η Κατερίνα , ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί σε φυσικό βυζί αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε κολοτρίφτικε πάνω μου , αλλά μια φορά που την πήρα ήταν αρκετή.
- Προμηθέως 25 , η Ειρήνη που συνέχεια τη βρίσκω μπροστά μου, όταν την έψαχνα ήταν εξαφανισμένη, δυνατή πάντως προτείνεται.
- Προμηθέως 19 , δεν μπήκα μέσα για ευνόητους λόγους, προφανώς η Μαιρούλα.
- Προμηθέως 14 , η πιο ευγενική μαντάμ όλων των μπουρδέλων της Θεσσαλονίκης. Κοντά της η Σαμπρίνα του Λουξ.