Τον πρόεδρο τζάμπα τον ψηφίσαμε? gl τι κάνεις? Πρέπει να δώσεις λύση στο θέμα . Στις επόμενες εκλογές jo δαγκωτό θα ρίξω με φαίνεται. Έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά ;)
Τον πρόεδρο τζάμπα τον ψηφίσαμε? gl τι κάνεις? Πρέπει να δώσεις λύση στο θέμα . Στις επόμενες εκλογές jo δαγκωτό θα ρίξω με φαίνεται. Έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά ;)
Πολυ τραγικη η κατασταση σημερα.....και γενικα εχω την εντυπωση οτι ο βαρδαρης την εχει δει αμαρετι.Ακουγα κατι 80αρια για κουλουρι ή για 69 και μου πεφταν τα μαλλια..
Papazits αν ξερει αυτος ο Kikas για την ρεβεκα ποτε γυριζει ας του πει καποιος να μου απαντησει γιατι δεν μπορω να τον βρω τον συνγκεκρημενο χρηστη και 2ον η Ρεβεκα ειναι φλεγων καταθεση που πρεπει να κανω την ξερω απο τοτε που αρχησε να δουλευει βαρδαρη εχω κανει αρκετες επισκεπσεις σε συτην και εχω περασει super και τωρα που δουλευει σε studio θα ειναι ακομα πιο καλη σε θεματα υπερεσιων θελω να νομιζω αυτα οπιοσδηποτε γνωριζει για την Ρεβεκα που δουλευει στην Φριξου 14 επαναλαμβανω παρακαλω ας μου πει