Επισκέπτης
ΔΩΣΕ Κ ΣΩΣΕ!!!!!
ναι ναι...σχεδον παρθενα....χαχαχα καραμαν ΘΕΟΣπωωωωωωωωωωωωωω...η Μαιρουλα θα ειναι και αγαμητη τοσους μηνες.!!!![]()
![]()
![]()
Μου κάνατε ζημια τωρα κ μου φαίνεται θα φύγω καρφι.... ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΙΑ!
Έρχομαι ξοπίσω σου Maanes...............
Κι’ άλλα ευχάριστα νέα.![]()
![]()
Το μπλε της Προμηθέως, το Προμηθέως 19, το σπιτάκι της Μαιρούλας ξανά ανοικτό μετά από 9 μήνες που ήταν κλειστό.
Μόνο από έξω πέρασα σήμερα το πρωί, μιας που ήταν αδύνατο να βρεις parking και είχα και δουλειές. Το απόγευμα θα υπάρξει κανονική ανταπόκριση και πιθανή κατάθεση αν είναι η Μαιρούλα υπηρεσία.
Αγαπόυληδες σπεύσατε (μέσα κι εγώ).![]()
![]()
![]()
Άνοιξε και το ΕΡΩΣ παιδιά! το Τανταλου 9 δηλαδή!
Σήμερα πήγα, ήταν η Αννίτα η ιταλίδα, η τσατσά και ένας μάστορας!!!
Πέρασα μέσα και ξενέρωσα γενικά, μου φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλη για τα γούστα μου, έχει ωραία φάτσα όμως.
Εμμανουελα
αρκετα καλο σωμα!πίπα με πολυ χειρομάλαξη!![]()
χωρις deep throats και αλλα δυσκολα!ουτε περιποιηση στα @@!Jo θα γλυτωσεις και
το ξυρισμα στα χαμηλα! καλα στησιματα αλλά υποψια ξεπετας! μάλλον δεν θα ξαναπερνα!
και κάπου αλλου την θυμαμαι αλλα απο που?![]()
φιλε τζο να ζητησεις φραγκα και δικαιωματα απο το βιλα!
4 λεπτα διαφιμιση τους ανεβασες!![]()
Υπομονη .. οπου ναναι θα ληξει και η αδεια την Βιλλας και σε κανα δυο μερες θα να ανοιξουν ολα
πορειες και μαλακιες ...
Κι ο μπουταρης θελει τον Γερμανο του ... ή μαλλον την Γεγμανιδα του
www.imagerous.com/][/URL]
ώπα μαγκες! παίζει κανα τηλ απο μαντζάρου 14? εμμανουέλα ακούω και τρελένομαι!!!! αν είναι η γνωστή ξανθιά κύπρια με τις βυζάρες....ωωω ρε μάναααααα θα πηδηχτώ απο το παράθυρο!!!!!!!!!!!!!!!
Η πρωτη και οριτζιναλ εμμανουελα που ολοι οι παλιοι αγαπησαμεποιά είναι αυτή?
ok πήρα αλλά με την τσατσά δεν βγάζεις νόημα... με λίγα λόγια δεν ήθελε να μου αποκαλύψει τπτ...
πάντως δεν πιστεύω να είναι η γνωστή. μου μίλησε για μια μικρούλα προς το ξανθό...