dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.297
- Πόντοι
- 10.135
ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΠΑΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.
![]()
κ καλα κανεις...τωρα που εχει πεσει οικονομικη δυσπραγια ολοι στανταρακια θα ψαχνουμε στο τελος...
![]()
γιατι η τσατσα ρεταρντερ καργα με ονοματαΤζο όχι δεν πήγα, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. Αν μπορέσω θα τσεκάρω αύριο. Γιατί λες ότι δεν είναι καινούργια?
κωλετη....σε γενικες γραμμες αποκλειεται να φας φολα....Γεια σας παιδιά ειμαι καινούριος εδώ και θέλω βοήθεια... Σε ποιο με συμβουλευεται να πάω μιας και πρόκειται για πρώτη φορά σε μπουρδέλο???
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???...Μας μελαγχολησες ομως ρε μπαγασα...Αφιερωμενο πρωτα στο μωρο μου φυσικα αλλα , αλλα και σε οποιον αλλον αρεσει
Εχω την αισθηση οτι χαιρεταω μια ολολκηρη "φαση" και οχι απλα το στανταρακι μου
Γιατι οπως λεει και μεγας Μπιλης δεν ειναι η απουσια της μοναχα που πληγωνει
ειναι και η πικρα που πονα για οτι τελειωνει ...και η Μπουρδελο-κατάσταση μοιαζει να τελειωνει
τουλαχιστον ο αγαπημενος πολλων Βαρδαρακος δεν την βγαζει καθαρη ...
ωχ, θα μεινουμε μαζι στο ραφι μαλλον :'(γιατι η τσατσα ρεταρντερ καργα με ονοματα
την βικη φοβαμαι θα ενουσε που ειχε καιρο να παει
αν πας ρωτα τους αν εχουν καμια "για παντρεια "...
στα ραφι θα μεινω μου φαινετε :- :'(
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ???...Μας μελαγχολησες ομως ρε μπαγασα...
Βρωμαει πολυ αυτη η υποθεση μου φαινεται...
Όλα γίνονται για φτηνά οικόπεδα ρε σι στο Βαρδάρη τουλάχιστον, το μαρούλι διαλύει τα πάντα για άλλη μια φορά. Τώρα γιατί μπουρδέλα όπως η Βίλα δεν παίρνουν άδεια που είναι στην μέση του πουθενά με ένα στριπτιτζάδικο απέναντι δεν μπορώ να καταλάβω...
ωραίο review φιλάρα μπράβο, βοήθησες αρκετά !!!!!Σημερινή απογευματινή τσάρκα στα στενά του Βαρδάρη και όχι μόνο.
Σαπφώς 20 – Η Εμμανουέλλα, λεπτή ψηλή γκομενίτσα με ωραίο κολαράκι, μέτρια πράγματα.
Ταντάλου & Σαπφώς – Η Γιάννα με πονηρό βλέμμα, ωραία καμπυλωτή κοιλίτσα και μεγάλη τουρλωτή κολάρα, στα υπ΄ όψη.
Ταντάλου 8Α – Η Βίκυ η Ουκρανή, με κεφάκια αλλά και λίγα παραπάνω κιλάκια που δεν την χαλάνε όμως, κάποια στιγμή θα την τιμήσω.
Ταντάλου 14 – Η Κατερίνα, με μεταγραφή απ΄ το τσίρκο, σε πολύ καλή κατάσταση, βγήκε στο σαλόνι με τα πανέμορφα βυζάκια της φόρα παρτίδα. Πρωινή ήταν η Μέρτσυ και βραδινή μεταμεσονύκτια θα είναι η Βίκυ η Πίπινη (δεν τη σήκωσε το τσίρκο με τις αναδουλειές που έχει). Στα ευχάριστα είναι ότι με αυτή τη μαντάμ οι μυρωδιές έχουν ελατωθεί σημαντικά και είναι πλέον στις μέσες τιμές του Βαρδάρη.![]()
Προμηθέως 25 – New entry, λεπτό μελανούρι από Ισπανία, ωραίο κορμί και καλή φατσούλα, Ελληνικά δεν μιλά καθόλου απ΄ ότι κατάλαβα, όνομα με επιφύλαξη Εμμανουέλλα. Αύριο μεθαύριο επιστρέφει η Ειρήνη για όσους ψήνονται (και εγώ μέσα).
Προμηθέως 11 – Η γνωστή και μη εξαιρετέα Ήρα.
Σαπφώς 7 – Κάποια καινούργια (τουλάχιστον για μένα) από Βουλγαρία ίσως, όνομα δεν μου είπαν παρόλη την επιμονή μου, ξανθιά πρόσχαρη γύρω στα 30 και πολλά υποσχόμενη.
Τσίρκο – Η Λάουρα, με το ζόρι κρατήθηκα να μην περάσω, όμως κάποια στιγμή θα την τιμήσω στα σίγουρα.
Λαφάμ – Η Μαρία η Σλοβάκα, βραδινή η Τζέσικα, κάποια στιγμή θα πρέπει να την δω αυτήν.
Νικ. Ουρανού 26 – Η Ρωξάνα με βυζάρες να ξεχειλίζουν από το μαύρο σουτιέν, και αφράτη κολάρα να ξεπροβάλει μέσα από το μαύρο στριγκάκι της, έδωσα τόπο…. Η Μαρτίνα επιστρέφει τον άλλο μήνα
Από τα υπόλοιπα δεν πέρασα, πάντως με έκανε μεγάλη εντύπωση η πολύ μεγάλη αναδουλειά που έχουν τα καταστήματα, αδειανά από Συναθλητές στην κυριολεξία, η κρίση καλά κρατεί.
συγνωμη κιολας αλλα η δικαιολογια για φτηνα οικοπεδα και φιλετα στον βαρδαρη μου φενεται λιγο μαλακια
ο βαρδαρης και 100 χρονια απο τωρα τα ιδια θα ειναι σαν περιοχη
δηλαδη μαζι με τα μπουρδελα θα κλεισουν και τα κινεζαδικα κλπ και θα γινει η νεα κρηνη? παπαρια κατι αλλο ειναι
υ.γ jo η κριστιν εστω και τωρα στο τελος σου εκμυστηρευτηκε οτι ειναι "χρησταρας"??![]()
![]()
:o :o :oυ.γ jo η κριστιν εστω και τωρα στο τελος σου εκμυστηρευτηκε οτι ειναι "χρησταρας"??![]()
![]()