Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
συγκλονιστικες πραγματι οι εξελιξεις και αποκαλυψεις αλλα εν μερει δεν μου κανει εντυπωση....λαμβανομενου υποψην οτι α)τα μπουρδελα ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ αισθητα σε σχεση με πριν ενα δυο χρονια που ειχαμε φτασει σε ενα ζενιθΠαιδία της πουτάνας πραγματικά στην πιάτσα, χαμός στο ίσιωμα! Άπειρες!
-αγοραιος ερωτας δεν θα παψει ποτε να υπαρχει με την μια ή την αλλη του μορφη
-ποια μορφη λοιπον προτιμανε;αυτην της πιατσας με τους οποιους κινδυνους υγειας κλπ εγκυμονει για τα παιδια τους και την κοινωνια ευρυτερα;
ή αυτην του οργανωμενου οικου;που στην τελικη περα απο ενα φωτακι που δεν ειναι πλεον καν κοκκινο δεν ενοχλει επι της ουσιας κανεναν;
καλημερα παιχτες...
διαβαζοντας προσεκτικα και το εδω θεμα και το θεμα του λα φαμ
1.αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να δημιουργειται πανικος οτι κατι εχει αρρωστια κτλ....εδω δεν εχει ακουστει τιποτα για τραβελια που κανουν χρονια πιατσα κτλ...αν ειχε συμβει κατι οι πρωτοι που θα το μαθαιναμε θα ημασταν εμεις καθως εχουμε κανει το χομπυ σπορ...εξαλλου την εχει παρει κανεις ακαπωτα...και μη μιλησετε για πιπες γιατι εξω σκεφτειτε πως καθε γκομενα που γνωριζουμε ακαπωτα τον δινουμε..για μενα δεν υπαρχει καν το ενδεχομενο....
2.μου φαινεται προφανες οτι τα σπασανε με τη λαφαμαινα...και αυτη φυσικα δεν θα πει μου εφυγε...απο την αλλη για σκεφτειτε το απλο...οταν εχουμε πει τοσες φορες για τις παλιες τιμες...η λαφαμαινα δεν θα τα εχει μαθει/διαβασει? δυσκολο ειναι να τα χαλασουν...?
3.με τοσα λιγα σπιτακια....που θα δουλεψουν ολες?
4.το ενδεχομενο να παιζουν νταβαδες κτλ απο πισω το σκεφτηκατε?
καλημερα....
συγκλονιστικες πραγματι οι εξελιξεις και αποκαλυψεις αλλα εν μερει δεν μου κανει εντυπωση....λαμβανομενου υποψην οτι α)τα μπουρδελα ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ αισθητα σε σχεση με πριν ενα δυο χρονια που ειχαμε φτασει σε ενα ζενιθ
β)οι γνωστες αυτες κοπελες δεν ειχαν οπως λεει ο αλ τροπο διασυνδεσης με το κοινο τους και δεν προλαβαν να φτιαξουν πελατολογιο,να μοιρασουν κινητα κλπ-δεδομενου οτι για τους παλιους και γνωστες πολλες απο τις παλιες γνωστες κοπελες των στουντιο λιγο πολυ καναν και εξτραδακια σε σπιτια ή ξενοδοχεια κατοπιν συνεννοησεως με καλους πελατες τους....
γ)σιγουρα τα λεφτα ειναι ολα στην τσεπη....ή σχεδον ολα...
δ)εμμεσα ισως ειναι θετικο το γεγονος και αποτελεσει αφορμη για σχολια και διαμαρτυριες απο τους κατοικους αλλα και μεσο πιεσης προς την δημοτικη αρχη για την αναγκη αμεσης επαναλειτουργιας ολων των κλειστων οικων....και κατι τελευταιο....ολοι οι συνειδητοποιημενοι κατοικοι και πολιτες πρεπει να αντιληφθουν δυο πραγματα
-αγοραιος ερωτας δεν θα παψει ποτε να υπαρχει με την μια ή την αλλη του μορφη
-ποια μορφη λοιπον προτιμανε;αυτην της πιατσας με τους οποιους κινδυνους υγειας κλπ εγκυμονει για τα παιδια τους και την κοινωνια ευρυτερα;
ή αυτην του οργανωμενου οικου;που στην τελικη περα απο ενα φωτακι που δεν ειναι πλεον καν κοκκινο δεν ενοχλει επι της ουσιας κανεναν;

θαπαω να τον φουρνι....σω
ευκαιρια για μεγαλη μπουρδελοτσαρκακαλο βολι συναδελφε και αν εχεις καλη κριτικη ανεβασε την!!καλημερα .οπως καταλαβα απο χθες το βραδυ και για μερες ολοι θα ασχολουνται με την σιμονα. εγω παντως φευγω για φουρνιντεκ .αλλα μεταξυ μας δικαιολογια για την γυναικα μου ειναιθαπαω να τον φουρνι....σω
![]()
ευκαιρια για μεγαλη μπουρδελοτσαρκα
btw...χθες καταθεση ερημιτη στην αννα ρουμανα...μιλφ...τυπικη...ουτε εκλαψα ουτε πανηγυρισα για τα 30...
δεν την ηξερα/δεν θα την ξανατιμησω
καλημερα .οπως καταλαβα απο χθες το βραδυ και για μερες ολοι θα ασχολουνται με την σιμονα. εγω παντως φευγω για φουρνιντεκ .αλλα μεταξυ μας δικαιολογια για την γυναικα μου ειναιθαπαω να τον φουρνι....σω
![]()
ευκαιρια για μεγαλη μπουρδελοτσαρκα

και κατι ακομα ρε μαγκες...
εμφανιζεται πχ ο kikas....τον κολλησε η ρεβεκκα...μετα εξαφανιζεται..ουτε λεει οτι ειπε μαλακια ουτε τιποτα....
εμφανιζεται αλλος...τον κολλησε αλλη γνωστη κοπελα...δεν το ειχε πει στο φορουμ οποτε οσοι ξερουμε / ξερουμε....δε λεει οτι ολα καλα τελικα ( μαλλον )
με τις ιδιες κοπελες εχουν παει οι πιο πολλοι παιχτες...πχ με του δευτερου διαβασα προσφατη κριτικη του al
πετανε μια μαλακια...και ολοι νομιζουν οτι εχουμε πανω μας ΣΜΝ....
κοψτε τις μαλακιες σας παρακαλω...και αν τυχον πειτε και μια παπαρια λογω στραβωματος ειτε στο συγκεκριμενο ζητημα ειτε σε αλλα πειτε , οκ , λαθος εκανα και τελειωσε...
καλες ειναι οι ιστοριες για φιδεμπορες που γαμανε τα παντα κτλ και τραγουδανε και ποιηματα κτλ ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟ JO ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ) αλλα το θεμα μας ειναι η ενημερωση και οχι οι παπαριες....
btw...χθες καταθεση ερημιτη στην αννα ρουμανα...μιλφ...τυπικη...ουτε εκλαψα ουτε πανηγυρισα για τα 30...
δεν την ηξερα/δεν θα την ξανατιμησω
Καλό φούρνισμα και εγώ κάπου εκεί θα τριγυρνάω, και μάλλον προς Ερημίτη μεριά παίζει η θεία Νάντια.![]()
![]()

...οχι και πολυ μου λεει :o :oακουστε τι επαθε ο αγαπημενος σας πορνοπερπορτερ σημερα....εγω δηλαδη![]()
![]()

...οχι και πολυ μου λεει :o :oΠοια Μαντυ μωρε??...Δε μπηκα στο Βιλα το ειχα δει στο αλλο σαιτ.Παιζει να εβγαινες αληθηνος , πολυ κουπι τελευταια και απ οτι ειπαν και για Μαντυ πεσμενη την ειδαν (στο σαλονι)
Τι φορουσε το μωρο μου ?
πατατα ?ωωωχ ρε Αλ ασε τα μπουρδελα και πανε στην εκκλησια αυριο..
δε σε παει τελευταια ε ?![]()
Ποια Μαντυ μωρε??...Δε μπηκα στο Βιλα το ειχα δει στο αλλο σαιτ.
Ολο τα ιδια φοραει κι αυτη μωρε....Τσιγκουναρου Μερκελινακακως δε μπηκες νμα μου πεις τι φορουσε το μωρο μου ... πως θα τραβηξω μαλακια σημερα το βραδυ
πραγματι .. στο ευχομαι ολοψυχα ... εχεις κατι στο μυαλο σου ?![]()
οικονομια στην βενζινη το λενε αυτο ?
ααα δε μου λες . το ενημερωνεις το σημειωματαριο σου ?![]()