Η Μαντυ η Mandy made in germany !
Η Μαντυ η μελαχρινούλα μπουμπούκα από Γερμανία γύρω στα 26 χρονών με τα ωραία πράσινα μάτια !!! Η κοπέλα έχει σιλικανατο βυζομπαλο κωλαρα για χούφτωμα ! αν και με αρέσουν τα λεμονάτα έκανα σκέψη ας τα δοκιμάσω ..
Υπηρεσία ευγενική , χώρος πεντακάθαρος !!!
Χτες βραδάκι Τετάρτης έκανα μια τσάρκα στην Βίλλα , για να χωνέψει το φαί που έχω φάει. Σουπιές γεμιστές με ρύζι και μανιτάρια και πατάτες τηγανιτές και σαλάτα κόκκινο λάχανο !
το γεγονός ότι είχα να γαμησω κάτι μέρες μου είχε γίνει κάγκελο κάτω από το παντελόνι βλέποντας την.
στο καθιστικό κουβεντιάσουμε λιγάκι πριν μου δείξει το δωμάτιο.. Κάθισα.. καθώς έσκυβε έβλεπα ολόκληρο το μεγαλείο των βυζιών της. Κάθισε και σήκωσε λιγάκι το φόρεμά της έτσι που έβλεπα τις πολύ προκλητικές γάμπες της
Με έβλεπε με πολύ ενδιαφέρον από πάνω ως κάτω και μου μιλούσε με γλυκύτητα. Έβλεπα τα βυζιά της κάθε φορά που έσκυβε και τρελαινόμουνα. Προπορευότανε και περπάταγε με πολλή χάρη και πού και πού άγγιζε απαλά το χέρι της στην πλάτη ή στο βραχίονά μο..Και με ηλέκτριζε ο μαγνητισμός της. Ήτανε όλα της απόλυτης αρέσκειάς μου . Της είπα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλα και κλείσαμε τη συμφωνία.
Μπήκα στο δωμάτιο τελικά ξεντύθηκα και πήγα στο νεροχύτη να πλύνω τα χέρια μου και το ξυρισμένο μικρό κουκλάκι ! τζαααα να σου και η Μαντυ !
Hallo hallo ! με βλέπει με το προκλητικό βλέμμα της έρχεται κοντά μου γονατίζει και αρχίζει να με κάνει μασάζ τις μπάλες με την γλωσσίδα της . Άρχιζε σιγ σιγά σιγά να με γλύφει με την γλώσσα της το πέος από κάτω προς τα πάνω αχ καύλωσα πιο πολύ μου γίνε πέτρα κάγκελο !αυτό κάνα 3 λεπτο αρκετό ήταν πολύ καλό !!
Μετά με λέει comon baby και με δείχνει με το βλέμμα της το κρεβάτι. Αμέ να που εκείνη την ώρα με ήρθε να τις το βάλω στα όρθια τέλος πάντων ξαπλώνουμε αρχίζει τα χάδια και φιλιά στο σώμα στις ρώγες μου τις πιάνω και εγώ τον κωλο και το μουνι χαϊδεύοντας της και ανεβαίνω από πάνω στο στήθος της την φιλώ το μουνακι της και σκαρφαλώνοντας της μέχρι τα βυζιά της και ρουφώ τις ρώγες της , με το ένα χεράκι μου εξακολουθώ να χαϊδεύω το καυλωμένο μουνακι της ! Άρχιζε να καυλωνει !
Με χάιδευε και με φιλούσε στο στήθος .Έβαλε μετά τα βυζιά της επάνω μου στην μούρη μου και μετά στο γλυκό εργαλείο το έτριβε (ισπανικό) . Κάνει καλή πίπα με καπότα όλα δίχως βιασύνη (θετικό) φαίνεται να χει πολύ καλή διάθεση . Με ρώτησε πως θέλω να την γαμησω την είπα στα 4 γαβ γαβ μετά τις πρότεινα να συνεχίσουμε με ιεραποστολικό και πλάγιο !!!
Αφού κάναμε όλες τις στάσεις μετά από λίγα λεπτά, άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω(πάλι ιεραποστολικό), γιατί αισθανόμουν ότι δεν θα άντεχα άλλο χωρίς να τελειώσω. Μέρες χυσια με τέτοια βυζαρου από κάτω σου δύσκολα να τα κρατήσεις. Αυτή άφηνε πνιχτές κραυγές ενώ τη γαμαγα και εγώ την έβαζα δάκτυλο στο στόμα προκειμένου να την ηρεμήσω. . Αλλά εκείνη την ώρα έγινε το κακό (!). Αισθάνθηκα το σπέρμα να διασχίζει με ορμή το πέος μου, έτοιμο να βγει έξω. Η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Πιάστηκα γερά από τα κάγκελα το κρεβατιού, και αυτή με ρώτησε -Τι? Της απαντώ εγώ : -Κρατήσου θα ΧΥΣΩ. Και εκείνη την ώρα αισθάνθηκα ένα φράγμα στο πουτσο μου να σπάει, και να βγαίνουν με ορμή μια ριπη απο κίτρινα παχιά χυσια σαν πηχτό ζελέ που δημιουργούνται μετά από μέρες .Αφήνω μια κραυγή και αρχίζω να κουνιέμαι δυνατότερα και δυνατότερα πάνω κάτω. Κρατώντας δυνατά το κρεβάτι, ανεβοκατέβαινα με όση δύναμη είχα, αφήνοντας δυνατές κραυγές ανακούφισης και δίνοντας της πεταχτά φιλιά στο πρόσωπο. Τα χυσια αισθανόμουν ότι έβγαιναν με απίστευτη ορμή κατα ριπας, υπερδιογκώνοντας τον αδένα του πουτσου μου και κάνοντας τον να ποναει αφόρητα από την ορμητική κυκλοφορίας τους. Ευχόμουν πραγματικά να τελειωσει όσο πιο γρήγορα αυτό το άγριο χυσιμο, γιατί βρισκόμουν ένα στάδιο πριν τη λιποθυμία. Για αυτό το λόγο κοπανιόμουν όσο πιο δυνατά μπορούσα πάνω κάτω στο κρεβάτι, κάνοντας το να τρίζει άσχημα. Το αποτέλεσμα όμως ήταν με αυτή μου την ενέργεια να βγαίνουν τα χυσια ακόμα πιο γρήγορα, κάνοντας την κατάσταση δυσκολότερη. Μετά από λίγο χρόνο (όσο κράτησε η φάση), αισθάνθηκα ότι πλέον είχα βγάλει όλο το δυσβάστακτο φορτίο που είχα πριν λίγες μέρες να γ.., και σταμάτησα, μένοντας πάνω της και φιλώντας τα μεγάλα της βυζιά της, προσπαθώντας να ηρεμήσω τη δική μου και τη δική της ταχυπαλμία, και αφήνοντας ταυτόχρονα βογκητά ανακούφισης. Βγήκα από μέσα της, και ο πουτσος μου ήταν όλος μέσα στα υγρά στην καπότα , αλλά ήρεμος πλέον. Σηκώθηκα χαρούμενος και ανακουφισμένος πάντως, ντύθηκα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Βγήκα έξω , μερικά κιλά ελαφρύτερος, χώνεψε και η σουπιά και αισθανόμουν όλο το κόσμο γύρω πιο χρωματιστό και όμορφο. Οι όρχεις μου ήταν άδειοι, ο πουτσος μου χαρούμενος, και εγώ 15 χρόνια νεώτερος.
Μια γλυκεια καλημερα σε ολους !!!