You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Ντάξυ 30 φορές σε 6 χρόνια δεν είναι πολλές....5 το χρόνο περίπου... ;) ;) ;)
5 φορες το χρονο ? ... Τγιχες
το γεκογ μου τεσεγις φογες σε ενα μηνα ...

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
βραδινη τηλεαναφορα για τα σπιτακια της πολης μας για οσους σκοπευουν να βολταρουν...
-ματζαρου 14 η νατασα η ψηλη.....το διευκρινισα.....κριτικες γενικως και απο μενα χαλια.....δεν ξερω αν ειδε κανεις σημαδια βελτιωσης....κομοδινιζει...
-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι
....εχει γενικα φαν και καλες κριτικες.....
-ερημιτου η ρωσιδα γιαννα....περιγραφη εχει πιο πισω ο πατσινο αν θυμαμαι καλα....
-φριξου 14 η ιταλιδα ανιτα...κριτικες αν θυμαμαι καλα μετριες....
-φριξου 9 βιλα εροτικα η ισπανιδα αντριαννα....η μαντυ θα ειναι αυριο πρωινη.....
-κωλετη η σουπερ σταρ του θρεντ εφη με τις αψογες κριτικες....αυριο πρωι η ρωσιδα αγαπη με τις επισης πολυ καλες κριτικες....
-λαφαμ δεν χρειαζεται να πω....τα λεει η ιδια η ιδιοκτητρια πλεον και μπραβο της για αυτην την πρωτοβουλια....αν το κανουν ολες θα μας φανε το μεροκαματο εμας που γραφουμε
-26ης 35 η λαουρα.....
προσωπικα αν κατεθετα καπου θα επελεγα σιμονα και εφη για στανταρακι,με μια ισως δοκιμη και της λαουρας στο τσιρκο....την ναταλι την ειχα δει παλιοτερα και δεν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ξερω και τι λεει μεσα....μπορει να αξιζει δοκιμης....δεν θυμαμαι και κριτικες γνωστων μελων αλλα ισως κανω λαθος....
-ματζαρου 14 η νατασα η ψηλη.....το διευκρινισα.....κριτικες γενικως και απο μενα χαλια.....δεν ξερω αν ειδε κανεις σημαδια βελτιωσης....κομοδινιζει...
-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι
-ερημιτου η ρωσιδα γιαννα....περιγραφη εχει πιο πισω ο πατσινο αν θυμαμαι καλα....
-φριξου 9 βιλα εροτικα η ισπανιδα αντριαννα....η μαντυ θα ειναι αυριο πρωινη.....
-κωλετη η σουπερ σταρ του θρεντ εφη με τις αψογες κριτικες....αυριο πρωι η ρωσιδα αγαπη με τις επισης πολυ καλες κριτικες....
-λαφαμ δεν χρειαζεται να πω....τα λεει η ιδια η ιδιοκτητρια πλεον και μπραβο της για αυτην την πρωτοβουλια....αν το κανουν ολες θα μας φανε το μεροκαματο εμας που γραφουμε
-26ης 35 η λαουρα.....
προσωπικα αν κατεθετα καπου θα επελεγα σιμονα και εφη για στανταρακι,με μια ισως δοκιμη και της λαουρας στο τσιρκο....την ναταλι την ειχα δει παλιοτερα και δεν μου αρεσε πολυ εμφανισιακα αλλα δεν ξερω και τι λεει μεσα....μπορει να αξιζει δοκιμης....δεν θυμαμαι και κριτικες γνωστων μελων αλλα ισως κανω λαθος....
extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30
- Πόντοι
- 231
να ρωτησω η μπιανκα τελικα που ειναι?βραδινη τηλεαναφορα για τα σπιτακια της πολης μας για οσους σκοπευουν να βολταρουν...
-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι....εχει γενικα φαν και καλες κριτικες.....
-26ης 35 η λαουρα.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
καλα η αφρο εχει καιρο να δουλεψει.......thanks για την αναφορα με σωσες απο ασφαιρο χτυπημα
καλα τη γκαντεμια ειναι αυτη την μια δεν εχει πρωινη σιμονα κ ελεγα να παω αφρο και δεν εχει ουτε αυτη??![]()
![]()
![]()
![]()
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.658
- Πόντοι
- 8.295
ε οχι και καιρο....πριν 10 μερες εκει ηταν ( δεν ξερω για την προηγουμενη εβδομαδα ,αλλα την προπροηγουμενη ηταν )καλα η αφρο εχει καιρο να δουλεψει.......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
να ρωτησω η μπιανκα τελικα που ειναι?
εγω την πηρα τελευταια 2 φλεβαρη απο οτι κοιταζω το ημερολογιο κριτικων...εκτοτε δεν ξαναακουσα κατι στο φορουμ αλλα μπορει να κανω λαθος..ε οχι και καιρο....πριν 10 μερες εκει ηταν ( δεν ξερω για την προηγουμενη εβδομαδα ,αλλα την προπροηγουμενη ηταν )
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
να ρωτησω η μπιανκα τελικα που ειναι?
Μια γερμανιδα ξανθια ? που την θυμηθηκες ?
δεν την εχω ακουσει καιρο .. ειχε και φωτο στο αλλο σιτε και βγηκαν
σΤο θεμα του Λαφαμ τρεχει ψηφοφορια .. δηλωσε συμετοχηthanks για την αναφορα με σωσες απο ασφαιρο χτυπημα
καλα τη γκαντεμια ειναι αυτη την μια δεν εχει πρωινη σιμονα κ ελεγα να παω αφρο και δεν εχει ουτε αυτη??![]()
![]()
![]()
![]()

γλ ωραια τηλε τσαρκα ...Ματζαρου ψηλη Νατασσα λεμε αυτη που πηρες λαφαμ ετσι ?
οχι την Τσαρινα την δικια μου ..χεχεχε βρηκα τροπο να τις ξεχωρισμου ...
η μαπα ειναι το gl ( ως συνηθος) και η καλη δικια μου

παντως ο ΑΛ περασε καλα με νατασα του γλ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
μπα....υποψιαζομαι μηπως λενε την βανεσα την ψηλη που πηρα ρουλια κωττα....κι αυτην νατασα δεν την ειχαν βαφτισει;η μαπα ειναι το gl ( ως συνηθος) και η καλη δικια μου
παντως ο ΑΛ περασε καλα με νατασα του γλ
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
μπα....υποψιαζομαι μηπως λενε την βανεσα την ψηλη που πηρα ρουλια κωττα....κι αυτην νατασα δεν την ειχαν βαφτισει;
μαιρη σιγουρα .. και στο Α Γεωργιου 4 και καπως αλλιως .. την ειχε δει ο ΑΛ
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
βραδινη τηλεαναφορα για τα σπιτακια της πολης μας για οσους σκοπευουν να βολταρουν...
-σααλ η λιζα μετονομασμενη ναταλι....εχει γενικα φαν και καλες κριτικες.....
Είναι η Λίζα που τελευταία δούλευε στο Προμηθέως 25

Ελληνίδα μαυρομάλλα
Αν είναι αυτή πράγματί αξίζει πολύ καλό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας , υπομονετική και κυρίως αντέχει στο σφυροκόπημα.
Καλή περίπτωση. ;)
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Είναι η Λίζα που τελευταία δούλευε στο Προμηθέως 25![]()
Ελληνίδα μαυρομάλλα
Αν είναι αυτή πράγματί αξίζει πολύ καλό παιδί, ακέραιος χαρακτήρας , υπομονετική και κυρίως αντέχει στο σφυροκόπημα.
Καλή περίπτωση. ;)
μαλλον οχι .. η Ναταλι απο ν ουρανου η βυζαρου ειναι

STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.865
- Πόντοι
- 6.265
λαουρα βλεπω..κριμα που ειναι κ παλι στο τσιρκο γιατι ειναι απο το πιο καρτα μαγαζια απορω ποιος "εγκεφαλος" σκεφτηκε το σημειο
αλλα η κοπελα αξιζει τρελα απορω δηλαδη πως δεν γινονται συχνοτερες αναφορες
για να καταλαβετε ειναι το ακριβως αντιθετο της μιρελας που ειναι "δεν θελω" δεν θελω" δεν δεν..
η λαουρα οτι και να τις ζητησεις λεει "δεν εχω προβλημα" "δεν εχω προβλημα" και τα κανει ολα μεχρι και παρτουζες το μικρο ;)
μεγαλη σχολη η ουγγαρεζικη

αλλα η κοπελα αξιζει τρελα απορω δηλαδη πως δεν γινονται συχνοτερες αναφορες
για να καταλαβετε ειναι το ακριβως αντιθετο της μιρελας που ειναι "δεν θελω" δεν θελω" δεν δεν..
η λαουρα οτι και να τις ζητησεις λεει "δεν εχω προβλημα" "δεν εχω προβλημα" και τα κανει ολα μεχρι και παρτουζες το μικρο ;)
μεγαλη σχολη η ουγγαρεζικη

thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 6.835
Δηλαδη τι εμεινε για μας τους πρωινους ρε παιδια? Σιμονα δεν εχει Αφρο δεν εχει. Η Ρεβεκα μου εμεινε Φριξου. Υπαρχει αλλη προταση?thanks για την αναφορα με σωσες απο ασφαιρο χτυπημα
![]()
![]()
![]()
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη τι εμεινε για μας τους πρωινους ρε παιδια? Σιμονα δεν εχει Αφρο δεν εχει. Η Ρεβεκα μου εμεινε Φριξου. Υπαρχει αλλη προταση?
αν γουσταρεις milf νικ.ουρανου 26 ειναι η νικολ
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1.246
Μαντζαρου η Σαρρα
Φρ 14 Δεν ειναι η Ρεββκκα αλλα μου το κλεισαν πριν ρωτησω ποια ειναι
Κωλετη η Αγαπη
Τσιρκο η Μιμη Πιπινι ασπρο και αδυνατο , της μανας του καμαρι
Λα Φαμ Η Σαμπρινα οπως ενημερωθηκαμε και διπλα
Βιλλα η Μαντυ . ειναι στο δωματιο μου ειπε η τσατσα αυθορμημητα
σε ποια σταση δε ξερω ομως..
γαμαει ο κομσος ... αλλα αναφορα ακομη δεν ειδαμε

Κωλετη η Αγαπη
Βιλλα η Μαντυ . ειναι στο δωματιο μου ειπε η τσατσα αυθορμημητα

γαμαει ο κομσος ... αλλα αναφορα ακομη δεν ειδαμε

kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
ωπα τι βλεπω , η Αγαπη η Μαντυ και η Μιμη δεν το δοκιμασα ακομα το Πιπινι !!!Μαντζαρου η Σαρρα
Κωλετη η Αγαπη
Βιλλα η Μαντυ . ειναι στο δωματιο μου ειπε η τσατσα αυθορμημητασε ποια σταση δε ξερω ομως..
γαμαει ο κομσος ... αλλα αναφορα ακομη δεν ειδαμε![]()

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις