Επισκέπτης
Όμορφή ναί αλλά βγήκε με ξυνό ύφος στο σαλόνι.Σαν να βαριόταν, σαν να μας έκανε χάρη. Έχεις φάει , είναι καλή;
Έχω φάει, είναι ο ορισμός του κομοδίνου. Είναι πανέμορφη όμως η άτιμη.
Όμορφή ναί αλλά βγήκε με ξυνό ύφος στο σαλόνι.Σαν να βαριόταν, σαν να μας έκανε χάρη. Έχεις φάει , είναι καλή;
Η Γιαννα που ειδα προχθες στην Ερημιτη συστηνεται ως Ρωσσιδα και την εχω δει 100% και στο Πρασινο.
Υπαρχουν ομως αναφορες και νομιζω την εχω δει κι εγω στο πρασινο,για Πολωνεζα Γιαννα.Και αυτη ειναι ξανθια αλλα νομιζω ειναι πιο μικροκαμωμενη και πιο νεαρη απο την αλλη.Αλλα δε νομιζω να ειναι η παλια καλη Γιαννα η βυζαρου γιατι θα τη θυμομουν.Λες ομως οτι ειναι 2-3 χρονια και αυτη στο πρασινο οποτε με μπερδευεις περισσοτερο...
des edw! grafoun kai to programma ths kai exei kai fwtografies ths.prwinh sto la femme einaiΗ σιμονα η γνωστη η καλη που δουλευει και τι ωρες ?
βαλε και ειρηνη ,ναντια,ευα,νικολ μιλφ,η νατασα που εγραφε ο πατσινο με αφησε αλλα ειπε να βαλω στο δαχτυλο καποταΠροτεινω να κανουμε μια λιστα με πουτανες που δεχονται δακτυλακι στο μουνι η' κωλοτρυπιδα!
Εγω ξεκιναω με Καρμεν, Μιραμπελα, Χριστινα ρουμανα, Ηρα!
να συμπληρωσω εβελινα που δεχτηκε σχεδον ολο το δαχτυλο απο πισω και μπροστα ταυτοχρονα και στη λαουρα το εβαλα λιγο απο πισω
θα μας πεις ρε για την μερτσυ και τι θα γινει αν την παρουμε απο πισω.....την γνωριζεις την μερτσι;