Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Η Εμμανουέλα όντως κατα 99,9% είναι αυτή που πήρα στο Ρούλια-Κότα
Το ερώτημα είναι που θα δουλεύει όταν επιστρέψουν οι εργάτριες του Βίλλα
Λογικά θα γυρίσει στο Ρ-Κ.
Πολύ πρόθυμη κοπέλα και ενεργητική,ίσως λίγο φευγάτη
Πολύ πληθωρική γενικά, και στην ομιλία και στο sex appeal και στο γαμήσι
Θέλω Σιμόνα σε στούντιο τώρα.
Το μαγαζί της Κατεχάκη ψιλοπαράκμα ρε γμτ
Το δωμάτιο στο οποίο είχα πηδήξει σαν κελί ήταν

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
την ξερω την ειρηνη αλλα δεν εχω περασει....ειναι τουμπανακι κοντοπουτανο με μπουταρες με καλες απο οσο θυμαμαι αν και λιγοστες κριτικες....συναγωνιστης που  την πηρε την χαρακτηρισε γενικα προθυμη....και φοραει και μποτες καμια φορα ;)

....ναι ναι και εγω προθυμος ειμαι γενικα ,ειμαι και κοντοπουτανος, γινομαι αν χρειαστει και τουμπανο σε κανενα γυμναστηριο , μπας και δουμε και εμεις κανενα  40ευρο η και 50ευρο  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Πρεπει να συσταθει κριτικη επιτροπη και να ακολουθουνται οι παρακατω διαδικασιες  :humpleg:  :s&m_2:  :s&m_1:  :s&m_3:  σε περιπτωσεις με ΞΕΠΕΤΕΣ !!! Αντε καλη χρονια να εχουμε πολλα  :-*  :kissass:.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
βρεθηκα κ παλι στην περιοχη του μυλου για δουλειες βεβαια σημερα κ πηγα με την μια φριξου 14 γιατι ηθελα να δοκιμασω την αντριαννα....
ειχε παλι λαικο προσκηνημα...παιδες,γινοταν της πουτανας.
εδωσα το 40αρι κ μπηκα.η κοπελα δεν αργησε να ερθει,μπηκε κ τραγουδουσε χατζηγιαννη ...πιασαμε την κουβεντα για το τραγουδι για αρκετη ωρα κ ενω μου τον επαιζε κ με φιλουσε παντου...αφηνε δαχτυλα κ σε καποια φαση της λεω..απαιχτο το στηθος κ μου τον βαζει αναμεσα για ισπανικο κ μου λεει δωρακι για τα χριστουγεννα.καθοταν σε οποια σταση ηθελα κ η πιπα ηταν μετρια,οχι τελεια αλλα πολυ καυλα γενικοτερα.τελειωσα κ μου ειπε,δεν σου λεω καλη χρονια γιατι θελω να σε ξαναδω....
ηθελα να της πω οτι το παθαινουν ολες αλλα λεω δεν γαμιεται....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
....ναι ναι και εγω προθυμος ειμαι γενικα ,ειμαι και κοντοπουτανος, γινομαι αν χρειαστει και τουμπανο σε κανενα γυμναστηριο , μπας και δουμε και εμεις κανενα  40ευρο η και 50ευρο  :2funny:  :2funny:  :2funny:
με τις γοβες πως τα πας;εμενα με χτυπανε.... :grin: :grin: :boobies: :headbang: :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
βρεθηκα κ παλι στην περιοχη του μυλου για δουλειες βεβαια σημερα κ πηγα με την μια φριξου 14 γιατι ηθελα να δοκιμασω την αντριαννα....
ειχε παλι λαικο προσκηνημα...παιδες,γινοταν της πουτανας.
εδωσα το 40αρι κ μπηκα.η κοπελα δεν αργησε να ερθει,μπηκε κ τραγουδουσε χατζηγιαννη ...πιασαμε την κουβεντα για το τραγουδι για αρκετη ωρα κ ενω μου τον επαιζε κ με φιλουσε παντου...αφηνε δαχτυλα κ σε καποια φαση της λεω..απαιχτο το στηθος κ μου τον βαζει αναμεσα για ισπανικο κ μου λεει δωρακι για τα χριστουγεννα.καθοταν σε οποια σταση ηθελα κ η πιπα ηταν μετρια,οχι τελεια αλλα πολυ καυλα γενικοτερα.τελειωσα κ μου ειπε,δεν σου λεω καλη χρονια γιατι θελω να σε ξαναδω....
ηθελα να της πω οτι το παθαινουν ολες αλλα λεω δεν γαμιεται....

Καραμαν ... πως αισθανεσαι ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
γιατι?
εγινα νταβας μηπως?

Τωωωρα απο καιρο σε ξερω τι νταβας εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα κανω πως σου ηρθε αυτο ? :think:

Ρωταω γιατι προχθες με τον φιλο μου που μου ειπε τα ιδια ( αυτος που εγραψε την κριτικη ) ενοωσα μαλακας
αυτα που εζησα εγω το καλοκαιρι , και ο καραμαν προσφατα , δεν εχουν καμια σχεση με με τα δικα σου με τα < του δικου μου >

Η κυρια κομοδινοπουλου δειχνει μεγαλη αλλαγη .. :think:

--------------------------------------------------------------

GAMEOVER ωραια νεα ( Σιμονα )
mikros toumpanistis και γω την θελω σε στουδιο
το Ρ-Κ βασικα ανοιχτο ειναι ? αν περαεει κανεις ας δει .. τηλεφωνο δεν σηκωνουν
και στο Αλισα επισης (ξαναλεω)
οι Εργατριες απο Δευτερα θα ειναι πισω ολες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τωωωρα απο καιρο σε ξερω τι νταβας εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα κανω πως σου ηρθε αυτο ? :think:

Ρωταω γιατι προχθες με τον φιλο μου που μου ειπε τα ιδια ( αυτος που εγραψε την κριτικη ) ενοωσα μαλακας
αυτα που εζησα εγω το καλοκαιρι , και ο καραμαν προσφατα , δεν εχουν καμια σχεση με με τα δικα σου με τα < του δικου μου >

Η κυρια κομοδινοπουλου δειχνει μεγαλη αλλαγη .. :think:

--------------------------------------------------------------

GAMEOVER ωραια νεα ( Σιμονα )
mikros toumpanistis και γω την θελω σε στουδιο
το Ρ-Κ βασικα ανοιχτο ειναι ? αν περαεει κανεις ας δει .. τηλεφωνο δεν σηκωνουν
και στο Αλισα επισης (ξαναλεω)
οι Εργατριες απο Δευτερα θα ειναι πισω ολες
η αληθεια ειναι οτι μπηκα κ την δοκιμασα γιατι μ αρεσει το στυλ της γκομενας αυτης κ ας ηξερα οτι μπορει να φαω φολα,αλλα μου βγηκε αρκετα καλη κ μαλλον γι αυτο γινεται πανικος καθε βραδυ στο στουντιο αυτο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
η αληθεια ειναι οτι μπηκα κ την δοκιμασα γιατι μ αρεσει το στυλ της γκομενας αυτης κ ας ηξερα οτι μπορει να φαω φολα,αλλα μου βγηκε αρκετα καλη κ μαλλον γι αυτο γινεται πανικος καθε βραδυ στο στουντιο αυτο

Ναι και εμφανισιακα εχει ανεβει ,και κοσμο οντως ειχε και οταν πηγα εγω ... τι να πω δεν ξερω 
ξαναρωταω .. καραμαν , εισαι καλα ?  :cheesy:

βραδυνη ειναι σημερα ?  :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι και εμφανισιακα εχει ανεβει ,και κοσμο οντως ειχε και οταν πηγα εγω ... τι να πω δεν ξερω 
ξαναρωταω .. καραμαν , εισαι καλα ?  :cheesy:

βραδυνη ειναι σημερα ?  :think:
βραδυ ειναι κ θα ειναι για αρκετες μερες....αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερεις να την παρεις γιατι θα γινεται χαμος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επισης κατεχακη σημερα δεν ειναι το πορκι το γουρουνακι αλλα η μιραμπελα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
Πρωι ποια ειναι εκει ?  :think: η τσατσα μου ειπε μια ρουμανα

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Οχι ( βασικα ΔΕΝ την ξερω την Τζοαννα που λες ) Αυτη ειανι που την πηρε ο hagem στο τζακουζι που χτυπησε πορτα η τσατσα , και ειπε θα γραψει και κριτικη αλλα φαινετε εχει βαρινει απ τα μελομακαρονα  :2funny:
Δεν φταινε τα μελομακαρονα, αλλα η πουτανα η δουλεια. Μολις εστειλα κριτικη. Ελπιζω συντομα να αναρτηθει για να λυθουν οι παρεξηγησεις. Προκειτε για την Τζοαννα που ηταν το καλοκαιρι στο Βαρδαρη και απο σημερα - δυστυχως - παλι εκει.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Χθες αργά το βράδυ Βαρδάρη:

-Προμηθέους 25. Μιραμπέλα. Αξίζει για την περιποίηση της, αλλά την έχω πάρει πολλές φορές και ἠθελα κάτι καινούργιο χθες.
-Ταντάλου 14. Λάουρα, πολλές καλές κριτικές, δεν με φτιάχνει εμφανισιακά για να μπω όμως.
-Ταντάλου 8. Η μελαχρινή Νατάσα, αδιάφορη από εμφάνιση.
-Σαπφούς 20. Κέλλυ.
-Ταντάλου κ Σαπφούς. Ντέσυ.
-Σαπφούς 8. Μια καινούργια ξανθιά κοπέλα ονόματι Μάγια που φαινόταν ενδιαφέρουσα περίπτωση με διάθεση στο σαλόνι, αλλά το μέρος είναι χάλια, δύσκολα να ξαναγαμήσω εκεί.
-Σαπφούς 7. Η κοντούλα πεταχτούλα Τζούντυ.
-Σαπφούς 5. Τζοάνα.
-Προμηθέους 11. Μιρέλλα με πάρα πολύ κόσμο να περιμένει.

Μπλεχ, δεν είχε κάποιες καλές επιλογές για μένα, είπα να κάνω τον κασκαντέρ και να περάσω στην Τζούντυ, μπας και αποδειχτεί κάποιος κρυφός θησαυρός, η κοπέλα είναι συμπαθητικούλα αλλά συνολικά κάτω του μετρίου και δεν συνίσταται. Υπόψην πολλές κοπέλες αλλάζουν μαγαζιά day to day.

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
αυτη η μαγια εμφανισιακα πως ειναι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πρωι ποια ειναι εκει ?  :think: η τσατσα μου ειπε μια ρουμανα
ονομα δεν θυμαμαι αλλα ειναι ενα μελαχρινο πολυ ωραιο γκομενακι...κ με ρουχα την εχω δει κ επαθα πλακα....πατουρι απιστευτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom