You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)
Petros Erimitis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 7
- Like
- 828
- Πόντοι
- 361
Α , τη Ρουμανα πες.Οχι εννοει την εμμα που δουλευει παντα πρωι ...χθες ηταν sex and the city και παλιιτερα golden lips...την πετυχα στη χθεσινη βολτα πιυ εκανα μεσα στο διδτυοτο της και με εντονα βαμενα κοκκινα χειλη..
Γενικα ωραια παρουσια
Κυρά-Καντίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αν τους πάνε στο Καλοχώρι δεν συμφέρει. Θα πηγαίνω σε μαστ
Ποια λες ; Νικηφόρου Ουρανού 26; Στο Κόκκινο το σπίτι;Ξέρει κανείς την Ειρήνη από Ρουμανία μελαχρινό μιλφακι;
Κυρά-Καντίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Εγώ στην Ντόνα πήγα πάντως επειδή άκουσα καλές κριτικές .Και πέρασα καλά μαζί της. Είναι φιλότιμη κοπέλα.αν απορρίπτεις αύκολα απ το σαιτ ή αν επιλέγεις ακόμη πιο εύκολα απ τις κριτικές και τις φωτο που θα δεις σ αυτό το σαιτ πως θα φας τον παπα που θα πουλησει καθε τσατσά και θα ρεφαρει και η τριτοτεταρτη γκομενα που δεν αξιζει?? αυτο είναι και ο αντικειμενικός σκοπος της μπουρδελότσαρκας να βγεις σαν κυνηγός να στοχεύσεις γρηγορα κι αν βγει μαπα μετατρέπεσαι αυτοματως σε θυμα απο θυτης........... μην καταληξουμε σαν τους ηλεκτρονικους κηπους που ποτιζε και σκαλιζε ο αλλος καρότα απ τον υπολογιστή..........μην καταληξουμε να περπαταμε εικονικα στην οθονη και να σαλοναρουμε απ το σπίτι ακουγοντας το γνωστό "τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασίματα η κοπελα δεν βιαζεται"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλευει σημερα αραγε??
Λίγο πιο κάτω αλλάζει η οδός και γίνεται ΡοξανηςΑν τους πάνε στο Καλοχώρι δεν συμφέρει. Θα πηγαίνω σε μαστ
Ποια λες ; Νικηφόρου Ουρανού 26; Στο Κόκκινο το σπίτι;
Την Ειρήνη
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Νατάσα Μινωταύρου 14 βράδυΚαλησπέρα παιδιά υπάρχει τίποτα καλό για σήμερα να αξίζει? Απόγευμα ή βράδυ
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 718
- Πόντοι
- 86
Αν εννοεις την ελενα την πρασινοματα την βυζαρου ειναι πρωινη πετρου ερημιτη 5 το γωνιακοΜάγκες ξέρει κανείς αν η Έλενα η Ρουμάνα.. έχει πρωινή ή βραδινή βάρδια.. αυτή πού δουλεύει στο Πέτρου εριμιτη.;;
αυτή πού
Η Καρίνα, Μινωταυρου 3 ,βράδυΚαλησπέρα παιδιά υπάρχει τίποτα καλό για σήμερα να αξίζει? Απόγευμα ή βράδυ
ΝΑΙ αυτήν εννοώ φίλε μου..Αν εννοεις την ελενα την πρασινοματα την βυζαρου ειναι πρωινη πετρου ερημιτη 5 το γωνιακο
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 729
- Πόντοι
- 81
Που δουλεύει η καρίνα και τι ώρα αδελφε;Πήγα καρίνα τελικά είχε λίγο κίνηση.
Πίπα έδωσε πόνο κ τελείωμα στα τέσσερα. Μουναρα
aprovleptos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2026
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Μινώταυρου 3,βραδινή βάρδια.
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.979
- Πόντοι
- 1.346
Τεταρτη κατα τις 16.30,νέκρα.
Στην Φριξου στο μπλε εδω και καιρο δεν μου ανοιγαν την πορτα.Σημερα εβγαινε καποιος οποτε μπηκα αμεσως.Ηταν η Βικτωρια η ξανθια,λιγο γεματουλα πλεον.Κανε βολτα μου λεει και πηγε στο δωματιο που αραζει οταν δεν δουλευει.Πλησιασα να την ρωτησω γιατι δεν ερχεται και μου λεει να κανω βολτα.Γυρισε το ματι της,εφυγα τρεχοντας.Ρε την μαλακω,εχω περασει μαζι της και εχω γραψει καλες κριτικες.Αβυσσος η ψυχη
Στην Φριξου στο μπλε εδω και καιρο δεν μου ανοιγαν την πορτα.Σημερα εβγαινε καποιος οποτε μπηκα αμεσως.Ηταν η Βικτωρια η ξανθια,λιγο γεματουλα πλεον.Κανε βολτα μου λεει και πηγε στο δωματιο που αραζει οταν δεν δουλευει.Πλησιασα να την ρωτησω γιατι δεν ερχεται και μου λεει να κανω βολτα.Γυρισε το ματι της,εφυγα τρεχοντας.Ρε την μαλακω,εχω περασει μαζι της και εχω γραψει καλες κριτικες.Αβυσσος η ψυχη
Τελευταία τροποποίηση:
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.322
- Πόντοι
- 3.506
Σε ποιο σπιτάκι γιατί δεν την έχει καν στο πρόγραμμαΤρομερό γαμησι με Κάντυ έκανα πριν 2-3 μέρες.
Poison βράδυΣε ποιο σπιτάκι γιατί δεν την έχει καν στο πρόγραμμα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41