Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
108
Πόντοι
0
Εχθές στοχευμένη βόλτα το βράδυ κατά τις 11:30.ξεκιναω με Λιλιάνα,κλειστά,συνεχίζω για Καρινα,σβηστό λαμπάκι δε χτύπησα καν,και τελειώνω με τρίδυμα για την Μαρίνα την Μολδαβή,κλειστή η περίφραξη και άντε γεια.μου την έδωσε και δεν είχα όρεξη για βόλτα και πορνορεπορταζ.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Οποιοσ πάει προσ φριξου στης καινούργιες να μας πει γνώμη έστω εμφανισιακά

dodger4

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
59
Πόντοι
0
Περασμα απο Ναταλια Godiva...Να ειναι καλα οι λιγο μεγαλυτερης ηλικιας κυριες που κρατανε τη σημαια του Μυλου ψηλα....

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.837
Πόντοι
8.255
το καινουριο ξενοδοχείο που θα γίνει που θα το ενοχλεί η περατζάδα των στουντιο??
Μόλις ανοίξει ξενοδοχείο αυτομάτως μερικοί οίκοι θα είναι εκτός νόμου. Το ίδιο έγινε και με τους οίκους στην Ανδρέου Γεωργίου παλιότερα. Το ποσό γρήγορα θα κλείσει ένας οίκος μετά εναπόκειται στο πόσο θα τον κυνηγήσει το ξενοδοχείο... Αν σου φέρνει αστυνομία κάθε μέρα, 3 φορές την ημέρα...

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
Μόλις ανοίξει ξενοδοχείο αυτομάτως μερικοί οίκοι θα είναι εκτός νόμου. Το ίδιο έγινε και με τους οίκους στην Ανδρέου Γεωργίου παλιότερα. Το ποσό γρήγορα θα κλείσει ένας οίκος μετά εναπόκειται στο πόσο θα τον κυνηγήσει το ξενοδοχείο... Αν σου φέρνει αστυνομία κάθε μέρα, 3 φορές την ημέρα...
κι αν σου πω δεν ηξερα γιατί ερήμωσε ετσι η Ανδρεου Γεωργίου.......... ευχαριστώ για την πληροφορία

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
713
Πόντοι
81
Μαγκες ας γαμαμε μεχρι τοτε εμεις και οποτε θελουν ας το ανοιξουν το ξενοδοχειο και αν τα κλεισουν απο εκει και τα πανε στο καλοχωρι με τις καυλες που θα εχουμε θα γαμαμε και οποιον μπει στον δρομο μας, δεν τα βαζεις με καυλομενο ελληνα!!!
mel gibson braveheart GIF

Bboytt

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Like
278
Πόντοι
20
Περασμα παρανταις 2 αυτη η ερικα.
Καμια σχεση με τις φωτο.
Χοντρα μπουτια προς ασχημη με κρεμασμενο βυζι , αδικα περιμενα.
Ερημιτη μεδουσα και τα διπλανα κατι αχρωμες γυφτοπουλες. Πραγματικα καναντια.
Πηγα εμμα. Λεει σε 15 βγαινει , λεω οκ.
Ερχεται μετα απο 15 ενα παλικαρι και λεει εχω ραντεβου μισαωρο. Μου λεει ο ευγενικος κυριος στην υπηρεσια οτι εχει ραντεβου και θα περιμενεις αλλη μιση ωρα , εφυγα.
Παω μπελα ντονα στην ναστια. Λεει η κυρια ελα μετα απο μιση ωρα ειναι προγραμμα.
Καλα κανετε κ παιρνετε προγραμματα συναδελφοι. Αλλα αξιζει ; Να δινεις 100 η 150 για μια τουφεκια ; Γτ αν τελειωσεις στο 15 λεπτο παει εφυγε.
Αυτα φιλοι μου. Εφυγα αδειος εννοειται. !!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.350
Πόντοι
14.415
Γνωριζει κανενας αν η Σαντρα (Π.Ερημιτη) δουλευει κανονικα.??? Αυριο λεω να παω να της ζητισω το νοικι....

Yeah Right Smile GIF by Apple TV

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.519
Πόντοι
63.029

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.652
Πόντοι
206
Αν ήμουν δήμαρχος θα άνοιγα όλα τα μπουρδέλα Συγγρού Βαλαωρίτου και Βαρδάρη ξανα

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
29
Πόντοι
0
και που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι οίκοι από την Ανδρέα Γεωργίου; Παλιά είχε και στην Μαντζάρου .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν τους πάνε στο Καλοχώρι δεν συμφέρει. Θα πηγαίνω σε μασατζίδικα.

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.652
Πόντοι
206
και που εξαφανίστηκαν όλοι αυτοί οι οίκοι από την Ανδρέα Γεωργίου; Παλιά είχε και στην Μαντζάρου .

Αν τους πάνε στο Καλοχώρι δεν συμφέρει. Θα πηγαίνω σε μασατζίδικα.
Αν τους πάνε στο Καλοχωρι τραβάς μια ωραία μαλακια που είναι και τζάμπα και τελος

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.121
Πόντοι
591
Απορώ έχουμε 2026 τόσο δύσκολο ειναι να κανουν ενα Site για όλα τα σπίτια με τις κοπελες που δουλευουν για να μην γυρναμε σαν τους μαλακες?
αν απορρίπτεις αύκολα απ το σαιτ ή αν επιλέγεις ακόμη πιο εύκολα απ τις κριτικές και τις φωτο που θα δεις σ αυτό το σαιτ πως θα φας τον παπα που θα πουλησει καθε τσατσά και θα ρεφαρει και η τριτοτεταρτη γκομενα που δεν αξιζει?? αυτο είναι και ο αντικειμενικός σκοπος της μπουρδελότσαρκας να βγεις σαν κυνηγός να στοχεύσεις γρηγορα κι αν βγει μαπα μετατρέπεσαι αυτοματως σε θυμα απο θυτης........... μην καταληξουμε σαν τους ηλεκτρονικους κηπους που ποτιζε και σκαλιζε ο αλλος καρότα απ τον υπολογιστή..........μην καταληξουμε να περπαταμε εικονικα στην οθονη και να σαλοναρουμε απ το σπίτι ακουγοντας το γνωστό "τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασίματα η κοπελα δεν βιαζεται"

Η Σάντρα μήπως είχε δουλέψει παλαιότερα σε κωλόμπαρο;
δουλευει σημερα αραγε??

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Περασμα παρανταις 2 αυτη η ερικα.
Καμια σχεση με τις φωτο.
Χοντρα μπουτια προς ασχημη με κρεμασμενο βυζι , αδικα περιμενα.
Ερημιτη μεδουσα και τα διπλανα κατι αχρωμες γυφτοπουλες. Πραγματικα καναντια.
Πηγα εμμα. Λεει σε 15 βγαινει , λεω οκ.
Ερχεται μετα απο 15 ενα παλικαρι και λεει εχω ραντεβου μισαωρο. Μου λεει ο ευγενικος κυριος στην υπηρεσια οτι εχει ραντεβου και θα περιμενεις αλλη μιση ωρα , εφυγα.
Παω μπελα ντονα στην ναστια. Λεει η κυρια ελα μετα απο μιση ωρα ειναι προγραμμα.
Καλα κανετε κ παιρνετε προγραμματα συναδελφοι. Αλλα αξιζει ; Να δινεις 100 η 150 για μια τουφεκια ; Γτ αν τελειωσεις στο 15 λεπτο παει εφυγε.
Αυτα φιλοι μου. Εφυγα αδειος εννοειται. !!
Ποια Εμμα? Στην Ερημιτη? Κοντη, αδυνατη?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Ποια Εμμα? Στην Ερημιτη? Κοντη, αδυνατη?
Οχι εννοει την εμμα που δουλευει παντα πρωι ...χθες ηταν sex and the city και παλιιτερα golden lips...την πετυχα στη χθεσινη βολτα πιυ εκανα μεσα στο διδτυοτο της και με εντονα βαμενα κοκκινα χειλη..
Γενικα ωραια παρουσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom