Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555
Σωστός! Η Αλεξία πως είναι εμφανισιακά?
ομορφουλα στο προσωπο αλλα μαπα μεσα. ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα και μιλουσε ρουμανικα για να μου πει κατα μια εννοια ¨αντε τελειωνε¨. Οι βυζαρες το πιο δυνατο της χαρτι 4αρια αλλα κρεμονται και λιγο

• Like
Αντιδράσεις: LB

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
ψιλη ψιλη δε τη λες εχει παρα πολυ ωραιο σωμα και καμμια μα καμμια μυρωδια και το προσωπο της ειναι οντος συμπαθητικο καπου τα μπερδευεις με ποιο παλια που ειχε περιτα κιλα
Αυτη με τα σαπια δοντια που τα εφτιαξε δε λεμε?

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Κυριακη μεσημερακι

Πετρου ερημιτη 5 αναστασια
Las vegas το πιο κοντινο στην ερημιτη μια milf οχι η τανια παντως
Μινωταυρου 16 σουζη
Μινωταυρου 14 μια θεια
Μινωταυρου 3 καρινοσπιτο η χριστινα...παλια δουλευε inside στη φριξου
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου πρασινο γωνιακο ανοιχτο μπιανκα
Νικηφορου ουρανου 26 η ειρηνη
Νικηφορου ουρανου 28 η γκαμπριελα ρουμανα απο 30 εδω
Godiva η ναταλια
Νικηφορου ουρανου 20 η βανεσα και μια ακομη ... μια απο αυτες δινει κωλο
Bella dona η ουκρανη ναστια
Βlack angel η αλινα
Belarus κλειστο
Διπλα villa erotica η ερικα γυφτοφερνε
Φριξου 15 icognito η ρουμπι λατινα
Κατω στο Χ 2 κοπελες μαρια και κιμ
Studio Paradise σαρα 40 το απλο
Ησυχια και χαλαρα απο αποψη κοσμου γενικα στη περιοχη
Τυπικα προλαβα να ολοκληρωσω την ενημερωση πριν την εναρξη της αλλης βαρδιας

Τελευταία τροποποίηση:

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Κυριακη μεσημερακι

Πετρου ερημιτη 5 αναστασια
Las vegas το πιο κοντινο στην ερημιτη μια milf οχι η τανια παντως
Μινωταυρου 16 σουζη
Μινωταυρου 14 μια θεια
Μινωταυρου 3 καρινοσπιτο η χριστινα...παλια δουλευε inside στη φριξου
Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου πρασινο γωνιακο ανοιχτο μπιανκα
Νικηφορου ουρανου 26 η ειρηνη
Νικηφορου ουρανου 28 η γκαμπριελα ρουμανα απο 30 εδω
Godiva η ναταλια
Νικηφορου ουρανου 20 η βανεσα και μια ακομη ... μια απο αυτες δινει κωλο
Bella dona η ουκρανη ναστια
Βlack angel η αλινα
Belarus κλειστο
Διπλα villa erotica η ερικα γυφτοφερνε
Φριξου 15 icognito η ρουμπι λατινα
Κατω στο Χ 2 κοπελες μαρια και κιμ
Studio Paradise σαρα 40 το απλο
Ησυχια και χαλαρα απο αποψη κοσμου γενικα στη περιοχη
Τυπικα προλαβα να ολοκληρωσω την ενημερωση πριν την εναρξη της αλλης βαρδιας
Godiva ποια Ναταλια? Εμφανιση, καταγωγη?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.707
Πόντοι
3.936
Ε τοτε ναι για το ιδιο μπαζο λεμε. Καποιοι γουσταρουν κατι τετοια.
Μουναρα δεν ειναι σιγουρα αλλα αμα τη λες μπαζο θες επειγοντος οφθαλμιατρο μαλλον μπερδευεις το πως ηταν πριν με το πως εγινε τωρα φανταζομαι ποσο καιρο εχεις να την δεις

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Μουναρα δεν ειναι σιγουρα αλλα αμα τη λες μπαζο θες επειγοντος οφθαλμιατρο μαλλον μπερδευεις το πως ηταν πριν με το πως εγινε τωρα φανταζομαι ποσο καιρο εχεις να την δεις
Εναμιση μηνα εχω να τη δω. ΠΟΣΟ να αλλαξε και πως?
Η ιδια κριντζιαρα θα ειναι οπως ηταν παντα, μιλαει σα πουτανοθεια του '80.
"Καλως τα αγορια τα ομορφα" x80 φορες μεσα στη μερα και κατι τετοια αμηχανα. Ψευτοαυτοπεποιθηση.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.866
Πόντοι
3.556
"Καλως τα αγορια τα ομορφα" x80 φορες μεσα στη μερα και κατι τετοια αμηχανα. Ψευτοαυτοπεποιθηση.
Και τι πρέπει να λέει δηλαδή καλώς τους μπαρμπάδες

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.707
Πόντοι
3.936
Αμα εχεις να τη δεις 1,5 μηνα ρε φιλε και τη λες μπαζο θες οφθαλμιατρο πραγματικα γιατι η τυπισσα εγινε κορμαρα και στο προσωπο μουναρα δεν ειναι μεν αλλα μια χαρα βλεπετε τωρα το πως μιλαει δεν εχει καμμια σχεση με την εμφανιση

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Αμα εχεις να τη δεις 1,5 μηνα ρε φιλε και τη λες μπαζο θες οφθαλμιατρο πραγματικα γιατι η τυπισσα εγινε κορμαρα και στο προσωπο μουναρα δεν ειναι μεν αλλα μια χαρα βλεπετε τωρα το πως μιλαει δεν εχει καμμια σχεση με την εμφανιση
Οχι επηρεαζει , το πως μιλαει και ο χαρακτηρας.
Και τι πρέπει να λέει δηλαδή καλώς τους μπαρμπάδες
Να μιλαει σαν ανθρωπος φυσιολογικα, να ειναι ο εαυτος της. Αυτο ειναι καλυτερο.
Να βγαινει εξω και να σε χαιρεταει φυσιολογικα, να συστηθει, να ρωτησει το ονομα σου, να σου δωσει το χερι της.

Αλλα κατι τετοια διποδα ειναι καιρο γνωστο οτι με καποιον τροπο, καπως σας κερδιζουν το μυαλο.
Εδω με τη μουνιλα που βγαζει στα 4 ακομα πατε. Ανωμαλοι, θα με πειτε οτι θελω και οφθαλμιατρο :2funny::2funny:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.707
Πόντοι
3.936
Οχι επηρεαζει , το πως μιλαει και ο χαρακτηρας.

Να μιλαει σαν ανθρωπος φυσιολογικα, να ειναι ο εαυτος της. Αυτο ειναι καλυτερο.
Να βγαινει εξω και να σε χαιρεταει φυσιολογικα, να συστηθει, να ρωτησει το ονομα σου, να σου δωσει το χερι της.

Αλλα κατι τετοια διποδα ειναι καιρο γνωστο οτι με καποιον τροπο, καπως σας κερδιζουν το μυαλο.
Εδω με τη μουνιλα που βγαζει στα 4 ακομα πατε. Ανωμαλοι, θα με πειτε οτι θελω και οφθαλμιατρο :2funny::2funny:
Nαι σιγα μη σε ρωτησει κιολας πως θα μιλαει και ποιος σου ειπε εσενα οτι βρωμαει βρε ταγαρι 3 φορες την πηρα και τις 3 πεντακαθαρη ηταν επισης βρε μπετοβλακα κι εκει φαιονεται που λες μπουρδες και τις 3 φορες κατευθειαν με το που τελειωσαμε μπηκε και πλυθηκε μπροστα μου κατα τ αλλα εμεις ειμαστε ανωμαλοι κι οχι εσυ μπετοβλάκας

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Nαι σιγα μη σε ρωτησει κιολας πως θα μιλαει και ποιος σου ειπε εσενα οτι βρωμαει βρε ταγαρι 3 φορες την πηρα και τις 3 πεντακαθαρη ηταν επισης βρε μπετοβλακα κι εκει φαιονεται που λες μπουρδες και τις 3 φορες κατευθειαν με το που τελειωσαμε μπηκε και πλυθηκε μπροστα μου κατα τ αλλα εμεις ειμαστε ανωμαλοι κι οχι εσυ μπετοβλάκας
Αυτη ειναι χειροτερη απτην Λυδια που κλαιγοσουν οτι ηταν φολα αλλα παραδοξως την πηρες και 5 φορες

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.707
Πόντοι
3.936
Αυτη ειναι χειροτερη απτην Λυδια που κλαιγοσουν οτι ηταν φολα αλλα παραδοξως την πηρες και 5 φορες
Μια χαρα ηταν και τις 3 φορες και τη Λυδια μπετοβλακα που δε τη λενε Λυδια την ηξερα απο την Αθηνα κι εκει ηταν οκ εδω μαλακιστηκε γι αυτο και δε θα ερθει ξανα

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Μια χαρα ηταν και τις 3 φορες και τη Λυδια μπετοβλακα που δε τη λενε Λυδια την ηξερα απο την Αθηνα κι εκει ηταν οκ εδω μαλακιστηκε γι αυτο και δε θα ερθει ξανα
Ρε οργιο με το καλλιτεχνικο της την λεμε, χαρηκα πολυ, ξερω οτι δεν ειναι το πραγματικο της.
Και γω την ξερω, η Γ. ειναι.
Αν μαλακιστηκε εδω μονο, τοτε τι κλαιγοσουν οτι στην Αθηνα την πηρες αλλες ποσες φορες και παρεμεινε η ιδια κακη εμπειρια?

Αα και που 'σαι. Δεν ειναι απο Αθηνα...:2funny:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.707
Πόντοι
3.936
Ρε οργιο με το καλλιτεχνικο της την λεμε, χαρηκα πολυ, ξερω οτι δεν ειναι το πραγματικο της.
Και γω την ξερω, η Γ. ειναι.
Αν μαλακιστηκε εδω μονο, τοτε τι κλαιγοσουν οτι στην Αθηνα την πηρες αλλες ποσες φορες και παρεμεινε η ιδια κακη εμπειρια?

Αα και που 'σαι. Δεν ειναι απο Αθηνα...:2funny:
Σωωωωωπα εσενα περιμενα να μου πεις οτι δεν ειναι απο Αθηνα και στην Αθηνα βρε μπετοβλακα οταν την πηρα στην αρχη ηταν οκ μετα την πηρε η κατω βολτα κι εδω τα εκανε ακομα ποιο σκατα αλλα ευκαιρία θα δωσω και που σαι και την Ιολη την εχω πάρει αρκετες φορες και ηταν σουπερ αλλα τις τελευταίες 2 φορες τα εκανε σκατα τι σημαίνει ότι δεν έπρεπε να τις δωσω ευκαιρίες μετα τη δεύτερη τελος δεν εχει Τρίτη

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
793
Πόντοι
361
Σωωωωωπα εσενα περιμενα να μου πεις οτι δεν ειναι απο Αθηνα και στην Αθηνα βρε μπετοβλακα οταν την πηρα στην αρχη ηταν οκ μετα την πηρε η κατω βολτα κι εδω τα εκανε ακομα ποιο σκατα αλλα ευκαιρία θα δωσω και που σαι και την Ιολη την εχω πάρει αρκετες φορες και ηταν σουπερ αλλα τις τελευταίες 2 φορες τα εκανε σκατα τι σημαίνει ότι δεν έπρεπε να τις δωσω ευκαιρίες μετα τη δεύτερη τελος δεν εχει Τρίτη
Α η Ιολη

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.235
Πόντοι
496
Επειδή μπερδεύτηκα για πια κοπέλα λέτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom