Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (4 μέλη και 229 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
364
Πόντοι
21
Αλίμονο σ’ αυτόν που δεν πιστεύει πουτάνα. :coffee:
Οποιος πιστεύει τανα είναι λακαμας …αφού όλες έχουν άνδρα και παιδί τουλάχιστον αυτές που είναι από 25 και πάνω εκεί στην ερημίτη ,οπότε μόνο για τα λεφτά έχουν έρθει…αφού ξέρεις το παραμύθι γτ το τρως ;;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
για την Λάουρα την πιτσιρίκα Ρωσίδα στο venus2 λες μπαγάσα :smiling-face-with-heart-eyes:
πρώτος εγώ την ανέφερα εδώ στο νήμα πριν 2 μήνες περίπου
Μπαααα... αλλα κοντα εισαι.....ρωσιδα.??? Τι εγινε, πολλες ρωσιδες τελευταια παιζουν.....

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.633
Πόντοι
206
1000006829.jpg

Άσχετο αλλά βρήκα την φωτογραφία.ειναι από την Αιγύπτου στα Λαδάδικα και τραβηγμένη δεκαετία 90. Θυμάται κανένας αυτό του μπουρδέλο? Είναι δίπλα στο dizzy

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81
τα λαδάδικα κι ο βαρδάρης για τον πουτσο ήταν,χαλια μπουρδελάκια,τώρα έχει ωραία studios στον μυλο,καμιά σχέση τότε με τώρα.... όσο αναφορά το godiva όποτε πέρασα ήταν κλειστό,δε ξέρω τι εχουν πάθει....

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.062
Πόντοι
371
Οποιος πιστεύει τανα είναι λακαμας …αφού όλες έχουν άνδρα και παιδί τουλάχιστον αυτές που είναι από 25 και πάνω εκεί στην ερημίτη ,οπότε μόνο για τα λεφτά έχουν έρθει…αφού ξέρεις το παραμύθι γτ το τρως ;;
δηλαδη ΕΛενα Ραισα, Σαντρα και Μιρα στου Εριμητη όλες εχουν παιδια και συζυγο?

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
364
Πόντοι
21
Ακριβώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συζητώ δεν ξέρω αλλά ελεύθερες δεν είναι σίγουρα

Laoplanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.633
Πόντοι
206
τα λαδάδικα κι ο βαρδάρης για τον πουτσο ήταν,χαλια μπουρδελάκια,τώρα έχει ωραία studios στον μυλο,καμιά σχέση τότε με τώρα.... όσο αναφορά το godiva όποτε πέρασα ήταν κλειστό,δε ξέρω τι εχουν πάθει....
Είχες προλάβει τα Λαδάδικα?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.188
Πόντοι
496
Μάγκες έχω μία επιθυμία και θέλω νά ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,αν κάποια απ' τής κοπέλες πού δουλεύουν στα σπιτάκια έχει γάλα στο στήθος τής, η κάπου άλλου
στούντιο μασάζ ..;; πέρα από το sex έχω κ αυτήν την φαντασίωση τον θηλασμό ..τώρα μπορεί να ακούγεται λίγο ανώμαλω αυτό πού ρωτάω..
Αν πας με καφέ θα σου βάλει και στο ποτήριπλάκα κάνω, δύσκολο αυτό που ζητάς διότι θα πρέπει να έχει γέννηση πρόσφατα και να σε αφήνει, κάποτε είχα βρει μια τέτοια αλλά με είπε να μην φιλαω ρογα και να μην πιέζω διότι είχε ακόμα γαλα

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
361
Προσθετουμε και Ρενατα εδω.
Δεν εχουν ολες αλλα περιπου οι μισες. Οπως το υπολογιζω εγω, 6 στις 10 εχουν παιδι και ειναι ηδη χωρισμενες. Αντε και 2 στις 10 να εχουν γκομενο.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.469
Πόντοι
371
Και όλες η άτιμη η φτώχεια τις ανάγκασε να βγουν στο κλαρί, αν τα πράγματα στη ζωή τους είχαν έρθει αλλιώς θα δούλευαν 40 ώρες τη βδομάδα για 800ε :2funny:

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.062
Πόντοι
371
Δεν εχουν ολες αλλα περιπου οι μισες. Οπως το υπολογιζω εγω, 6 στις 10 εχουν παιδι και ειναι ηδη χωρισμενες. Αντε και 2 στις 10 να εχουν γκομενο.
δεκτή καθε αποψη δεν εχω μεγάλη εμπειρία στο θεμα οποτε υποθετω δεν τοποθετουμε απολυτα

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
364
Πόντοι
21
αυτο είναι ένα μόνο στατιστικό εγώ σου λέω πάνω από τις μισές έχουν

Milk seik

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
29
Πόντοι
0
Αν πας με καφέ θα σου βάλει και στο ποτήριπλάκα κάνω, δύσκολο αυτό που ζητάς διότι θα πρέπει να έχει γέννηση πρόσφατα και να σε αφήνει, κάποτε είχα βρει μια τέτοια αλλά με είπε να μην φιλαω ρογα και να μην πιέζω διότι είχε ακόμα γαλα
Άστα φίλος το ξέρω ότι είνε δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Με τό όνειρο θά μείνουμε.. θέλω πολύ να με θυλασε γυναίκα...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.794
Πόντοι
3.556
Άστα φίλος το ξέρω ότι είνε δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Με τό όνειρο θά μείνουμε.. θέλω πολύ να με θυλασε γυναίκα...
Κρίμα δε πρόλαβες τον Παπατζή (αν κ είμαι σίγουρος ότι κάπου εδώ γυρνάει)
Αυτός έψαχνε γκάστρωμενες Θα κάνατε καλή συνεργασία

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.169
Πόντοι
33.365
  • Like
Αντιδράσεις: Humax

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
361
@Evosmos μεχρι και εκεινη η Εμμα εχει 4+ χρονων παιδι. Το κοριτσι ειναι μισο μετρο και 20 κιλα.
Η κολλητη της η Ρενατα παντως ειναι για πολυ γκαστρωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom