Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 183 άτομα (3 μέλη και 180 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.113
Πόντοι
8.295
Υπαρχει αυτη η γκομενα ακομα , αλλα για σενα που εισαι οργιο δεν θα ειναι ξενερωτη η κατασταση.
Ξενερωτος ειναι ενας που με 4.000 σελιδες σε αυτο το thread και εκατονταδες ασχετες συζητησεις μιλαει για "σπαμ", βαριεται συζητηση για πουτανες, με αστερακια, σε φορουμ για πουτανες
Αδερφουλη έχεις μπερδέψει τα θρεντ...έχει άπειρα θρεντ για να λέμε τις μαλακίες μας.

Εδώ ενημερώνουμε.
Κι επειδή εσύ τουλάχιστον έχεις κάνει και 7 κριτικές και εύγε, ειδικά αν είσαι νέος στο σαη και όχι παλιό μέλος με άλλο Νικ, κάποτε εδώ μέσα εσφιζε.απο ενημέρωση.

Μακάρι να ενημέρωναν όλοι όπως εσύ και να μη μας γέμιζαν αυτό το θρεντ με την κάθε μαλάκια.

Για χαβάλε θρεντ έχει μπόλικα εδώ μέσα.

Τώρα παρόλο που εκτιμώ την προσφορά σου, αν με βρίσκεις ξενερωτο στα παπαρια μου...και πάλι θα την εκτιμώ.

Αυτά.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.940
Πόντοι
1.056
Το ότι γίνεται σκέψη και ανάλυση για το τι θέλει μια πουτανα πως δρα μια πουτανα πως να βγάλω γκόμενα μια πουτανα κτλπ κτλπ απλά την ώρα που γαμας μια πουτανα παίζεις και παίζει έναν ρόλο. Όταν δεν έχεις καταλάβει τον ρόλο του καθενός απλά καίγεσαι.
Με απλά λόγια γιατί δεν θέλω να πω την ομη άποψη μου .

Milk seik

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Υπαρχει αυτη η γκομενα ακομα , αλλα για σενα που εισαι οργιο δεν θα ειναι ξενερωτη η κατασταση.
Ξενερωτος ειναι ενας που με 4.000 σελιδες σε αυτο το thread και εκατονταδες ασχετες συζητησεις μιλαει για "σπαμ", βαριεται συζητηση για πουτανες, με αστερακια, σε φορουμ για πουτανε

Ξενερωτος ειναι ενας που με 4.000 σελιδες σε αυτο το thread και εκατονταδες ασχετες συζητησεις μιλαει για "σπαμ", βαριεται συζητηση για πουτανες, με αστερακια, σε φορουμ για πουτανες
Μια ερώτηση σού κάναμε καί εσύ μας βρίζεις άντε κ καλώ σού βράδυ μην πω τίποτα χειρότερο..

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
682
Πόντοι
361
Μια ερώτηση σού κάναμε καί εσύ μας βρίζεις άντε κ καλώ σού βράδυ μην πω τίποτα χειρότερο..
Δεν πειραζει. Το να θες να βυζαξεις γαλα ειναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Αντε και συ θιγεσαι τι αλλο θα δουμε. Ετσι παραδοξα κανουν κατι Πουτανες.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
607
Πόντοι
81
τι ωραία που ήταν τότε που λειτουργούσαν όλα τα καλά studios red light,red night,red diamond κτλπ,βλέπαμε και το πρόγραμμα,τώρα όλα κλειστά....η alina που δουλεύει στο black angels ειναι η παλιά alina η ρουμάνα??

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
706
Πόντοι
81
Ολα γινοντε σε αυτην την ζωη το θεμα ειναι ποιος τα προσπαθει.

ΥΓ: Τωρα σοβαρα θα μπορουσες να κανεις σχεση με πουτανα? Το εχεις σκεφτει ?
Ρε μάγκες πάμε για ικανοποίηση και θα σκεφτούμε πως θα ειμασταν σε σχέση μαζί τους ? Τα λετε και τα πιστεύεται?

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
48
Πόντοι
0
Μάγκες βρίσκομαι Αθήνα εδώ και ένα μήνα για καθαρά επαγγελματικά ζητήματα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να πηγαίνετε στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης διότι σας κλέβουν.Το ξέρω ότι κάποιοι δεν μπορείτε και έχετε ανάγκες όμως το τι κλέψιμο μας ρίχνουν πάνω καρντασια μου δεν περιγράφεται.Εδώ στην πρωτεύουσα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.Οι υπηρεσίες είναι δέκα φορές πάνω από αυτές που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Δεν γίνεται στην πρωτεύουσα που το κόστος ζωής είναι σαφέστατα πιο ακριβό οι ιερόδουλες να παίρνουν λιγότερα και να δίνουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτά που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Για να μην αναφερθώ σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.Μαυρίστε τα λαμόγια του μύλου μπας και δούμε άσπρη μέρα.Στην Αθήνα οι συνάδελφοι κάνουν όργια πολλές φορές και με λιγότερα λεφτά(ανάλογα τι ζητάς)ενώ οι εργαζόμενες είναι εμφανισιακά άνω του μετρίου.Εδώ και έναν μήνα έχω βρει την υγειά μου και γαμάω κάθε μέρα σχεδόν και κάτι διαφορετικό.Στην Θεσσαλονίκη απείχα καιρό από το άθλημα λόγο της τραγικότητας που επικρατεί στα σπιτάκια και από θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως από θέμα τιμών και υπηρεσιών.

Milk seik

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
27
Πόντοι
0
Δεν πειραζει. Το να θες να βυζαξεις γαλα ειναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Αντε και συ θιγεσαι τι αλλο θα δουμε. Ετσι παραδοξα κανουν κατι Πουτανα.
Βλέπω ότι συνεχίζεις κ με βρίζεις αλλά δεν δίνω κ πολύ σημασία.. λέγε ξέρεις καμιά άλλη που να έχει γάλα στο στήθος τής καί νά θηλάζει.. την συγκεκριμένη πού μου είπες πού μπορώ να την βρω..;;

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
518
Πόντοι
21
Η Ρενάτα εθεάθη σε κάνα ντέλο? Θέλω να την κλείσω για μια ωρίτσα!

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
111
Πόντοι
0
Μάγκες βρίσκομαι Αθήνα εδώ και ένα μήνα για καθαρά επαγγελματικά ζητήματα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να πηγαίνετε στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης διότι σας κλέβουν.Το ξέρω ότι κάποιοι δεν μπορείτε και έχετε ανάγκες όμως το τι κλέψιμο μας ρίχνουν πάνω καρντασια μου δεν περιγράφεται.Εδώ στην πρωτεύουσα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.Οι υπηρεσίες είναι δέκα φορές πάνω από αυτές που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Δεν γίνεται στην πρωτεύουσα που το κόστος ζωής είναι σαφέστατα πιο ακριβό οι ιερόδουλες να παίρνουν λιγότερα και να δίνουν καλύτερες υπηρεσίες από αυτά που παίρνουμε στην Θεσσαλονίκη.Για να μην αναφερθώ σε θέματα ομορφιάς και εμφάνισης.Μαυρίστε τα λαμόγια του μύλου μπας και δούμε άσπρη μέρα.Στην Αθήνα οι συνάδελφοι κάνουν όργια πολλές φορές και με λιγότερα λεφτά(ανάλογα τι ζητάς)ενώ οι εργαζόμενες είναι εμφανισιακά άνω του μετρίου.Εδώ και έναν μήνα έχω βρει την υγειά μου και γαμάω κάθε μέρα σχεδόν και κάτι διαφορετικό.Στην Θεσσαλονίκη απείχα καιρό από το άθλημα λόγο της τραγικότητας που επικρατεί στα σπιτάκια και από θέμα εμφάνισης αλλά κυρίως από θέμα τιμών και υπηρεσιών.
Δυστυχώς, έτσι είναι ακριβώς, μας κλέβουν κανονικότατα φίλε, αλλά δεν μπορούμε εύκολα να πάμε κάτω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom