Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.312
Πόντοι
14.415
Λάιβ πριν λίγο....

Χάλι μαύρο.

Μόνο η Έμμα και η Έλενα η Ρουμάνα βλεποντουσαν.

Σε στιγμή παραφροσύνης παραλίγο να μπω Χριστίνα Ρουμάνα την παλιά με τις βυζάρες.

Το καλτ της υπόθεσης στο ερημίτη 5 η τσατσά έβαφε τα μαλλιά άλλης...εξτραδακι τσατσά κομμώτρια.
Χριστιναρα.!!! ....ωραιες αναμνησεις, ψοφουσε για πουτσο.!!!!!!! :rockon: ....εχω χρονια να την αντικρυσω, απο εμφανηση πως παει.??? ή ....μπαζονουμε....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.071
Πόντοι
8.295
Χριστιναρα.!!! ....ωραιες αναμνησεις, ψοφουσε για πουτσο.!!!!!!! :rockon: ....εχω χρονια να την αντικρυσω, απο εμφανηση πως παει.??? ή ....μπαζονουμε....
Για μια δεκαετία μετά που την είδα μια χαρά κρατιέται...άρρωστη για πουτσα

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
32
Πόντοι
0
Ναι με ολες θα μαλωσεις. Απλα πιστευω με την πουτανα θα γινει ποου ξαφνικα και θα σε διαγραψει πολυ αποτομα.

Τωρα το ερωτημα που κανεις ειναι λιγο περιεργο.
Καταρχας δεν παιζει ρολο μονο ο αριθμος καταθεσεων και μιλας για ραντεβου. Ενω το προσωπικο σου παραδειγμα ειναι για παρτουζα (κομματι της δουλειας δηλαδη, οχι ραντεβουδακι). Καμια σχεση αυτα τα δυο.
Ο αριθμος καταθεσεων εξαρταται παρα πολυ και απο το ποσο καλα θα νιωσει μαζι σου, ποσο ξεχωριστος θα δειξεις οτι εισαι σε σχεση με την λαοθαλασσα διψασμενων λυκων που θελει να την γαμησει.

Εχω παρει αριθμο ή και σοσιαλ απτην δευτερη συναντηση (η τελευταια φορα ηταν με μια που την ειδα μετα απο κανα 2 χρονια ξανα). Η συγκεκριμενη μου ειπε οτι εχει κανει κατι με πελατη και εφαγε ακυρο οταν την ειπε να πανε σπιτι να γαμηθουν. Οσο ηταν βολτουλες και ρομαντισμοι, η κοπελα ενιωθε ανθρωπος. Με το που μιλησε ο αντρας για σεξ (και δεν εκανε υπομονη να ερθει μονο του) τον ειπε "ε? Μαλακα φακ γιου .Ι." και τον εστειλε.

Παντως το εχω ξαναπει παλαιοτερα, ειναι ΠΟΛΥ ευκολο να ξεχωρισεις γιατι ο ανταγωνισμος ειναι κακης ποιοτητας.
Ναι το τελευταίο εχεις πολύ δίκιο,εμφανίσιμος αν είσαι με ένα καλό σώμα και στυλ διαφέρεις σε σχέση με την μαζα

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Λάιβ πριν λίγο....

Χάλι μαύρο.

Μόνο η Έμμα και η Έλενα η Ρουμάνα βλεποντουσαν.

Σε στιγμή παραφροσύνης παραλίγο να μπω Χριστίνα Ρουμάνα την παλιά με τις βυζάρες.

Το καλτ της υπόθεσης στο ερημίτη 5 η τσατσά έβαφε τα μαλλιά άλλης...εξτραδακι τσατσά κομμώτρια.
Θυμήθηκε και ξαναβγήκε στο κλαρί η Χριστίνα;

Btw, λείπω λίγο καιρό, προσπάθησα να παρακολουθήσω στο νήμα τί έγινε με κλεισίματα, πεσίματα αστυνομίας, γκρέμισμα σάη...
Μια μικρή περίληψη από συναγωνιστή;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.071
Πόντοι
8.295
Στα 10 μηνύματα σε αυτό το θρεντ, τα 8 είναι ερωτήσεις.

Στα 10 πμ μου, τα 8 είναι ερωτήσεις...και άντε από νέους, εκεί απλά δεν απαντάς, όταν βλεπω ερωτήσεις από άτομα που είναι εδώ μέσα 15+ χρόνια κι έχουν 5-30 μηνύματα μόνο με ερωτήσεις και 0 κριτικές με πιάνει μια αηδία για το πόσο παρτακηδες είναι και πόσο πιο έξυπνοι (νομίζουν ότι) είναι από τους υπόλοιπους.

Milk seik

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
21
Πόντοι
0
Μάγκες έχω μία επιθυμία και θέλω νά ρωτήσω αν ξέρει κάποιος,αν κάποια απ' τής κοπέλες πού δουλεύουν στα σπιτάκια έχει γάλα στο στήθος τής, η κάπου άλλου
στούντιο μασάζ ..;; πέρα από το sex έχω κ αυτήν την φαντασίωση τον θηλασμό ..τώρα μπορεί να ακούγεται λίγο ανώμαλω αυτό πού ρωτάω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom