Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Εγώ είμαι η άφαντη Νταίζη αλλά για προσωπικούς λόγους έχω ενημερώσει πως θα σταμησω από την δουλειά
Εμείς που δεν σε προλάβαμε ρε μωράκι δεν θα χουμε την ευκαιρία έστω για μια καιονη φορά?

nickthe_dick

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ μόνο μια φορά έχω πάει μαζί της και τώρα που γύρισα από Αυστρία ήθελα να ξαναπάω αλλά ... αλλά

Από τις καλύτερες που έχω συναντήσει!

Τελευταία τροποποίηση:

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Καλά να είσαι στην καινούργια σου ζωή και ελπίζω να σου πάνε όλα καλά Νταίζη!!χάρισες σε όλους μάς ευχάριστες στιγμές ι

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Εγώ είμαι η άφαντη Νταίζη αλλά για προσωπικούς λόγους έχω ενημερώσει πως θα σταμησω από την δουλειά
H τσαρκα εγινε πριν ενημερωσεις οτι σταματας.
Οταν ρωτησα την τσατσα του ινκογκνιτο για σενα μου ειπε οτι ειχε να σε δει 3-4 μερες, μαλιστα με ρωτησε αν εχω το τηλ. σου, νομιζε οτι ειμαι πελατης σου.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
H τσαρκα εγινε πριν ενημερωσεις οτι σταματας.
Οταν ρωτησα την τσατσα του ινκογκνιτο για σενα μου ειπε οτι ειχε να σε δει 3-4 μερες, μαλιστα με ρωτησε αν εχω το τηλ. σου, νομιζε οτι ειμαι πελατης σου.
Δηλαδή δε το είχε κ στο ζήτησε να την πάρει να μάθει π χάθηκε αυτό εννοούσε η αν το έχεις ότι δε θα την χάσεις

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Δηλαδή δε το είχε κ στο ζήτησε να την πάρει αυτό εννοούσε η αν το έχεις ότι δε θα την χάσεις
Απο τι καταλαβα το πρωτο, αφου δεν ηξερε καθολου που βρισκοταν η κοπελα, αρα δεν θα ειχε και το τηλ.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
ΑΝ οι προσωπικοί λόγοι είναι ευχάριστοι εύχομαι τα καλύτερα και να είναι οριστική αυτή η αλλαγή, αν δεν είναι για καλό λόγο υπομονή και όλα αλλαζουν με τον καιρό.......... αν και δεν εχουμε βρεθεί σε δωματιο φαίνεσαι τυπαρα και εξηγημένη, καλη σου συνεχεια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Μεσημεριανο πέρασμα από την περιοχή

Ινκόγκνιτο μια Μαρία γύφτισσα και μια Ανδριάνα που δεν είδα.
Από 40.

Φρίξου 15 ένας παλαιστής Ρωσίδα δεν κράτησα όνομα.

Δίπλα μια Παραγουανη που άρχιζε από 40...όνομα δεν κράτησα αλλά ήταν σαν τον περσι ολιβαρες σε γυναίκα με πλαδαρες καμπύλες.

Βίλλα εροτικα έριξα και Μπιάνκα από 40...μάλλον να μου δώσουν εννοούσαν.

Δίπλα στο μπελαρους μια Ελληνίδα είπε...ίσως Κορίνα...κι αυτή 40...δεν την πηδούσα με 40, 400 αν έδινε θα έμπαινα.

Γενικά για όλες 40 να είναι οι ώρες των αφεντικών του τους τέτοια μπαζαπου φέρνουν.

Πήγα με 30 στη Μιρα, ερημίτη 2.
Πρώτη φορά.
Τίμια οκ αλλά δεν θα ξαναδινα λεφτά για να γαμησω μια τζιπσι με ωραίο κώλο και φάτσα Μογγολου.

Αυτά

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.192
Πόντοι
506
Τέρμα στον χωματόδρομο Π. Ερημίτη. Τελευταίο πριν τις νταλίκες. 5Α νομίζω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέρμα στον χωματόδρομο Π. Ερημίτη. Τελευταίο πριν τις νταλίκες. 5Α νομίζω.
Βραδυνή?

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nikosyolo!

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, μια που δουλευει στο Μινωταυρου 3 το κοκκινο σπιτακι, μεσημερι την πετυχα, μιλφ θα ελεγα πως ειναι και στο σαλοναρισμα πολυ σεξυ. Ξερουμε εντυπωσεις;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Καλησπερα παιδια, μια που δουλευει στο Μινωταυρου 3 το κοκκινο σπιτακι, μεσημερι την πετυχα, μιλφ θα ελεγα πως ειναι και στο σαλοναρισμα πολυ σεξυ. Ξερουμε εντυπωσεις;
Γεια σου ρε παιδί...δύο χρόνια εδώ 7 μηνύματα μόνο ερωτήσεις.

Έχεις να μας πεις κάτι από την εμπειρία σου πριν σου απαντήσουμε?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.655
Πόντοι
3.556
Κάρφωτος εκεί πήγες γιατρέ δεν έκανες καμία βόλτα να μας πεις τι άλλο είδες

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Βραδινό πέρασμα προ ολίγων ημερών Λάουρα στο Βένους 2. Μου έμοιαζε κ με μια τσα2 αλλά δεν θυμάμαι ποια. Λοιπόν η κοπέλα γλυκιά τσακπινα , Ρωσίδα. Με φιλιά στο σώμα κ στο στόμα πεταχτά, χάδια,αγκαλιές κ πολύ περιποιητικη. Ευχάριστη κοπέλα θα λεγα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom