Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Ναι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!
Που ειναι η Λιλιανα η 55αρα;Διπλα στην θεια Γαληνη;

Alexel

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Μια ερώτηση στους παλιούς και έμπειρους του forum. Τι ωρα ξεκιναει το παιχνίδι στην Γιαννιτσών? Υ.Γ αδυναμία στις αδύνατες

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Mια μικροσωμη Λαυρα στην Μινωταυρου διπλα απο το ξυλινο,εχει καρτελα;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Μια ερώτηση στους παλιούς και έμπειρους του forum. Τι ωρα ξεκιναει το παιχνίδι στην Γιαννιτσών? Υ.Γ αδυναμία στις αδύνατες
Έχει τύχει να περνάω από εκεί σχετικά νωρίς , κατά τις 9 το βράδυ για να πάω Νικηφόρου Ουρανού και πέτυχα στην Γιαννιτσών κάποιες κοπέλες . Αν και προσωπικά εγώ φοβάμαι να μπλέξω με τις πιάτσες και τους δρόμους. Νομίζω πως τα σπιτάκια είναι λίγο καλύτερα. Αλλά αν συνεχίσουμε να τρώμε πόρτα από εκεί θα πάμε στις πιάτσες ή/και στα μασατζίδικα.

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
185
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα γνωρίζει κάποιος εάν δουλεύει η θεία μονικα;

HyphenE

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2026
Like
25
Πόντοι
0
Μήπως πήρε κανενός το μάτι, την Αγάπη, τη Ρωσίδα? (Ευρεσηκοριτσιων.gr, θεσσαλονικη).Την αδυνατη με τον θεϊκό κωλο?

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
20
Ολες απο αναγκη για τα φραγκα το κανουν
Εγώ διαφωνώ σε αυτό , ναι προφανώς το κάνω για και για τα γραγκα αλλά το κάνω και επειδή Μ αρέσει να προσφέρω ευχαρίστηση στους πελάτες μου μην μασ βάζεις όλες σε ένα τσουβαλι

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Γυρναει η Νταίζη απο αύριο, σήμερα έχουμε τίποτα ενδιαφέρον να ρίξουμε ένα κρεβάτι σεξουαλικό?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Εγώ διαφωνώ σε αυτό , ναι προφανώς το κάνω για και για τα γραγκα αλλά το κάνω και επειδή Μ αρέσει να προσφέρω ευχαρίστηση στους πελάτες μου μην μασ βάζεις όλες σε ένα τσουβαλι
Εύχομαι να έχεις πάντα δουλειά και πελατεία αλλά με αυτό που έγραψες κανένας δεν σε πίστεψε!

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
20
Εύχομαι να έχεις πάντα δουλειά και πελατεία αλλά με αυτό που έγραψες κανένας δεν σε πίστεψε!
Δεν με ενδιαφέρει αν με πίστεψε κάποιοσ η όχι και δεν το γράφω για να με πιστέψετε αυτοί που με ξέρουν ξέρουν πως συμπεριφερομαι στους πελάτες μου, εσύ μπορεισ να μείνεις κολλημένος στις δικιεσ σου αποωεισ, εγώ παντωσ το αγαπώ αυτό που κάνω γι'αυτό όταν δεν έχω διάθεση δεν δουλευω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν με ενδιαφέρει αν με πίστεψε κάποιοσ η όχι και δεν το γράφω για να με πιστέψετε αυτοί που με ξέρουν ξέρουν πως συμπεριφερομαι στους πελάτες μου, εσύ μπορεισ να μείνεις κολλημένος στις δικιεσ σου αποωεισ, εγώ παντωσ το αγαπώ αυτό που κάνω γι'αυτό όταν δεν έχω διάθεση δεν δουλευω
Καλή συνέχεια να εχεισ

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
τελικά είναι καλό να γράφουν και οι εργαζόμενες την αποψή τους στο ίδιο νημα.............

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλή συνέχεια να εχεισ

τελικά είναι καλό να γράφουν και οι εργαζόμενες την αποψή τους στο ίδιο νημα.............
Συμφωνώ μαζί σου φίλε

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καλησπερα Νταιζη! Εαν κανουν το απλο 10 και 20 ευρω οπως την Αθηνα..
Θα προσφερεις την ιδια ευχαριστηση στους πελατες σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom