Κυρά-Καντίνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2026
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Για την Λούση ξέρει κανένας αν έχει σταματήσει;
Χθες το μεσημερι ηταν ανοιχτο.Ανοίγει πάλι Golden Lips?
Δείχνει Σόνια Πέμπτη Παρασκευή
Άλλαξε ιδιοκτησία άραγε ή θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανοίγουν και τα άλλα?Χθες το μεσημερι ηταν ανοιχτο.
Δεν εχω ιδεα φιλε, παντως τ αλλα της αλυσιδας ηταν κλειστα εκεινη την ωρα.Άλλαξε ιδιοκτησία άραγε ή θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανοίγουν και τα άλλα?
Μόνο το 3 δεξιά ήταν ανοιχτό όπως είναι στην σειράΓια πες πάλι σε πιο μαγαζί φίλε;
Πετρου ερημιτη 5α πρωι ...σκ ηταν ,πηγε φιλος και μου το ειπε πανω στη κουβενταΗ Ελενα η Ρουμάνα δουλεύει καπου αυτη την περιοδο;
Μακαρι και επιστροφη Εμμας με 40 απλοΑνοίγει πάλι Golden Lips?
Ανοίγει πάλι Golden Lips?
40 ρι το απλό?Επίσκεψη στην μαυρουλα στο Χ αν δεν κάνω λάθος. Άλογο από Βραζιλία αναμπελ
Σώμα υπέροχο καλό γαμησι αν και με κόφτη στο απλό πρόγραμμα. Βιάστηκε αρκετά στην πίπα αν και είναι αμορτισέρ.
Ξέρουμε τίποτα μέχρι πόσο θα κατσει;Επίσκεψη στην μαυρουλα στο Χ αν δεν κάνω λάθος. Άλογο από Βραζιλία αναμπελ
Σώμα υπέροχο καλό γαμησι αν και με κόφτη στο απλό πρόγραμμα. Βιάστηκε αρκετά στην πίπα αν και είναι αμορτισέρ.
Δεν ξέρω. Η συνάντηση έχει 1-2 βδομαδεςΞέρουμε τίποτα μέχρι πόσο θα κατσει;
Σαρανταρι αλλά γενικά κάτι διαφορετικό σαν εμπειρία για μας εδώ οπότε το δίνεις40 ρι το απλό?
Όταν λες σου είπε η Ντιάνα ολονύκτιο με την ίδια ή γενικά; Η Ρενάτα ξαναγύρισε βράδυ;Περασμα τωρα απο περιοχη.
Golden lips ανοιξε και ειναι μονη η Εμμα, συνεχιζει το 50 απλο οποτε μεταβολη και εξω.
Περασμα επιτηδες απο το ξυλινο Μινωταυρου διπλα απο venus, στοχευμενα για την Ευα Ρωσιδα, ταπα κοντη με μεγαλο στηθος. Γραφουν μονο αρνητικα.
Κλασικα με μενα καμια σχεση, πολυ καλη, συμπαθητικη, καλα ελληνικα, κορμακι, της αρεσουν οι αγκαλιτσες και τα φιλακια.
Περασμα απο Ερημιτη για Ντιανα με απλο. Προς εκπληξη μαθαινω απο αυτην οτι υπαρχει τρελος εκει εξω που πληρωνει για ολονυκτιο. (Δεν τον ειπε τρελο, εγω τον λεω)
Περασμα απο τα διπλανα για να βρω μια κυρια που συμπαθω. Ρωταω και δεν ηταν εκει.
Παω να κανω αναστροφη και βγαινει η κοπελα. Ξαναμπαινω μεσα εκπληκτος. Φορουσε γυαλακια, λεπτουλα με ωραιο Κωλο. Ρωταω "Νταρια? Ή Νικολ?". Μια απο τις δυο διαβασα οτι φοραει γυαλακια. Με λεει στα αγγλικα οτι ειναι η Ρενατα που πηρα περσι μια φορα. Εγινε ΦΟΒΕΡΟ Μουνι. Γεμισε καποια τατουαζ σε ποδι και χερι και εκανε κορμακι με κωλαρα.
Επομενα στανταρακια Ρενατα και Ευα σιγουρα.