giorgis199
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά η ριτα στο λας βεγκας τι ωραίο σεξ κάνει !!!
παραμυθα, λειπει η ΡιταΡε παιδιά η ριτα στο λας βεγκας τι ωραίο σεξ κάνει !!!
Που να δεις τι ωρα φιλιά δινει μετα το γλυφωκολη που κανει σε αλλουςΡε παιδιά η ριτα στο λας βεγκας τι ωραίο σεξ κάνει !!!
Αυτή έχασε και αρκετά κιλάΑν και την είχα δει αρκετές φορές στο site, δεν έτυχε για πολλά χρόνια να την δοκιμάσω.
Πέρασα με Emma. την βλέπω... λεω πολύ όμορφη. Ρωτάω εθνικότητα. Ρουμάνα. Η αλήθεια είναι με τις ρουμάνες για κάποιο λόγο σπάνια είχα πετυχημένη επαφή.
Με αυτό το θέαμα όμως.. πως να μην περάσεις.. μπαίνω μέσα. έρχεται μετά απο αρκετή ώρα καθώς είχε να πάει και σε άλλους συναγωνιστές.
Με χάλασε οτι κάνει πίπα μόνο με σκουφάκι, ωστόσο ήταν αρκετά καλή, ωραία και τα φτυσίματα, αν και τι να κανεις το φτύσιμο όταν φοράς σκούφο...
γυρνάει σε 69.... απίστευτο μουνί που δεν χορταίνεις να γλύφεις...
λίγο σε ανάποδο cowboy
στη συνέχεια στα 4 και εκεί έκλεισε όμορφα η συνεύρεση.
θα τιμηθεί οπωσδήποτε κι άλλες φορές για να καλύψουμε το κενό που χάσαμε τόσα χρόνια.
Από τιμές πως είναι? Κάποια περίοδο νομίζω πως ξέφυγε λίγο... με 50 άρχιζε. Πολύ ωραίο τυμπάκι, δοτική και όμορφη αλλά 50 απλό (άκα) νομίζω ήταν πολλά.Αν και την είχα δει αρκετές φορές στο site, δεν έτυχε για πολλά χρόνια να την δοκιμάσω.
Πέρασα με Emma. την βλέπω... λεω πολύ όμορφη. Ρωτάω εθνικότητα. Ρουμάνα. Η αλήθεια είναι με τις ρουμάνες για κάποιο λόγο σπάνια είχα πετυχημένη επαφή.
Με αυτό το θέαμα όμως.. πως να μην περάσεις.. μπαίνω μέσα. έρχεται μετά απο αρκετή ώρα καθώς είχε να πάει και σε άλλους συναγωνιστές.
Με χάλασε οτι κάνει πίπα μόνο με σκουφάκι, ωστόσο ήταν αρκετά καλή, ωραία και τα φτυσίματα, αν και τι να κανεις το φτύσιμο όταν φοράς σκούφο...
γυρνάει σε 69.... απίστευτο μουνί που δεν χορταίνεις να γλύφεις...
λίγο σε ανάποδο cowboy
στη συνέχεια στα 4 και εκεί έκλεισε όμορφα η συνεύρεση.
θα τιμηθεί οπωσδήποτε κι άλλες φορές για να καλύψουμε το κενό που χάσαμε τόσα χρόνια.
Εγω φίλε είχα χεστει και με σκούπισεΈχει τύχει σε κάποιον να κλάσει μπροστά στην πουτανα,και ποια ήταν η αντίδραση της ?
Μια φορά έχεσαΈχει τύχει σε κάποιον να κλάσει μπροστά στην πουτανα,και ποια ήταν η αντίδραση της ?
Ναι αλλά φίλε δεν λες την αντίδραση της κοπέλαςΜια φορά έχεσα
Όχι ακα εννοώΑπό τιμές πως είναι? Κάποια περίοδο νομίζω πως ξέφυγε λίγο... με 50 άρχιζε. Πολύ ωραίο τυμπάκι, δοτική και όμορφη αλλά 50 απλό (άκα) νομίζω ήταν πολλά.
Πήγε από πάνω και τα μύριζε σα τα σκυλιά !!!! Είχα φάει στιφάδο !!!Ναι αλλά φίλε δεν λες την αντίδραση της κοπέλας
Τι την έχουν στο πρόγραμμα οι μαλακεςπαραμυθα, λειπει η Ριτα
Δεν ξέρω με ποσς κανει, αλλα οταν μπει μεσα ρώτα τηνΓια ριτα το γλυφοκωλι το κάνει με πόσα; Γιατί όποτε μπήκα με απλό δεν μου έκανε
Εκείνη η μικρή ρωσσιδουλα η κοντή που δούλευε στο βενους2 τώρα δουλεύει βράδυ?