Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Αν και την είχα δει αρκετές φορές στο site, δεν έτυχε για πολλά χρόνια να την δοκιμάσω.

Πέρασα με Emma. την βλέπω... λεω πολύ όμορφη. Ρωτάω εθνικότητα. Ρουμάνα. Η αλήθεια είναι με τις ρουμάνες για κάποιο λόγο σπάνια είχα πετυχημένη επαφή.

Με αυτό το θέαμα όμως.. πως να μην περάσεις.. μπαίνω μέσα. έρχεται μετά απο αρκετή ώρα καθώς είχε να πάει και σε άλλους συναγωνιστές.

Με χάλασε οτι κάνει πίπα μόνο με σκουφάκι, ωστόσο ήταν αρκετά καλή, ωραία και τα φτυσίματα, αν και τι να κανεις το φτύσιμο όταν φοράς σκούφο...

γυρνάει σε 69.... απίστευτο μουνί που δεν χορταίνεις να γλύφεις...

λίγο σε ανάποδο cowboy

στη συνέχεια στα 4 και εκεί έκλεισε όμορφα η συνεύρεση.

θα τιμηθεί οπωσδήποτε κι άλλες φορές για να καλύψουμε το κενό που χάσαμε τόσα χρόνια.
Αυτή έχασε και αρκετά κιλά

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
524
Πόντοι
311
Για ριτα το γλυφοκωλι το κάνει με πόσα; Γιατί όποτε μπήκα με απλό δεν μου έκανε

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Αν και την είχα δει αρκετές φορές στο site, δεν έτυχε για πολλά χρόνια να την δοκιμάσω.

Πέρασα με Emma. την βλέπω... λεω πολύ όμορφη. Ρωτάω εθνικότητα. Ρουμάνα. Η αλήθεια είναι με τις ρουμάνες για κάποιο λόγο σπάνια είχα πετυχημένη επαφή.

Με αυτό το θέαμα όμως.. πως να μην περάσεις.. μπαίνω μέσα. έρχεται μετά απο αρκετή ώρα καθώς είχε να πάει και σε άλλους συναγωνιστές.

Με χάλασε οτι κάνει πίπα μόνο με σκουφάκι, ωστόσο ήταν αρκετά καλή, ωραία και τα φτυσίματα, αν και τι να κανεις το φτύσιμο όταν φοράς σκούφο...

γυρνάει σε 69.... απίστευτο μουνί που δεν χορταίνεις να γλύφεις...

λίγο σε ανάποδο cowboy

στη συνέχεια στα 4 και εκεί έκλεισε όμορφα η συνεύρεση.

θα τιμηθεί οπωσδήποτε κι άλλες φορές για να καλύψουμε το κενό που χάσαμε τόσα χρόνια.
Από τιμές πως είναι? Κάποια περίοδο νομίζω πως ξέφυγε λίγο... με 50 άρχιζε. Πολύ ωραίο τυμπάκι, δοτική και όμορφη αλλά 50 απλό (άκα) νομίζω ήταν πολλά.

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Έχει τύχει σε κάποιον να κλάσει μπροστά στην πουτανα,και ποια ήταν η αντίδραση της ?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Η καρίνα δουλεύει αυτές τις μέρες;

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Ναι φίλε, εχθές το βράδυ πέρασα μαζί της

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Από τιμές πως είναι? Κάποια περίοδο νομίζω πως ξέφυγε λίγο... με 50 άρχιζε. Πολύ ωραίο τυμπάκι, δοτική και όμορφη αλλά 50 απλό (άκα) νομίζω ήταν πολλά.
Όχι ακα εννοώ

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.431
Πόντοι
486

OnomaName

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
139
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς Αμαλία ερημίτη studio love το τελευταίο 2 φορές πήγα την πρώτη δεν ψήθηκα να μπω την δεύτερη είχε αναμονή 2 άτομα και έφυγα την πρώτη πήγα καρινα και την 2η πήγα αμπερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Εκείνη η μικρή ρωσσιδουλα η κοντή που δούλευε στο βενους2 τώρα δουλεύει βράδυ?

σε πρωινή βόλτα του @PITSILIARIS την περασμένη Δευτέρα 4 Μαίου ήταν πρωινή στο venus 2.
Εναλλακτικά αρκετές φορές θα την βρεις και στο las vegas βράδυ
το πρόγραμμα της δεν είναι σταθερό και ο οίκος που δουλεύει απ' όσο φαίνεται

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom