Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
στο Μινωταύρου 14 ήταν μια Ρωσίδα με κοτσιδάκια που δεν με συγκίνησε.........

Η ρωσίδα Αλίνα μπορεί από εμφάνιση να μην λέει πολλά, αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι ατομική βόμβα. Συνήθως οι κοπέλες +50 χρ. ισοσκελίζουν την εμφάνιση που δεν έχουν με καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο. Περίπου την ίδια ώρα συναγωνιστή πέρασα και εγώ χθες από την Αλίνα στο ξύλινο. Στα του αγώνα το σεξ ήταν καθαρά GFE με φιλιά στο στόμα που εξελίχθηκαν σε γλωσόφιλλα σε παιχνίδι στα όρθια και έπειτα ξαπλώσαμε στο κρεββάτι για τα υπόλοιπα πίπα υγρή και σε έντονο ρυθμό έπειτα έπαιζε και με το στήθος μου που δάγκωνε τις θύλες ελαφρά. Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ σε στάση ιεραποστολική. Στην διάρκεια ζήτησε αλλαγή στάσης και εγώ πρότεινα να βγάλω το προφυλακτικό και να με τελειώσει με πίπα. Το μόνο που δεν δέχεται και δεν το έχει στο πρόγραμμα της είναι το cim. Όταν μου ήρθε να χύσω τραβίχτηκε και έχυσα πάνω μου. Με σκούπισε με χαρτί και έπειτα χαιρετηθήκαμε και αποχώρησε. Δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια εώς τις 5-6 το απόγευμα. Βαθμολογία σε υπηρεσίες θα έβαζα 8,5 στα 10.
10 δεν βάζω γιατί δεν κάνει cim και στάση cowgil. Δεν κάνει cowgil γιατί λόγο των κιλών και κουράζεται και δεν μπορεί να το κάνει σωστά για να το ευχαριστηθεί ο πελάτης.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Φρίξου να βρω την Νταίζυ και να ρίξω έναν αναγνωριστικό πεουλα.........

αυτή όπως φαίνεται 2 μέρες δουλεύει και 10 απουσιάζει από τα στούντιο (μάλλον κάνει ραντεβού σε hotel με 120 την ώρα). Η αναγνωριστική βολή όπως φαίνεται θα καθυστερήσει λιγάκι...

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Την έκανα την παπαριά μου για σημερα........... κατέβηκα κατά τις 12 για εκτενή βόλτα, ξεκινώντας απο Π Ερημίτη για να κλείσω υπολόγιζα στην Φρίξου να βρω την Νταίζυ και να ρίξω έναν αναγνωριστικό πεουλα.........
Ξεκιναω απ της Σαντρας η οποία είχε 3 ψωλαραίους στο σαλόνι και ένας εγώ καναμε κουαρτετο δυνατό, βγαίνει ολογυμνουλι το καημενο με χαιρετάει αλλα φεύγω γιατί λεω θα ξεμουνιαζεται παλι με τετοια ουρα στο σαλόνι, περναω απεναντι και μπηκα στης Ιωάννας η οποια είναι τόσο ζεστή και υποσχετική που δεν μπορεί μια μερα θα μου το φάει το 50άρι........... φεύγω περναω ξανα απεναντι στα ζυγά και βλέπω την Μίρα στο 2Α και μια ξανθια ρουμανα στο διπλανό που δεν συγκράτησα όνομα, παω πιο πίσω δίπλα στης Σαντρας και ήταν η Αλίσε (ή καπως έτσι) επίσης καταγυμνη με όλα φόρα παρτίδα και τις βυζάρες τουρλα.......... λεω μη υποκείπτεις ήρθες για την πατριώτισσα Νταίζυ.......... περναω απ τα ξύλινα στο πίσω αριστερά ήταν μια αδιαφορη μαυρομαλλα αλλα μπορεί μεσα να είναι διαφοερτική......... στο Μινωταύρου 14 ήταν μια Ρωσίδα με κοτσιδάκια που δεν με συγκίνησε......... απ την Ερημίτη ακόμη ήταν και 3 θεουσες που μπαινανε στα στουντιο αλλα δεν ξερω γιατί, με είχαν σε όλη την τσάρκα στο κατόπι........... παω Φρίξου μπαινω στο ingognito και το μωρό ήταν μεσα, μου λεει η τσατσά ότι δεν αργεί θα βγεί σε λίγο και καθομαι λίγο να δω ποια εργάζεται........... η γκόμενα έκατσε μεσα 20 λεπτά που ήμουν εγώ εκεί τουλαχιστον, την ξεμουνιασε ο συναγωνιστής και βγήκε μουσκεμα ή απο υδρώτα ή έκανε ντουζακι και εβρεξε τα μαλλια......... παω στο Χ τίποτα αναμενα φώτα αλλα 3 φορες που περασα δεν μου ανοιξαν........ στο δίπλα ήταν μια Βουλγαρα αδυνατη μαυρομαλλα αλλα δεν..........απεναντι στο insinde μια με πιασίματα αλλα στο ελευθερο είπε δεν γλείφει αρχίδια οποτε εφυγα και στα τρίδυμα μόνο το μεσαιο με την σκυλοφατσα ξανθια που δουλευει εδώ και καιρό, στο τέλος λεω θα πηδήξουν οι θεουσες και θα μείνω με το πουλι στο χέρι εγώ......... τόσο ήθελα κι εγώ και λεω ευκαιρία να παρω το Ρουμανακι το γυμνό την Αλισέ......... παω πισω δίνω το 50αρικο για ελεύθερο στοματικό κανω μπανακι και ερχεται και το μωρό.......... ξαπλώνω γίνονται οι συστάσεις στα Αγγλικά και περνει μωρομαντυλο να προετοιμασει το παπαρι......... ξεκιναει με ενα καλό τσιμπουκι το οποιο έδειχνε να το γουστάει, να προσαρμόζει τα χείλια και τις πιεσεις της θελωντας να με φτιαξει..........σηκώθηκε η σημαια οποτε βαλαμε προφυλακτικό να περασουμε στον αγώνα......... ανεβαινει επανω για αναποδω cowgirl αλλα δεν καθόταν καλα και μου την έβγαζε έξω, μ αποτέλσμα να μου την πιέζει αναποδα και να μου πεσει........... ξανα στοματικό και την κατεβαζω να πατησει κατω για να την παρω σε doggy στα όρθια....... εκεί δυσανασχέτισε λίγο και καλα η στάση αυτή δεν είναι στο πρόγραμμα και μου την έδωσε λίγο........... δεν είχα και καλη αίσθηση του μουνιου της λίγο και η διεκπαιρεωτική της στάση την εβαλα σύντομα στε ιεραποστολικό εκεί φτιαχτηκα αρκετά αλλα δεν τελειωνα οποτε την εβαλα να με πιπωσει μεχρι να χυσω.......... καμια σχέση με την Σαντρα που σε "διαβαζει" και σε παει όπου θελει αυτή με το σεξ που κανει, το εκλαψα το 50αρι.......... δεν μου βγήκε και η σεξουαλική γνωριμία με την Νταίζυ οποτε τζάμπα το σπρόξιμο.......... προσοχή μαγκες να κανετε σωστή επιλογή και να περνατε όμορφα καλές τσάρκες
H αδυνατη μαυρομαλα Βουλγαρα θυμασαι μηπως ονομα?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Αναπληρωνει τα υγρα για να ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ τον επομενο..!!! Ρε μαγκες ειναι δυνατον να πιστευετε οτι χυνει και εχει οργασμους ολη τη μερα μια γυναικα 50+ χρονων που σιγουρα εχει εμμηνοπαυση....ελεος!
Την Νάταλι την πήρα οταν δούλευε ερημίτη, πριν χρονια, ηταν η 3η μέρα της που πέρασα, έβγαζε πάλι υγρά έτσι και αρκετά μάλιστα, ηταν άπειρη τότε χωρίς στήθος και μάλιστα με 50 έδινε κολο ειχα παρει, 30 απλο και πολλές φορές στο απλο ειχε ελεύθερο, γκαυλιαρα απο τότε ηταν, οποτεδήποτε νομίζω να καβουράκια γιατι τότε δεν έβαζε ύπνο σεντόνια απο κατω, μετα απο πελάτη αλλαζε σεντόνια η υπηρεσία

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Την Νάταλι την πήρα οταν δούλευε ερημίτη, πριν χρονια, ηταν η 3η μέρα της που πέρασα, έβγαζε πάλι υγρά έτσι και αρκετά μάλιστα, ηταν άπειρη τότε χωρίς στήθος και μάλιστα με 50 έδινε κολο ειχα παρει, 30 απλο και πολλές φορές στο απλο ειχε ελεύθερο, γκαυλιαρα απο τότε ηταν, οποτεδήποτε νομίζω να καβουράκια γιατι τότε δεν έβαζε ύπνο σεντόνια απο κατω, μετα απο πελάτη αλλαζε σεντόνια η υπηρεσία

κοίτα χύσιμο σίγουρα δεν είναι αυτό κάτι άλλο είναι. Αν βγάλεις από την εξίσωση τα υγρά, στο σεξ και τα προκαταρκτικά η Νάταλι είναι σούπερ. Τώρα συνεπώς κάποιοι χαλιούνται με τόσα υγρά όπως και εγώ φυσικά, αλλά σαν υπηρεσίες που προσφέρει είναι από τις τοπ στην πρωινή βάρδια.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
ήταν 3 κυρίες 50+ που περνουσαν απο στουντιο σε στουντιο, χτυπουσαν κουδουνια αλλοι τους ανοιγανε άλλοι όχι και δεν μπορώ να ξερω τι ζητουσαν ή τι συζητουσαν............ μπορεί να μοιραζαν προφυλακτικά για προστασία και ενισχυση των οικονομικών της ενορίας τους??? Αγνωστο, ας μας πει καμια εργαζόμενη που διαβαζει την σελιδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν μας βγείκε εμας δεν εχουμε χημεία
Με την Σαντρα?

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Η ρωσίδα Αλίνα μπορεί από εμφάνιση να μην λέει πολλά, αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι ατομική βόμβα. Συνήθως οι κοπέλες +50 χρ. ισοσκελίζουν την εμφάνιση που δεν έχουν με καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο. Περίπου την ίδια ώρα συναγωνιστή πέρασα και εγώ χθες από την Αλίνα στο ξύλινο. Στα του αγώνα το σεξ ήταν καθαρά GFE με φιλιά στο στόμα που εξελίχθηκαν σε γλωσόφιλλα σε παιχνίδι στα όρθια και έπειτα ξαπλώσαμε στο κρεββάτι για τα υπόλοιπα πίπα υγρή και σε έντονο ρυθμό έπειτα έπαιζε και με το στήθος μου που δάγκωνε τις θύλες ελαφρά. Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ σε στάση ιεραποστολική. Στην διάρκεια ζήτησε αλλαγή στάσης και εγώ πρότεινα να βγάλω το προφυλακτικό και να με τελειώσει με πίπα. Το μόνο που δεν δέχεται και δεν το έχει στο πρόγραμμα της είναι το cim. Όταν μου ήρθε να χύσω τραβίχτηκε και έχυσα πάνω μου. Με σκούπισε με χαρτί και έπειτα χαιρετηθήκαμε και αποχώρησε. Δουλεύει μόνο πρωινή βάρδια εώς τις 5-6 το απόγευμα. Βαθμολογία σε υπηρεσίες θα έβαζα 8,5 στα 10.
10 δεν βάζω γιατί δεν κάνει cim και στάση cowgil. Δεν κάνει cowgil γιατί λόγο των κιλών και κουράζεται και δεν μπορεί να το κάνει σωστά για να το ευχαριστηθεί ο πελάτης.
Την μικρή ρωσιδούλα στο Λας Βέγκας την πήρες;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Την μικρή ρωσιδούλα στο Λας Βέγκας την πήρες;

όχι ακόμα, είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου αυτή και η Νταίζη σε επόμενη βόλτα για αναγνωριστική βολή :sperm:. Θα ανεβάσω κριτική όταν τις πάρω

Xristos h

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Πέρασα από ερημίτη 5 με την Αμαλία. Έψαχνα Ρενάτα βασικά έλειπε όμως κ πήρα την Αμαλία. Δεν τρελάθηκα για μια φορά είναι μόνο .

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Πέρασα από ερημίτη 5 με την Αμαλία. Έψαχνα Ρενάτα βασικά έλειπε όμως κ πήρα την Αμαλία. Δεν τρελάθηκα για μια φορά είναι μόνο .
Η Ρενατα δουλευε το πρωι στο ιδιο ακριβως μαγαζι και ξεκινουσε απο 30..εχω καιρο να τσαρκαρω πρωι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
κοίτα χύσιμο σίγουρα δεν είναι αυτό κάτι άλλο είναι. Αν βγάλεις από την εξίσωση τα υγρά, στο σεξ και τα προκαταρκτικά η Νάταλι είναι σούπερ. Τώρα συνεπώς κάποιοι χαλιούνται με τόσα υγρά όπως και εγώ φυσικά, αλλά σαν υπηρεσίες που προσφέρει είναι από τις τοπ στην πρωινή βάρδια.
Καλα συμφωνώ οτι δεν ειναι χυσιμο ειναι παρα πολυ καλη τωρα τι κανει μόνο η ίδια ξέρει.

Boubis_cams

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Ραισα δουλευει; Εχω ακουσει καλα λογια τελευταια και εχω αλλαξει αποψη για αυτην

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Ρεπο απο τη δουλεια για 4 μερες οπου το εριξα σε μπουρδελοτασαρκες Αθήνα και θεσνικη..θα γινω κουραστικος αν το ξαναγραψω αλλα η Αθηνα πολυ μπροστα σε σχεση με εμας εδω πανω..

Κυριακη βραδυ ξημεραματα Δευτερας
Πετρου ερημιτη 2α κλειστο

Πετρου ερημιτη 2-medusa η Εμμα

Πετρου ερημιτη 4 το διπλα απο το medusa μια καινουργια ρουμανα απο 30 το απλο 40 ελε στοματικο

Πετρου ερημιτη το τερμα πανω η Νικολ με πρωκτικο

Πετρου ερημιτη 5α Αμαλία γυφτορουμανα με βαμμενα ξανθια μαλλια..μια βδομαδα στη δουλεια μας ενημερωνε η διοπτροφορα τσατσα

Las vegas
Στο πρωτο η ξανθια ρουμανα ιζαμπελα
Στο δευτερο η ρουμανα αλεξανδρα με πρωκτικο

Venus 1 μινωταυρου 16 η λιντα σαν να πηρε κιλα και να πλαδαρωσε
Venus 2 μινωταυρου 16β στο πισω η καταλινα

Μινωταυρου 14Ξυλινο οι ρωσιδες Ευα και η Αντριαννα με τα μαυρα γυαλια

Νικηφορου ουρανου και μινωταυρου γωνια το ασπρο η milf βικτωρια θα αρεσει σε πολλους milfakiδες πιστευω(αξιο αποριας αν συνεχιζουν οι αλλες 2 ουκρανες)

Νικηφορου ουρανου 28 η λουνα απο 30 euros βγηκε τσιτσιδι νταρντανα με πεσμενα βυζια

Vis η βαρδαρισια τσατσα της μιρελας παρουσιασε 2 λατινες απο 30 και οι 2 ξεκινουσαν

Godiva αχελωου 10 η τζενη

Belarus η Βαλερυ
Villa erotica ο τσατσος μου παρουσιασε μια ωραια λατινα(απο τις ποιο ομορφες που ειδα ) δεν ειπε ονομα
Black angel στο δωματιο μαλλον η βαλερια

Icognito η μαυρη η θηριωδες Ανναμπελ

Κατω στο X δυο κοντες ρουμανες

Bluedreams δεν ανοιξαν μαλλον σουζανα

Στα 3τριδυμα το τερμα κατω ανοιχτο μονο με την Ελενα

Inside ελιζα απο αγιο δομινικο

Poison η λαυρα

Sex and the city η τσατσα παρουσιασε 2 κοπελες γκαμπριελα και μαρσελα
Playboy οροφος η αφροδιτη
Στο κατω απο αυτο η κατερινα η ουκρανη

Studio paradise
Το ενα μονο ανοιχτο ηταν η νεαρη καστανη η ασλευ αν θυμαμαι καλα εχει καποιες ελιες στο στηθος για να δωσω να κατσλαβατε

Κλειστα τα παρακατω
Νικηφορου ουρανου 24 και μινωταυρου γωνια το πρασινο

μινωταυρου 3 καρινοσπιτο
Νικηφορου ουρανου 26 της ρεμπεκας

Πετρου ερημιτη 2α
Πετρου ερημιτη 5
Free house κατω στη μινωταυρου

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom