Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936
Αναπληρωνει τα υγρα για να ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙ τον επομενο..!!! Ρε μαγκες ειναι δυνατον να πιστευετε οτι χυνει και εχει οργασμους ολη τη μερα μια γυναικα 50+ χρονων που σιγουρα εχει εμμηνοπαυση....ελεος!
Με μια διαφορα τυπε το κατουρο οτι και να κανεις μυριζει

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Με μια διαφορα τυπε το κατουρο οτι και να κανεις μυριζει
Αμα πινει ολη μερα νερο το κατουρο ειναι διαυγες και δεν εχει εντονη μυρωδια....σιγουρα θα μυριζει λιγο "μουνιλα" ,"κατουριλα".....
Προσωπικα ΔΕΝ την εχω γαμησει την Ναταλι και ουτε προκειται απλα δεν πιστευω οτι μια γυναικα σε αυτη την ηλικια(50+) μπορει να χυνει ολη μερα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Τελικά πηγε κανένας σημερα ξερει αν ειναι η αναμπελ πρωι η βραδυ

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Λοιπόν μια φορά φεύγοντας από Godiva και βγαίνοντας από το δεξιά δωμάτιο την πέτυχα σε ένα δωμάτιο με το ένα πόδι πάνω στο κρεβά κατι κάτι να κάνει στο μουνι της…με τα χέρια χωρίς πελάτη φυσικά και αναρωτήθηκα τι θα μπορούσε να έκανε…!μου χε μείνει αυτή η εικόνα και σκεφτόμουν αν μπορεί κάτι να βάζει και να μας χύνει μετά. Γιατί σε μένα πάντα έχυνε μια φορά όταν ξεκινούσαμε και μια σε ένα λεπτό μετά. Έπειτα ότι και να κάνα μισή ώρα να βαρούσα ή να την έπαιζα τπτ.και πριν μερικές μέρες έγινε το θεϊκό…. Να μου κάνει πίπα να αρχίζει και καλά να μουγκρίζει χωρίς να την ακουμπάω και να χύνει μόνη της…..αν έχω πάει 15 φορές μαζί της και τις 15 το ίδιο και προν λίγες μέρες αυτό.εμενα προσωπικά με ξενέρωσε και τέλος…. Αυτά από μένα … τροφή για σκέψη σε όσους έχουν πάει μαζί της

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046
Live
μικρο περασμα ψαχνοντας για Νταιζη και λουσια.
Τα παρανταις κλειστα οταν περασα.
Βιλλα ερωτικα. Η Σαρα που ειχα παρει παλιοτερα στο παρανταις.
Στο Χ στην φριξου. Υποδοχη ενα κρος. Ειχε μια Μαρια λεπτη βουλγαρα.
Διπλα στο ινκoγκνιτο, με τα πολλα σκαλια. Ειχε δυο κοπελες η μια μεσα δεν θυμαμαι ονομα η αλλη Αντριαννα μαυρη απο βενεζουελα. Μεγαλο κωλο αλλα ωραιο και δυνατα στηθια. Προσωπο δεν τρελαθηκα.
Αλλου δεν μπηκα εφυγα.
Ειδα ομως ανοιχτα το γκοτιβα, μπελα ντονα, και γενικα αρκετα σπιτακια εκει γυρω και στην φριξου.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.825
Πόντοι
496
Υπάρχει καμιά κοπέλα αυτή την περίοδο που να κάνει άγριο γαμησι να δέχεται δηλαδή φτισημο και σφαλιάρες;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Χθεσινοβραδυνη βολτα.
Λας Βεγκας ειδα την Ιζαμπελα στο δευτερο δεν ανοιξανε το τριτο κλειστο.
Φρι Χαους ήταν η Λιλιανα στο δωματιο και θα αργουσε πηγα πολυ μου ειπε η τσατσα.
Για να τη δω πηγα αλλα ημουν ατυχος.
Μετα πηγα Σεξ ν δε σιτυ. Ειδα μια Λαουρα που οι φωτο που εχει στο σαιτ μου θυμιζουν καποιο εσκορτ χωρις
να ειμαι σιγουρος. Απο κοντα η Λαουρα δεν με εντυπωσιασε αρκετα γεματη μου φανηκε και γενικα μου αρεσουν οι καμπυλες αλλα δεν.
Διπλα στο ινσαιντ δυο κοπελες Ελιζα την πηρα μια φορα (δεν ειναι για επαναληψη) και η καινουργια Γκαμπριε λα ωραιο γκαβλακι αλλα δεν μου εκανε κλικ.
Πηγα και Βιλα Ερωτικα γιατι στο προγραμμα εγραφε τη Λουτσια αλλα είχε μια γεματουλα με τεραστιο στηθος οποτε τζιφος.
Απο τα παρανταις τα μισα ειναι ανοιχτα. Ηθελα να πετυχω τη Ροι η οποια ηταν την προηγουμενη βδομαδα αλλα τωρα δεν την βλεπω.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Περασμα προχθες απο τα σπιτακια. Αφου η καρινα ελλειπε πηγα καρφι για ελενα ραισα μιας και ειχα καιρο να την παρω. Περασα με το απλο ηταν τιμια μπορω να πω βεβαια η συγκεκριμενη ειναι αναλογα τα κεφια. Εχει τυχει να περασω και να ειναι τελειως φολα με νευρα εχει τυχει να ειναι καλη. Τελικα η Αμπερ εχει γυρισει η ηρθε για λιγο και εφυγε ξερει κανεις?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
....3η προσπαθεια για Λουσια σημερα, αν δεν κατσει που το χωνουμε.???? ....ξεμειναμε και απο πλαν β....
sad d&d GIF by Hyper RPG

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Χτες Μ.Παρασκευη θυμιζαν τα στενα... κινηση μηδεν, ακομα και στα παρανταιζ με 1 μαγαζι ανοιχτο, κινηση μηδεν, αυτο επαιξε υπερ μου, μεσα η Λουσια, με ακομα μια που δεν ειδα. Την ιδρωσε την φανελα το πουτανακι, το Σαββατο φευγει λεει.

WickedSickGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
0
Επισκέφτηκα μέσα στον τελευταίο μήνα τη Νάταλι και τη Ρίτα.Για τη Ρίτα, οκ, η υπηρεσία ήταν καλή σεχ machine οπως εχουν γραψει πολλοι
Η Νάταλι από την άλλη είναι το κλασσικο χυσιμο που λενε τιποτα παραπανω και πολλες κραυγες μας ακουσε ολοι η γειτονια
Συνολικά, πέρασα καλά και στις δύο περιπτώσεις, αλλά αν μιλάμε καθαρά για value for money, δεν μπορώ να πω ότι άξιζαν τα λεφτά τους. Η Ρίτα καλύτερη στην υπηρεσία για εμενα, η αλλά καμία από τις δύο δεν με έκανε να πω “ναι, αυτά τα λεφτά τα ξαναδίνω άνετα γενικα ειναι πλεον πολλοι μεγαλες ηλικιακα αλλα απο τι καταλαβα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο αξιλογο στα σπιτακια περα και απο την καρινα για ενα τσιμπο

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
Επισκέφτηκα μέσα στον τελευταίο μήνα τη Νάταλι και τη Ρίτα.Για τη Ρίτα, οκ, η υπηρεσία ήταν καλή σεχ machine οπως εχουν γραψει πολλοι
Η Νάταλι από την άλλη είναι το κλασσικο χυσιμο που λενε τιποτα παραπανω και πολλες κραυγες μας ακουσε ολοι η γειτονια
Συνολικά, πέρασα καλά και στις δύο περιπτώσεις, αλλά αν μιλάμε καθαρά για value for money, δεν μπορώ να πω ότι άξιζαν τα λεφτά τους. Η Ρίτα καλύτερη στην υπηρεσία για εμενα, η αλλά καμία από τις δύο δεν με έκανε να πω “ναι, αυτά τα λεφτά τα ξαναδίνω άνετα γενικα ειναι πλεον πολλοι μεγαλες ηλικιακα αλλα απο τι καταλαβα δεν υπαρχει και τιποτα αλλο αξιλογο στα σπιτακια περα και απο την καρινα για ενα τσιμπο
Πέρα και οτι στα απλά προγράμματα δεν αποδίδουν ως πρέπει.Πρέπει να τις δώσεις πάνω απο πενηντάρικο για να σε βγάλουν γούστα.Επρεπε να δουλεύουν αθήνα να καταλάβουν οι θείες περι τίνους πρόκειται που Αθήνα με 20Ε δίνουν κόλο και γυμνό τσιμπούκι τελιωτικό στο στόμα.Αλλά εδώ το παίζουν οτι κάτι είναι οι σαβουρο θείες!!Βρίσκουν και τα κάνουν

aristotelis4312

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
1.183
Πόντοι
201
Η Έλενα μπορεί από το 1 να φορτώσει για κάποιο λόγο και να πάει στο 8-9 σε 1 λεπτό , είχα έτσι μια πρώην, μετά από ένα διάστημα φοβόμουν να της πω καλημέρα , σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ τίμια επιλογή .

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Η Έλενα μπορεί από το 1 να φορτώσει για κάποιο λόγο και να πάει στο 8-9 σε 1 λεπτό , είχα έτσι μια πρώην, μετά από ένα διάστημα φοβόμουν να της πω καλημέρα , σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ τίμια επιλογή .
Σε ποια Ελενα αναφερεσε;;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Μια φορά με την Έλενα της έριξα μια μπάτσα στον κωλο της και με κλώτσησε!!! Ήταν πολύ αστείο το σκηνικό αλλα όντως πολλά νεύρα!

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Περασμα πριν απο λιγο με Λουσια καρφι. 2η φορα περναω. Η κοπελα πιστευω ειναιη πιο τοπ επιλογη καθως ειναι νεα με σωματαρα και πολυ καλες υπηρεσιες. Μπηκε μεσα προκαταρτικα παιχτηκαν αρκετα πιπα πολυ καλη με φτυσιματα και τον εφαγε πολυ τιμια με ανεση χρονου μακαρι να περισευαν λεφτα συνεχεια εκει θα ημουν

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.330
Πόντοι
786
το site φαίντγκερλς εξαφανίστηκε;

Stories