Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.431
Πόντοι
486
Καταρχήν ευχαριστούμε για την ωραία ενημέρωση Κε Karaman! Θα σταθώ στην επίσκεψη σου στην Laly όπου αποδείχθηκε φόλα τελικά. Όπως έγραψα, και εγώ είχα πάει και έχω και κριτική, και απέδωσα το κάτω του μετρίου της συμμετοχής της στο ότι εκείνη την ημέρα πρέπει να την γάμησαν καμία 50νταριά. Είχα πει κιόλας ότι για αυτό το λόγο θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία αλλά με πρόλαβες. Ευτυχώς που το κορίτσι για μένα είναι όπως έγραψα στην κριτική ένα σοκολατένιο άγαλμα σαν σώμα που με έκανε στην μόνο που την έβλεπα να κουνιέται πάνω στην πούτσα μου να χύσω. Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν για να χύσω…
Η Laly είναι ότι χειρότερο έχω πάρει σε λατίνα στα 60 ευρώ !! Πήγα πεντακάθαρος και ψιλαφιζε τη πουτσα μου με αρωματικά μια ώρα ! Πίπα με καπότα ενώ πήρα πρόγραμμα με γυμνό και στο 69 το μύδι της μύριζε !! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!
Την έβαλα στα 4 μπήκα μια δυο και από τη ξενερα σταμάτησα ντύθηκα και έφυγα !!
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Ελίζα τι δεν σου άρεσε και έφαγες την φολα (που ακόμα δεν έχω δει,μαζί με την Αμπερ);
Εχει αυτο το βλαχικο το πονηρο που δεν μου κανει κλικ, αλλα δεν την λες και μουναρο οπως γραφει ποιο κατω ενας συναθλητης, με αριστα το 10 ενα 7αρακι με το ζορι αν 8. Τουλαχιστων για τα γουστα μου.... Οι φωτος στο αλλο σαιτ, ειναι επεξεργασμενες και την δειχνουν ποιο μπαστυ, ειναι αδυνατη σχετικα.

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Η Laly είναι ότι χειρότερο έχω πάρει σε λατίνα στα 60 ευρώ !! Πήγα πεντακάθαρος και ψιλαφιζε τη πουτσα μου με αρωματικά μια ώρα ! Πίπα με καπότα ενώ πήρα πρόγραμμα με γυμνό και στο 69 το μύδι της μύριζε !! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!
Την έβαλα στα 4 μπήκα μια δυο και από τη ξενερα σταμάτησα ντύθηκα και έφυγα !!
ΜΑΚΡΥΑ !!!!!!
Το ξεχασα να το γραψω αυτο, εγω ημουν ετοιμος να της ζητισω σημειωσεις στο βιβλιο υγειας μου, την κοιταζε απο εδω, την κοιταζε απο εκει, περιμενα να βγαλει κανα φακο να δει καλυτερα, 2 φορες με μουρομαντηλο, για να βαλει καποτα.!!!!!!!!!??????? :headbang: Κατι συνιαλα εκανε οτι αναγουλιαζει, δεν καταλαβαινα ντιπ.... Ο Παναγης στην εξοδο με τα αυτια κατω.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Εντάξει τι να λέμε τώρα! Cougar που σε καταπίνει ολόκληρο άμα είσαι και λίγο ωραίο παιδί αλλά κυρίως περιποιημένος και καθαρός σε κάνει προγραμματάρα! Οπότε για τους νεότερους στο σπορ: πάτε καθαροί και περιποιημένοι για να σας βγάλει γούστα! Μου έχει πει ιστορίες ότι της έρχονται κάποιοι βρωμιάρηδες που μυρίζουν και τους βάζει να πλένονται. Μετά τι να περιμένεις; Να σε βγάλει γούστα; Θα είναι διεκπαιρεωτική και παίζει να πει την τσατσά να μην σε ξαναβάλει. Μου τα έχει πει αυτά. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,
Αυτη και η Αννια μου τα εχει πει και εμενα οτι τους βαζει για μπανιο, συνηθως πιτσιρικια, και λεει βλεπουν τσοντες και νωμιζουν οτι θα κανουν αναπαρασταση.... Λιλιανα εγγυηση.!! αν ηταν μικροτερη θα ειχε 2ωρα και αυτη.....

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα απ Νικ.Ουρανού 28 μπας κ πετύχω την Σοφία (κάποιος πιο πίσω είχε πει ότι μοιράζεται τα πρωινά με μια Ελένη κ ότι συνήθως είναι Πέμπτη Παρασκευή) αλλά ήταν κλειστό με τα φώτα αναμμένα( δλδ δούλευε χωρίς τσα2). Ξέρει κανείς αν όντως αυτή την βδομάδα θα δουλέψει η Σοφία Πέμπτη Παρασκευή ή έστω αν υπάρχει ένα τηλέφωνο του studio να πάρω να ρωτήσω;
Ευχαριστώ.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Πέρασα σήμερα απ Νικ.Ουρανού 28 μπας κ πετύχω την Σοφία (κάποιος πιο πίσω είχε πει ότι μοιράζεται τα πρωινά με μια Ελένη κ ότι συνήθως είναι Πέμπτη Παρασκευή) αλλά ήταν κλειστό με τα φώτα αναμμένα( δλδ δούλευε χωρίς τσα2). Ξέρει κανείς αν όντως αυτή την βδομάδα θα δουλέψει η Σοφία Πέμπτη Παρασκευή ή έστω αν υπάρχει ένα τηλέφωνο του studio να πάρω να ρωτήσω;
Ευχαριστώ.

στο find την έχει εκτός προγράμματος αυτή την Πέμπτη-Παρασκευή. Προφανώς εφόσον λείπει στην θέση της είναι η Ελένη χωρίς τσα2.

principe

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
στο find την έχει εκτός προγράμματος αυτή την Πέμπτη-Παρασκευή. Προφανώς εφόσον λείπει στην θέση της είναι η Ελένη χωρίς τσα2.
Αυτό φαντάστηκα κ εγώ απλά ρώτησα μήπως πέρασε κανένας κ είδε από κοντά. Πάντως το μαγαζί τους στο find το έχει error δεν εμφανίζεται στην σελίδα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Εντάξει τι να λέμε τώρα! Cougar που σε καταπίνει ολόκληρο άμα είσαι και λίγο ωραίο παιδί αλλά κυρίως περιποιημένος και καθαρός σε κάνει προγραμματάρα! Οπότε για τους νεότερους στο σπορ: πάτε καθαροί και περιποιημένοι για να σας βγάλει γούστα! Μου έχει πει ιστορίες ότι της έρχονται κάποιοι βρωμιάρηδες που μυρίζουν και τους βάζει να πλένονται. Μετά τι να περιμένεις; Να σε βγάλει γούστα; Θα είναι διεκπαιρεωτική και παίζει να πει την τσατσά να μην σε ξαναβάλει. Μου τα έχει πει αυτά. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,
Γενικά είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Έχει τύχει να πάω μια φορά και ήμουν πολύ στεναχωρημένος...έφυγα πολύ χαρούμενος!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Γρηγορη πρωινη τσαρκα με σκοπο να δω την καινουργια ρουμανα με το ωραιο κορμι που αναφερθηκε απο αλλους συναγωνηστες οτι δουλευει στο incognito.....Στη θεση της ειχε 2 μαυρες μπαζολες 80+κιλων στα υπολοιπα μαγαζια οι ιδιες αδιαφορες παρουσιες,εφυγα για αλλη μια φορα χωρις να γαμησω....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Αυτό φαντάστηκα κ εγώ απλά ρώτησα μήπως πέρασε κανένας κ είδε από κοντά. Πάντως το μαγαζί τους στο find το έχει error δεν εμφανίζεται στην σελίδα.

να ξέρεις όταν στον find την δείχνει στο πρόγραμμα δουλεύει κανονικά, όταν όχι σημαίνει ότι είναι σε ρεπό. Έχει ζητήσει η ίδια από τους διαχειριστές να αναρτούν και να ενημερώνουν το πρόγραμμα της όταν δουλεύει.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Γενικά είναι πολύ καλή και πολύ όμορφη. Έχει τύχει να πάω μια φορά και ήμουν πολύ στεναχωρημένος...έφυγα πολύ χαρούμενος!

η Λίλιαν είναι σαν όαση σε έρημο με αστερίες και κομοδίνα στην βραδινή βάρδια, γι' αυτό και τόσα χρόνια έχει πολλούς και σταθερούς πελάτες.

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Και οπως πεφτει η βροχη ραιτ θρου.....Λουσια παρανταιζ σημερα, στο Ν.Ουρανου 11, 1η μερα και ελεγα μεσα μου μην πας (ξανα).... και οντως δεν γαμας ουτε με ταμα στον Αι.Τρυφωνα. Μετα της 1 λεει ο τσατσος, μπηκανε με 2ωρα... και εχει καρτελακι....
Απορω ποιος καμενος παει και περνει 2ωρο σε μπουρδελο....:think: πανε παρε κανα σιτιτουρ ρεεεε, 2ωρο σε μπουρδελο.??? ....και απορω με τους αλλους καμενους τα αφεντικα που την βαζουν προγραμμα να ξεκιναει 9 η ωρα, να μην γαμισει κανεις μεχρι της 2 το βραδυ.... σταματηστε την και καντε την σιτι τουρ, να την γαμανε 2ωρα και 2ωρα..... Μπαλαντερ μαζι της μια ακομα κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα, αλλα θυμαμαι τι μπαζολα ηταν που δεν την γαμας αν δεν εχεις ανοιξει 2 σιβας το ενα πισω απο αλλο.....
Πηγα ποιζον, για Λαλυ, τσατσος Παναης.!!!!!! στην υποδοχη, μεσα στη μαστουρα ή του εμεινε....??? μαζι με Λαλυ, και η αλογα μαυρομαλα Ελιζα, κορμι με καθημερινες ατελειες, αλλα μυριζει φολα, οπως ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... μας βγηκε και η Λαλυ, δεν κανει 69, με το που μπηκε μεσα και την ακουμπησα λες και την χτυπησε ρευμα, εκανε μια κινηση αποφυγης, και ιγκλες νο, γκρεκ νο.... βυζι με το ζορι η χουφτα, καλο κορμι με εμφανες.....μυρωδιες απλυσιας.???? και ναι, καποτα στην σταφιδα και λεω μας ποιασανε σβερκο.... καδο τα ευρω.... εκατσε τον εφαε απαθεστατα, και φευγοντας σκεφτηκα οτι εχουμε κατηγορια κομοδινο πουτανα, αλλα αυτη ανηκει στην κατηγορια Αστεριας Πουτανα.... Το σιγουρο ειναι οτι αυτο που κανει το κανει με το ζορι....
Αυτα....τα ηθελα....και τα παθα.

Απο την προηγουμενη βδομαδα 2-3 εμφανιστηκαν που γραφουν οτι παιρνουν (πχ την Εμμα) δυωρα για 300 ευρω. Κανεις δε τους κραζει, μονο εγω ειδα τα σχολια τους? Οι υπολοιποι τους κανουν και λαικ

alone4everr

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
παιδια η ελενα ( ρουμανα, γυρο στα 35 xρωνον με πρασινα ματια και μεγαλα βιζια) περνη το απλο 30 η 40 ευρω.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
παιδια η ελενα ( ρουμανα, γυρο στα 35 xρωνον με πρασινα ματια και μεγαλα βιζια) περνη το απλο 30 η 40 ευρω.
Καποιος φιλος εγραψε οτι παιρνει 40 αυτη και 30 το αλλο εταιρο διδυμο η ρενατα...πρωινη στο πετρου ερημιτη 5α

Tzon50

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Απο την προηγουμενη βδομαδα 2-3 εμφανιστηκαν που γραφουν οτι παιρνουν (πχ την Εμμα) δυωρα για 300 ευρω. Κανεις δε τους κραζει, μονο εγω ειδα τα σχολια τους? Οι υπολοιποι τους κανουν και λαικ
Γιατί ρε μεγάλε δανεικά σου ζήτησαν η θα σώσεις την ανθρωπότητα?

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Γιατί ρε μεγάλε δανεικά σου ζήτησαν η θα σώσεις την ανθρωπότητα?
Φαντασου να κραζεις εναν χαζο που λεει οτι ψηφιζει Μητσοτακη και να πεταγομαι εγω να σε λεω :
"Γιατι ρε μεγαλε δανεικα σου ζητησε ή εσυ που ψηφιζεις κατι αλλο θα σωσει την ανθρωποτητα?"
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom