Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Λουσία στο Paradise όταν γυρίσει. Βλέπε το πρόγραμμα των studio-paradise για να δεις πότε είναι. Πολύ καλό πρόγραμμα και πρόσχαρο κορίτσι. Σπάνιο για Λατίνα που είναι συνήθως φόλες!
Ωραία αγορινα ευχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Και οπως πεφτει η βροχη ραιτ θρου.....Λουσια παρανταιζ σημερα, στο Ν.Ουρανου 11, 1η μερα και ελεγα μεσα μου μην πας (ξανα).... και οντως δεν γαμας ουτε με ταμα στον Αι.Τρυφωνα. Μετα της 1 λεει ο τσατσος, μπηκανε με 2ωρα... και εχει καρτελακι....
Απορω ποιος καμενος παει και περνει 2ωρο σε μπουρδελο....:think: πανε παρε κανα σιτιτουρ ρεεεε, 2ωρο σε μπουρδελο.??? ....και απορω με τους αλλους καμενους τα αφεντικα που την βαζουν προγραμμα να ξεκιναει 9 η ωρα, να μην γαμισει κανεις μεχρι της 2 το βραδυ.... σταματηστε την και καντε την σιτι τουρ, να την γαμανε 2ωρα και 2ωρα..... Μπαλαντερ μαζι της μια ακομα κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα, αλλα θυμαμαι τι μπαζολα ηταν που δεν την γαμας αν δεν εχεις ανοιξει 2 σιβας το ενα πισω απο αλλο.....
Πηγα ποιζον, για Λαλυ, τσατσος Παναης.!!!!!! στην υποδοχη, μεσα στη μαστουρα ή του εμεινε....??? μαζι με Λαλυ, και η αλογα μαυρομαλα Ελιζα, κορμι με καθημερινες ατελειες, αλλα μυριζει φολα, οπως ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... μας βγηκε και η Λαλυ, δεν κανει 69, με το που μπηκε μεσα και την ακουμπησα λες και την χτυπησε ρευμα, εκανε μια κινηση αποφυγης, και ιγκλες νο, γκρεκ νο.... βυζι με το ζορι η χουφτα, καλο κορμι με εμφανες.....μυρωδιες απλυσιας.???? και ναι, καποτα στην σταφιδα και λεω μας ποιασανε σβερκο.... καδο τα ευρω.... εκατσε τον εφαε απαθεστατα, και φευγοντας σκεφτηκα οτι εχουμε κατηγορια κομοδινο πουτανα, αλλα αυτη ανηκει στην κατηγορια Αστεριας Πουτανα.... Το σιγουρο ειναι οτι αυτο που κανει το κανει με το ζορι....
Αυτα....τα ηθελα....και τα παθα.

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Και οπως πεφτει η βροχη ραιτ θρου.....Λουσια παρανταιζ σημερα, στο Ν.Ουρανου 11, 1η μερα και ελεγα μεσα μου μην πας (ξανα).... και οντως δεν γαμας ουτε με ταμα στον Αι.Τρυφωνα. Μετα της 1 λεει ο τσατσος, μπηκανε με 2ωρα... και εχει καρτελακι....
Απορω ποιος καμενος παει και περνει 2ωρο σε μπουρδελο....:think: πανε παρε κανα σιτιτουρ ρεεεε, 2ωρο σε μπουρδελο.??? ....και απορω με τους αλλους καμενους τα αφεντικα που την βαζουν προγραμμα να ξεκιναει 9 η ωρα, να μην γαμισει κανεις μεχρι της 2 το βραδυ.... σταματηστε την και καντε την σιτι τουρ, να την γαμανε 2ωρα και 2ωρα..... Μπαλαντερ μαζι της μια ακομα κοπελα, δεν θυμαμαι ονομα, αλλα θυμαμαι τι μπαζολα ηταν που δεν την γαμας αν δεν εχεις ανοιξει 2 σιβας το ενα πισω απο αλλο.....
Πηγα ποιζον, για Λαλυ, τσατσος Παναης.!!!!!! στην υποδοχη, μεσα στη μαστουρα ή του εμεινε....??? μαζι με Λαλυ, και η αλογα μαυρομαλα Ελιζα, κορμι με καθημερινες ατελειες, αλλα μυριζει φολα, οπως ΦΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... μας βγηκε και η Λαλυ, δεν κανει 69, με το που μπηκε μεσα και την ακουμπησα λες και την χτυπησε ρευμα, εκανε μια κινηση αποφυγης, και ιγκλες νο, γκρεκ νο.... βυζι με το ζορι η χουφτα, καλο κορμι με εμφανες.....μυρωδιες απλυσιας.???? και ναι, καποτα στην σταφιδα και λεω μας ποιασανε σβερκο.... καδο τα ευρω.... εκατσε τον εφαε απαθεστατα, και φευγοντας σκεφτηκα οτι εχουμε κατηγορια κομοδινο πουτανα, αλλα αυτη ανηκει στην κατηγορια Αστεριας Πουτανα.... Το σιγουρο ειναι οτι αυτο που κανει το κανει με το ζορι....

Καταρχήν ευχαριστούμε για την ωραία ενημέρωση Κε Karaman! Θα σταθώ στην επίσκεψη σου στην Laly όπου αποδείχθηκε φόλα τελικά. Όπως έγραψα, και εγώ είχα πάει και έχω και κριτική, και απέδωσα το κάτω του μετρίου της συμμετοχής της στο ότι εκείνη την ημέρα πρέπει να την γάμησαν καμία 50νταριά. Είχα πει κιόλας ότι για αυτό το λόγο θα δώσω ακόμα μια ευκαιρία αλλά με πρόλαβες. Ευτυχώς που το κορίτσι για μένα είναι όπως έγραψα στην κριτική ένα σοκολατένιο άγαλμα σαν σώμα που με έκανε στην μόνο που την έβλεπα να κουνιέται πάνω στην πούτσα μου να χύσω. Αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν για να χύσω…

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Σήμερα Τέταρτη κατά τις 2300 αποφασίζω να πάω να συναντήσω επιτέλους Λιλιάνα αφού είχα διαβάσει αναφορά συναγωνιστή από επίσκεψη του προχθές. Περίμενα να συναντήσω μια περίπου 60ντάρα μιας και είχα να πάω μαζί της πριν από την εποχή του κοροϊ(δ)οιού! Συνεπώς εδώ και 8 περίπου χρόνια που ήταν ήδη 50+! Θα γράψω βέβαια και κριτική αλλά συνάντησα μια εντελώς μεταλλαγμένη μουνάρα με βλεφαρίδες και χείλια πρησμένα τύπου τσόντας και πάνω σε τακουναρες που αν δεν ξέρεις την κάνεις για 45 ενώ είναι 60! Για το πως πέρασα; Νταξ δεν παίζεται! Θα υπάρξει κριτική!

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Σήμερα Τέταρτη κατά τις 2300 αποφασίζω να πάω να συναντήσω επιτέλους Λιλιάνα αφού είχα διαβάσει αναφορά συναγωνιστή από επίσκεψη του προχθές. Περίμενα να συναντήσω μια περίπου 60ντάρα μιας και είχα να πάω μαζί της πριν από την εποχή του κοροϊ(δ)οιού! Συνεπώς εδώ και 8 περίπου χρόνια που ήταν ήδη 50+! Θα γράψω βέβαια και κριτική αλλά συνάντησα μια εντελώς μεταλλαγμένη μουνάρα με βλεφαρίδες και χείλια πρησμένα τύπου τσόντας και πάνω σε τακουναρες που αν δεν ξέρεις την κάνεις για 45 ενώ είναι 60! Για το πως πέρασα; Νταξ δεν παίζεται! Θα υπάρξει κριτική!
Αυτή που δουλεύει φίλε;

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Τρίτη μεσημέρι 21/4 15:30
Τα πρώτα 3 που είναι μαζί στη Ν. Ουρανού ανοιχτά,δεν θυμάμαι κάποια αξιομνημόνευτη εδώ για να τσεκαρω ,οπότε προσπέρασα.Paradise δεν πήγα.
Inside κλειστό
Sex city - Παναγιωτάκης Αλίνα,η γνωστή από βίλλες.
X. Μια τσιγγάνα, μελαμψή,άσχημη,την είδα που βγήκε λίγο έξω κ προσπέρασα.
Incognito. Ina Ρουμανία, μαύρα ίσια μαλλιά, λεπτή νόστιμη και Αντριάνα Μεξικό, σκουροχρωμη ,τούμπανο με κωλαρα, κλασικο busty Λάτιν σώμα
Blue dreams δεν μου άνοιξαν
Poison κ Τρίδυμα δεν πήγα.
Όλα τα άλλα Φρίξου κλειστά
Black Angels
Η κοντή μαυρομάλλα λατίνα που είναι συνήθως εκεί, με τη μεγάλη ΚΩΛΑΡΑ! Βαλεντινα νομιζω, αν θυμάμαι καλά από παλιότερα(?)
Το απέναντι Λαροσπιτο ανοιχτό,δεν πήγα .
Godiva Ανοιχτό,δεν μπήκα για να αφήσω τελευταία τη Ναταλί αν δεν έβρισκα κάτι άλλο
Μινώταυρου Freehouse Καινούργια,1η μέρα είπαν, ωραία milf, λεπτή, πεσμένο λίγο βυζί αλλά περιποιημένη, όνομα δεν θυμάμαι (ίσως Μάριαν?)
Venus Δεν μπήκα,μάλλον Σουζάνα.
Venus το πίσω Μαύρα μαλλιά Ρωσίδακι αδιάφορο,το χω ξαναδεί εκεί
Ξύλινο Αλινα η ξανθιά milfαρα με πολλά κοτσιδακια το μαλλί και γυαλιά,busty με πολλά πιασιματα και ευδιάθετη, με αγκάλιασε(!), εδώ θα έμπαινα γιατί γουστάρω τέτοιες προς το busty ώρες ώρες... θέλω λεπτομέρειες....
Π.Ε. 2. Μιρα
Medusa Λατίνα,μαύρα μαλλιά,νεαρή ωραία πιτσιρίκα
Αριστερά του δεν μπήκα.
Π.Ε. 4 τελευταίο
Σάντρα , υπέροχη, εδώ πέρασα, άνετη και ενεργητική,θέλει να ικανοποιήσει τον πελάτη. 69 με 60e
Π.Ε. 3. σιδερένιο Ιωαννα η λεπτή milf με χαρτί στην είσοδο με το όνομα της.
Π.Ε. επομενο Πάολα.
Π.Ε. επόμενο Μια λατίνα νεαρή, νομίζω νόστιμη κ αυτή.
1ο κ τελευταίο σε αυτή τη σειρά κλειστά.
LAs Vegas 1 κ 3 ανοιχτά, θα πήγαινα Ρίτα για ανωμαλίες αν δεν έβρισκα Σάντρα,ετσι δεν τσεκαρα καθόλου.
Ν.Ο. 26 Χαρτί που έγραφε Ειρήνη.......
Ν.Ο. 28 Η μιλφ Έλενα, μια καθημερινή σοβαρή γυναίκα next door, δεν μου βγάζει κάτι το σεξουλιαρικο,δεν την περνάς με τίποτα για πόρνη.
Πολλά κλειστά μαγαζιά,πέρα από τις βίλες που έτσι κ αλλιώς είναι κλειστές.
Όσα λοιπόν,δεν ανέφερα ήταν κλειστά.Φυσικα,μη χάσουμε, τα περισσότερα από 40 ,έτσι;
Αν ξέρει κανένας κάτι για την milfara Αλινα στο ξύλινο...
γύρισε η Σαντρουλα?? Ωραία, να κατέβω αύριο αν είναι να ρίξω έναν βροχερό........... πως ήταν το κορίτσι, σε ικανοποίησε απ ότι διαβαζω όπως και σε μενα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777

Ελίζα τι δεν σου άρεσε και έφαγες την φολα (που ακόμα δεν έχω δει,μαζί με την Αμπερ);

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
και από εκεί πέρασα σμρ αλλά ήταν μέσα η κοπέλα αλλα μου είπε πως είναι μια βραζιλιανα

σε επόμενη βόλτα που θα την πετύχεις, γράψε αν έχεις χρόνο μία κριτική στον κατάλογο γιατί μέσα εδώ στο νήμα θα σκεπαστεί οποιοδήποτε κριτική από νέα μηνύματα. :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

top γαμήσι κάνει η Λίλιαν σταθερή αξία στην βραδινή βάρδια. Ελάχιστες κάνουν τέτοιο κρεβάτι μόνο κάτι πρωινές cougar/gilf μπορούν να την συναγωνιστούν σε υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο ύστερα από τόσα χρόνια στα studios έχει σταθερούς πελάτες και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή που δουλεύει φίλε;

Free house Μινωταύρου 10

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Μπορείς να περιγράψεις όσο μπορείς την εμφάνιση της κοπέλας; Επίσης τι βάρδια δουλεύει;

Όνομα - βάρδια φίλε?

δουλεύει εναλλάξ στο incognito ή δίπλα στο studio X. Συνήθως μεσημέρι που πήγα δυο φορές την πέτυχα μια στο ένα και μια στο δίπλα studio. Το όνομα της μου διαφεύγει Ίνα ή Αλίνα δεν θυμάμαι ακριβώς, μακρύ ίσιο μαλλί αδύνατη μοντελίσια με καταγωγή από Ρουμανία. Εγώ σας δίνω πληροφορίες, αλλά θέλω να αφήσετε κριτική όταν περάσετε μαζί της.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Αυτή που δουλεύει φίλε;
Στο Freehouse Μινωταύρου 10. Όπως είσαι στην Νικηφόρου Ουρανού μετά το Godiva στο επόμενο στενό αριστερά. Αλλα αυστηρά μέχρι 12 μεσάνυχτα. Οπότε πρέπει να πας όχι αργότερα από τις 1100. Επίσης είναι η αριστερή πόρτα. Η δεξιά είναι η Τάνια μια άσχημη γριά!

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Ελίζα τι δεν σου άρεσε και έφαγες την φολα (που ακόμα δεν έχω δει,μαζί με την Αμπερ);
Εγώ που πήγα με Ελίζα (χρωστάω και κριτική) αν δεν ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ δύσκολα θα έχυνα καθώς ήταν λίγο μη και μη. Πχ ενώ πλήρωσα για να γλείψω δεν άφηνε να την γλείψω την απίστευτη κωλάρα που έχει και όταν πήγα για το μουνί ήταν λίγο πρόσεχε και πρόσεχε. Την λες και λίγο ξινή αλλά είπαμε το σώζει που είναι μούναρος! Για μια φορά λέει πιστεύω και επίσης είναι και θέμα χημείας.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
top γαμήσι κάνει η Λίλιαν σταθερή αξία στην βραδινή βάρδια. Ελάχιστες κάνουν τέτοιο κρεβάτι μόνο κάτι πρωινές cougar/gilf μπορούν να την συναγωνιστούν σε υπηρεσίες. Δεν είναι τυχαίο ύστερα από τόσα χρόνια στα studios έχει σταθερούς πελάτες και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Free house Μινωταύρου 10
Εντάξει τι να λέμε τώρα! Cougar που σε καταπίνει ολόκληρο άμα είσαι και λίγο ωραίο παιδί αλλά κυρίως περιποιημένος και καθαρός σε κάνει προγραμματάρα! Οπότε για τους νεότερους στο σπορ: πάτε καθαροί και περιποιημένοι για να σας βγάλει γούστα! Μου έχει πει ιστορίες ότι της έρχονται κάποιοι βρωμιάρηδες που μυρίζουν και τους βάζει να πλένονται. Μετά τι να περιμένεις; Να σε βγάλει γούστα; Θα είναι διεκπαιρεωτική και παίζει να πει την τσατσά να μην σε ξαναβάλει. Μου τα έχει πει αυτά. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Εντάξει τι να λέμε τώρα! Cougar που σε καταπίνει ολόκληρο άμα είσαι και λίγο ωραίο παιδί αλλά κυρίως περιποιημένος και καθαρός σε κάνει προγραμματάρα! Οπότε για τους νεότερους στο σπορ: πάτε καθαροί και περιποιημένοι για να σας βγάλει γούστα! Μου έχει πει ιστορίες ότι της έρχονται κάποιοι βρωμιάρηδες που μυρίζουν και τους βάζει να πλένονται. Μετά τι να περιμένεις; Να σε βγάλει γούστα; Θα είναι διεκπαιρεωτική και παίζει να πει την τσατσά να μην σε ξαναβάλει. Μου τα έχει πει αυτά. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου,
και καλα κανει, ετσι πρεπει η καθαριοτητα ειναι οτι πιο σημαντικο υπαρχει σε αυτο το επαγγελμα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Μια στο las vegas 3 λεπτη ρουμανα δινει γυρω στα 20 αλλα γιοκ ελληνικα αγγλικα και ειναι μαπα γενικως
Αυτο που ειναι μονο του λες; πρεπει να την ειχα δει στην τελευταια τσαρκα. Σαν εμφανιση ειναι στυλ Μπιανκα στο γωνιακο.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.431
Πόντοι
486
Πώς είναι πάνω κάτω εμφανισιακά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom