Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Ν.Ο. 28 Η μιλφ Έλενα, μια καθημερινή σοβαρή γυναίκα next door, δεν μου βγάζει κάτι το σεξουλιαρικο,δεν την περνάς με τίποτα για πόρνη.
Πολλά κλειστά μαγαζιά,πέρα από τις βίλες που έτσι κ αλλιώς είναι κλειστές.
Όσα λοιπόν,δεν ανέφερα ήταν κλειστά.Φυσικα,μη χάσουμε, τα περισσότερα από 40 ,έτσι;
Αν ξέρει κανένας κάτι για την milfara Αλινα στο ξύλινο...
Ποιια μιλφ Ελενα; αυτη που αντικαθιστουσε την Ριτα οταν ελλειπε και εκανε μετα Τριδυμα στο 1ο και Medusa?

tjimbu

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από παλια. όταν πήγαινα στα ντελα παλιότερα τις μισές φορές θα περνούσα στο δωμάτιο. Στην πλειοψηφία γιατί ξενερωνα με τις τσατσαδες με το υφάκι που είχαν.
Έχει αλλάξει αυτό;

Φυσικά ήταν άπειρες οι φορές που οι κοπέλα απλά ήταν κομοδίνο… τουλάχιστον το κομοδίνο δεν δυσανασχετεί!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Τέτοιο κορμί όμως δεν υπάρχει αλλού στα σπιτάκια
Για αυτο ακριβως τον λογω εγινε ξεπετα...ειναι μονοπωλιο!! Οταν δουλευε η σονια στις βιλες και ειχε το απλο 40€ καθοταν στο δωματιο 20+λεπτα προσπαθουσε να κλεψει πελατες απο τη Λαρα και δεν μπορουσε!!! Τωρα με 50€ ειναι με το ρολοι στο χερι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Τέτοιο κορμί όμως δεν υπάρχει αλλού στα σπιτάκια

μάλλον δεν είδες την Ρουμάνα στο incognito εκεί να δεις κορμί. Θεωρώ ότι είναι πιο όμορφη από την Σάντρα αλλά γούστα είναι αυτά...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Ποιια μιλφ Ελενα; αυτη που αντικαθιστουσε την Ριτα οταν ελλειπε και εκανε μετα Τριδυμα στο 1ο και Medusa?

Στο medusa δούλεψε από όσο μου είπε 3 μέρες, όταν έφυγε από το venus 2 πριν καταλήξει μόνιμα στο Ν. Ουρανού 28 (πράσινο)

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
μάλλον δεν είδες την Ρουμάνα στο incognito εκεί να δεις κορμί. Θεωρώ ότι είναι πιο όμορφη από την Σάντρα αλλά γούστα είναι αυτά...
Μπορείς να περιγράψεις όσο μπορείς την εμφάνιση της κοπέλας; Επίσης τι βάρδια δουλεύει;

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Έπεσε στην αντίληψη σου κάτι τέτοιο; Ότι δέχεται πάκια;
Εχει αναφερθει και απο αλλους συναγωνιστες και το εχω δει και εγω.....Για αυτο ειπα δεν αξιζει πλεον εγω την τελευταια φορα που πηγα ξενερωσα

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
Guys υπάρχει καμία καλή Λατινα τώρα τελευταία;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Ψαχνω να βρω κατω των 30 να το δινει και δεν βρισκω. Ολοκληρη θεσσαλονικη και ολες παρθενες μας το παιζουν.:(
Μια στο las vegas 3 λεπτη ρουμανα δινει γυρω στα 20 αλλα γιοκ ελληνικα αγγλικα και ειναι μαπα γενικως

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
δεν υπάρχει κανένα θέμα άγχους θα είχα μπει αν ήθελα, λόγο της έλλειψης κριτικών δεν ήθελα να κάνω κασκαντεριλίκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:thumbsup:
πέρασα σήμερα κατα τις 6 και είδα μια αλλά στο Χ μια Μαρία λεπτη καυλα και φαίνεται 25 30 ενώ είπε πως είναι 38. και η αλινα δεν γύρισε ακόμα και δεν ξέρουν ποτέ οπότε λέω να μπω με αυτήν το Σάββατο

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
και από εκεί πέρασα σμρ αλλά ήταν μέσα η κοπέλα αλλα μου είπε πως είναι μια βραζιλιανα

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Μια στο las vegas 3 λεπτη ρουμανα δινει γυρω στα 20 αλλα γιοκ ελληνικα αγγλικα και ειναι μαπα γενικως
Μήπως την λένε Αλεξάνδρα; Πώς είναι από σώμα; Πολύ λεπτή σκιννυ; Από βυζιά πως είναι;

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
πέρασα σήμερα κατα τις 6 και είδα μια αλλά στο Χ μια Μαρία λεπτη καυλα και φαίνεται 25 30 ενώ είπε πως είναι 38. και η αλινα δεν γύρισε ακόμα και δεν ξέρουν ποτέ οπότε λέω να μπω με αυτήν το Σάββατο
έχει πάει κανείς με την μαρια

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Guys υπάρχει καμία καλή Λατινα τώρα τελευταία;
Λουσία στο Paradise όταν γυρίσει. Βλέπε το πρόγραμμα των studio-paradise για να δεις πότε είναι. Πολύ καλό πρόγραμμα και πρόσχαρο κορίτσι. Σπάνιο για Λατίνα που είναι συνήθως φόλες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom