SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 371
το δύωρο ποσο κόστισε παίχτη?Καλησπέρα παλικάρια είμαι νέος στο φόρουμ αν και στα σπίτια πάω μόνο τα τελευταία 5-6 χρόνια και είπα να αρχίσω να γράφω και εγώ … εδώ και ένα μήνα πάω κάθε μέρα στα κορίτσια μαγγεσ δεν μου πέφτει με τπτ δεν ξέρω τι έχω πάθει πέρασα σήμερα πριν λίγη ώρα με την εμμα από το ποισον κοριτσαρος τσιμπουκαρα καταπληκτική φορούσε ένα δυχτιοτο όλα τα λεφτά πήγα που πήγα καυλωνενος με αποτελείωσε η γκομενα έκανε και μπανάκι και μοσχοβολούσε
Χθες πέρασα από μια ωραία γκομενα στο εφοσπιτο απογευματινή βάρδια τέρμα τα γκάζια και εκεί με φιλιά από το κορίτσι στο σώμα και αρκετά καλή πίπα η τυπισσα και με το μουνακι της υγρό αμεσωσ Πήγαμε για δεύτερο γύρο
Την Κυριακή πρωί πέρασα από ερημίτη και την σαντρα πήρα πρόγραμμα 2 ώρες και το κάνουμε σαν να γνωριζόμαστε από πάντα τρομερή χημεία πολύ ανοιχτός άνθρωπος (αυτό βέβαια είναι και το ελάττωμα της ) παρά είναι ομιλητική σε σημείο παρεξηγήσεων κάναμε καταπληκτικό σεξ βγήκαμε μαζί από το δωμάτιο με την σαντρα και μας λέει η 2τσα καλοπεράσατε πολύ καλά και οι δυο πουλάκια μου …μακάρι να περνάνε καλά και τα κορίτσια …αυτά από εμένα εννοείται και αύριο θα πάω