Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Καλησπέρα παλικάρια είμαι νέος στο φόρουμ αν και στα σπίτια πάω μόνο τα τελευταία 5-6 χρόνια και είπα να αρχίσω να γράφω και εγώ … εδώ και ένα μήνα πάω κάθε μέρα στα κορίτσια μαγγεσ δεν μου πέφτει με τπτ δεν ξέρω τι έχω πάθει πέρασα σήμερα πριν λίγη ώρα με την εμμα από το ποισον κοριτσαρος τσιμπουκαρα καταπληκτική φορούσε ένα δυχτιοτο όλα τα λεφτά πήγα που πήγα καυλωνενος με αποτελείωσε η γκομενα έκανε και μπανάκι και μοσχοβολούσε
Χθες πέρασα από μια ωραία γκομενα στο εφοσπιτο απογευματινή βάρδια τέρμα τα γκάζια και εκεί με φιλιά από το κορίτσι στο σώμα και αρκετά καλή πίπα η τυπισσα και με το μουνακι της υγρό αμεσωσ Πήγαμε για δεύτερο γύρο
Την Κυριακή πρωί πέρασα από ερημίτη και την σαντρα πήρα πρόγραμμα 2 ώρες και το κάνουμε σαν να γνωριζόμαστε από πάντα τρομερή χημεία πολύ ανοιχτός άνθρωπος (αυτό βέβαια είναι και το ελάττωμα της ) παρά είναι ομιλητική σε σημείο παρεξηγήσεων κάναμε καταπληκτικό σεξ βγήκαμε μαζί από το δωμάτιο με την σαντρα και μας λέει η 2τσα καλοπεράσατε πολύ καλά και οι δυο πουλάκια μου …μακάρι να περνάνε καλά και τα κορίτσια …αυτά από εμένα εννοείται και αύριο θα πάω
το δύωρο ποσο κόστισε παίχτη?

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Πέρασμα από ερημίτη με Νικολ βραδινή βάρδια. Συμπαθητική , μικρή με αρκετά καλά ελληνικά. Η κοπέλα είναι καλή για παρέα. Στον αγώνα αγγαρεία κάνει , μάλλον από ανάγκη για φράγκα. Φιλιά ούτε για πλάκα, δεν αφήνει φιλιά στα βυζιά , βασικά δυσανασχετούσε. Σαν αστερίας καθόταν , στα 4 όμως ειχε ωραίο στήσιμο. Δεν προτείνεται από μένα.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Πέρασμα από ερημίτη με Νικολ βραδινή βάρδια. Συμπαθητική , μικρή με αρκετά καλά ελληνικά. Η κοπέλα είναι καλή για παρέα. Στον αγώνα αγγαρεία κάνει , μάλλον από ανάγκη για φράγκα.
Ολες απο αναγκη για τα φραγκα το κανουν

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
3.902
Πόντοι
506
Καλησπέρα.Ποια θεωρειται η ποιο σκιννυ στα μπουρδελα Θεσσαλονικη?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Μεσημεριανή βόλτα με σκοπό να τρυγήσω το κορμί της Νταίζης, μπαίνω στο incognito δούλευε μια βραζιλιάνα μιγάδα νέα άφιξη. Δίπλα στο Χ η μουνάρα μοντελίσια Ρουμάνα που την δευτέρα 13/4 δούλευε στο incognito μαζί με μία Παραγουανή. Με προέτρεψε η τσατσά να περάσω στο δωμάτιο αλλά είχα ενδοιασμούς και της το είπα ότι λόγο έλλειψης κριτικών αν και μουνάρα δεν σκοπεύω να κάνω τον κασκαντέρ. Βλέπω φώτα στο Νικηφόρου Ουρανού 28 στο πράσινο της Ρουμάνας Σοφίας και μπαίνω. Προς ευχάριστη έκπληξη συναντώ την Ρωσίδα cougar/gilf Έλενα που είχα περάσει πρόσφατα μαζί της στο venus 2 (είχα γράψει και κριτική στον κατάλογο). Χωρίς δεύτερη σκέψη δίνω το παράβολο των 60 και μπαίνω στα ενδότερα για ντουζάκι. Το σεξ μαζί της ήταν σαν να το κάνεις με την γκόμενα σου μπόλικα προκαταρκτικά με φιλία χωρίς γλώσσα παιχνίδι στα όρθια και έπειτα στο κρεβάτι συνεχίστηκαν τα προκαταρκτικά. Στο σεξ παίκτηκε μια μόνο στάση cow girl με αρκετά φιλιά στο στόμα και στις θήλες του στήθους δεν άντεξα παραπάνω γιατί έγινα πύραυλος για εκτόξευση από τα πολλά προκαταρκτικά και το μακράς διάρκειας τσιμπούκι. Θα υπάρξει επαναληπτική συνεδρία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και σίγουρα θα γίνω τακτικός θαμώνας. Όπως μου είπε η Ελένη θα δουλεύει Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο πρωινή βάρδια 10.00-19.00. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι η Ρουμάνα Σοφία από τις πρώην βίλλες 11.00-19.00.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

μια Ρουμάνα μουνάρα skinny που δουλεύει στο incoginito ή δίπλα στο Χ εναλλάξ. Πήγαινε δοκίμασε και γράψε εμπεριστατωμένη κριτική

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Μεσημεριανή βόλτα με σκοπό να τρυγήσω το κορμί της Νταίζης, μπαίνω στο incognito δούλευε μια βραζιλιάνα μιγάδα νέα άφιξη. Δίπλα στο Χ η μουνάρα μοντελίσια Ρουμάνα που την δευτέρα 13/4 δούλευε στο incognito μαζί με μία Παραγουανή. Με προέτρεψε η τσατσά να περάσω στο δωμάτιο αλλά είχα ενδοιασμούς και της το είπα ότι λόγο έλλειψης κριτικών αν και μουνάρα δεν σκοπεύω να κάνω τον κασκαντέρ. Βλέπω φώτα στο Νικηφόρου Ουρανού 28 στο πράσινο της Ρουμάνας Σοφίας και μπαίνω. Προς ευχάριστη έκπληξη συναντώ την Ρωσίδα cougar/gilf Έλενα που είχα περάσει πρόσφατα μαζί της στο venus 2 (είχα γράψει και κριτική στον κατάλογο). Χωρίς δεύτερη σκέψη δίνω το παράβολο των 60 και μπαίνω στα ενδότερα για ντουζάκι. Το σεξ μαζί της ήταν σαν να το κάνεις με την γκόμενα σου μπόλικα προκαταρκτικά με φιλία χωρίς γλώσσα παιχνίδι στα όρθια και έπειτα στο κρεβάτι συνεχίστηκαν τα προκαταρκτικά. Στο σεξ παίκτηκε μια μόνο στάση cow girl με αρκετά φιλιά στο στόμα και στις θήλες του στήθους δεν άντεξα παραπάνω γιατί έγινα πύραυλος για εκτόξευση από τα πολλά προκαταρκτικά και το μακράς διάρκειας τσιμπούκι. Θα υπάρξει επαναληπτική συνεδρία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και σίγουρα θα γίνω τακτικός θαμώνας. Όπως μου είπε η Ελένη θα δουλεύει Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο πρωινή βάρδια 10.00-19.00. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι η Ρουμάνα Σοφία από τις πρώην βίλλες 11.00-19.00.
Ρώτησες μήπως τι απέγινε η Νταίζη;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Εμμα πετρου ερημιτη 2 sto medusa συνηθως γενικα στη πετρου ερημιτη βραδυνη.ρουμανα

Νικηφορου ουρανου 24 και μινωταυρου το πρασινο η ρουμανα ντιανα ή μπιανκα

Icognito και στο διπλα κατω η βουλγαρα νταρια πρωινη συνηθως αλλα και το παει σερι μερικες φορες...οχι ακριβως σκινυ αλλα πετιτ με καλο βυζακι για το σωματοτυπο της...η πιο ομορφη για μενα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Μεσημεριανή βόλτα με σκοπό να τρυγήσω το κορμί της Νταίζης, μπαίνω στο incognito δούλευε μια βραζιλιάνα μιγάδα νέα άφιξη. Δίπλα στο Χ η μουνάρα μοντελίσια Ρουμάνα που την δευτέρα 13/4 δούλευε στο incognito μαζί με μία Παραγουανή. Με προέτρεψε η τσατσά να περάσω στο δωμάτιο αλλά είχα ενδοιασμούς
Μηπως εννοεις την βουλγαρα Νταρια που καοοιες φορες φοραει μαυρα κοκκαλινα γυαλια;;

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Αυτην ακομα δεν κανει ελευθερο στοματικο και ξεκιναει απο 50 το απλο ετσι? Σκεφτομαι να περασω δεν την εχω δοκιμασει ακομα
Όμορφη κοπέλα αλλά μέτρια στο δωμάτιο, τίποτα το ιδιαίτερο που θα σε κάνει να ξαναπάς η Έμμα. Δύο φορές την είχα πάρει στο γκολντεν λιπς.

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Μηπως εννοεις την βουλγαρα Νταρια που καοοιες φορες φοραει μαυρα κοκκαλινα γυαλια;;
Τίποτα το ιδιαίτερο
Την έχυνα στο σώμα και έκανε εκφράσεις αηδιας
Και γενικά αστερίας
Δεν.....

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Πέτρου Ερημίτη 7 στο Έρως, μια Αντονέλα που δούλευε βράδυ προχθές νομίζω μια κοντή μελαχρινή Ισπανίδα πιτσιρίκα, είναι καλή; Δοκίμασε κάποιος;

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Πέτρου Ερημίτη 7 στο Έρως, μια Αντονέλα που δούλευε βράδυ προχθές νομίζω μια κοντή μελαχρινή Ισπανίδα πιτσιρίκα, είναι καλή; Δοκίμασε κάποιος;
Φολίτσα ψηλέ, τζάμπα το 50ρικο.. Τεσπα απαντώ στον εαυτό μου οκ ακόμα ένα κασκαντεριλίκι με πιτσιρίκα πήγε χαμένο. Κοντούλα ομορφούλα μελαχρινή με μαύρα μαλλιά, κωλος ποίημα ίσως ο καλύτερος στα μαγαζιά αυτή τη στιγμή μαζί με της Λαλυ και της πρωινής μελαχρινής στο Χ. Στα του αγώνα μπήκε στο δωμάτιο και κατευθείαν τον άρπαξε να τον βάλει στο στόμα με μηδέν προκαταρκτικά. Ευτυχώς την έστησα στον καθρέφτη και είχα θέα τον όμορφο κωλο της και την έχυσα στην πίπα. Τίποτα το ιδιαίτερο πάμε για άλλες φόλες .. Τελικά μόνο οι θείες και οι γιαγιάδες αξίζουν και μετάνιωσα που δεν μπήκα στις δύο μιλφαρες στη γωνία στο άσπρο επι της Μινώταυρου στον χωματόδρομο.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
καλημέρα καμια τσάρκα κανείς σημερα να δουμε που θα τον βρέξουμε?? Η Σάντρα απεχει λόγω περιόδου και πρεπει να βρουμε εναλλακτικές

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

όχι δεν ήταν η Ντάρια όλο αλλάζουν οι κοπέλες κάθε μέρα εκεί και στο incognito και στο δίπλα στούντιο το Χ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
της πρωινής μελαχρινής στο Χ. Στα του αγώνα μπήκε στο δωμάτιο και κατευθείαν τον άρπαξε να τον βάλει στο στόμα με μηδέν προκαταρκτικά. Ευτυχώς την έστησα στον καθρέφτη και είχα θέα τον όμορφο κωλο της και την έχυσα στην πίπα. Τίποτα το ιδιαίτερο πάμε για άλλες φόλες ..

η Ρουμάνα μοντελίσια πρέπει να ήταν αυτή που λες. Κρίμα τέτοιο κορμί πάντως να είναι φόλα. :confused: Και εγώ που πέρασα δυο φορές και την είδα ειδικά χθες ευτυχώς δεν μπήκα για καλή μου τύχη

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Οοοο γαμωτο κρίμα πως το ξέρεις εσύ όμως ρε φίλε πότε στο είπε ;; Έχω καιρό να κατέβω
την περασμενη εβδομάδα ρίξαμε έναν πεουλα και μου είπε θα εχει περιοδο απο βδομαδα οποτε, χωρίς να περασω να δω, κρίνω ότι θα λειπει αυτήν την εβδομαδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom