Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
145
Πόντοι
11
Η ποντια που αυτοπροσδιοριζοταν ετσι αλλα τσιγγανοφερνε και δουλευε στο πρασινο τανταλου με σαπφους σταματησε πριν ενα χρονο και κατι περιπου απο το νικηφορου ουρανου 1
Την πόντια την πέτυχα πριν κανα δυο μήνες στα πρώτα της Νι. Ουρανού.

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
Καλησπέρα.Θα ειμαι απο Δευτερα Θεσσαλονικη και ψαχνω για πολγ λεπτες κοπέλες.Εχετε να προτεινεται καποια?

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
20
Νταίζη 25 χρόνων Ελληνίδα πρωινά Φρίξου 15 στο Χ η στο ινκόγκνιτο 10-19:00

Συνημμένα

• IMG_20260403_205625.jpg
    IMG_20260403_205625.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 40
  • IMG_20260403_205552.jpg
    IMG_20260403_205552.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 37

Xristos h

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα πέρασα μεσημέρι σήμερα από Ρενάτα. Πέρασα με απλό πρόγραμμα. Το κορίτσι ότι καλύτερο ευγενικό πολύ καλές υπηρεσίες. Δεν βαριέται κ ούτε βιάστηκε να φύγει . Σε αντίθεση με άλλες. Άλλαξε 3 στάσεις. Επίσης έχει σφιχτό μουνι και ξέρει να γαμιεται να ανεβάζει ρυθμούς. Θα ξανά πάω σύντομα.
Επίσης πέρασα κ από Νατάσα χθες που το απλό είχε 50 ευρώ κ με ξεπέταξε σε 5 λεπτά. Δε νομίζω να ξανά πάω Νατάσα

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Νταίζη 25 χρόνων Ελληνίδα πρωινά Φρίξου 15 στο Χ η στο ινκόγκνιτο 10-19:00
Γιατί δεν γίνεσαι call girl που έχει και έλλειψη η πόλη? Νοίκιασε ένα BnB χρέωσε 100€ την ώρα. Με 5 ραντεβού την μέρα θα είσαι κομπλέ.
Τώρα κονομάς περισσότερα στο ντέλο?

• Θυμός
Αντιδράσεις: Sauron

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
81
Πόντοι
6
Καλησπέρα παλικάρια είμαι νέος στο φόρουμ αν και στα σπίτια πάω μόνο τα τελευταία 5-6 χρόνια και είπα να αρχίσω να γράφω και εγώ … εδώ και ένα μήνα πάω κάθε μέρα στα κορίτσια μαγγεσ δεν μου πέφτει με τπτ δεν ξέρω τι έχω πάθει πέρασα σήμερα πριν λίγη ώρα με την εμμα από το ποισον κοριτσαρος τσιμπουκαρα καταπληκτική φορούσε ένα δυχτιοτο όλα τα λεφτά πήγα που πήγα καυλωνενος με αποτελείωσε η γκομενα έκανε και μπανάκι και μοσχοβολούσε
Χθες πέρασα από μια ωραία γκομενα στο εφοσπιτο απογευματινή βάρδια τέρμα τα γκάζια και εκεί με φιλιά από το κορίτσι στο σώμα και αρκετά καλή πίπα η τυπισσα και με το μουνακι της υγρό αμεσωσ Πήγαμε για δεύτερο γύρο
Την Κυριακή πρωί πέρασα από ερημίτη και την σαντρα πήρα πρόγραμμα 2 ώρες και το κάνουμε σαν να γνωριζόμαστε από πάντα τρομερή χημεία πολύ ανοιχτός άνθρωπος (αυτό βέβαια είναι και το ελάττωμα της ) παρά είναι ομιλητική σε σημείο παρεξηγήσεων κάναμε καταπληκτικό σεξ βγήκαμε μαζί από το δωμάτιο με την σαντρα και μας λέει η 2τσα καλοπεράσατε πολύ καλά και οι δυο πουλάκια μου …μακάρι να περνάνε καλά και τα κορίτσια …αυτά από εμένα εννοείται και αύριο θα πάω
Καλησπέρα.Εχεις να προτεινεις καμια σκιννυ κοπέλα?

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
20
Γιατί δεν γίνεσαι call girl που έχει και έλλειψη η πόλη? Νοίκιασε ένα BnB χρέωσε 100€ την ώρα. Με 5 ραντεβού την μέρα θα είσαι κομπλέ.
Τώρα κονομάς περισσότερα στο ντέλο?
Κάνω και εξωτερικά 120 την ώρα αλλά και στο στούντιο όταν έχει κίνηση βγάζεις πολύ καλά και πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι με το κινητό σου ολη μέρα για να απαντάς.. εγώ πιστεύω και με τους δύο τρόπους βγάζεις λεφτά πάνω κάτω τα ίδια απλά το ανεξάρτητο είναι λίγο πιο κουραστικό κάποιες φορες

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Πέρασμα το βράδυ γύρο στις τρεις τα χαράματα δλδ από καρλα ερημίτη πρώτο εκεί στις νταλίκες είναι …μουναρα από άλλο πλανήτη μπιμπελό …στοματικό με πολύ σάλιο θέλει δουλίτσα όμως η κοπέλα
Αλλαξε σπιτι η καρλα??τελευταια φορα την πειρα πετρου ερημιτη 2α;;μηπως εννοεις αλλη;,

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506

Torpiler21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα μασατζιδικα επάνω αν έχουμε πληροφορίες, γενικά έχω να δω και καιρό κριτικές και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει, αν έχει κάποιος πληροφορίες να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ

Xristos h

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Θα πάω αυτές τις ημέρες για πρωκτικό Νικόλ. Φαίνεται καλή. Την Ρενάτα ήθελα αλλά δεν κάνει και φοβερό κωλαρακι. Αν έκανε θα ήταν τοπ.

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Ακόμα μια φορά στα πέρασμα από τα αγαπημένα μου σπίτια η αγαπημένη μου μικρή Ρούμανουλα δεν δούλευε να πάρουν φωτιά τα σεντόνια μια ακόμα φορά γτ το έχω συνήθειο να πηγαίνω κάθε φορά σε δύο με τρεις … έτσι πέρασα μόνο με την εμμα και πάλι η οποία είναι φανταστική στην πίπα μου έριξε και ένα υπέροχο φτύσιμο στον πουτσο και απογείωσε το γαμησι τρομερή κωλαρα με υπέροχα βρομόλογα και γλυκόλογα εναλλάξ
Αυτην ακομα δεν κανει ελευθερο στοματικο και ξεκιναει απο 50 το απλο ετσι? Σκεφτομαι να περασω δεν την εχω δοκιμασει ακομα

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
40 αν θυμάμαι τ απλό αξίζει μου έκανε η τυπισσα χωρίς να το ζητήσω gfe
Αα το κατεβασε γιατι μια περιοδο το ειχε απο 50. Ελευθερο κανει η δεν ρωτησες? Ισως την επισκεφθω μολις πληρωθω γιατι τωρα ειμαστε οικονομικα ασθενεστεροι

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Αυτην ακομα δεν κανει ελευθερο στοματικο και ξεκιναει απο 50 το απλο ετσι? Σκεφτομαι να περασω δεν την εχω δοκιμασει ακομα
Γνώμη μου σύμφωνα με το τι παίζει τον τελευταίο χρόνο στην πιάτσα. όποιος μπορεί να λειτουργήσει και με προφυλακτικο, να το προτιμάει. οι υπόλοιποι τα μάτια 14.

• Like
Αντιδράσεις: Sauron

Petros200

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
516
Πόντοι
21
Ο τσάτσος μου έλεγε τα προγράμματα αλλά δεν δίνω σημασία γτ σε αυτές που πάω εκτός από την εμμα πηγαίνω με 300 ευρο δλδ για δύο ώρες για αυτό δεν έδωσα σημασία
Η Έμμα παίρνει 150€ την ώρα?

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το νέο είναι ότι κάνω πρωκτικό αναλογα το μέγεθος χαχα
καλημέρα, πόσο θα μας κοστίσει ένα φουλ πρόγραμμα με ελευθερο στοματικό και πρωκτικό Νταίζυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom