Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Βραδινή τσάρκα μετά από καιρό
Παρανταις είδα αυτό τον καιρό
Σανέλ , ομορφούλα αρκετά μπαμπατσικια και χαλαρή,αν και δεν φαινόταν καλά ο πάτος της.Φορουσε ένα συνολικό με φουστιτσα που μάζευε την κωλάρα της.
Το ύφος της ήταν "Χάρη σας κάνω "Δεν είχε και πελάτες μέσα οπότε θεωρώ πως πρέπει να είναι φόλα.....
Κολομβία μεριά η κοπέλα, είδα Γκαμπι και Ανχελινα σε επίσης βραδινή τσάρκα στα μαγαζιά της αλυσίδας.Ειδα και την Λουσια η οποία πρέπει να έχει πάρει όλα τα λεφτά με αυτές τις κριτικές τελευταία,γιατί όλο έχει προγράμματα......
Πάμε παρακάτω.
Ινσαιντ Κολομβιανή μαύρη κοπέλα με πολύ όμορφο πρόσωπο και φοβερό πίσω σύστημα, στο όνομα Λάλυ.
Δεν ξέρω η τσατσά παινεύε την Πραμάτεια της
Φρίξου Σεξ εντ δε Σίτυ δύο κοπέλες μια Ανχελινα με πολύ πολύ μεγάλη περιφέρεια και μια άλλη της οποίας το όνομα μου διαφεύγει. Με Τσάτσο ένα αλάνι..
Απέναντι στο Μπλε ή Σάντρα από Βουλγαρία,ωραία μου φάνηκε και μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά.....
Στο μαγαζί στη Φρίξου 12 το παλιό της αλυσίδας που έχει κλείσει πλέον και μάλλον δεν θα ανοίξει από όσο λέγεται στην πιάτσα ήταν μια άσπρη κοπέλα που προσωπικά δεν μου έκανε καμία εντύπωση...
Φρίξου στην γωνία απέναντι από το σεξ εντ δε Σίτυ μια κοπέλα λεπτουλα με γυαλακια,ακωλη,αβυζη, απλά δεν...
Ανδρέου Γεωργίου στο ειρηνοσπιτο η Ρεβέκκα,και στην γωνία πριν Ανδρέου Γεωργίου με Μινώταυρου είχε μια κοπέλα που βγήκε με παντόφλες,αβαφη....ατιμελητη...
Μινώταυρου με Ανδρέου Γεωργίου από την πλευρά του Βενους είχε δύο κοπέλες μια Αλίσα κοκκινομαλα σαρανταπενταρα χυμωδη πολλά υποσχόμενη και μια ακόμα μελαχρινή χαμογελαστή κοπέλα....
Μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις.
Βένους η Λίντα Ισπανίδα κοπέλα,μακράν από τις καλύτερες παρουσίες σε κωλο και σωματακι.....και μέσα ήταν πολύ καλή όσο τη θυμάμαι.
Μινώταυρου στο ξύλινο είχε δύο κοπέλες μια μελαχρινή σαν την Ποκαχόντας λεπτή 22-25με καλο πρόσωπο αλλά αρκετά λεπτή και μια κοκκινομαλα λεπτή 45-50αγρια μου θύμισε μια παλιά πολύ παλιά παρουσία ...προσωπικά δεν.
Περού ερημίτη μπαίνοντας από το χωματόδρομο αριστερά στο πρώτο η Ελένα ήΡαισα με πολύ ωραία παρουσία,ίσως από τις καλύτερες,καλό τσιμπούκι αλλά στο γαμησι μέτρια πράγματα.....
Το επόμενο μαγαζί είχε την Νεφέλη,μεθεπόμενο μια Ισπανίδα κοραλ άσπρη σαν το γάλα με χοντρό αφράτο τροφαντο πίσω σύστημα.....αλλά προσωπικά δεν με γέμισε η παρουσία της,πιο δίπλα δεν άνοιξαν και στο σπίτι που δουλεύει η Ελένα το πρωί ήταν μια λεπτή ομορφούλα Καρολίνα.....προσωπικά δεν με έπεισε και μυριζομαι αποτυχία....
Απέναντι σε εκείνο που είναι η Σάντρα το πρωί ήταν μια ξανθιά Νικόλ....ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν παρουσία,δίπλα στο σπίτι εκείνου δούλευε η Ρουμάνα που έμοιαζε την Δέσποινα Βανδή ήταν μια ομορφούλα λεπτή κοπέλα της οποίας επίσης το όνομα ξέχασα....Καλή σαν παρουσία,πιο δίπλα ξέχασα πως την λέγανε την κοπέλα....στα υπόλοιπα στα πόστα τους η Καρίνα στο καρινοσπιτο....
Εξαρθρώθηκε λέει κύκλωμα αλλά μας έχει κατσικωθεί όλη η λατινική Αμερική στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Οι βίλλες ήταν το πρόβλημα; Τουλάχιστον αυτές ήταν και τα πιο καλά μαγαζιά

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Εξαρθρώθηκε λέει κύκλωμα αλλά μας έχει κατσικωθεί όλη η λατινική Αμερική στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Οι βίλλες ήταν το πρόβλημα; Τουλάχιστον αυτές ήταν και τα πιο καλά μαγαζιά
Ναι αλλα 50αρικο! και απο τι μου ελεγε μια κοπελα το μαγαζι ανεβασε τις τιμες, αυτη δεν ειχε προβλημα με πιο κατω.

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
στους όρους των κριτικών γράφει ότι δεν μπορεί να δεχθει το σύστημα δύο κριτικές συνεχόμενες για την ίδια κοπελα απ τον ίδιο πελατη............ αν υπαρξει και καποιος άλλος ενδιαμεσα μαλλον θα ανεβει
έχω δοκιμάσει να την ανεβάσω και άλλες μέρες και συνολικά πάνω από 5 10 φορές και ξανά τσεκάρω τους κανόνες και ήταν νταξει

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.469
Πόντοι
201
Υστερα από καιρό βρέθηκα την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα το βράδυ στην πιάτσα! Καθώς καθημερινή ημέρα δεν είχε κίνηση βολτάρισα λίγο στα χαλίκια σε μερικά σπίτια και απ ολα έφυγα σφαίρα τίποτα ενδιαφέρον πολύ τραγική η κατάσταση ρε μάγκες και κάποια στανταρακια που είχα λείπανε στο τέλος βρέθηκα τυχαία στο καρινοσπιτο έχω δει πολλά θετικά σχόλια και η τσατσα όπως είπε και ένας συνάδελφος παραπάνω άρχισε να εξιστορεί για τα τσιμπουκια της! Μπήκα με το 50αρι ρε σεισσσς τι τσιμπούκι ήταν αυτό την ζήτησα και δεύτερο γύρο καπάκι αλλά είχα πάει στο κλείσιμο και έφαγα άκυρο! Ωραίο γκομενακι σε γενικές γραμμές θα ξαναγαμηθει

Batplug

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
108
Πόντοι
0
Υστερα από καιρό βρέθηκα την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκα το βράδυ στην πιάτσα! Καθώς καθημερινή ημέρα δεν είχε κίνηση βολτάρισα λίγο στα χαλίκια σε μερικά σπίτια και απ ολα έφυγα σφαίρα τίποτα ενδιαφέρον πολύ τραγική η κατάσταση ρε μάγκες και κάποια στανταρακια που είχα λείπανε στο τέλος βρέθηκα τυχαία στο καρινοσπιτο έχω δει πολλά θετικά σχόλια και η τσατσα όπως είπε και ένας συνάδελφος παραπάνω άρχισε να εξιστορεί για τα τσιμπουκια της! Μπήκα με το 50αρι ρε σεισσσς τι τσιμπούκι ήταν αυτό την ζήτησα και δεύτερο γύρο καπάκι αλλά είχα πάει στο κλείσιμο και έφαγα άκυρο! Ωραίο γκομενακι σε γενικές γραμμές θα ξαναγαμηθει
Σταθερή αξία... Τι ωρα πηγες αδερφε? Εχω 2 χρονια να περασω.

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν δουλεύει η σαντρα σήμερα ;

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Έχουμε καμία αξιόλογη επιλογή πρωινή βάρδια στην ερημίτη?
Δεν υπαρχει τιποτα αξιολογο ουτε πρωι ουτε βραδυ....παντου γριες, φακλανες και κολομβιανες εχει που ειναι φολες. Δες για κανα callgirl

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.469
Πόντοι
201
Σταθερή αξία... Τι ωρα πηγες αδερφε? Εχω 2 χρονια να περασω.
Κατά τις μιάμιση πήγα και δυο έκλεινε δύο παρά δέκα περίπου βγήκε από μένα και ήταν ένας ακόμα τελευταίος και έκλεινε το στορι μετά

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Μινώταυρου με Ανδρέου Γεωργίου από την πλευρά του Βενους είχε δύο κοπέλες μια Αλίσα κοκκινομαλα σαρανταπενταρα χυμωδη πολλά υποσχόμενη και μια ακόμα μελαχρινή χαμογελαστή κοπέλα....

Η Αλίσα είναι ρωσοπόντια κοντά στα 50 την πήρα το Σάββατο σίγουρα είναι μια καλή περίπτωση στην βραδινή βάρδια όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο δίνει φιλιά στο στόμα πίπα μέτρια, αλλά γενικά είναι λίγο αλλόκοτη με τις άγαρμπες κινήσεις της την ώρα των προκαταρκτικών και του σεξ. Είναι επικοινωνιακή και το απλό ξεκινάει από 40 ευρώ. Η δεύτερη κοπέλα είναι η Μαρία δεν ξέρει καθόλου ελληνικά συνεννόηση μόνο Αγγλικά ή Ρώσικα κοντά στα 29-31 χρονών ιδαίτερα ευδιάθετη στο σαλόνι. Θα δοκιμαστεί σύντομα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Στο las vegas 2 βραδυ ειναι μια ελενα ελληνιδα ξανθια με βυζαρες, εχει δοκιμασει κανεις; γενικα αποφευγω ελληνιδες

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Στο las vegas 2 βραδυ ειναι μια ελενα ελληνιδα ξανθια με βυζαρες, εχει δοκιμασει κανεις; γενικα αποφευγω ελληνιδες
Εκεινη η πιατσοβια που λεγαν στις προηγουμενες σελιδες πρεπει να ειναι, στην πιατσα λενε ειναι ξεπετα στα σπιτακια δεν ειπε κανενας πως ειναι.Την ειχα δει σε αλλο σπιτακι πριν κατι μηνες και οντως εχει τεραστιες βυζαρες

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Εκεινη η πιατσοβια που λεγαν στις προηγουμενες σελιδες πρεπει να ειναι, στην πιατσα λενε ειναι ξεπετα στα σπιτακια δεν ειπε κανενας πως ειναι.Την ειχα δει σε αλλο σπιτακι πριν κατι μηνες και οντως εχει τεραστιες βυζαρες
πιατσοβια που δηλαδη;

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Για εκεινη την Μαριανα/Μαρινα (μιλφ με ωραια ματια), στο ξυλινο διπλα απο βενους, ειπε ενας οτι εγινε κρουσμα ΣΜΝ με αυτη και εφυγε. Ξερει κανεις τιποτα?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Η Σονια ρε παιδες σταματησε εντελως?

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Για εκεινη την Μαριανα/Μαρινα (μιλφ με ωραια ματια), στο ξυλινο διπλα απο βενους, ειπε ενας οτι εγινε κρουσμα ΣΜΝ με αυτη και εφυγε. Ξερει κανεις τιποτα?
Λογω της γενικης Καταντιας που επικρατει στα μπουρδελα βαρανε μυγες σχεδον ολα και περνουν πακιστανους, γυφτους,συριους και ολους τους βρωμιαριδες οποτε ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν κρουσματα με ΣΜΝ....και δυστυχως πιστευω θα αυξηθουν!! σε λιγο θα γινουμε σαν το μεταξουργειο

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Επίπεδο Μεταξουργείο είσαι μπορεί και λίγο χειρότερα
Οχι επιπεδο μεταξουργειου δεν εισαι σιγουρα...προφανως δεν εχεις παει μεταξουργειο...αλλα συμφωνω πως τα τελευταια χρονια βλεπεις ολο και περισσοτερους αλλοδαπους απο τραγικες καταστασεις σε θεμα υγιεινης (γυφτοι πακιδες) μεχρι και πιο εκπολιτισμενους(σκοπιανοι βουλγαροι)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom