Βραδινή τσάρκα μετά από καιρό
Παρανταις είδα αυτό τον καιρό
Σανέλ , ομορφούλα αρκετά μπαμπατσικια και χαλαρή,αν και δεν φαινόταν καλά ο πάτος της.Φορουσε ένα συνολικό με φουστιτσα που μάζευε την κωλάρα της.
Το ύφος της ήταν "Χάρη σας κάνω "Δεν είχε και πελάτες μέσα οπότε θεωρώ πως πρέπει να είναι φόλα.....
Κολομβία μεριά η κοπέλα, είδα Γκαμπι και Ανχελινα σε επίσης βραδινή τσάρκα στα μαγαζιά της αλυσίδας.Ειδα και την Λουσια η οποία πρέπει να έχει πάρει όλα τα λεφτά με αυτές τις κριτικές τελευταία,γιατί όλο έχει προγράμματα......
Πάμε παρακάτω.
Ινσαιντ Κολομβιανή μαύρη κοπέλα με πολύ όμορφο πρόσωπο και φοβερό πίσω σύστημα, στο όνομα Λάλυ.
Δεν ξέρω η τσατσά παινεύε την Πραμάτεια της
Φρίξου Σεξ εντ δε Σίτυ δύο κοπέλες μια Ανχελινα με πολύ πολύ μεγάλη περιφέρεια και μια άλλη της οποίας το όνομα μου διαφεύγει. Με Τσάτσο ένα αλάνι..
Απέναντι στο Μπλε ή Σάντρα από Βουλγαρία,ωραία μου φάνηκε και μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά.....
Στο μαγαζί στη Φρίξου 12 το παλιό της αλυσίδας που έχει κλείσει πλέον και μάλλον δεν θα ανοίξει από όσο λέγεται στην πιάτσα ήταν μια άσπρη κοπέλα που προσωπικά δεν μου έκανε καμία εντύπωση...
Φρίξου στην γωνία απέναντι από το σεξ εντ δε Σίτυ μια κοπέλα λεπτουλα με γυαλακια,ακωλη,αβυζη, απλά δεν...
Ανδρέου Γεωργίου στο ειρηνοσπιτο η Ρεβέκκα,και στην γωνία πριν Ανδρέου Γεωργίου με Μινώταυρου είχε μια κοπέλα που βγήκε με παντόφλες,αβαφη....ατιμελητη...
Μινώταυρου με Ανδρέου Γεωργίου από την πλευρά του Βενους είχε δύο κοπέλες μια Αλίσα κοκκινομαλα σαρανταπενταρα χυμωδη πολλά υποσχόμενη και μια ακόμα μελαχρινή χαμογελαστή κοπέλα....
Μου φάνηκαν καλές περιπτώσεις.
Βένους η Λίντα Ισπανίδα κοπέλα,μακράν από τις καλύτερες παρουσίες σε κωλο και σωματακι.....και μέσα ήταν πολύ καλή όσο τη θυμάμαι.
Μινώταυρου στο ξύλινο είχε δύο κοπέλες μια μελαχρινή σαν την Ποκαχόντας λεπτή 22-25με καλο πρόσωπο αλλά αρκετά λεπτή και μια κοκκινομαλα λεπτή 45-50αγρια μου θύμισε μια παλιά πολύ παλιά παρουσία ...προσωπικά δεν.
Περού ερημίτη μπαίνοντας από το χωματόδρομο αριστερά στο πρώτο η Ελένα ήΡαισα με πολύ ωραία παρουσία,ίσως από τις καλύτερες,καλό τσιμπούκι αλλά στο γαμησι μέτρια πράγματα.....
Το επόμενο μαγαζί είχε την Νεφέλη,μεθεπόμενο μια Ισπανίδα κοραλ άσπρη σαν το γάλα με χοντρό αφράτο τροφαντο πίσω σύστημα.....αλλά προσωπικά δεν με γέμισε η παρουσία της,πιο δίπλα δεν άνοιξαν και στο σπίτι που δουλεύει η Ελένα το πρωί ήταν μια λεπτή ομορφούλα Καρολίνα.....προσωπικά δεν με έπεισε και μυριζομαι αποτυχία....
Απέναντι σε εκείνο που είναι η Σάντρα το πρωί ήταν μια ξανθιά Νικόλ....ούτε κρύο ούτε ζέστη σαν παρουσία,δίπλα στο σπίτι εκείνου δούλευε η Ρουμάνα που έμοιαζε την Δέσποινα Βανδή ήταν μια ομορφούλα λεπτή κοπέλα της οποίας επίσης το όνομα ξέχασα....Καλή σαν παρουσία,πιο δίπλα ξέχασα πως την λέγανε την κοπέλα....στα υπόλοιπα στα πόστα τους η Καρίνα στο καρινοσπιτο....