Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (1 μέλη και 210 επισκέπτες)

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
361
Είναι η Νταίζη στο ingognito και δεν μιλαει κανεις??
Δεν ξερω που ειναι και τι κανει αυτη. Αλλα ειδα οτι εχει και αλλο κοριτσι στο προφιλ της, οπως και οτι αλλο προφιλ εχει την Νταιζη.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
644
Πόντοι
86
Λάουρα ποια λες φίλε;; που δουλεύει;;
Δουλευε στα paradise ....οταν ειχα παει τελευταια φορα να την παρω μου ειπαν οτι εφυγε και θα ξαναγυρισει..για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος..παντως στο site που εχουν τα studio paradise δεν εμφανιζεται να δουλευει αυτη τη βδομαδα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Καλησπέρα στη παρέα.καμια κοπέλα με μεγάλο κωλο έχετε να προτείνετε;;;να έχει κωλαρα αλλά όχι χοντρη
ΔΕΝ γινετε μεγαλος κωλος χωρις να ειναι χοντρη ειναι εξαιρετικα σπανιο....οπως και αδυνατη με μεγαλο στηθος(οχι σιλικονη)...

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Ευκολα μου βαζεις.
Η αθηνα λογο πληθυσμου ειναι μεγαλυτερη αγορα, αρα και περισσοτεροι ανθρωποι στα μπουρδελα.
Τα χωριζουν ας πουμε σε δυο κατηγοριες, ακριβα και φτηνα.
Αυτο το κανουν για να καλυψουν ολους τους πελατες, φτωχους και πλουσιους.
Βεβαια ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις οσον αφορα εσωτερικα τα σπιτακια.
Σε τι διαφεραμε ομως απο τους αθηναιους και ειχαμε καποτε τα πρωτια.
Οταν λειτουργουσε παραλληλα ο βαρδαρης και τα σφαγεια (για λιγα χρονια)
Η κοπελες ηταν σχεδον η ιδιες, η τιμες σχεδον η ιδιες, τα στουντιο με τα μπουρδελα καμια σχεση.
Αυτο θα μου πει καποιος ηταν μεταβατικη περιοδο, οκ δεν θα διαφωνησω απλα θελω να πω οτι παντα μα παντα εχουμε τις τιμες προς τα πανω σε σχεση με τους αθηναιους και τωρα που χειροτερεψαν τα πραγματα απο ποιοτητα και ποσοτητα εχουμε μεινει αρκετα πισω απο αυτους, αλλα σταθερα εχουμε τις τιμες πανω. Λεφτα υπαρχουν εδω πανω ρε!!
Happy Eddie Murphy GIF by Laff
Η θεσσαλονικη εξυπηρετει και ολες τις επαρχιακες πολεις που δεν εχουν μπουρδελα.....οταν υπαρχουν αγαμητοι που κατεβαινουν απο τα χωρια και την επαρχια και δινουν 100αρικα για πλακα στις σαυρες που υπαρχουν τωρα μην περιμενεις να αλλαξουν τα πραγματα....

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Το γκομενακι τα σπαει, μετα την Λουνα που δουλευε στα παρανταιζ, την σκυταλη περνει η Λουσια, και για Αθηνα λενε καλα σχολια, αλλα δεν δοκιμασα ακομα. 2η φορα με την Λουσια ηταν καλυτερη απο την 1η, την επομενη σκεφτομαι και εγω μιασαωρο, αλλα ποσο καλυτερη να ειναι.?? Εριξες και 2ο στο μισαωρο ή μονο 1.
Δεν έριξα δεύτερο μπαλάκι! Πρώτον δεν ήξερα ότι περιέχει 2 μπαλάκια το μισάωρο και δεύτερον είχα πάει ξεχαρμανιασμένος και δεν θα άντεχα! Πάντως η Λουσία με εντυπωσίασε. Την είχα στημένη στο τοίχο με τουρλωμένη την κωλάρα την οποία άνοιγε με τα χέρια και σπατουλάριζα την μουνάρα και κωλότρυπα της. Φώναζε αυτή mi amor mi amor me corro (αγάπη μου χύνω)! Τώρα θέατρο ή όχι σημασία έχει η συμμετοχή στο φουλ! Δεν ξέρω κάποια στιγμή την έβαλα και μου έκανε face sitting κόντεψα να πάθω ασφυξία! Τσόντα του Buttman παίχθηκε. Παιδιά δεν ξέρω το κατάστημα μέσα πεντακάθαρο και απορώ πως πάμε στα άλλα τα βρωμοστούντιο τα παρακμιακά. Αυτή η Αθηνά έχει καλή συμμετοχή; Επίσης διάβασα στο site των Paradise για την Bianca τα καλύτερα. Ξέρει κανείς να μας πει;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Η θεσσαλονικη εξυπηρετει και ολες τις επαρχιακες πολεις που δεν εχουν μπουρδελα.....οταν υπαρχουν αγαμητοι που κατεβαινουν απο τα χωρια και την επαρχια και δινουν 100αρικα για πλακα στις σαυρες που υπαρχουν τωρα μην περιμενεις να αλλαξουν τα πραγματα....
Ακριβώς έτσι είναι! Έρχονται από τα πέριξ χαρμανιασμένοι και πληρώνουν όσα όσα ! Που να πέσουν οι τιμές!

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Καλησπέρα στη παρέα.καμια κοπέλα με μεγάλο κωλο έχετε να προτείνετε;;;να έχει κωλαρα αλλά όχι χοντρη
Να πας στη Λουσία! Κωλάρα με βυζάρες και λεπτή μέση! Κορμάρα ζουμερή καμπυλωτή. Σε καμία περίπτωση χοντρή! Ούτε καν! Εχει και φωτό στην ιστοσελίδα του Paradise.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Δεν ξερω που ειναι και τι κανει αυτη. Αλλα ειδα οτι εχει και αλλο κοριτσι στο προφιλ της, οπως και οτι αλλο προφιλ εχει την Νταιζη.
Εγώ ξέρω ότι η Νταίζη ιδιωτεύει πλέον και μάλιστα είχε ανάρτηση στο Κανεσεξ. Μίλησα και μαζί της πριν καμιά βδομάδα και κάνει συναντήσεις στην Μοναστηρίου στο Rex. Αλλά δεν αποκλείεται παράλληλα να δουλεύει και στο Incognito. Αν ξέρει κανείς ας πει. Ένα θέμα που είχε με άσχημη μυρωδιά κάτω στην περιοχή της έχει λυθεί; Είχα ξενερώσει όταν μου είχε συμβεί και δεν ξαναπήγα έκτοτε αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να ξαναπάω γιατί κάνει προγραμματάρα. Έχω πάει τρεις φορές συνολικά μαζί της και την μια φορά ήταν απίστευτη η μπόχα αλλά αξίζει μια ευκαιρία πιστεύω ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.881
Πόντοι
4.986
Έτσι ακριβώς... έχουμε που έχουμε να έρχονται οι Βαλκάνιοι σουρωμενοι κάτι βράδια Σαββάτου ειδικά, έχουμε και τους χωριάτες που έρχονται από τις γύρω πόλεις και δεν θέλεις να πατήσεις τέτοιες μέρες... εγώ μόνο καθημερινές πηγαίνω πλέον...

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
138
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι είναι! Έρχονται από τα πέριξ χαρμανιασμένοι και πληρώνουν όσα όσα ! Που να πέσουν οι τιμές!
εδω ρε φίλε οι σημερινοί άντρες πληρώνουν onlyfans για να τον παίζουν και εμείς το ρίξαμε στους επαρχιώτες (υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας) αλλά το παιχνίδι το χάσαμε από αλλού. πίσω από κάθε πλυντήριο που το παίζει γκομενα, κρύβεται ένας αυνάνας που την θεοποίησε για να γαμησει. πήχης στο πάτωμα και ξυνουμε για υπόγειο. καλά να πάθουμε και περαστικά μας.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
εδω ρε φίλε οι σημερινοί άντρες πληρώνουν onlyfans για να τον παίζουν και εμείς το ρίξαμε στους επαρχιώτες (υπάρχει μια μικρή δόση αλήθειας) αλλά το παιχνίδι το χάσαμε από αλλού. πίσω από κάθε πλυντήριο που το παίζει γκομενα, κρύβεται ένας αυνάνας που την θεοποίησε για να γαμησει. πήχης στο πάτωμα και ξυνουμε για υπόγειο. καλά να πάθουμε και περαστικά μας.
Καλά τα λες! Δυστυχώς πολλοί από μας προτιμούμε την ασφάλεια του σπιτιού και λίγο η βαρεμάρα στον καναπέ και σου λέει ο άλλος που να πηγαίνω τώρα να γαμάω δεν μπαίνω στο onlyfans live να τον παίξω για 10 λεπτά με ένα 70αρι παρακαλώ και τελειώσαμε! Δεν μας είδε και κανένας…

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
138
Πόντοι
0
Καλά τα λες! Δυστυχώς πολλοί από μας προτιμούμε την ασφάλεια του σπιτιού και λίγο η βαρεμάρα στον καναπέ και σου λέει ο άλλος που να πηγαίνω τώρα να γαμάω δεν μπαίνω στο onlyfans live να τον παίξω για 10 λεπτά με ένα 70αρι παρακαλώ και τελειώσαμε! Δεν μας είδε και κανένας…
μάλιστα. εγώ σας παροτρύνω να βγείτε έξω με αυτό το 70αρι και να διεκδικήσετε μια σύντροφο, είτε παροδική είτε μόνιμη, ο αυνανισμός δεν είναι λύση. τωρα για τους παντρεμενους, παω πάσο διότι δεν είμαι, και είναι και πολύ μεγάλη κουβέντα.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
361
Περασμα σημερα γυρω στις 10:30.

Πρωτα blue για Σουζανα. Μπαινω μαζι με ενα παλικαρι γυρω στα 25, ο οποιος ηταν της παρεας μαζι με αλλους 2 μεσα με τη Σουζανα. Εχει αναφερθει οτι φερνει παλικαρια φιλους ή πελατες και καθοντε εκει.
Μολις ειδε οτι μπαινει απο την πορτα και πελατης, η Σουζανα σηκωθηκε αναμεσα απο τα ποδια του ενος. Δεν μαρεσε η εικονα γενικα οποτε δε μπηκα.

Περασμα στα Ερημιτη.
Βγαινοντας απο τον χωματοδρομο, πρωτο αριστερα η Νεφελη/Βικτωρια. Απαγορευτικο προφανως...
Απεναντι στα 2 πρωτα εχει Ντιανα στο Medusa και Καρλα στο διπλανο, Ρουμανες και οι δυο. (Κλασικα οι Ρουμανες εγγυηση)

Μπηκα με Ντιανα και την επομενη φορα μαλλον θα παω ΚΑΙ Καρλα. Αξιζουν και οι 2 γιατι ειναι νεες, ομιλιτικες και εμφανισιακα οι καλυτερες της περιοχης.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.379
Πόντοι
3.506
Δεν είναι όλα γερμανικών συμφερόντων,αυτά που έκλεισαν όμως είναι!!!
Υ.γ πως πάει η εγκυμοσύνη της Λαρας ρε αγαπουληδες;
Εσύ δεν έχεις καμιά πληροφορία για το μωρό την Λάρα;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
644
Πόντοι
86
Περασμα σημερα γυρω στις 10:30.

Πρωτα blue για Σουζανα. Μπαινω μαζι με ενα παλικαρι γυρω στα 25, ο οποιος ηταν της παρεας μαζι με αλλους 2 μεσα με τη Σουζανα. Εχει αναφερθει οτι φερνει παλικαρια φιλους ή πελατες και καθοντε εκει.
Μολις ειδε οτι μπαινει απο την πορτα και πελατης, η Σουζανα σηκωθηκε αναμεσα απο τα ποδια του ενος. Δεν μαρεσε η εικονα γενικα οποτε δε μπηκα.

Περασμα στα Ερημιτη.
Βγαινοντας απο τον χωματοδρομο, πρωτο αριστερα η Νεφελη/Βικτωρια. Απαγορευτικο προφανως...
Απεναντι στα 2 πρωτα εχει Ντιανα στο Medusa και Καρλα στο διπλανο, Ρουμανες και οι δυο. (Κλασικα οι Ρουμανες εγγυηση)

Μπηκα με Ντιανα και την επομενη φορα μαλλον θα παω ΚΑΙ Καρλα. Αξιζουν και οι 2 γιατι ειναι νεες, ομιλιτικες και εμφανισιακα οι καλυτερες της περιοχης.
Ναι την Σουζανα πολλες φορες τη βλεπω με ατομα στο σαλονι και μαλιστα με μεγαλη παρεα...για μενα παντως ειναι λιγο αβολο...μπαινω στο σαλονι μιλαω με τη σουζανα και ολοι οι υπολοιποι με περνουσαν ακτινογραφια απο πανω μεχρι κατω λες και ειχαν το ρολο του τσατσου ,νταβατζη..ασε που οσες φορες την πετυχα ηταν με παντοφλες..τα λογια των αλλων λενε ειναι ειναι καλη μεσα
Οι αλλες 2 που ανεφερες η καρλα και η ντιανα εμενα προαωπικα δε μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα γουστα ειναι αυτα..παντως οταν βγηκε συμπουρδελιαρης απο τη ντιανα και τον ρωτησα τι και πως μου ειπε οτι ειναι καλη μεσα..η καρλα δουλευε νικηφορου ουρανου στο γωνιακο πρασινο...
ολα τα υπολοιπα σπιτια της πετρου ερημιτη ηταν κλειστα;;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Εδώ σαλιαριζουν σε ψευτικα profile στο Facebook που ανεβάζει η αλλη μια ψευτικη (καμια φορά κ αληθινη) φωτογραφία και βλέπεις κολακες να δίνουν τα πάντα.. 200 μηνύματα στη σειρά..Εδώ θα κωλοσουν..Αν δεν αλλάξουν μερικοί με την μαλακια που τους δέρνει η κατάσταση θα χειροτερεύει κι αλλο..

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Εσύ δεν έχεις καμιά πληροφορία για το μωρό την Λάρα;
Μην ανχονεσε συναδελφε...παλι με χρονια με καιρους παλι δικια μας θα ειναι!!!! Μολις τελειωσουν τα φραγκα θα επιστρεψει ειδικα αμα αληθευουν οι φημες οτι ο γκομενος ειναι ο νταβας συντομα θα την βαλει ξανα για δουλεια....χωρις τη Λαρα βαρανε μυγες στο bella donα δεν παταει ανθρωπος..

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
81
Δεν μ λέτε μια μικρή πρωινή ρωσιδα δεν θυμαμαι ονομα νομιζω αννα δίπλα απτό Venus Μινωταύρου 16 στο στενό ηταν την έχει πάρει κανείς εδώ? Γιατί ψηνόμουν και δεν μ φαινόταν άπειρη

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
Και ολη την Μακεδονια να εξυπηρετει παλι ειναι περισσοτεροι κατω.
Αν και νομιζω η ακτινα ειναι γυρω στα 100 χιλιομετρα το πολυ. Δηλαδη πολης και χωρια της πιεριας,ημαθιας, και αλλων νομων εδω κοντα.
Παλι ομως δεν επηρεαζουν πολυ την κατασταση, γιατι λιγοι θα ρθουν και ακομα πιο λιγοι θα αφησουν π.χ τα κατοσταρικα που λες και το πολυ μια δυο φορες το μηνα.
Για μενα ομως το προβλημα δεν ειναι εκει η ειναι ελαχιστο.
Οι ποσοτητα (πολυ λιγοτερες κοπελες απο τη παλια) και ακολουθως οι ποιοτητα, εχουν φερει χρονο με το χρονο αυτη τη κατασταση στα στουντιο της πολης.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
690
Πόντοι
361
Ναι την Σουζανα πολλες φορες τη βλεπω με ατομα στο σαλονι και μαλιστα με μεγαλη παρεα...για μενα παντως ειναι λιγο αβολο...μπαινω στο σαλονι μιλαω με τη σουζανα και ολοι οι υπολοιποι με περνουσαν ακτινογραφια απο πανω μεχρι κατω λες και ειχαν το ρολο του τσατσου ,νταβατζη..ασε που οσες φορες την πετυχα ηταν με παντοφλες..τα λογια των αλλων λενε ειναι ειναι καλη μεσα
Οι αλλες 2 που ανεφερες η καρλα και η ντιανα εμενα προαωπικα δε μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα γουστα ειναι αυτα..παντως οταν βγηκε συμπουρδελιαρης απο τη ντιανα και τον ρωτησα τι και πως μου ειπε οτι ειναι καλη μεσα..η καρλα δουλευε νικηφορου ουρανου στο γωνιακο πρασινο...
ολα τα υπολοιπα σπιτια της πετρου ερημιτη ηταν κλειστα;;
Ανοιχτα ηταν απλα ηταν αδιαφορες. Πρωτο δεξια ηταν η Ρουμανα μικρη που δουλευε στο πρασινο ( οχι η Μπιανκα, η αλλη που δουλευε βραδινη βαρδια), απεναντι απτην αριστερη μια καλη ξανθια με πιασιματα παντου.

Εμφανισιακα η Καρλα και Ντιανα ειναι 7αρια. Ειναι αυτες οι κλασικες, νεαρες μουνογκομενες που βλεπεις εξω και θες να τις γαμησεις. Η Ντιανα ειναι 27, η αλλη δεν ξερω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom