Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.385
Πόντοι
12.135
H καλύτερη Γερμανίδα ήταν προ 20ετιας επι της Προμηθέως. Ξανθιά πανύψηλη με γαλάζιο μάτι φουλ χυμώδης με πλαστικές βυζαρες και κωλαρα να γλείφεις ασταμάτητα, έβγαινε στο σαλόνι με τις βυζαρες χύμα έξω , στρινγκ κορδόνι και δαντελωτά καλσόν. Σε έπιανε τον πουτσο στο σαλόνι και σε τραβούσε στο δωμάτιο και την ξέσκιζες όσο ήθελα και άντεχες δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Μου διαφεύγει το όνομα. Από τις κορυφαίες του Βαρδαριου και αυτή.
ζανετ την λεγανε,ημουν τακτικος πελατης της...αν θυμαμαι καλα ειχε κ ενα σκυλακι αμολητο στο σαλονι...τι μου θυμησες ρε φιλε...μεγαλη καυλα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.350
Πόντοι
14.415
Sunday night.!!!!

Im Horny Zach Galifianakis GIF

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
ζανετ την λεγανε,ημουν τακτικος πελατης της...αν θυμαμαι καλα ειχε κ ενα σκυλακι αμολητο στο σαλονι...τι μου θυμησες ρε φιλε...μεγαλη καυλα
Θυμησε μου λιγο εποχη...2009 ηταν και μια γερμανιδα με τατουαζ στη σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Το 2004 προς 2005 θυμάται κάποιος μια Ολλανδέζα ξανθιά πολύ όμορφη?Μια φορά πήγα νέωπας τότε, ούτε όνομα δεν εμαθα

δεν θυμάμαι καταγωγή αν όντως ήταν Ολλανδή ή κάτι άλλο, φοβερή εμφάνιση πρόσωπο/σώμα, τέτοιες σήμερα δεν υπάρχουν στα στούντιο, φαντάσου 20-21 χρόνια πριν. Για να συζητάμε για κοπέλες του παρελθόντος σημαίνει ότι επήλθε μεγάλη παρακμή

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
20
Like
854
Πόντοι
371
Το 2004 προς 2005 θυμάται κάποιος μια Ολλανδέζα ξανθιά πολύ όμορφη?Μια φορά πήγα νέωπας τότε, ούτε όνομα δεν εμαθα
Νοελ την ελεγαν περασε και απο Λαρισα φοβερο μουνι πριν τρια χρονια ηταν σε ελαιοτριβειο Σαλονικα μετα ασχολιθηκε με αγωνες μοτο σαν γλαστρα τωρα δεν ξερω....

Yellow_plug

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
193
Πόντοι
0
Jastin το όνομα αυτής. Όντως κουκλάρα όμως κάτι εμε ήταν μέτρια σε υπηρεσίες.

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Πώς δεν υπάρχουν...Η Βάσω στα τρίδυμα... είναι στην μελαχροινη βερσιόν,βέβαια και σε τριπλή μορφή...παίρνεις μια στα κιλά των τριών...
Δεν είναι μόνο αυτό.. Κ άσχημη κ βρωμάει τσιγαριλα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Θυμησε μου λιγο εποχη...2009 ηταν και μια γερμανιδα με τατουαζ στη σαπφους απεναντι απο το ανορθογραφο
Λες για αυτή που γύρισε τσόντα; ή (δήθεν γυρισε τσοντα;) στο μεσαίο σ αυτό που ήταν πολλές φορές κλειστο; Αν ναι, θα έλεγα ότι ήταν λίγα χρονια νωρίτερα

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Τωρα live καθημενος στο αμαξι απο την ερημη πετρου ερημιτη
Πετρου ερημιτη 2α Εμμα
Medusa ντιανα μελαγχροινη ρουμανα
Πετρου ερημιτη το τερμα πανω στην ιδια σειρα...νικολ την ειπε η τσατσα ειναι η ρουμανα μπιανκα απο νικηφορου ουρανου και μινωταυρου που λεει welcome
Πετρου ερημιτη 5α Καρολινα
Η υπολοιπη Πετρου ερημιτη κλειστη
LAS vegas στο μονό 2 ρουμανες η ελενα η ψηλη και μια καινουργια ρουμανα συμφωνα με την τσατσα
Στο καρινοσπιτο μινωταυρου η καρινα
Απεναντι κατω μινωταυρου και νικηφορου ουρανου2 ουκρανες
Η ρεββεκα στο νικηφορου ουρανου 28
Belarus η μεξικανη η σοφια που δινει κωλο κα της οποιας φαινοντουσαν οι κοιλιακοι εντονα...μαζι της η ελενη απι βραζιλια...οσες φορες εχω μπει σε αυτο δεν εχει σταθερες κοπελες
Διπλα απο το belarus αυτο που ειναι στην αλανα η κολομβιανη βαλερια
Διπλα απο το κλειστο red light η εμανουελα
Playboy η ουκρανη αφροδιτη
Sex and the city μια κολομβιανη που πρωτη φαρα τη βλεπω
Paradise λουτσια και χαιντι
Φριξου 13 με ανοιχτα φωτα δεν ανοιξαν πορτα...πιθανον η σουζανα
Και σε αλλα μπηκα αλλα δε θυμαμαι ονοματα...
Βαζω μπρος και αναχωρω

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Μετα το ντουζακι θυμηθηκα να γραψω λιγα ακομη
Vis η τσατσα της βερονικας μου παρουσιασε μια ισπανιδα οπως την αποκαλεσε
Νικηφορου ουρανυ και μινωταυρου γωνια η ρουμανα ναντια..τελειως εκτος του γουστου μου
Poison η βερονικα
Icognito κλειστο..
Πολλοι ξενοι παλι χθες

Για μαντεψτε ποια μαζεψε το χρημα χθες??

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555
μια ωραια ουκρανη που ηταν βραδυ στο πετρου ερημιτη το πρωτο απο αριστερα καθως μπαινεις απο τις νταλικες (οχι τον χωματοδρομο) με την κυριλε πορτα, εκει που ειναι τωρα πρωινη η Σαντρα, πως την λενε και που χαθηκε;; Μελαχρινη καλλιγραμμη ηταν

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
844
Πόντοι
81
Χθες το μεσημέρι ήταν ο δρόμος μου προς εκείνη τη γειτονιά και είδα μια Ιωάννα στην Πέτρου Ερημίτη, στο δευτερο σπίτι με την αλουμινένια πόρτα. Δούλευε μόνη της χωρίς τσα2, ξανθιά, αδύνατη, σίγουρα 50+. Ήταν πολύ ευγενική.
Αν και δεν είμαι φαν, μου έκανε εντύπωση η ευγένειά της και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτή ή αν παίζουν κάπου κριτικές γιατί δεν βρήκα τίποτα. Πήγα μεσημέρι.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Χθες το μεσημέρι ήταν ο δρόμος μου προς εκείνη τη γειτονιά και είδα μια Ιωάννα στην Πέτρου Ερημίτη, στο δευτερο σπίτι με την αλουμινένια πόρτα. Δούλευε μόνη της χωρίς τσα2, ξανθιά, αδύνατη, σίγουρα 50+. Ήταν πολύ ευγενική.
Αν και δεν είμαι φαν, μου έκανε εντύπωση η ευγένειά της και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για αυτή ή αν παίζουν κάπου κριτικές γιατί δεν βρήκα τίποτα. Πήγα μεσημέρι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
Απεναντι κατω μινωταυρου και νικηφορου ουρανου2 ουκρανες

πως τις έκοψες συνάδελφε με όρεξη ή βαριεστημένες; Λένε από εμφάνιση;
Ίσως λόγο καταγωγής ανατολικού μπλοκ να περάσω να τις δω

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.888
Πόντοι
3.346
μια ωραια ουκρανη που ηταν βραδυ στο πετρου ερημιτη το πρωτο απο αριστερα καθως μπαινεις απο τις νταλικες (οχι τον χωματοδρομο) με την κυριλε πορτα, εκει που ειναι τωρα πρωινη η Σαντρα, πως την λενε και που χαθηκε;; Μελαχρινη καλλιγραμμη ηταν

θα τσεκαριστεί και αυτή συνάδελφε μιας και είναι Ουκρανή, μπουχτήσαμε εώς τώρα στις λατίνες και τις γιαγιές

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
πως τις έκοψες συνάδελφε με όρεξη ή βαριεστημένες; Λένε από εμφάνιση;
Ίσως λόγο καταγωγής ανατολικού μπλοκ να περάσω να τις δω
Η μια γυρω στα 50 δε μου αρεσε καθολου...και η αλλη πιο νεα μελαγχροινη. εχει εκει σιγουρα 1.5 μηνα...πιθανο να την ξερεις αδιαφορη για μενα..ουτε ασχημη ουτε ομορφη..φαινοντουσαν να εχουν ορεξη παντως

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Χθες Κυριακη στο sex and the city δουλευε η εμμα η γνωστη η ρουμανα για οσους την ψαχνουν
Σημερα στο 10 λεπτο που προλαβαη σαντρα δουλευει στο τερμα πανω ζυγο αριθμο της πετρου ερημιτη..κατα τα αλλα πολλα κλειστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom