Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.251
- Πόντοι
- 12.815
Αγια Βαρβαρα μερια ρεεεεε....κανει μπαμ, ειναι ποιο κοινωνικοποιημενη.!!!!!!!Αθήνα δήλωσε ότι μένει...άρα Ζεφύρι?
Αγια Βαρβαρα μερια ρεεεεε....κανει μπαμ, ειναι ποιο κοινωνικοποιημενη.!!!!!!!Αθήνα δήλωσε ότι μένει...άρα Ζεφύρι?
Αν σου σηκώνεται με την Ειρήνη μπράβο ρε φίλε..Ειρήνη ,Νικ Ουρανού 26...το μόνο κακο γκρινιάζει για τον χρόνο,άμα πληρώσεις όμως την ιδρώνει την φανέλα συμμετέχει κ δεν είναι κομοδίνο όπως κάτι άλλες ψυχρές...
Εγω πάντως δεν ζήτησα μερίδα οικογενειακής κατάστασης μελαχρινή είναι 1.60 ύψος ρουμανο φέρνειBουλγαρα ειναι αυτη ξανθια?
το "πρεπει" σχετικο γιατι και εγω τις τελευταιες 2 ωρες προσπαθω, μπας και βγαλω ακρη οχι μονο για στουντιο αλλα και για cg και δεν βλεπω να μπαινω καπου Κυριακατικα. Αυτοματα ομως δεν σημαινει οτι θα ταισω την καθεμια επειδη δεν εχω επιλογες. Παρολα αυτα κουμαντο στην τσεπη και στο γουστο του καθενος δεν θα κανω. Αυτες αξιζουμε αυτες παιρνουμε στην τελικη.Σκυλομούρα είναι δεν λέω,αλλά είναι σπιρτόζα,τσαχπινα, καλό κορμί και έμπειρη.Αν πληρωθεί καλά,δεν τρως φόλα,σημαντικό.Οσον αφορά την στύση,το φτιάχνουμε στο μυαλό και πάμε,διότι οι επιλογές είναι λίγες κ θες δεν θες πρέπει να μπεις κάπου.
εχει δίκιο ο συναδελφος που λεει για την Ειρηνη ότι μοιαζει της Ντόρας Μπακογιαννη ............ πηγα απο περιεργια και είναι πατημενη 55+ με γερό κορμί για την ηλικία της αλλα δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις μικρότερες σ αυτήν την γειτονιά............ σε κανενα νησί ή καμια επαρχιακή πολη κατι θα μαζευε ο κουμπαρας τηςΕιρήνη ,Νικ Ουρανού 26...το μόνο κακο γκρινιάζει για τον χρόνο,άμα πληρώσεις όμως την ιδρώνει την φανέλα συμμετέχει κ δεν είναι κομοδίνο όπως κάτι άλλες ψυχρές...
η τζουλια η μαυριδερη δουλεύει στο blue dreams οχι στο Χ,μου εδωσε το τηλ της μια μερα που είχα παει,της στελνω καμια μερα στο viber για να μου πει αν δουλευει,τωρα εχω πολυ καιρο να την στειλω,τις προαλλες την περασμένη κυριακη γαμισα στο Χ μια ξανθια ψηλη,δε ξερω πως τη λενε,τελειωσα με πισωκολλητό,ωραια αφου με καύλωσε έχυσα εύκολα.....δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγουν τα υπολοιπα μαγαζια της αλυσιδας,περιμενουν κανενα δικαστηριο?? τι στον πουτσο γίνεται???Η Τζέσυ στο blue dreams στην Φριξου ,(το μπλε)δουλεύει αυτό το διάστημα?Η Ρουμάνα μαυριδερη Τζούλια στο γκρι το Χ επίσης στην Φριξου 15,τι απέγινε,γνωρίζει κάποιος μύστης?
Πριν μερικα χρονια οταν ξεκινησε να δουλευει στα στουντιο και την πρωτογαμησα σε εμενα μου ελεγε μενει θεσσαλονικη εχει και παιδι.....!!! Σε μια συζητηση που ειχα με ομοσταβλη πουτανα που δουλευε μαζι της στις βιλλες εμαθα οτι μενει στο δεντροποταμοΕμένα πριν κάποια χρόνια μου ειπε ότι είναι από Αθήνα …φαίνεται ότι δεν είναι ελληνίδα κάτι βγάζει αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να μένει Δενδροπόταμο …Αθήνα μ είπε μένει
Από μόνη της εμένα μου το είπε ότι μένει Αθήνα δεν την ρώτησα αυτό έγινε περίπου 4-5 χρόνια πρινΠριν μερικα χρονια οταν ξεκινησε να δουλευει στα στουντιο και την πρωτογαμησα σε εμενα μου ελεγε μενει θεσσαλονικη εχει και παιδι.....!!! Σε μια συζητηση που ειχα με ομοσταβλη πουτανα που δουλευε μαζι της στις βιλλες εμαθα οτι μενει στο δεντροποταμο
Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου στο τι μπορείς να χωσεις και τι όχι...Υπενθυμίζω στους αναλυτές-ειδικούς ότι η Ειρήνη δουλεύει 15 χρόνια συνεχόμενα τώρα στο ίδιο μαγαζί.
Παίζει να έχει το μεγαλύτερο πελατολόγιο στη Θεσσαλονίκη και όταν έχει καύλες δε μπορεί να συγκριθεί με καμιά πιτσιρίκα της γειτονιάς που διαβάζω πιο πάνω.
Για να μη θυμηθώ και την κωλοτρυπίδα της... υπήρξε η βασίλισσα του πρωκτικού επί σειρά ετών αλλά δυστυχώς το έκοψε.
Αυτα ειναι νεα...Επεστρεψε η Λουσια για τους λατρεις της gfe φασης καλη περιπτωση...αν και σπανια να ενδωσω σε μια τετοια φαση λογω ακα.τσιμπουκιου(με την συγκεκριμενη υπεκυψα στο πειρασμο).καλη και απο εμφανιση και αρκετα ενθερμη μεσα...Λουσια απο paradise, την ειχα δει ενα βραδυ, αλλα δεν την θυμομουν, καπου διαβασα εδω μεσα καποιος χυστης, εγραψε καλα σχολια, το σημειωσα και πηγα να την δω, την περιμενα φουσκωτη λατινα τουμπανιασμενη... αλλα βγηκε ενα μωρακι κοντοπουτανο με καστανοξανθο μαλι ατιμελητο, βυζακια υποσχομενα, και πισω συστημα φωτια....πληρωσα 69 ελευθερο και μπηκα δωματιο, το γκομενακι δηλωνει 25 ετων, απο Ισπανια μεσα Μπαρτσελονα απο τα περιχωρα.!! ...την κανω βαρια 28 πατημενα 30. Πεντακαθαρο κορμακι, μουνακι με παχια μουνοχειλα και κωλαρακι που φενεται δουλεμενο, με αφησε να το σπατουλαρω και αυτο. Βυζια σιλικομενα μεγαλα, ομως καλη δουλεια ΑΑ με ωραιο σχημα. Μπηκε φουλ επιθετικη στο δωματιο στα ορθια χαμουρεματα και φιλια απο μερους της φοροντας λιπγκλος... στο κρεβατι η πιπα της μονο μετρια, συμετοχη πολυ καλη, ο χρονος δεν την αγγιξε, γενικα επαιξε καλα το ρολο της και με εξεπληξε, θελησε να μου κανει και μασαζακι στο τελος.!!!!!!
....αλλα και παλι πως για ενα τετοιο διαμαντακι δεν εχει καθολου αναφορες...αξιο αποριας.!!!
Το σιγουρο ειναι οτι θα ξαναπληρωσω.!!
![]()

φυγαμε για Καβαλακυρία Λόρα την λενε? Καλοστεκουμενη για την ηλικία της........... παρόμοια εμφανησιακά σε στουντιο του Αμυγδαλεωνα Καβαλας είναι εργαζόμενη και εκτονωνει όλη την περιοχη...........
βαλε κυλοτα μωρη και ελα μεσα να σε γαμησωΔηλαδή ,πως?Κυρία Σάντρα, σας παρακαλώ,βάλτε το βρακί σας?και τραγουδάς το Μαρία Μαγκνταλένα?
Πιο σωστά θα έλεγε κανείς, αφού συνεχίζουν να έχουν δουλειά καλά κάνουνΜε εντυπωσιαζει πως πατε και γαματε κατι τετοιες "εμπειρες" τυπου Σονια, που οχι μονο πηγαν 50 το απλο, βαζουν και βρωμιαριδες μεσα (οχι εσας μονο, πακιστανους και διαφορους αλλους)
"Αμα δεν εχουν δουλεια τι να κανουν"
![]()