Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Για Μια φορά με 40 ευρώ καλή ειναι για να λες γαμησες μικρό μουνακι. Δίνει και το κωλαράκι της με 80, εμένα μου άρεσε. Μόνο μην αλλάξεις πρόγραμμα μέσα στο δωμάτιο γιατί θα φωνάξει την τσατσά στην πόρτα να κανονισει τη νέα τιμή

για μια φορά για τα χοντρά λόγο ότι είναι νεαρή με μοντελίσιο σώμα και για τον κώλο της, γιατί πλέον κώλο δίνουν ελάχιστες κοπέλες, για δεύτερη επαναληπτική συνεδρία ούτε λόγος.

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
για μια φορά για τα χοντρά λόγο ότι είναι νεαρή με μοντελίσιο σώμα και για τον κώλο της, γιατί πλέον κώλο δίνουν ελάχιστες κοπέλες, για δεύτερη επαναληπτική συνεδρία ούτε λόγος.
Ακριβώς αυτο. Ελπίζω να το διαβασε ο φίλος που ρώτησε νωρίτερα. Η Καρολίνα ξέρεις δουλεύει τη νύχτα; Βράδυ δεν Πέρασα. Ειναι ανοιχτα; Πέρασα πρωί να δω ποια ειναι πρωινή και όσες φορές πέρασα ήταν κλειστά.

Benny 1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα κανα αλλο μιλφ γκιλφ εκτος απο Νικολ Τανια Μονικα Ναταλια υπαρχει?

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Τελικά επιστροφή και κατάθεση σε μια μικρή με βυζάρες χοντρούλα και χωριστό φάτσα Ρουμάνα στο ινκόγκνιτο.

Όχι τίποτα συγκλονιστικο...απλό ξεφόρτωμα.

Ούτε όνομα δε θυμάμαι.

Και μουσική στο τέρμα γυφτορουμανοβουλγαρικα.
Μαλλον εννοεις διπλα απ το Ινκογκνιτο που εχει παντα δυο σμιγκολ και τωρα εχουν κι αυτη τη μικρη.Την ειχανν φερει και περυσι για λιγο θυμαμαι, τιμια μεσα και τρελα βυζομπάλονα, ενα περιεργο ονομα ειχε νομιζω σαμιρα

Rodman_47

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα.. έχουμε κάνα νέο για την Lucia στην αλυσίδα paradise ? Μου είχε πει ότι θα επέστρεφε τέλη Ιανουαρίου..την έχει δει κανείς?

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Για Μια φορά με 40 ευρώ καλή ειναι για να λες γαμησες μικρό μουνακι. Δίνει και το κωλαράκι της με 80, εμένα μου άρεσε. Μόνο μην αλλάξεις πρόγραμμα μέσα στο δωμάτιο γιατί θα φωνάξει την τσατσά στην πόρτα να κανονισει τη νέα τιμή
Εμένα πάντως μου άρεσε έτσι όπως την είδα. Μου θυμίζει λίγο μια πρώην Αλβανίδα που είχα. Κάνει νάζια , έρχεται σε πιάνει απ'το χέρι και σε τραβάει να μπεις μέσα στο δωμάτιο. Αλλά καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν γι 'αυτό ρωτάω.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.811
Πόντοι
7.195
4 κριτικές ο άλλος και έγιναν 'ολες οι λατίνες φοβερές γκόμενες με απιστευτες υπηρεσίες.
Τόσο καλή πίπα επρεπε να γράψει είχα να ζήσω απο εποχες βαρδάρη με Όλγα και Ζανετ......
70 ευρώ παίρνει σταθερά....
Παντως ζούμε σε μια χώρα που όλοι μας περνάνε για εντελώς βόδια......Σε όλη την Ευρώπη γινεται χαμός με τα αρχεία του Επσταιν και εδω ούτε που τους αγγίζει .....ασχετο το τελευταίο σχόλιο.
Απλά το εγραψα για να δείξω πόσο μοσχάρια μας θεωρούν.
Και σκέψου πως στα συγκεκριμένα μαγαζιά τα έχω τιμήσει πολλάκις

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά ! Η Τζέσυ από που ήταν στο ινκόγκνιτο και άλλο δίπλα , γνωρίζει κάποιος τι έχει απογίνει ; Ή αν βρίσκεται κάπου αλλού αυτή τη περίοδο ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Μαλλον εννοεις διπλα απ το Ινκογκνιτο που εχει παντα δυο σμιγκολ και τωρα εχουν κι αυτη τη μικρη.Την ειχανν φερει και περυσι για λιγο θυμαμαι, τιμια μεσα και τρελα βυζομπάλονα, ενα περιεργο ονομα ειχε νομιζω σαμιρα
Ναι αυτή...μου έλεγε όνομα και δεν καταλάβαινα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
4 κριτικές ο άλλος και έγιναν 'ολες οι λατίνες φοβερές γκόμενες με απιστευτες υπηρεσίες.
Τόσο καλή πίπα επρεπε να γράψει είχα να ζήσω απο εποχες βαρδάρη με Όλγα και Ζανετ......
70 ευρώ παίρνει σταθερά....
Παντως ζούμε σε μια χώρα που όλοι μας περνάνε για εντελώς βόδια......Σε όλη την Ευρώπη γινεται χαμός με τα αρχεία του Επσταιν και εδω ούτε που τους αγγίζει .....ασχετο το τελευταίο σχόλιο.
Απλά το εγραψα για να δείξω πόσο μοσχάρια μας θεωρούν.
Και σκέψου πως στα συγκεκριμένα μαγαζιά τα έχω τιμήσει πολλάκις
Πραγματικά, που κολλάει ο Επσταιν σε αυτό το θρεντ.
Επίσης
Φίλε έχεις καταλάβει ότι εδώ έχουμε σημαντικότερα προβλήματα στην καθημερινότητά μας από τον Επσταιν?
Εδώ πολλοί έχουν θέμα επιβίωσης στην Ελλάδα 2.0 και θαασχοληθουν με τον Επσταιν?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Για Μπιάνκα στο πράσινο γωνιακό Μινωταύρου με Νικηφόρου ΟΥρανού έχει κανένας άποψη;
Εκ πρώτης άποψης μου έκανε εντύπωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια Μαρίνα που έλγε ότι είναι Ελληνίδα;
Μπιανκα εχω πέραση 2 φορες, στο σαλόνι κομπλέ μεσα προσπαθεί να σε φολιασει

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Τελικά επιστροφή και κατάθεση σε μια μικρή με βυζάρες χοντρούλα και χωριστό φάτσα Ρουμάνα στο ινκόγκνιτο.

Όχι τίποτα συγκλονιστικο...απλό ξεφόρτωμα.

Ούτε όνομα δε θυμάμαι.

Και μουσική στο τέρμα γυφτορουμανοβουλγαρικα.
Ποια βάρδια;

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
841
Πόντοι
81
Για Μπιάνκα στο πράσινο γωνιακό Μινωταύρου με Νικηφόρου ΟΥρανού έχει κανένας άποψη;
Εκ πρώτης άποψης μου έκανε εντύπωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια Μαρίνα που έλγε ότι είναι Ελληνίδα;

Συναγωνιστή ρίξε μια ματιά στην ανάρτηση #91.393 που γράφω την κριτική μου που είχα περάσει μαζί της πριν 2 μήνες περίπου.
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Τα σέβη μου!

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
έτσι όπως την είδα και εγώ ναι. Έτσι κάνει.
Συναγωνιστή ρίξε μια ματιά στην ανάρτηση #91.393 που γράφω την κριτική μου που είχα περάσει μαζί της πριν 2 μήνες περίπου.
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Τα σέβη μου!
Ευχαριστώ !!!

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Τα σέβη μου!
Ευχαριστώ.Τουλάχιστον με αυτα΄που έχω δει και εγώ συμφωνώ μαζί σου.Είναι πολύ καλή στο marketing και με έχει ψήσει. Μου θύμιζει και μια πρώην μου .

giorgosprasina

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Για την Σοφία τι άποψη έχετε;;;
Ξέρεις κανείς που βρίσκεται , ποιες μέρες δουλεύει και τι προγράμματα κάνει;;;

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Φολα ειναι περασε ενας φιλος μαζι της αυτες τις μερες και μετα εβριζε!!......και του ειπα να μην μπει αλλα δεν με ακουσε

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Τι λαλακες είναι ορισμένοι κάνουνε δώρα στις τανες κοσμηματα 300-400 ευρο ρέε για αυτό αυξάνουν τις τιμές και το παίζουν κάποιες
Οι αγαπουληδες εχουν κανει μεγαλη ζημια και στις πουτανες και στις γκομενες εξω και μετα λεμε γιατι εχουν σηκωσει τη μυτη στο θεο...

ΥΓ. Στη Λαρα εχω πετυχει αγαπουλη με λουλουδια και σοκολατακια στις 10 το πρωι
Ακομα και η Λαρα τους κοροιδευε μου ελεγε στο δωματιο: " μερικοι Δεν καταλαβαινουν οτι εδω δουλευω δεν ψαχνω να βρω γκομενο και γελουσε"...

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom