Πέρασμα πριν από λίγο με θεία Μόνικα στο free house 1 επέστρεψε δυναμικά μετά από αρκετό καιρό απουσίας με αρκετή όρεξη και διάθεση να ευχαριστεί τον πελάτη και προπαντώς ανανεωμένη. Τα προγράμματα ξεκινάνε από 30 ευρώ το απλό. Εγώ μπήκα με πρόγραμμα στα 50 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και μεγάλη άνεση χρόνου μέσα στο δωμάτιο για όποιον αργεί να χύσει , sex show με προκαταρκτικά στα όρθια και γλωσσόφιλα για όσους θέλουν. Ευδιάθετη και χωρίς κανένα ίχνος βιασύνης μου έφερε στο δωμάτιο listerin για καθαρή αναπνοή μιας τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν και αφρόλουτρο με αιθέρια έλαια για ντουζάκι. Σέβεται και τιμάει τον πελάτη η θεία Μόνικα μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα της αφήσεις γι' αυτό και αποτελεί σταθερή αξία και επιλογή όλα αυτά τα χρόνια.
Δουλεύει μόνη της χωρίς τσατσά, γι' αυτό όπως μου είπε όταν είναι στο δωμάτιο με πελάτη δεν μπορεί να ανοίξει, θα περιμένετε λίγο μέχρι να βγει από το δωμάτιο και σας ανοίξει να περάσετε μαζί της.
Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα πρωινή βάρδια , Τρίτη και Τετάρτη συνήθως έχει το ρεπό της όπως μου είπε.