Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (9 μέλη και 85 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.712
Πόντοι
2.046
Ναι συμφωνώ αλλά δεν είναι όμως μεγάλο ρίσκο να πηγαίνουμε με κορίτσια που δέχονται χύσια στο στόμα! Αυτό δεν είναι ότι πας γυρεύοντας; Εννοείται ότι εμένα μ' αρέσουν οι δεκτικές κοπέλες από τα κομοδίνα! Αλλά;
Στα μπουρδελα ειναι περιεργα τα πραγματα.. το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να βασιστεις σε τιποτα.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Γειά σας μάγκες! Έχω καιρό να γράψω λόγω πολλών υποχρεώσεων. Έκανα διάλλειμα για κάποιο καιρό καθώς άρπαξα μια ελαφριά γονόρροια από πίπα deepthroat. Φανταστείτε ότι εγώ που έχω μιλήσει εδώ μέσα για τους κινδύνους από στοματικό την πάτησα για δεύτερη φορά! Η πρώτη φορά ήταν πριν από 14 περίπου χρόνια με συμπτώματα γονόρροιας αρκετά έντονα που μου είχαν προκαλέσει φλεγμονές σε όλο το ουροποιητικό σύστημα και έκανα 3 χρόνια για να θεραπευτώ. Τώρα αυτή την φορά με το που βλέπω ότι βγάζω από την ψωλή (ίσα ίσα που φαινόταν η γονόρροια), επί τόπου τρέχω ουρολόγο και αρχίζω αντιβίωση. Οι εξετάσεις μου βγήκαν πεντακάθαρες ως προς διάφορα ΣΜΝ. Η γονόρροια επειδή ήταν στην αρχή και υπήρξε άμεση αντίδραση θεραπεύτηκε από τις πρώτες 2 μέρες λήψης της αντιβίωσης.

Τώρα θα ρωτάτε όλοι που κόλλησες;

Δεν θέλω να κάψω κάποια κορίτσια αλλά πρέπει να αναφέρω ότι το τελευταίο διάστημα πρίν από το σύμπτωμα είχα πάει 2 φορές με κορίτσι που δέχεται όπως πολλές τονίζω, ελεύθερο στοματικό και ακόμα χειρότερα, "χύσιμο στο στόμα". Θα πω επίσης το εξής και δώστε βάση παρακαλώ: Την ευθύνη την έχουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ καθώς ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι ή και αρκετά κορίτσια είναι δεκτικές σε στοματικό ελεύθερο και το χειρότερο με χύσιμο στο στόμα! Οπότε τι να περιμένεις; Το μικρόβιο κάθεται στον λαιμό και το μεταδίδει σε κάθε ψωλή που μπαίνει εκεί μέσα! Απλά τα πράγματα! Έτσι κι αλλιώς μάγκες το σπορ είναι επικίνδυνο ακόμη και με προφυλάξεις ακόμη και στο στοματικό γιατί μπορείς να κολλήσεις οποιαδήποτε άλλη δερματική νόσο τύπου έρπη με απλή δερματική επαφή που είναι σχεδόν απόλυτα ΒΕΒΑΙΗ! Οπότε παρακαλώ μην πιαστείτε τώρα από το περαστατικό και επιδοθείτε σε "κυνήγι μαγισσών". Είπαμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ! Για αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το αν θα πάει κάποιος ξανά χωρίς προφυλακτικό σε στοματικό είναι εντελώς προσωπικό θέμα και ρίσκο φυσικά! Εγώ αφού τελείωσε η θεραπεία πήγα με το πιπίνι την Σουζάνα η οποία κάνει στοματικό ΜΟΝΟ με προφυλακτικό και ξέρεις εξαρχής ότι είσαι ασφαλής. Τώρα θα μου πείτε: καλά και στην πίπα προφυλακτικό ρε γαμώτο; Τι να κάνουμε δυστυχώς ναι! Αλλιώς πάρε τα ρίσκα σου και τρέχα στους γιατρούς και κάνε καλά την γυναίκα σου στην οποία θα μεταδώσεις πχ χλαμύδια που κολλάν με ελεύθερο στοματικό.
Παράκληση σε ΡΜ όσοι στείλετε δεν θα σας πω όνοματα! Ότι άλλο θέλετε ναι θα σας ενημερώσω για να σας βοηθήσω! Είπαμε κινδυνεύουμε από όλα τα κορίτσια που κάνουν ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγγνώμη που σας χαλάω το ΣΚ αλλά καλά είναι να αναθεωρήσετε λίγο τα πράγματα όπως κάνω και εγώ δυστυχώς και δεν μου αρέσει πιστέψτε με καθόλου το εντελώς αποστειρωμένο σεξ!
Μπράβο σου που έχεις τα κάκαλα και παραδέχεσαι το λάθος σου που ενέδωσες και πάλι,παρά την τρίχρονη ταλαιπωρία σου!Κατά τη γνώμη μου είναι υπερτιμημένο το ελεύθερο στοματικό.Ειδικά αν η κοπέλα είναι καλή στην πίπα και δεν την κάνει σαν αγγαρεία.Εγώ έχω κόψει και τα γλωσσόφιλα και τα γλειφομούνια με τις εκδιδόμενες,και ας με πουν κάποιοι μικροφοβικό.Φανταστείτε ότι ο Michael Douglas έπαθε καρκίνο του λάρυγγα από γλειφομούνια σε βίζιτες.Γλωσσόφιλα, γλειφομούνι και ακάποτη πίπα μόνο με γκόμενα ή σύζυγο,αν θες να μη ρισκάρεις.Φυσικά δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν,ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.

Τελευταία τροποποίηση:

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Σωστός ο φίλος! Μπορείς να μας πεις ποια ήταν τα συμπτώματα της γονόρροια;
Βγάζει η ψώλη σου πύον στην αρχή μικρή ποσότητα και μετά αν δεν ασχοληθείς μεγάλη. Στην αρχή είναι σαν κλωστή πολύ παχύρευστη με υποκίτρινο χρώμα και μετά γίνεται πιο μεγάλη ποσότητα κανονική έκκριση.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Μπράβο σου που έχεις τα κάκαλα και παραδέχεσαι το λάθος σου που ενέδωσες και πάλι,παρά την τρίχρονη ταλαιπωρία σου!Κατά τη γνώμη μου είναι υπερτιμημένο το ελεύθερο στοματικό.Ειδικά αν η κοπέλα είναι καλή στην πίπα και δεν την κάνει σαν αγγαρεία.Εγώ έχω κόψει και τα γλωσσόφιλα και τα γλειφομούνια με τις εκδιδόμενες,και ας με πουν κάποιοι μικροφοβικό.Φανταστείτε ότι ο Michael Douglas έπαθε καρκίνο του λάρυγγα από γλειφομούνια σε βίζιτες.Γλωσσόφιλα και γλειφομούνι μόνο με γκόμενα ή σύζυγο,αν θες να μη ρισκάρεις.Φυσικά δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν,ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του.
Θα προσπαθήσω να τηρήσω αυτόν τον κανόνα αλλά με βλέπω δύσκολα! Μάλλον θα βρω καμιά γκόμενα να τελειώνει το θέμα με μεγάλη μου λύπη... Από την άλλη αν το κορίτσι σε συγκινεί όπως προχθές η πιπίνα Σουζάνα, μια χαρά μου σηκώθηκε με προφυλακτικό στην πίπα αφού είναι κοριτσάρα που μόλις την βλέπεις σου γίνεται κάγκελο.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Να κατουρατε αμεσως μετα το σεξ.:rockon:
Οχι στο καλαθι σκουπιδιων που εχεσε ο αλλος.:uglystupid:
Ναι όντως αυτό ισχύει μου το είπε και ο ουρολόγος. Θέλει κάνα μισάωρο πριν 2-3 ποτήρια νερό για να μπορείς να κατουρήσεις μετά πιο εύκολα. Κάνει καλό!

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.113
Πόντοι
371
Γειά σας μάγκες! Έχω καιρό να γράψω λόγω πολλών υποχρεώσεων. Έκανα διάλλειμα για κάποιο καιρό καθώς άρπαξα μια ελαφριά γονόρροια από πίπα deepthroat. Φανταστείτε ότι εγώ που έχω μιλήσει εδώ μέσα για τους κινδύνους από στοματικό την πάτησα για δεύτερη φορά! Η πρώτη φορά ήταν πριν από 14 περίπου χρόνια με συμπτώματα γονόρροιας αρκετά έντονα που μου είχαν προκαλέσει φλεγμονές σε όλο το ουροποιητικό σύστημα και έκανα 3 χρόνια για να θεραπευτώ. Τώρα αυτή την φορά με το που βλέπω ότι βγάζω από την ψωλή (ίσα ίσα που φαινόταν η γονόρροια), επί τόπου τρέχω ουρολόγο και αρχίζω αντιβίωση. Οι εξετάσεις μου βγήκαν πεντακάθαρες ως προς διάφορα ΣΜΝ. Η γονόρροια επειδή ήταν στην αρχή και υπήρξε άμεση αντίδραση θεραπεύτηκε από τις πρώτες 2 μέρες λήψης της αντιβίωσης.

Τώρα θα ρωτάτε όλοι που κόλλησες;

Δεν θέλω να κάψω κάποια κορίτσια αλλά πρέπει να αναφέρω ότι το τελευταίο διάστημα πρίν από το σύμπτωμα είχα πάει 2 φορές με κορίτσι που δέχεται όπως πολλές τονίζω, ελεύθερο στοματικό και ακόμα χειρότερα, "χύσιμο στο στόμα". Θα πω επίσης το εξής και δώστε βάση παρακαλώ: Την ευθύνη την έχουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ καθώς ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι ή και αρκετά κορίτσια είναι δεκτικές σε στοματικό ελεύθερο και το χειρότερο με χύσιμο στο στόμα! Οπότε τι να περιμένεις; Το μικρόβιο κάθεται στον λαιμό και το μεταδίδει σε κάθε ψωλή που μπαίνει εκεί μέσα! Απλά τα πράγματα! Έτσι κι αλλιώς μάγκες το σπορ είναι επικίνδυνο ακόμη και με προφυλάξεις ακόμη και στο στοματικό γιατί μπορείς να κολλήσεις οποιαδήποτε άλλη δερματική νόσο τύπου έρπη με απλή δερματική επαφή που είναι σχεδόν απόλυτα ΒΕΒΑΙΗ! Οπότε παρακαλώ μην πιαστείτε τώρα από το περαστατικό και επιδοθείτε σε "κυνήγι μαγισσών". Είπαμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ! Για αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το αν θα πάει κάποιος ξανά χωρίς προφυλακτικό σε στοματικό είναι εντελώς προσωπικό θέμα και ρίσκο φυσικά! Εγώ αφού τελείωσε η θεραπεία πήγα με το πιπίνι την Σουζάνα η οποία κάνει στοματικό ΜΟΝΟ με προφυλακτικό και ξέρεις εξαρχής ότι είσαι ασφαλής. Τώρα θα μου πείτε: καλά και στην πίπα προφυλακτικό ρε γαμώτο; Τι να κάνουμε δυστυχώς ναι! Αλλιώς πάρε τα ρίσκα σου και τρέχα στους γιατρούς και κάνε καλά την γυναίκα σου στην οποία θα μεταδώσεις πχ χλαμύδια που κολλάν με ελεύθερο στοματικό.
Παράκληση σε ΡΜ όσοι στείλετε δεν θα σας πω όνοματα! Ότι άλλο θέλετε ναι θα σας ενημερώσω για να σας βοηθήσω! Είπαμε κινδυνεύουμε από όλα τα κορίτσια που κάνουν ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγγνώμη που σας χαλάω το ΣΚ αλλά καλά είναι να αναθεωρήσετε λίγο τα πράγματα όπως κάνω και εγώ δυστυχώς και δεν μου αρέσει πιστέψτε με καθόλου το εντελώς αποστειρωμένο σεξ!
η απόλυτη έννοια της εδώ ομαδος.............η ενημέρωση και οι κατευθύνσεις για να μην τις πατάμε............ εχουμε κατα νου 4 που κανανε ελεύθερο στοματικό θα τις αποφύγουμε............. εγώ εχω και κοντά μηνα να κατεβω τσάρκα οποτε την γλίτωσα

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
η απόλυτη έννοια της εδώ ομαδος.............η ενημέρωση και οι κατευθύνσεις για να μην τις πατάμε............ εχουμε κατα νου 4 που κανανε ελεύθερο στοματικό θα τις αποφύγουμε............. εγώ εχω και κοντά μηνα να κατεβω τσάρκα οποτε την γλίτωσα
Αυτές που κάνουν ελεύθερο στοματικό είναι παραπάνω από 4 σίγουρα! Επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτές που δέχονται χύσιμο στο στόμα!

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Θα προσπαθήσω να τηρήσω αυτόν τον κανόνα αλλά με βλέπω δύσκολα! Μάλλον θα βρω καμιά γκόμενα να τελειώνει το θέμα με μεγάλη μου λύπη... Από την άλλη αν το κορίτσι σε συγκινεί όπως προχθές η πιπίνα Σουζάνα, μια χαρά μου σηκώθηκε με προφυλακτικό στην πίπα αφού είναι κοριτσάρα που μόλις την βλέπεις σου γίνεται κάγκελο.
Έτσι.Είτε με όμορφο τουμπανιάρικο πιπίνι όπως η Σουζάνα που έχει και πλάκα στο σόσιαλ,είτε με την έτερη τουμπανιάρα Σάντρα την πρωινή,που σε χαϊδεύει και σου μιλάει ευδιάθετα.Οι ψυχρές συμπεριφορές είναι ντεκαβλέ.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Έχεις ένα point,αλλά αφενός είναι πολύ περισσότερες όσες κάνουν ελεύθερο στοματικό, αφετέρου και swallow να δέχονται,αν βάλεις καπότα στην πίπα και αποφύγεις τα γλωσσόφιλα,είσαι ασφαλής μαζί τους.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Έτσι.Είτε με όμορφο τουμπανιάρικο πιπίνι όπως η Σουζάνα που έχει και πλάκα στο σόσιαλ,είτε με την έτερη τουμπανιάρα Σάντρα την πρωινή,που σε χαϊδεύει και σου μιλάει ευδιάθετα.Οι ψυχρές συμπεριφορές είναι ντεκαβλέ.
Η Σάντρα είναι η Σόνια που ήταν στο BadGirls;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Έχεις ένα point,αλλά αφενός είναι πολύ περισσότερες όσες κάνουν ελεύθερο στοματικό, αφετέρου και swallow να δέχονται,αν βάλεις καπότα στην πίπα και αποφύγεις τα γλωσσόφιλα,είσαι ασφαλής μαζί τους.
πάντως η "επιστήμη" λέει ότι η μετάδοση ΣΜΝ από φιλί είναι εντελώς σπάνιο. Στην χειρότερη με τρελά βαθιά γλωσσόφιλα μπορείς να κολλήσεις Έρπη τύπου 1. Εννοείται με ελεύθερο στοματικό και γλειφομούνι κολλάς τα πάντα (όχι βέβαια τα θανατηφόρα)!

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Όχι,εκείνη είναι βραδινή.Μιλάω για τη Ρουμάνα που είναι πρωινή στην Π.Ερημίτη 4,δίπλα στη Μέδουσα.
Αυτή η Σάντρα είναι πιτσιρίκα και τούμπανο; Επίσης λογικά θα είναι τώρα εκεί;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Αυτή η Σάντρα είναι πιτσιρίκα και τούμπανο; Επίσης λογικά θα είναι τώρα εκεί;
Εκεί είναι αυτές τις μέρες.Κάπου στα 30 πρέπει να είναι.Σφιχτό juicy σώμα,μπούτια και καλοσχηματισμένο κώλο.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.113
Πόντοι
371
Αυτές που κάνουν ελεύθερο στοματικό είναι παραπάνω από 4 σίγουρα! Επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτές που δέχονται χύσιμο στο στόμα!
αυτό ενννούσα το τελειώμα στο στόμα......... οποτε φιλιά και γλύψιμο δεν είναι του γουστου μου, μόνο σε εξερέσεις μου ζητήθηκε και το εκανα, αλλα θα δείξει και η συνέπεια στις βαρδιες των κοριτσιων..........λογικά κι αυτές θα εχουν συμπτώματα ............ευχαριστώ και τον John 282 για την συμβουλη

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
αυτό ενννούσα το τελειώμα στο στόμα......... οποτε φιλιά και γλύψιμο δεν είναι του γουστου μου, μόνο σε εξερέσεις μου ζητήθηκε και το εκανα, αλλα θα δείξει και η συνέπεια στις βαρδιες των κοριτσιων..........λογικά κι αυτές θα εχουν συμπτώματα ............ευχαριστώ και τον John 282 για την συμβουλη
Να είσαι καλά! Άλλωστε όπως είπα και σε άλλο συναγωνιστή σε ΡΜ πρέπει να έχουμε εκτός από συνείδηση και συλλογική συνείδηση! Επίσης σκοπός μας είναι να μην κάνουμε και ζημιά στα κορίτσια τα οποία πρέπει να σεβόμαστε! Εξάλλου πουτάνες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο στην ψυχή! Δεν πρέπει να φτύνουμε εκεί που πριν γλείφαμε! Να τιμάμε και τα παντελόνια που φοράμε!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.078
Πόντοι
10.555
ρε αδερφε, αν δεν πεις ποια κοπελα ηταν απλα δεν προστατευεις τους αλλους, τι δεν μπορεις να καταλαβεις με αυτο και λες να μη σε ρωταμε σε PM; Δηλαδη εσυ πιστευεις τωρα οτι μετα απο αυτο που λες θα σταματησει καποιος απο εμας να δεχεται ακαποτα απο τανες;;;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
ρε αδερφε, αν δεν πεις ποια κοπελα ηταν απλα δεν προστατευεις τους αλλους, τι δεν μπορεις να καταλαβεις με αυτο και λες να μη σε ρωταμε σε PM; Δηλαδη εσυ πιστευεις τωρα οτι μετα απο αυτο που λες θα σταματησει καποιος απο εμας να δεχεται ακαποτα απο τανες;;;
Δεν έχει σημασία ποια κοπέλα είναι,όπως σωστά λέει.Οποιαδήποτε κάνει ελεύθερο στοματικό μπορεί να έχει κολλήσει ΣΜΝ από οποιονδήποτε.Και ναι,κάποιοι σίγουρα θα προβληματιστούν για τις ακάποτες πίπες

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.078
Πόντοι
10.555
Δεν έχει σημασία ποια κοπέλα είναι,όπως σωστά λέει.Οποιαδήποτε κάνει ελεύθερο στοματικό μπορεί να έχει κολλήσει ΣΜΝ από οποιονδήποτε.Και ναι,κάποιοι σίγουρα θα προβληματιστούν για τις ακάποτες πίπες
ναι ρε μπρο εννοειται οτι παντα κολλας κατι απο καποιον αλλον, προφανως και καποιος αλλος της το μετεδωσε. Αλλα πλεον το μεταδιδει κι αυτη, οποτε ενημερωνεις ποια ειναι για να μην παμε ή εστω το λεμε στην ιδια για να το κοιταξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom