Γειά σας μάγκες! Έχω καιρό να γράψω λόγω πολλών υποχρεώσεων. Έκανα διάλλειμα για κάποιο καιρό καθώς άρπαξα μια ελαφριά γονόρροια από πίπα deepthroat. Φανταστείτε ότι εγώ που έχω μιλήσει εδώ μέσα για τους κινδύνους από στοματικό την πάτησα για δεύτερη φορά! Η πρώτη φορά ήταν πριν από 14 περίπου χρόνια με συμπτώματα γονόρροιας αρκετά έντονα που μου είχαν προκαλέσει φλεγμονές σε όλο το ουροποιητικό σύστημα και έκανα 3 χρόνια για να θεραπευτώ. Τώρα αυτή την φορά με το που βλέπω ότι βγάζω από την ψωλή (ίσα ίσα που φαινόταν η γονόρροια), επί τόπου τρέχω ουρολόγο και αρχίζω αντιβίωση. Οι εξετάσεις μου βγήκαν πεντακάθαρες ως προς διάφορα ΣΜΝ. Η γονόρροια επειδή ήταν στην αρχή και υπήρξε άμεση αντίδραση θεραπεύτηκε από τις πρώτες 2 μέρες λήψης της αντιβίωσης.
Τώρα θα ρωτάτε όλοι που κόλλησες;
Δεν θέλω να κάψω κάποια κορίτσια αλλά πρέπει να αναφέρω ότι το τελευταίο διάστημα πρίν από το σύμπτωμα είχα πάει 2 φορές με κορίτσι που δέχεται όπως πολλές τονίζω, ελεύθερο στοματικό και ακόμα χειρότερα, "χύσιμο στο στόμα". Θα πω επίσης το εξής και δώστε βάση παρακαλώ: Την ευθύνη την έχουμε ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ καθώς ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι ή και αρκετά κορίτσια είναι δεκτικές σε στοματικό ελεύθερο και το χειρότερο με χύσιμο στο στόμα! Οπότε τι να περιμένεις; Το μικρόβιο κάθεται στον λαιμό και το μεταδίδει σε κάθε ψωλή που μπαίνει εκεί μέσα! Απλά τα πράγματα! Έτσι κι αλλιώς μάγκες το σπορ είναι επικίνδυνο ακόμη και με προφυλάξεις ακόμη και στο στοματικό γιατί μπορείς να κολλήσεις οποιαδήποτε άλλη δερματική νόσο τύπου έρπη με απλή δερματική επαφή που είναι σχεδόν απόλυτα ΒΕΒΑΙΗ! Οπότε παρακαλώ μην πιαστείτε τώρα από το περαστατικό και επιδοθείτε σε "κυνήγι μαγισσών". Είπαμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ! Για αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ! Το αν θα πάει κάποιος ξανά χωρίς προφυλακτικό σε στοματικό είναι εντελώς προσωπικό θέμα και ρίσκο φυσικά! Εγώ αφού τελείωσε η θεραπεία πήγα με το πιπίνι την Σουζάνα η οποία κάνει στοματικό ΜΟΝΟ με προφυλακτικό και ξέρεις εξαρχής ότι είσαι ασφαλής. Τώρα θα μου πείτε: καλά και στην πίπα προφυλακτικό ρε γαμώτο; Τι να κάνουμε δυστυχώς ναι! Αλλιώς πάρε τα ρίσκα σου και τρέχα στους γιατρούς και κάνε καλά την γυναίκα σου στην οποία θα μεταδώσεις πχ χλαμύδια που κολλάν με ελεύθερο στοματικό.
Παράκληση σε ΡΜ όσοι στείλετε δεν θα σας πω όνοματα! Ότι άλλο θέλετε ναι θα σας ενημερώσω για να σας βοηθήσω! Είπαμε κινδυνεύουμε από όλα τα κορίτσια που κάνουν ελεύθερο στοματικό. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγγνώμη που σας χαλάω το ΣΚ αλλά καλά είναι να αναθεωρήσετε λίγο τα πράγματα όπως κάνω και εγώ δυστυχώς και δεν μου αρέσει πιστέψτε με καθόλου το εντελώς αποστειρωμένο σεξ!