Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Φίλε άκου. Στην θέση σου βρέθηκαν πολλοί (ο ομιλών δεν πάει πίσω). Καταλαβαίνω ότι τσιμπησες το δόλωμα. Μην το συνεχίσεις, σε παρακαλώ. Αυτές οι τυπισσες είναι σκέτη καταστροφή. Ο,τι σου λένε είναι ψέμα. Ακόμα και το ότι σε έκανε να αισθάνεσαι ξεχωριστός είναι μέρος της χειραγώγησης της. Αυτές όλες για κακό ήρθαν στην Ελλάδα. Μόνο να μας τα τρώνε θέλουν. Τίποτα άλλο. Μην πιστέψεις σε έρωτες και αγάπες κλπ.
ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Λογικά θα καταλάβουμε σύντομα ποια και τι ισχύει

εγώ ίσως να κατάλαβα ποια εννοεί με κάθε επιφύλαξη πάντα. Επειδή δεν είμαι σίγουρος 100% στείλε pm να σου πω για ποια κοπέλα αναφέρεται

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Δεν είμαι νταβάς εγώ…και την σιγκεκριμενο την συμπεριφέρομαι σαν κάτι ξεχωριστό

άντε καλά Στέφανα τύπε και με την ευχή μου, εκτός από αυτή και τα έξοδα της, θα πρέπει να αναλάβεις και τα έξοδα του 15 χρόνου γιου της από εδώ και στο εξής :tooth:

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα, τον άλλο μήνα θα είμαι Θεσσαλονίκη αποτε επιβάλετε μια επίσκεψη στα σπιτάκια, καμία που να κάνει πρωκτικό εκτός της κλασικές Βλαντά, ριτα έχετε να προτείνετε ή θα ξεκολιασουμε πάλι την Μπιάνκα;

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Τουλάχιστον εσύ ελπίζω να φέρθηκες τίμια οχι οπως οι νταβάδες που της παραμιθιαζουνε με γάμο και κουτσουβελα και την ίδια τη στιγμή της στέλνουμε να δουλέψουν και τους πιστεύουν σαν χαζές
Είναι τόσο χαζές αυτές οι κοπέλες που επιλέγουν μόνες τους την καταστροφή τους…και να πεις ότι οι νταβάδες είναι και τίποτα μοντέλα να πω πάει στο διάολο..τα προβλήματα όλα ξεκινάνε όταν σφίξουν τα οικονομικά γιατί οι τυπισες είναι μαθιμενες στα πολλά..πολλές είναι εθισμένες και στο τζόγο και εκεί η ιστορία μπερδεύεται με αποτέλεσμα η επιστροφή στο νταβά να είναι μονόδρομος!

ΦΡΑΠΕΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
1.538
Πόντοι
206
Τοτε ειχε νοημα η τσαρκα ειχε πλακα και γελιο με τις ατακες που πετουσαν οι τσατσαδες τελειως cult εποχη!!!.....αλλα ειχε και πολυ ωραια μουνακια κατεβαινες βαρδαρη και ηξερες οτι θα γαμησεις τη Βερονικα με το "βατραχακι της" ή ακριβως διπλα τη Μιρελα στα καλυτερα της και την Ηρα.... Οταν λεγαμε παμε τσαρκα αυτο κρατουσε 4 ωρες....!!
Εννοείς τη γνωστή Μιρέλα που δουλεύει και τώρα? Πρόλαβε και βαρδαρη αυτή?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Απλά αγοράκι μου ήθελα να το μοιραστώ εδώ τόσο κακό έκανε σε μερικούς ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήθελα απλά να το μοιραστώ με την ομάδα για την συγκεκριμένη
Τι να μοιραστείς ρε τι οτι πετάς μια μπούρδα,αντε σαχλαμάρες πετας

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Δεν είμαι νταβάς εγώ…και την σιγκεκριμενο την συμπεριφέρομαι σαν κάτι ξεχωριστό
Τόσο περήφανο κερατά πρώτη φορά βλέπω. Να ζήσετε και να ευτυχήσετε (εκεί που ευτύ-χυσαν άλλοι).

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Είναι τόσο χαζές αυτές οι κοπέλες που επιλέγουν μόνες τους την καταστροφή τους…και να πεις ότι οι νταβάδες είναι και τίποτα μοντέλα να πω πάει στο διάολο..τα προβλήματα όλα ξεκινάνε όταν σφίξουν τα οικονομικά γιατί οι τυπισες είναι μαθιμενες στα πολλά..πολλές είναι εθισμένες και στο τζόγο και εκεί η ιστορία μπερδεύεται με αποτέλεσμα η επιστροφή στο νταβά να είναι μονόδρομος!
Φίλε είναι μικρές νομίζοντας οτι ο κόσμος τους ανήκει πόσες έχουν κάνει προκοπή από αυτοί τη δουλειά? Είναι στην παραγωγικοί ηλικία για την δουλειά που κάνουν εκεί ακριβώς χάνονται. Εθισμός πολλαπλών επιπέδων! και διάφορα προβλήματα κτλ όπου πρέπει να δουλευουν ασταμάτητα για να βγάλει τα λεφτά αισθάνονται οτι προσφέρουν. φυσικά το αποτέλεσμα είναι υπέρ του νταβά και του οίκου. Έτσι μπαίνουν σε ενα φαύλο κύκλο που μόνο χαμένες θα βγούνε οταν το καταλάβουν είναι πλέων αργά!!
Υπάρχουν βαιβαιος και η εξαιρέσεις

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Φίλε είναι μικρές νομίζοντας οτι ο κόσμος τους ανήκει πόσες έχουν κάνει προκοπή από αυτοί τη δουλειά? Είναι στην παραγωγικοί ηλικία για την δουλειά που κάνουν εκεί ακριβώς χάνονται. Εθισμός πολλαπλών επιπέδων! και διάφορα προβλήματα κτλ όπου πρέπει να δουλευουν ασταμάτητα για να βγάλει τα λεφτά αισθάνονται οτι προσφέρουν. φυσικά το αποτέλεσμα είναι υπέρ του νταβά και του οίκου. Έτσι μπαίνουν σε ενα φαύλο κύκλο που μόνο χαμένες θα βγούνε οταν το καταλάβουν είναι πλέων αργά!!
Υπάρχουν βαιβαιος και η εξαιρέσεις
Έχω προσωπική εμπειρία αδερφέ με στούντιο κορίτσο που και στην τελική δεν είχε φράγκο και ήξερε τι δούλεμα της έριχνε ο νταβάς-γκόμενος και όμως…δεν θα πω άλλα!άξιες της μοίρας τους είναι,απλά είναι να της λυπάσαι!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Αμα δοκιμασω και δεν δω διαφορα θα σου ζητησω τα λεφτα μου πισω :knuppel:
No Money GIF by Tsoulfasp

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
άντε καλά Στέφανα τύπε και με την ευχή μου, εκτός από αυτή και τα έξοδα της, θα πρέπει να αναλάβεις και τα έξοδα του 15 χρόνου γιου της από εδώ και στο εξής :tooth:
Η Σοφια νομιζω εχει κοντα σ αυτη την ηλικια παιδι. Βεβαια αυτη δεν ηθελε να σταματησει, ισως λογο οτι κλεισαν οι βιλες και δεν βρηκε καπου αλλου..

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Έχω προσωπική εμπειρία αδερφέ με στούντιο κορίτσο που και στην τελική δεν είχε φράγκο και ήξερε τι δούλεμα της έριχνε ο νταβάς-γκόμενος και όμως…δεν θα πω άλλα!άξιες της μοίρας τους είναι,απλά είναι να της λυπάσαι!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι άξιο απορίας το συμφέρον τούς δεν το βλέπουν!? Ιντριγκαρονται δλδ και πέφτουν στην παγίδα τελικά

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
εγώ ίσως να κατάλαβα ποια εννοεί με κάθε επιφύλαξη πάντα. Επειδή δεν είμαι σίγουρος 100% στείλε pm να σου πω για ποια κοπέλα αναφέρεται
Δεν έχει γιο άλλη κατάλαβες αλλά δεν είπα ότι έμπλεξα με κάποια τέτοια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Η Σοφια νομιζω εχει κοντα σ αυτη την ηλικια παιδι. Βεβαια αυτη δεν ηθελε να σταματησει, ισως λογο οτι κλεισαν οι βιλες και δεν βρηκε καπου αλλου..

ήθελε και παρά ήθελε να σταματήσει, απλά δεν γινόταν να σταματήσει για διάφορους λόγους που δεν γράφονται εδώ στο νήμα.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
466
Πόντοι
21
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι άξιο απορίας

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι άξιο απορίας το συμφέρον τούς δεν το βλέπουν!? Ιντριγκαρονται δλδ και πέφτουν στην παγίδα τελικά
Αρχικά η πλύση εγκεφάλου περιλαμβάνει το «ποιος θα σε πάρει -αγαπήσει εσένα με τόσες πουτσες που έχεις φάει;»μόνο να σε γαμησουν λίγο καιρό θέλουν και μετά θα σε παρατήσουν!μόνο εμείς σας αγαπάμε…από εκεί ξεκινάνε όλα.μετα έρχεται το χρήμα γιατί η περισσότερες ζούσαν στην ανέχεια,και αν πάνε να ξεφύγουν με κάποιον έξω σκέφτονται ότι θα πάνε να δουλέψουν για 800 ευρώ άσε που οι περισσότερες δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα πέρα από το κρεβάτι,και έτσι ο νταβάς έρχεται ξανά στο παιχνίδι

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Αυτό έλειπε να φωρτοθεις και παιδάκι
Εγώ ρε συ αυτό που είπα στο νήμα είναι ότι επειδή την έχω ξεχωρίσει και την βλέπω διαφορετικά θα ήθελα να σταματήσει από αυτό που στο κάτω κάτω δεν αξίζει σε καμία …ευτυχώς δεν έχει και παιδάκι να κουβαλάει από πίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom