Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
κράτα μικρό καλάθι δεν ξέρουμε αν όντως επέστρεψε η θεία Μόνικα κανέναν συναγωνιστή δεν άνοιξαν για να περάσει μέσα
Ειναι ΟΝΤΩΣ η θεια μονικα,περασα εγω μαζι της την πεμτη πρωτη μερα στην δουλεια.τωρα γιατι δεν σας ανοιγε δεν ξερω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ειναι ΟΝΤΩΣ η θεια μονικα,περασα εγω μαζι της την πεμτη πρωτη μερα στην δουλεια.τωρα γιατι δεν σας ανοιγε δεν ξερω
Μήπως άρχισε να δουλεύει και αυτή με πελάτες που ήδη ξέρει; Έτσι κάνει πλέον η Λιλιάνα.Και δεν το λέω εγώ.Η τσα² της μου το έχει πει.Όταν λέμε θεία,είναι η Μόνικα σαν τη θεία Τάνια που πλησιάζει τα 70;Πόσο η Μόνικα;

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
Μήπως άρχισε να δουλεύει και αυτή με πελάτες που ήδη ξέρει; Έτσι κάνει πλέον η Λιλιάνα.Και δεν το λέω εγώ.Η τσα² της μου το έχει πει.Όταν λέμε θεία,είναι η Μόνικα σαν τη θεία Τάνια που πλησιάζει τα 70;Πόσο η Μόνικα;
Δεν ξερω αν διαλεγει παλαιους πελατες για να δουλεψει εγω που παω λιλιανα δεν με ειπε τετοιο πραγμα,ισως να αληθευει για λιλιανα,η θεια μονικα ειναι 50 ετων απο οτι με ειπε και δεν νομιζω να λεει ψεμματα,

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

είναι πολύ περίεργο που δεν άνοιγαν ούτε σε μένα ούτε σε κανέναν που πέρασε και χτύπησε το κουδούνι. Και να φανταστείς είμαι παλιός πελάτης της σαν τον al pacino

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Δεν ξερω αν διαλεγει παλαιους πελατες για να δουλεψει εγω που παω λιλιανα δεν με ειπε τετοιο πραγμα,ισως να αληθευει για λιλιανα,η θεια μονικα ειναι 50 ετων απο οτι με ειπε και δεν νομιζω να λεει ψεμματα,

σήμερα ειδικά πέρασαν από το free house παλιοί γνώριμοι της θείας Μόνικας και σε κανένα δεν άνοιξαν, πολύ μυστήρια πράγματα. Ίσως περάσω ξανά μεθαύριο να δω

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
38
Like
660
Πόντοι
311
σήμερα ειδικά πέρασαν από το free house παλιοί γνώριμοι της θείας Μόνικας και σε κανένα δεν άνοιξαν, πολύ μυστήρια πράγματα. Ίσως περάσω ξανά μεθαύριο να δω
Υπαρχει ενα ενδεχομενο απο τα λιγα που με ειπε την μερα που την βρηκα να δουλευει και μπηκα οτι ισως να μην ειναι ετοιμα τα χαρτια της για δουλεια.Ισως ναναι αυτο ισως οχι
παντως εγω που την πηρα περασα μια χαρα και μου την δινει ασχημα που πλεον βγαζουμε γουστα μονο απο μιλφ.τεσπα αυτα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Υπαρχει ενα ενδεχομενο απο τα λιγα που με ειπε την μερα που την βρηκα να δουλευει και μπηκα οτι ισως να μην ειναι ετοιμα τα χαρτια της για δουλεια.Ισως ναναι αυτο ισως οχι
παντως εγω που την πηρα περασα μια χαρα και μου την δινει ασχημα που πλεον βγαζουμε γουστα μονο απο μιλφ.τεσπα αυτα!

ίσως...θα λυθεί πάντως το όποιο μυστήριο υπάρχει τις επόμενες μέρες.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Καλησπερα η καρινα ξερεται αν δουλευει κανονικα;
Έχει εδω και κάποιες μέρες είναι κλειστό το καρινοσπιτο μάλλον περίοδο θα Έχει η αποφάσισε να κάνει διακοπές! Αν κάποιος περάσει και είναι ανοιχτό ας ενημερώσει το κοινό

Glykokavlas

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα φιλτατοι μιας και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω δουλειάς και δεν ξέρω τις περιοχές που συνίσταται για αξιόλογα και καλά μπουρδέλα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
Καλησπέρα φιλτατοι μιας και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα λόγω δουλειάς και δεν ξέρω τις περιοχές που συνίσταται για αξιόλογα και καλά μπουρδέλα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν μετακομίσες από Αθηνα εδώ γύρνα πίσω!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
55 Σιγουρακι... μπορεί και παραπάνω!

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Όλα είναι στην περιοχή του μύλου,με τη μορφή στούντιο,οπότε βολικό για μπουρδελότσαρκα.Γράψε στο Google maps τις οδούς Νικηφόρου Ουρανού,Φρίξου,Μινωταύρου,και Πέτρου Ερημίτη.Και όπως θα φτάσεις πάνω στο τέρμα της Φρίξου,δεξιά και αριστερά στις παρακείμενες οδούς είναι λίγα ακόμα.Από πού ήρθες μύστη;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Για αρχη να παρεις την γραμμη Βουλγαρη-σφαγεια.. οταν φτασεις σφαγεια κατεβα (αν φτασεις ποτε) Ολα τα στουντιο εκει ειναι.

Happy Chainsaw Massacre GIF by Arrow Video

Glykokavlas

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Όλα είναι στην περιοχή του μύλου,με τη μορφή στούντιο,οπότε βολικό για μπουρδελότσαρκα.Γράψε στο Google maps τις οδούς Νικηφόρου Ουρανού,Φρίξου,Μινωταύρου,και Πέτρου Ερημίτη.Και όπως θα φτάσεις πάνω στο τέρμα της Φρίξου,δεξιά και αριστερά στις παρακείμενες οδούς είναι λίγα ακόμα.Από πού ήρθες μύστη;
Από Γιάννενα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μινωταύρου 14 (Sex Studio) Μύλος

Εχει παρει κανεις εδω μια μιλφ, με ωραια ματια και ονομα Μαριανα? Να μας πει για αυτη
Τη βραδινή Μαρίνα θα εννοείς.Μικτές κριτικές. Ο @Isidoro$ έχει περάσει καλά μαζί της,ενώ ο @al pacino έχει γράψει αρνητική κριτική:

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Τη βραδινή Μαρίνα θα εννοείς.Μικτές κριτικές. Ο @Isidoro$ έχει περάσει καλά μαζί της,ενώ ο @al pacino έχει γράψει αρνητική κριτική:

Θυμαμαι Μαριανα ειπε,ισως γραψαν λαθος ονομα τα παλικαρια.

Μεικτες αποψεις. Εγω παντως δε μπηκα αλλα θυμαμαι το σαλοναρισμα και τωρα θελω να παω.
Ηρθε αυτη στο σαλονι να μου τα πει και η Τσα γυρισε και εφυγε μεσα. Εκανε μια χειραψια την οποια κρατησε για οσο μιλησε, ζεστο απαλο χερακι. Ειπε τα προγραμματα της, μιλουσε πολυ ηρεμα και ηταν πολυ "ζεστη", πλησιασε και σταθηκε αρκετα κοντα μου.

Σταση,βλεμμα,αυρα πολλα υποσχομενη.
Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερωσω. Συνηθως με τα "κομοδινα" εχω αλλες εμπειριες απο τους αλλους.
Θα εχει ενδιαφερον γιατι εχω και παχος/μεγεθος που οπως αναφερθηκε, την ζοριζει ή ποναει.

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Θυμαμαι Μαριανα ειπε,ισως γραψαν λαθος ονομα τα παλικαρια.

Μεικτες αποψεις. Εγω παντως δε μπηκα αλλα θυμαμαι το σαλοναρισμα και τωρα θελω να παω.
Ηρθε αυτη στο σαλονι να μου τα πει και η Τσα γυρισε και εφυγε μεσα. Εκανε μια χειραψια την οποια κρατησε για οσο μιλησε, ζεστο απαλο χερακι. Ειπε τα προγραμματα της, μιλουσε πολυ ηρεμα και ηταν πολυ "ζεστη", πλησιασε και σταθηκε αρκετα κοντα μου.

Σταση,βλεμμα,αυρα πολλα υποσχομενη.
Θα δοκιμασω και εγω και θα ενημερωσω. Συνηθως με τα "κομοδινα" εχω αλλες εμπειριες απο τους αλλους.
Την έχω δει 2-3 φορές σε βραδινή μπουρδελότσαρκα.Ως Μαρίνα μου συστήθηκε.Οπότε ή θυμάσαι λάθος ή αυτή πρόσθεσε ένα φωνήεν

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Την έχω δει 2-3 φορές σε βραδινή μπουρδελότσαρκα.Ως Μαρίνα μου συστήθηκε.Οπότε ή θυμάσαι λάθος ή αυτή πρόσθεσε ένα φωνήεν
Την ξανθια Ρωσιδα, κοντη με βυζαρες την θυμασαι? Ονομα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Την ξανθια Ρωσιδα, κοντη με βυζαρες την θυμασαι? Ονομα
Δεν την έχω δει.Δύο φορές πέτυχα τη Μαρίνα τελείως μόνη,χωρίς τσα² και μία φορά με μια μελαχρινή juicy Νικόλ (πάλι χωρίς "manager") που κανονικά εργάζεται εκεί στην πρωινή βάρδια,όπου επίσης την έχω πετύχει.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom