Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Μολις τελειωσα μια μεγαλη τσαρκα, ειχα να κανω απο περυσι την ανοιξη.
Πολλες κοπελες δεν της ηξερα και ετσι μπορει να μπερδεψω καποια ονοματα.
Βιλλες ολες κλειστες! δηλαδη, το ναιτς το λαιτς, το γκολντε λιπς, ρεντ διαμαντι, βιλα πριβε! και το μπατ γκερλ κλειστο. Μονο το βιλα ερωτικα ηταν ανοιχτο, γκαμπι η κοπελα αλλα δεν την ειδα γιατι κατι εκανε με το μουνι της, ετσι μου ειπε η τσαστα.
Μπελα ντονα, η Ναστια, ωραια γυναικα το σκεφτηκα να περασω..
Μπλακ αντζελ. Ελληνιδα 29 χρονων ελενα στο δωματιο, εφυγα. Τσατσος ενα παιδι με το ζορι 30 μαλλον και γκει.
Κλειστο το γκοτιβα.
Νικηφορου τερμα η ειρηνη η ρουμανα στο ποστο της.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια σχετικα μικρη με χοντρα μπουτια.
Βενους 2 Μια γκρανυ ξανθια, με ωραιο σωμα και κωλο στα 70 αλλα με ειπε να το μετρησουμε πρωτα γιατι δεν παιρνει μεγαλα μεγεθη. :2funny: ονομα δεν ρωτησα.
Λας βεγκας στο αριστερα, παω μια φορ δεν μου ανοιγουν μετα απο κανα δεκαλεπτο+ ξανα παω και βγαινει ενας πακιστανος! λεω θα παω για να δω πια τους βαζει μεσα. Μαριζα η κοπελα, ψιλη μελαχρινη με μεγαλα βυζια και ωραιο προσωπο.
Ερημιτη μπηκα σχεδον σ ολα απο αριστερα, μια λουιζα με μεγαλη κοιλια στο τελευταιο και δυο αδιαφορες στα αλλα.
Απεναντι μονο ενα ανοιχτο και ειχε την μιρα στο δωματιο.
Απο φριξου μερια, μπηκα στο πλει μποι και μου εμεινε το χερουλι στο χερι :2funny: Ειχε μια μιλφ αδιαφορη.
Πηγα και στ αλλα απο δεξια στο πρωτο πετυχα παλι πιτσιρικα τσατσο, στην αρχη νομιζα οτι ειναι πελατης, ειχε κοπελα στο δωματιο δεν θυμαμαι ονομα. και κολλητα το γωνιακο ενα καινουργιο ξανθο ρωσακι 25+ με ωραιο σωμα, ηταν αρκετα ξινη και δεν περασα.
Ποιζον. Η Ινα.
Τελικα μπηκα παρανταις με την Σαρα! μετρια προς χαλια τα πραγματα.
Στο αλλο ειχε μια ερρικα.
Πηγα και εκκλησια αλλα δεν μου ανοιξαν στο πρωτο αριστερα στο αλλο ειχε μια αδιαφορη δεν την θυμαμαι καν.
Και εγω ημουνα τσαρκα το πρωι δεν πηγα σε ολα αυτα που ειπες. Λας Βεγκας και Ερημιτη που πηγα οντως χαλια οπως τα ειπες. Παρανταις την Ερρικα την είδες, απο προσωπο τι λεει? Στο αλλο σαιτ δειχνει να εχει μια κωλαρα διααστημικη.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777
Και εγω ημουνα τσαρκα το πρωι δεν πηγα σε ολα αυτα που ειπες. Λας Βεγκας και Ερημιτη που πηγα οντως χαλια οπως τα ειπες. Παρανταις την Ερρικα την είδες, απο προσωπο τι λεει? Στο αλλο σαιτ δειχνει να εχει μια κωλαρα διααστημικη.
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες,μπαζοφακλανα

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Η σονια έγινε σαντρα στο incall τώρα
Ναι ετσι ειναι...και εγω οταν την πετυχα στην ερημιτη η τσατσα σαν "Σαντρα" την παρουσιασε....ουτε στο incall γραφει ποτε θα δουλευει και που...κατι εγινε με αυτην νομιζω δουλευει στη ζουλα οποτε προσοχη στα "εξτραδακια" ειναι ωραια γκομενα αλλα γυφτακι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Ναι ετσι ειναι...και εγω οταν την πετυχα στην ερημιτη η τσατσα σαν "Σαντρα" την παρουσιασε....ουτε στο incall γραφει ποτε θα δουλευει και που...κατι εγινε με αυτην νομιζω δουλευει στη ζουλα οποτε προσοχη στα "εξτραδακια" ειναι ωραια γκομενα αλλα γυφτακι
Γυφτάκι από πού; Γιατί γυφτακια έχουμε στην Ελλάδα έχουν όμως και στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους

treav0r

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κανείς ή Άναμπελ που ήταν στο super paradise αν θα έρθει ξανά ή αν είναι κάπου αλλού;

HolyDiver88

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
40
Πόντοι
0
Μολις τελειωσα μια μεγαλη τσαρκα, ειχα να κανω απο περυσι την ανοιξη.
Πολλες κοπελες δεν της ηξερα και ετσι μπορει να μπερδεψω καποια ονοματα.
Βιλλες ολες κλειστες! δηλαδη, το ναιτς το λαιτς, το γκολντε λιπς, ρεντ διαμαντι, βιλα πριβε! και το μπατ γκερλ κλειστο. Μονο το βιλα ερωτικα ηταν ανοιχτο, γκαμπι η κοπελα αλλα δεν την ειδα γιατι κατι εκανε με το μουνι της, ετσι μου ειπε η τσαστα.
Μπελα ντονα, η Ναστια, ωραια γυναικα το σκεφτηκα να περασω..
Μπλακ αντζελ. Ελληνιδα 29 χρονων ελενα στο δωματιο, εφυγα. Τσατσος ενα παιδι με το ζορι 30 μαλλον και γκει.
Κλειστο το γκοτιβα.
Νικηφορου τερμα η ειρηνη η ρουμανα στο ποστο της.
Ξυλινο διπλα απο το βενους, μια ξανθια σχετικα μικρη με χοντρα μπουτια.
Βενους 2 Μια γκρανυ ξανθια, με ωραιο σωμα και κωλο στα 70 αλλα με ειπε να το μετρησουμε πρωτα γιατι δεν παιρνει μεγαλα μεγεθη. :2funny: ονομα δεν ρωτησα.
Λας βεγκας στο αριστερα, παω μια φορ δεν μου ανοιγουν μετα απο κανα δεκαλεπτο+ ξανα παω και βγαινει ενας πακιστανος! λεω θα παω για να δω πια τους βαζει μεσα. Μαριζα η κοπελα, ψιλη μελαχρινη με μεγαλα βυζια και ωραιο προσωπο.
Ερημιτη μπηκα σχεδον σ ολα απο αριστερα, μια λουιζα με μεγαλη κοιλια στο τελευταιο και δυο αδιαφορες στα αλλα.
Απεναντι μονο ενα ανοιχτο και ειχε την μιρα στο δωματιο.
Απο φριξου μερια, μπηκα στο πλει μποι και μου εμεινε το χερουλι στο χερι :2funny: Ειχε μια μιλφ αδιαφορη.
Πηγα και στ αλλα απο δεξια στο πρωτο πετυχα παλι πιτσιρικα τσατσο, στην αρχη νομιζα οτι ειναι πελατης, ειχε κοπελα στο δωματιο δεν θυμαμαι ονομα. και κολλητα το γωνιακο ενα καινουργιο ξανθο ρωσακι 25+ με ωραιο σωμα, ηταν αρκετα ξινη και δεν περασα.
Ποιζον. Η Ινα.
Τελικα μπηκα παρανταις με την Σαρα! μετρια προς χαλια τα πραγματα.
Στο αλλο ειχε μια ερρικα.
Πηγα και εκκλησια αλλα δεν μου ανοιξαν στο πρωτο αριστερα στο αλλο ειχε μια αδιαφορη δεν την θυμαμαι καν.
Πολυ ενημερωτικος ο βρο. Ξερεις μηπως δουλευει ακομα βραδυ ή γενικα η Καρινα που κανει τα τρομερα μπουκια?

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Καλησπέρα, ξέρει κανείς ή Άναμπελ που ήταν στο super paradise αν θα έρθει ξανά ή αν είναι κάπου αλλού;
Δεν μπορει κανεις να ξερει αν θα ξαναερθει καποια.
Μια φορα πηγα παρανταις (φετος δλδ) με σκοπο να δω αλλες και βγαινει μαζι και η Αναμπελ. Ααα λεω αυτη ξαναηρθε? Λεει η τσα φυσικα, για την συγκεκριμενη υπαρχει ζητηση στα σχολια και την ξαναφερανε. Ειχε τουλαχιστον 1 χρονο αποχη.
Παντως καπου σε αυτα θα την βρεις. Paradise οπως και σε κανα 2 βιλες (villa erotica). Τωρα αν ηταν και αυτη θυμα του "trafficking" δε θα μαθουμε ποτε...

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Τελικα η Νταιζη σε ποιο δουλευει;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μέσα στον Νοέμβριο την είχα πετύχει στο Incognito της Φρίξου,οπότε αν κατέβεις,ρίξε και εκεί μια ματιά

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Την βαλανε στο inside

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Χτες δοκίμασα Veronica στο poison η κοπέλα είναι πολύ όμορφη στο πρόσωπο για τα γούστα μου πάντα. Σώμα κλασικό για λατινα. Το στήθος φυσικο και σχετικά μεγάλο. Γενικά έχει μια χαλάρωση το κορμί αλλά για όσους αρέσουν οι χυμωδεις κοπέλες είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να πω το ιδιο και για το σέρβις όμως. Συμμετοχή τυπική,δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom