Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
αυτο για τα 3 λεπτα στο ειπε η ιδια ή η τσατσα; Γιατι οταν ειχα περασει εγω μαζι της δεν μιλουσε γρυ ελληνικα ουτε αγγλικα, επισης ηταν με κατι μουτρα ως κατω και δυσανεσχετουσε, την ειχα βαλει στα τεσσερα για να τελειωνουμε, απορω κι εγω πως τελειωσα τοτε, απ τα χειροτερα γαμησια της ζωης μου ηταν πεταμενα λεφτα
Η ίδια μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο.Αν είναι για το συμφέρον τι καλά που μαθαίνουν 2-3 φράσεις!

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.264
Πόντοι
746
Η ίδια μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο.Αν είναι για το συμφέρον τι καλά που μαθαίνουν 2-3 φράσεις!
Μήπως μιλάμε για άλλη. Κι εγώ έχω μιλήσει μαζί της και μιλούσε λίγα ελληνικά

VladimirPutan

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς κορίτσια που να δέχονται χύσιμο στο στόμα; Μέχρι στιγμής μόνο 2 φορές μου έχει κάτσει φάση και η μία ήταν 60 χρονών με καμπούρα...

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Καλησπέρα καμία Βυζαρου πρωινή βάρδια εάν υπάρχει γιατί έρχομαι θεσσαλονίκη.ευχαριστω πολύ

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Ξέρει κανείς κορίτσια που να δέχονται χύσιμο στο στόμα; Μέχρι στιγμής μόνο 2 φορές μου έχει κάτσει φάση και η μία ήταν 60 χρονών με καμπούρα...
Ίνα poison, Μπιάνκα νικ ουρ 24.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Μεσημεριανη καταθεση στο Φριξου 14, μεσα η ξανθια πιτσιρικα Μια, 25 χρονων λεει, καπου κοντα απο την Ρωσια, μονο αγγλικα συνενονηση, δεν της επερνες κουβεντα, μουτρα μεχρι το πατωμα, ξανθο μαλι, ωραιο προσωπακι ιδιο με τις φωτο στο αλλο σαιτ, κορμακι αδυνατο, με καλα μπουτακια, βυζακια μικρα νερουλα, απο τα νεανικα της χρονια εχουν παρει την κατηφορα, μουνακι ωραιο σχηματακι, σχετικα καθαρο, οχι πεντακαθαρο, δεχτηκε σχεδον οτι της εκανα, πιπα ρηχη, γενικα καθησε τον εφαγε με κλειστα ματια να περασει η ωρα....τσατσος στην υποδοχη, συστηθηκε, νωμιζω Κωστας ειπε το καρντασι...δεν φαινοταν ντιγκιντανγκας...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μεσημεριανη καταθεση στο Φριξου 14, μεσα η ξανθια πιτσιρικα Μια, 25 χρονων λεει, καπου κοντα απο την Ρωσια, μονο αγγλικα συνενονηση, δεν της επερνες κουβεντα, μουτρα μεχρι το πατωμα, ξανθο μαλι, ωραιο προσωπακι ιδιο με τις φωτο στο αλλο σαιτ, κορμακι αδυνατο, με καλα μπουτακια, βυζακια μικρα νερουλα, απο τα νεανικα της χρονια εχουν παρει την κατηφορα, μουνακι ωραιο σχηματακι, σχετικα καθαρο, οχι πεντακαθαρο, δεχτηκε σχεδον οτι της εκανα, πιπα ρηχη, γενικα καθησε τον εφαγε με κλειστα ματια να περασει η ωρα....τσατσος στην υποδοχη, συστηθηκε, νωμιζω Κωστας ειπε το καρντασι...δεν φαινοταν ντιγκιντανγκας...
Την είχα δει μια φορά,αλλά δεν πέρασα.Το καλύτερο της σημείο πάντως στο σώμα της είναι το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της,αρκετά πεταχτό.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πέρασμα τελευταίο για φέτος απο την γειτονιά με σκοπό τη ρεμπέκα.... Πήγα και χτες για εβελίνα και μετά για ρεμπέκα... Ήθελα πανηγυρικό κλείσιμο.... Αλλά 0/2. Η εβελίνα ήταν στο πρόγραμμα αλλα δεν ήταν στοcasa και η ρεμπέκα και χτες και σήμερα απούσα.

Ειδικά σήμερα η κατάσταση τραγική. Πέρα από τις κλειστές βίλες, στην ερημίτη μόνο ένα ανοικτό και η φρίξου με 4 μόνο ανοικτά... Τέρμα μιζέρια.

Θυμάμαι μέχρι και πέρυσι στις γιορτές γινόνταν χαμός στη γειτονιά. Τώρα δεν υπήρχε ψυχή. Δεν γύρισα τίποτα για να μην πέσω στον πειρασμό για κασκαντεριλίκι και κράτησα και τα φράγκα μου για τυχόν καλύτερες μέρες.

Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση μάλλον θα προτιμάω να τα μαζεύω και να επενδύω μια στο τόσο σε κάνα call girl... Πρώτη φορά είδα βραδινή βάρδυα τόσο χάλια....

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Μάγκες 2ο πέρασμα με Καταλίνα στα Paradise. Πολύ καλή παρουσία χωρίς βιασύνες. Για όσους συναγωνιστές την έχετε στα υπόψιν η κοπέλα την Δευτέρα φεύγει Ισπανία και γυρνάει τέλη Μαρτίου.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Παιδια να ρωτησω: Μια φορα πετυχα μια Νταιανα, μελαχροινη με σγουρο μαλι στο las vegas, φαινοταν καινουργια - μηδεν ελληνικα. Μηπως υπαρχει ακομα το κοριτσι στο las vegas ή στην ερημιτη καπου;

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Χθεσινή βολτίτσα στα κόκκινα τσαρδιά........... μεγάλη απογοήτευση κύριοι!!! Μεγάλη βόλτα και τελικά πήγα με την πιο μικρή σε ενδιαφέρον περίπτωση!!! Ξεκίνησα απ την αρχή της Νικ Ουρανου όπου κλασικά τα δύο πρώτα δεν ανοίγουν την πόρτα.......ή κανουν face control ή δεν εχουν τσατσά και η κοπέλα είναι σε δωματιο........ μετά πέρασα απ την Φρίξου όπου μου έκανε το κλικ μια Νταίζη στο ingognito στον όροφο η μαυρομαλλα με την πιο μεγάλη περιφερεια απ τις δύο που είναι εκεί...... τα τρίδυμα κλειστά όλα για να φτάσω στα ξύλινα της Μινωταύρου εκεί στο 14 ήταν ενα ξανθό κοντοπουτανο πολύ κοντό αλλα με ωραία φυσικά βυζια χύμα, ενας μορφασμός όμως με εκανε να μην ξαναπαω, απεναντι ήταν μια ακόμη πιο φαρδοκώλα μαυρομαλλα με 30 απλό και 40 ελεύθερο η οποία πηρε ενα τικ στα υποψην........ μετά στα απεναντι ξύλινα ήταν στο βαθος η Βλαντα με τα γνψστά προγράμματα και ενα μικρό μελαχρινακι που είχε και πρωκτικό νομίζω στα 80 και ήταν πρώτο στις επιλογές μου, στου Εριμήτη 2 ήταν μια μιλφάρα που παρουσιάστηκε γυμνη τελειως μετα απο δωματιο και δεν μ αρεσε...... και απεναντι στο 5 η Καρολίνα που όντως συνδιαζει και ομορφια και νεανικότητα αλλα δεν κι αυτή και ενώ είμαι αναμεσα στο μελαχρινακι του ξύλινου και του απεναντι δίπλα στης Μαρίνας κανω το λαθος και κανω τον κύκλο για να βγω ξανα στην Νικ Ουρανου απ το τελος της.......... εκεί είδα ενα μαυρομαλλικο μιλφ να παζαρεύει τα προγράμματα του με εναν συναδελφο και κλείνω την βόλτα με το τσαρδί της Μπιάγκας............ ποτέ μα ποτέ δεν εχω παει με τόσο αδύνατη κοπελα αλλα λίγο το ποδαριττό που δεν ήθελα να ξεφύγει ακόμη και λίγο που την ακουσα να βογκαει στο δωματιο με εναν συναγωνιστή με λίγησε και παραδέχομαι αμαρτησα για τα στανταρτ μου......... περασα δωματιο με 50 ελευθερο στοματικό και τελειωμα στόμα, φρεσκαρίστηκα και σε η Μπιαγκα ήρθε στο αψε σβησε........ κανει έλεγχο το όργανο, μωρομαντυλο και βουρ σε ένα ωραίο στοματικό με βογκιτά και παθος........ μου λεει θες σεξ και περναει προφυλακτικό για να αρχίσουμε με την κοπελα απο πανω, την έβαλα και ιεραποστολικό αλλα στο πολύ βουρ αντεδρασε λίγο και με σταματησε εντονα, μετά λίγο πισοκολλητο και μου λεει γύρνα για να με τελειώσει με πίπα παλι......... (αργω να τελιωσω και τις ταλαιπωρεί τις κοπέλες) οπότε με ίγα φυλακια και με εντονο γλύψιμο ήρθε το τέλος αλλα δεν πρόλαβε να τα παρει στο στόμα......... δεν ξετρελαθηκα αλλα και δεν τα έκλαψα, η κοπελα είναι παλια πουτάνα αν και 26 χρονων και μας εχει του χεριου της στο σεξουαλικό κομματι , αλλα και ακομη μετα απ αυτό νομίζω δεν θα ξαναπαω μαζί της......... που είναι η Νατάσα απ το 14 που έβγαινες έξω και εψαχνες τον ήλιο να ξαναβρεις φως!!!!!!!!!
Καλη πρωτοχρονια΄συναγωνιστές και καλά γαμησια σας ευχομαι

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Πάντως παίδες μια άσχετη αλλά και σχετική παρατήρηση.Στη Θεσσαλονίκη έχουμε κάτι που στην Αθήνα δεν έχουν.Στην ίδια περιοχή και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους που είναι ό,τι πρέπει για μπουρδελότσαρκα,είναι μαζεμένα sex studios και μπουρδελάκια.Στην Αθήνα τα sex studios είναι διάσπαρτα και μόνο στα μπουρδέλα Φυλής και Μεταξουργείου μπορείς να κάνεις τσάρκα της προκοπής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom