Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

pablogarcia

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ερώτηση , είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη και ήθελα να μάθω αν πέρα από αυτά τα μπουρδελα που έχει προς το Φιξ υπάρχουν και πιο κεντρικά ή ανατολικά έστω . Γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο οπότε να πάω εκεί που είναι τα άλλα λίγο δύσκολο και τολμηρό θα έλεγα πεζός

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Δουλευω chrome, στις επεκτασεις πας και βρησκεις την AdGuard AdBlocker, την περνας ειναι free, εμενα μονο μου πεταει μια σελιδα οποτε ανοιγω το σαιτ 1η φορα, και πατησω καποιο συνδεσμο, μετα δεν ξανανοιγει τιποτα αλλο δουλευουν ολα σωστα, επισης ειναι πολυ καλο και για το youtube, ουτε μια διαφημιση εκει, ουτε μηνηματα συνδρομης και μαλακιες λοιπες του youtube.
Αυτα τα Blocker δεν σταματανε ολες τις διαφημισεις και τα διαφορα σαιτ.
Ασε που ειναι μερικες σελιδες που σου λενε να βγαλεις το Blocker αν θελεις να συνεχισεις γιατι χανουν λεφτα απο τα κλικ.
Εδω στο σαιτ ειχα ενα τετοιο, αλλα παλι με πετουσε κανα δυο φορες σ αλλες σελιδες..τωρα βλεπω σταματησε αλλα δεν νομιζω να ειναι απο το Blocker

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Δουλευω chrome, στις επεκτασεις πας και βρησκεις την AdGuard AdBlocker, την περνας ειναι free, εμενα μονο μου πεταει μια σελιδα οποτε ανοιγω το σαιτ 1η φορα, και πατησω καποιο συνδεσμο, μετα δεν ξανανοιγει τιποτα αλλο δουλευουν ολα σωστα, επισης ειναι πολυ καλο και για το youtube, ουτε μια διαφημιση εκει, ουτε μηνηματα συνδρομης και μαλακιες λοιπες του youtube.
Με adblue θα κάνω δουλίτσα;

Eltharion

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2025
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ερώτηση , είμαι περαστικός από Θεσσαλονίκη και ήθελα να μάθω αν πέρα από αυτά τα μπουρδελα που έχει προς το Φιξ υπάρχουν και πιο κεντρικά ή ανατολικά έστω . Γιατί δεν έχω μεταφορικό μέσο οπότε να πάω εκεί που είναι τα άλλα λίγο δύσκολο και τολμηρό θα έλεγα πεζός
Τα περισσότερα "οφισιαλ" είναι εκεί στο φιξ, σε άλλες γειτονιές μόνο μασατζιδικα, εσκορτιλίκια σε airbnb και ξενοδοχεία και κάποια στο μιλητό πριβέ

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Όλα εκεί είναι μαν.Του Βαρδάρη έχουν κλείσει ότι πολλού.Ακόμα παλιότερα υπήρχαν και στα Λαδάδικα.Πάρε ένα ταξάκι και πες του να σε αφήσει εκεί κοντά.Δες το σαν ένα κομμάτι του συνολικού κόστους.Τώρα αν δεν θες να πάρεις ταξί, υπάρχει και το 31 από τα αστικά.Ή πάνε μέχρι το τέρμα του μετρό στον σιδηροδρομικό σταθμό και μετά ποδαράτος.Πρόσεξε όμως το βράδυ κάτι σκυλιά που έχει κοντά στην Κωλέττη ενίοτε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Μάγκες μια απορία δεν κλείνουν ποτέ τα στούντιο? Πχ για Χριστούγεννα Πέμπτη και Παρασκευή

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Μάγκες μια απορία δεν κλείνουν ποτέ τα στούντιο? Πχ για Χριστούγεννα Πέμπτη και Παρασκευή
Όλο και κάποιο θα είναι ανοιχτό μπρο για Πέμπτη ίσος. Αλλά για Παρασκευή μάλλον ανοιχτά θα είναι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Όλα εκεί είναι μαν.Του Βαρδάρη έχουν κλείσει ότι πολλού.Ακόμα παλιότερα υπήρχαν και στα Λαδάδικα.Πάρε ένα ταξάκι και πες του να σε αφήσει εκεί κοντά.Δες το σαν ένα κομμάτι του συνολικού κόστους.Τώρα αν δεν θες να πάρεις ταξί, υπάρχει και το 31 από τα αστικά.Ή πάνε μέχρι το τέρμα του μετρό στον σιδηροδρομικό σταθμό και μετά ποδαράτος.Πρόσεξε όμως το βράδυ κάτι σκυλιά που έχει κοντά στην Κωλέττη ενίοτε.
Να πας να γαμήσεις και να σε πάρουν στο κυνήγι τα σκυλιά. Σουρεαλ καταστάσεις

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Αυτα τα Blocker δεν σταματανε ολες τις διαφημισεις και τα διαφορα σαιτ.
Ασε που ειναι μερικες σελιδες που σου λενε να βγαλεις το Blocker αν θελεις να συνεχισεις γιατι χανουν λεφτα απο τα κλικ.
Εδω στο σαιτ ειχα ενα τετοιο, αλλα παλι με πετουσε κανα δυο φορες σ αλλες σελιδες..τωρα βλεπω σταματησε αλλα δεν νομιζω να ειναι απο το Blocker
Απο τοτε που το εβαλα δεν μου πεταει τιποτε, μεγαλο προβλημα ειχα και στο youtube, και εκει λυθηκε. Μονο στη σελιδα το incall, μετα την αναβαθμιση που κανανε, οπου κανω κλιμ μου ζηταει συνεχεια να δηλωσω ελλαδα και οτι ειμαι 18+.

Με adblue θα κάνω δουλίτσα;
Με adblue.??? :think: ....reprogram και dpf remove, μονο.!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Σαλονικα χτες βραδυ καταθλιπτικη, θυμηζε Μ.Παρασκευη και οχι 24 Δεκεμβρη.!!!!!! Η πολη που καθημερινη τσιμισχη ειχε μποτιλιαρισμα στις 2 η ωρα το βραδυ, πλεον ζει περασμενα μεγαλεια....
Στα μπουρδελοστενα ιδια εικονα πολλα μαγαζακια κλειστα τα φωτα τους, λιγο κινηση οπως παντα Εριμιτη, ειδα λιγο προγραμμα, ελεγα να παω καταλινα στα παρανταιζ, αλλα στην θεση της ηταν η Λαουρα, καλο μουνακι φενεται, 2η φορα την βλεπω, αλλα ή χτυπουσε διπλοβαρδια, ή ειχε αργησει η Καταλινα, ουτε ρωτησα, και εφυγα, ισως την φαω κανα βραδυ. Βαριομουνα.!!! πηγα τελικα στον οροφο φριξου 12, στην ουκρανεζα Αφροδιτη. Φιλοτιμη, αλλα ενιωσα οτι ξανα πεταξα το 60αρι κουβα.....ενα ζευγαρι μεγαλα βυζια δεν λυνει το προβλημα.!!!!

Sad Will Ferrell GIF by First We Feast

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Επισης, η τσατσα που δουλευε χτες με την Αφροδιτη, τι μιλφαρα λεμε.??? :cum: την πληρωνα ανετα.!!! Θα μπορουσε να μαζευει μαρουλι.!!!
Που ειναι ο παιχτης που την επεφτε σε τσατσαδες, δεν θυμαμαι nickname, να παει να δοκιμασει την τυχη του....:afro:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Σαλονικα χτες βραδυ καταθλιπτικη, θυμηζε Μ.Παρασκευη και οχι 24 Δεκεμβρη.!!!!!! Η πολη που καθημερινη τσιμισχη ειχε μποτιλιαρισμα στις 2 η ωρα το βραδυ, πλεον ζει περασμενα μεγαλεια....
Στα μπουρδελοστενα ιδια εικονα πολλα μαγαζακια κλειστα τα φωτα τους, λιγο κινηση οπως παντα Εριμιτη, ειδα λιγο προγραμμα, ελεγα να παω καταλινα στα παρανταιζ, αλλα στην θεση της ηταν η Λαουρα, καλο μουνακι φενεται, 2η φορα την βλεπω, αλλα ή χτυπουσε διπλοβαρδια, ή ειχε αργησει η Καταλινα, ουτε ρωτησα, και εφυγα, ισως την φαω κανα βραδυ. Βαριομουνα.!!! πηγα τελικα στον οροφο φριξου 12, στην ουκρανεζα Αφροδιτη. Φιλοτιμη, αλλα ενιωσα οτι ξανα πεταξα το 60αρι κουβα.....ενα ζευγαρι μεγαλα βυζια δεν λυνει το προβλημα.!!!!

Sad Will Ferrell GIF by First We Feast
Έχει μάθει να ξεπεταει στο 60αρι φαντάσου σε μικρότερα προγράμματα τι κάνει

Επισης, η τσατσα που δουλευε χτες με την Αφροδιτη, τι μιλφαρα λεμε.??? :cum: την πληρωνα ανετα.!!! Θα μπορουσε να μαζευει μαρουλι.!!!
Που ειναι ο παιχτης που την επεφτε σε τσατσαδες, δεν θυμαμαι nickname, να παει να δοκιμασει την τυχη του....:afro:
Για πες καμιά λεπτομέρεια, πως ήταν;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πάντως της κοροβάγκου δουλεύανε και το το red diamond.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Έχει μάθει να ξεπεταει στο 60αρι φαντάσου σε μικρότερα προγράμματα τι κάνει

Για πες καμιά λεπτομέρεια, πως ήταν;
Μαλι σγουρο προς το κοκκινοπορτοκαλι, φατσα ωραια, μετριου αναστηματος, σωμα δεν προσεξα γιατι με σκλαβωσε η απλη ομορφια της.!!! Ελληνικα μηλουσε, ανετα εβαζε εσωρουχα και μαζευε δωρακια.!!!

VladimirPutan

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν θα είναι ανοιχτά τα κορίτσια αύριο;

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Πάντως της κοροβάγκου δουλεύανε και το το red diamond.
Αυτή παρ οτι ειναι ωραιο μουνι για την Αλεξάνδρα την κυπρια λεω,ειναι τόσο ξινή στο σαλοναρισμα μαζί με την τσατσογρια που είναι πολυ ειρωνική αν δεν περάσεις..πως δουλεύει αυτο το μαγαζί...Πότε δεν είδα κόσμο όσες φορές πέρασα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.139
Πόντοι
456
Μάγκες λένε στο θέμα της ότι η Νεφέλη που έχει εδώ νήμα δουλεύει και σε studio.

Γνωρίζουμε ώρες και ποιο σπίτι ;

• Like
Αντιδράσεις: laskos

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι