Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Πέρασε κάνεις από Red Diamond σήμερα; Έχει μια Olivia στο ***** ,,στην νυχτερινή βάρδια. Μια μαυρούλα . Την είδε κάποιος να πει αν αξίζει; Είναι αληθινές οι φωτό;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Πέρασε κάνεις από Red Diamond σήμερα; Έχει μια Olivia στο ***** ,,στην νυχτερινή βάρδια. Μια μαυρούλα . Την είδε κάποιος να πει αν αξίζει; Είναι αληθινές οι φωτό;
Man στην προηγούμενη μόλις σελίδα ο Azazel είπε πως την είδε και δεν έχει καμία σχέση με τις φωτό & ότι ίσως είναι ψεύτικες.

apats1

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα,γνωριζουμε τιποτα για Ντενίζ?

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.482
Πόντοι
10.295
Άντε οι πουτανες και τα φρουτάκια...η θανάτωση αρκούδας που κολλάει?

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.837
Πόντοι
8.255
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.509
Πόντοι
63.029
Κατασχεθηκαν λεει 541 προφυλακτικα.
:2funny:
Ποιος κακομοιρης τα μετρουσε ενα ενα?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
642
Πόντοι
311
Κατασχεθηκαν λεει 541 προφυλακτικα.
:2funny:
Ποιος κακομοιρης τα μετρουσε ενα ενα?

Ήταν κάποια από τα γνωστά η κάτι κρυφά με prive

Kostas2024

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια η ελενα η ραισα σε ποιο δουλευει ειχα διαβασει ν.ουρανου 26 αλλα δεν το βρηκα που ειναι

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
710
Πόντοι
86
Καλησπερα παιδια η ελενα η ραισα σε ποιο δουλευει ειχα διαβασει ν.ουρανου 26 αλλα δεν το βρηκα που ειναι
Τελευταια φορα την ειδα πετρου ερημιτη καθως ανεβαινεις απο τον χαλικοδρομο στα αριστερα....στο οικημα που συνορευει με το ξυλινο του las vegas...τελευταια φορα δουλευε εκει τωρα δε ξερω αν αλλαξε

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.482
Πόντοι
10.295
9 μήνες στο μπου, 8 μηνύματα, 0 ενημερώσεις

Τώρα που σου λέω ότι είναι στο ερημίτη 3 θα πας και θα ενημερώσεις ή θα επανέλθεις το 2026 για νέα ερώτηση?

Καλησπέρα και καλή διασκέδαση, να περάσετε υπέροχα.

Τελευταία τροποποίηση:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Πέρασμα βραδινή από τα σπιτάκια. Κατάθεση στη ρεμπεκα, safe επιλογή και για άλλη μια φορά με διάθεση να σε ευχαριστήσει ακόμα και στο απλό.

Αν και δεν είχα όρεξη για βόλτα, για αυτό και πήγα καρφωτός ρεμπέκα,τελικά αποφάσισα να γυρίσω λίγο να δω τι έπαιζε. Πολύ ωραίες οι 2 κοπέλες στο έφη. Αντριάνα και και μίρα (νομίζω). Η αντριάνα πολύ αθλητικό σώμα και η μίρα στο πιο θηλυκό. Αν είχα μεριμνήσει για βολτούλα πρώτα θα είχα καταθέσει εκεί. Είναι στόχος για την επόμενη. Μου άρεσαν πολύ και οι 2, οπότε και φόλα να είναι στο απλό δεν έγινε και τίποτα.
Ιnside και sex and the city καινούριες λατίνες, συμπαθητικές, στο inside -για αρχή- όπως είπε η τσατσά δεν κάνουν ακα-πίπα ακόμα - πρωτη μέρα- και από 40αρι απλό... πήγαινε στο 50αρι με τέλειωμα στο σώμα. Οκ... Στο villa erotica 2 πολύ δυνατές λατίνες (Ισπανία, Βραζιλία), αν και δεν το έχω με τις λατίνες ήταν πολύ power και με τσιγκλάει για δοκιμή.... Στο incognito μια όμορφη κοντούλα αδύνατη κοπελίτσα με αναμονή στο σαλόνι, στης τζιωρτζίνας και της βίκυς ανοιχτο, και στο διπλανό δεν άνοιγαν.

Καρίνα στο πόστο της, το ίδιο και η Ιζαμπέλα και η λίντα, στο άλλο ξύλινο του vegas, μια απλά γλυκιά κοπελίτσα. Στο venous 2 μια νεαρά ψηλή τέρμα skinny. Συμπαθητική πάντως. Σε π.ερημίτη από αριστέρα στο τέρμα η Καρολίνα, πιο μετά ένα δίδυμο με ειρήνη και μια πιο μιλφ, εντάξει. Από την δεξιά πλευρά, στο καινούριο μια όμορφη ντιάνα (και αυτή στα υπόψιν), στο μέδουσα μια συμπαθητική ξανθούλα και στο πρώτο μια μέτρια περίπτωση.

Φρι χάουζ ανοιχτό της λιλιάνας, λογικά αυτή θα δούλευε και στο casa d'amore στο μια ψηλή νταρντάνα όμορφο πρόσωπο αλλά δεν ειναι στου στυλ μου.

Γενικά συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον η περιοχή ειδικά φρίξου και π.ερημίτη, συνοδευόμενη με κάποιες από την παλιά φουρνιά.

Ελπίζω λόγο εορτών να μην αρχίσουν να χτυπάνε ταβάνι οι τιμές και να κλείσουμε καλά το χρόνο με ένα τελευταίο πέρασμα.

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.732
Πόντοι
2.046
Πέρασμα βραδινή από τα σπιτάκια. Κατάθεση στη ρεμπεκα, safe επιλογή και για άλλη μια φορά με διάθεση να σε ευχαριστήσει ακόμα και στο απλό.

Αν και δεν είχα όρεξη για βόλτα, για αυτό και πήγα καρφωτός ρεμπέκα,τελικά αποφάσισα να γυρίσω λίγο να δω τι έπαιζε. Πολύ ωραίες οι 2 κοπέλες στο έφη. Αντριάνα και και μίρα (νομίζω). Η αντριάνα πολύ αθλητικό σώμα και η μίρα στο πιο θηλυκό. Αν είχα μεριμνήσει για βολτούλα πρώτα θα είχα καταθέσει εκεί. Είναι στόχος για την επόμενη. Μου άρεσαν πολύ και οι 2, οπότε και φόλα να είναι στο απλό δεν έγινε και τίποτα.
Ιnside και sex and the city καινούριες λατίνες, συμπαθητικές, στο inside -για αρχή- όπως είπε η τσατσά δεν κάνουν ακα-πίπα ακόμα - πρωτη μέρα- και από 40αρι απλό... πήγαινε στο 50αρι με τέλειωμα στο σώμα. Οκ... Στο villa erotica 2 πολύ δυνατές λατίνες (Ισπανία, Βραζιλία), αν και δεν το έχω με τις λατίνες ήταν πολύ power και με τσιγκλάει για δοκιμή.... Στο incognito μια όμορφη κοντούλα αδύνατη κοπελίτσα με αναμονή στο σαλόνι, στης τζιωρτζίνας και της βίκυς ανοιχτο, και στο διπλανό δεν άνοιγαν.

Καρίνα στο πόστο της, το ίδιο και η Ιζαμπέλα και η λίντα, στο άλλο ξύλινο του vegas, μια απλά γλυκιά κοπελίτσα. Στο venous 2 μια νεαρά ψηλή τέρμα skinny. Συμπαθητική πάντως. Σε π.ερημίτη από αριστέρα στο τέρμα η Καρολίνα, πιο μετά ένα δίδυμο με ειρήνη και μια πιο μιλφ, εντάξει. Από την δεξιά πλευρά, στο καινούριο μια όμορφη ντιάνα (και αυτή στα υπόψιν), στο μέδουσα μια συμπαθητική ξανθούλα και στο πρώτο μια μέτρια περίπτωση.

Φρι χάουζ ανοιχτό της λιλιάνας, λογικά αυτή θα δούλευε και στο casa d'amore στο μια ψηλή νταρντάνα όμορφο πρόσωπο αλλά δεν ειναι στου στυλ μου.

Γενικά συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον η περιοχή ειδικά φρίξου και π.ερημίτη, συνοδευόμενη με κάποιες από την παλιά φουρνιά.

Ελπίζω λόγο εορτών να μην αρχίσουν να χτυπάνε ταβάνι οι τιμές και να κλείσουμε καλά το χρόνο με ένα τελευταίο πέρασμα.
Πιο πισω βλεπεις ποστ οτι εξαρθρωθηκε κυκλωμα με λατινες, και μετα διαβαζεις τα σπιτακια τιγκα απο αυτες. Δηλαδη ποσα κυκλωματα μπορει να υπαρχουν ρε φιλε.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.428
Πόντοι
3.506
Πιο πισω βλεπεις ποστ οτι εξαρθρωθηκε κυκλωμα με λατινες, και μετα διαβαζεις τα σπιτακια τιγκα απο αυτες. Δηλαδη ποσα κυκλωματα μπορει να υπαρχουν ρε φιλε.
Δεν έχουν φάει αρκετά λεφτά με φόλες που φέρνουν οπότε θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσο είναι καλά παιδιά και δεν χαλάνε τις καρδιές τους με τα Στρουμφάκια θα υπάρχουν.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
23
Πόντοι
6

Που δουλευει η Ρεμπέκα?

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.109
Πόντοι
456
Κλείσιμο της χρονιάς (μάλλον) με Ρίτα. Που πάλι πήγα στοχευμένα παίζοντας safe. Τα σχόλια είναι περιττά... Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι εστί η Ριτάρα! Γράφω μόνο και μόνο για να ενημερώσω ότι πλέον επιστρέφει καλό μάρτιο...

Από την πολύ σύντομη βόλτα, δεν έχω πολλά να θυμάμαι, αφού η πρωινή βάρδια είναι μάλλον μαρτύριο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που δουλευει η Ρεμπέκα?
νικηφόρου ουρανου 26

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.391
Πόντοι
786
έψαχνα χθες το απόγευμα τη βλάντα,
χτυπάω το κουδούνι, πετάγεται μία γάτα,
πετάχτηκα κι εγώ, ευτυχώς γιατί παραλίγο να πατήσω κάτι σκατούλες...
δεν άνοιξε, γεμάτο αυτοκίνητα το μέρος,
χτυπάω απέναντι τίποτε,
παραπέρα ΡΙΤΑ, πολύ καλή.
νομίζω, είχα πάει και πριν δύο χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom