Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Wetttboth

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Like
31
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Αθηναίος που πρόκειται να ανέβει μερικές μέρες στην συμπρωτεύουσα. Μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά με τα σπιτάκια? (πού είναι η πιάτσες, τιμές ,κλπ). Θα με ενδιέφερε κάποια καλή ιδανικά με ελ. στοματικό ή έστω με απλό πρόγραμμα αλλά να το κάνει καλά. Εχω προσέξει απο το post οτι πολλά σπίτια είναι στην Νικ. Ουρανού, ισχύει? Επίσης αν είναι ασφαλές να πάω μόνος εκεί η θα βρεθώ σφαγμένος :buck2:??
Ναι είστε όλοι καλά? :cheesy:
Πέρνα μια βόλτα από καρίνα εδώ και πες μας

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Ξέρει κάποιος αν δουλεύει η Καρίνα σήμερα στη Μινώταυρου;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.811
Πόντοι
7.195
Πήγα στο villa erotica τις προάλλες και πήρα τη Lucia. Βασίστηκα στις κριτικές που εχει στο σαιτ τους και δεν τα έκλαψα. Αντιθέτως η κοπέλα ήταν πολύ καλή στο σέρβις πιπα και συμμετοχή στο σεξ όλα άψογα. Εμφάνισή πετιτ πρόσωπο μέτριο κατά τη γνώμη μου. Εκείνη την ώρα είχε και άλλη κοπέλα μια Roy πάλι Λατίνο την έχει πάρει κάποιος δεν βρήκα σχόλια.
Πολύ καλή ειναι η Ρόι,πιο σπασμένη βεβαια απο κοντά,αλλά έχει πολύ καλό κορμί, βραζιλιάνα αν θυμάμαι καλά πολύ καλο στοματικό,διάθεση ,γενικά συμμετοχή....

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Κατάθεση πριν λίγη ώρα Έλενα Ραισα.

Αν και έβαλε κιλακια δεν της έκατσαν άσχημα.

Καλαμπαλικινγκ και γυμνό στο απλό, χωρίς να έχουμε συμφωνήσει για κάτι τέτοιο.

Τρεις στάσεις.

Καλό ξεφόρτωμα για το 30ρι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
222
Like
18.710
Πόντοι
39.777
Πέρασα πριν λίγο από red night για να δω alexa και olivia,πραγματικά τα λόγια είναι περιττά...
Αυτές ρε λακαμαδες τις γαμανε στην Αθήνα και στη Γιαννιτσών με 10€
Φυσικά και οι φωτογραφίες τους στο άλλο σάιτ είναι επεξεργασμένες έως και ψεύτικες!!!

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Κατάθεση πριν λίγη ώρα Έλενα Ραισα.

Αν και έβαλε κιλακια δεν της έκατσαν άσχημα.

Καλαμπαλικινγκ και γυμνό στο απλό, χωρίς να έχουμε συμφωνήσει για κάτι τέτοιο.

Τρεις στάσεις.

Καλό ξεφόρτωμα για το 30ρι.
Το κανει αραια και που αυτο. Πρωτη φορα που πηγα με απλο με πλακωσε κατευθειαν στο ακαποτο.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.439
Πόντοι
37.762
Πέρασα πριν λίγο από red night για να δω alexa και olivia,πραγματικά τα λόγια είναι περιττά...
Αυτές ρε λακαμαδες τις γαμανε στην Αθήνα και στη Γιαννιτσών με 10€
Φυσικά και οι φωτογραφίες τους στο άλλο σάιτ είναι επεξεργασμένες έως και ψεύτικες!!!
5 η ωρα το πρωι ακομα οξω εισαι?
Γι αυτο δεν σηκωνεις το τηλ που σε καλει η αλλη.??

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Το κανει αραια και που αυτο. Πρωτη φορα που πηγα με απλο με πλακωσε κατευθειαν στο ακαποτο.
Τι λες ρε μπρο μλκς είμαι εγώ με 60ρι τότε που είχα δώσει αλλά θέλω τελείωμα στης βυζαρες της

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Τι λες ρε μπρο μλκς είμαι εγώ με 60ρι τότε που είχα δώσει αλλά θέλω τελείωμα στης βυζαρες της
Μου το εχουν ξανακανει σε απλο.
Μετα απο καιρο ειχα ξαναπαει στην Ελενα/Ραισα και ξεκινησε με προφυλακτικο.

Την ειπα οτι την πρωτη φορα που ηρθα ξεκινησε χωρις, γιατι ετσι?
Με ειπε οτι την πρωτη φορα ετσι κανει.
Η απαντηση ηταν λιγο ακυρη, φανταζομαι οτι οποτε τις γκαυλωσει για καποιο λογο βαραν και ενα ακαποτο. Ισως γιατι θελουν, ισως γιατι μυριζεις ωραια, ισως γιατι εχουν γκαυλες...δε ξερω.
Μπηκε μεσα και πλακωθηκε, ουτε που ρωτησε αν πλυθηκα.

O_Dikastis

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
0
Πέρασμα με Καταλίνα στα paradise. Πολύ καλη κοπέλα στο απλό, χωρις βιασύνες, χωρις περιορισμούς. Γενικα καλή εμπειρία για Λατινα.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μου το εχουν ξανακανει σε απλο.
Μετα απο καιρο ειχα ξαναπαει στην Ελενα/Ραισα και ξεκινησε με προφυλακτικο.

Την ειπα οτι την πρωτη φορα που ηρθα ξεκινησε χωρις, γιατι ετσι?
Με ειπε οτι την πρωτη φορα ετσι κανει.
Η απαντηση ηταν λιγο ακυρη, φανταζομαι οτι οποτε τις γκαυλωσει για καποιο λογο βαραν και ενα ακαποτο. Ισως γιατι θελουν, ισως γιατι μυριζεις ωραια, ισως γιατι εχουν γκαυλες...δε ξερω.
Μπηκε μεσα και πλακωθηκε, ουτε που ρωτησε αν πλυθηκα.
Μία και μοναδική φορά που πέρασα μαζί της στο απλό,τις προάλλες,έβαλε καπότα στην πίπα.Και είχα ήδη κάνει ντους.

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.679
Πόντοι
5.525
Τι έγινε εκεί στο villa prive?σας πήρε η Σονια τη πελατεία με τα μπάζα π έχετε βάλει να κάνουν τις πουτανες και της στείλατε την αστυνομία;τς τς τς

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
457
Πόντοι
36
τα φώτα σας παίδες, την ελενα milf στο case d amore πότε τη βρίσκω πήγα Κυριακή απόγευμα και ήταν κλειστά

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Πέρασμα με Καταλίνα στα paradise. Πολύ καλη κοπέλα στο απλό, χωρις βιασύνες, χωρις περιορισμούς. Γενικα καλή εμπειρία για Λατινα.
Εγκρίνω μάγκες κ από δική μ εμπειρία καλή πιπα καλό γαμησι

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Μια φορα πηγα οταν ειδα την κωλαρα της. Για μια φορα καλη ειναι.
Στα paradise παιρνω χαλαρο με 50, αυτη εφυγε με το που τελειωσα. Ειπε και "μη" για τα δεξια-αριστερα που της εκανα στα 4 και αυτο.
Μετρια, επισης τραβιοταν λιγο ή εβαζε το βαρος της πολυ πισω με αποτελεσμα να με κουραζει πολυ στα ποδια.
Μουλαρα...:cry:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom