Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Πραγματικά ελάχιστες οι Ελληνίδες στα σπιτάκια.Εκτός από τη Μαρίνα,Ειρήνη βραδινή στα μεσαία Eros και Love της Ερημίτη που έχει να φανεί μήνες,η πρωινή Νάντια στο Black Angels που θα απέχει έναν μήνα,η βραδινή Βικτώρια στη Φρίξου που παίζει μπάλα και ως βίζιτα με το όνομα Νεφέλη,και η Νταίζη στο Incognito.Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια.Η milf Έλενα των τριδύμων τι εθνικότητας είναι @Isidoro$ ?
Ρωσιδα ή Ουκρανη

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.504
Πόντοι
5.866
τελευταία φορά που περασα απ τα ξύλινα την Μαρίνα την είδα σαν χασισομένη............ είχα μπει δύο φορές μαζί της αλλα δεν αξίζει πλεον......... στο δίπλα το 16 χτυπαγαμε με 2 πελατες και δεν ανοιγανε.......... αλλα μάλλον για την Ραίσα με κόβω
Πιο μερακλής πεθαίνεις που πήγες με την Μαρίνα 2 φορές!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Πήγα στο villa erotica τις προάλλες και πήρα τη Lucia. Βασίστηκα στις κριτικές που εχει στο σαιτ τους και δεν τα έκλαψα. Αντιθέτως η κοπέλα ήταν πολύ καλή στο σέρβις πιπα και συμμετοχή στο σεξ όλα άψογα. Εμφάνισή πετιτ πρόσωπο μέτριο κατά τη γνώμη μου. Εκείνη την ώρα είχε και άλλη κοπέλα μια Roy πάλι Λατίνο την έχει πάρει κάποιος δεν βρήκα σχόλια.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Πραγματικά ελάχιστες οι Ελληνίδες στα σπιτάκια.Εκτός από τη Μαρίνα,Ειρήνη βραδινή στα μεσαία Eros και Love της Ερημίτη που έχει να φανεί μήνες,η πρωινή Νάντια στο Black Angels που θα απέχει έναν μήνα,η βραδινή Βικτώρια στη Φρίξου που παίζει μπάλα και ως βίζιτα με το όνομα Νεφέλη,και η Νταίζη στο Incognito.Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάποια.Η milf Έλενα των τριδύμων τι εθνικότητας είναι @Isidoro$ ?
Μια μικρή διόρθωση @John_282 ή Βικτώρια και ως Νεφέλη εργάζεται βραδινή εδω και κάποιο καιρό Πέτρου εριμιτη σε αυτό με την ινοχ πόρτα

Άλλα βγάζει μια συμπεριφορά αλλόκοτη εχω προσέξει ιδέα μού είναι? το βλέπεται και εσείς? σαν να είναι στον κόσμο τής ενα πράμα πολύ περίεργη κατάσταση

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Είχα όρεξη για μεγαλύτερες ηλικίες σήμερα το απογευματάκι.Κατέβηκα μήπως πετύχω την milf Ελένη στα case D'Amore που είχα δει μια φορά και μου άρεσε,αλλά δεν πέρασα τότε.

Ξεκίνησα από τα πρώτα της Νικηφόρου Ουρανού,1Β.Τελικά μου άνοιξε επιτέλους από το Mona Lisa για πρώτη φορά.Στο Avec Plaisir που ήταν ανοιχτό δεν χτύπησα.Χριστίνα από Αλβανία χωρίς τσατσά,50+.Το είδα σαν φαντασίωση τύπου γειτόνισσας από τη διπλανή πόρτα,οπότε έδωσα το παράβολο των 30 για το απλό,πίπα με λάστιχο.

Θετικό ότι έκανε και αυτή ντους,παρότι έχει έλλειψη χρόνου,γιατί έχει μεγάλη πελατεία και δουλεύει χωρίς τσα².Τα βυζιά έχουν μια πτώση και χαλάρωση,αλλά όχι κάτι το τρομερό,δεν έχουν "σταφιδοποιηθεί".Μια μικρή χαλάρωση στην κοιλίτσα,αλλά καλό κορμί για την ηλικίας της,ειδικά στον κώλο που έχει καλό σχήμα χωρίς κυτταρίτιδα.Σαφώς καλύτερος κώλος από τη Βλάντα και τη Ναταλί.Πρόσωπο συμπαθητικό για την ηλικία της.Κοντούλα σχετικά.Καλή στο σόσιαλ με κλασική αλβανική προφορά.

Έκανε κάποια προκαταρκτικά με χαϊδέματα,φιλάκια στο σώμα και ανταποκρίθηκε στο βυζογλείψιμο και στα φιλιά χωρίς γλώσσα που πήρα εγώ την πρωτοβουλία.Πίπα αργή και αισθησιακή,όπως πρέπει να είναι.Στην αρχή μέχρι τη μέση του πέους και στην πορεία βαθύ μπάσιμο μέχρι τη ρίζα,κοινώς βαθύ λαρύγγι.Καλή συμμετοχή στο σεξ και ειδικά στο cowgirl με βαθύ μπάσιμο μέχρι τέρμα.Μια καλή κατάθεση για μερακλήδες ή γενικά για κάτι διαφορετικό από τις αγαπημένες μου 30άρες και πιπίνια.Πρωινή βάρδια δουλεύει.Θα γράψω την κριτική και στην καρτέλα του οίκου.
Είναι η κλασική Χριστίνα που δούλευε κάποτε στοinside επί εποχή Γιασμίν (τρελη καύλα η τύπισσα) και βιολέττας και μετά πέρασε ένα φεγγάρι από της καρίνας και π. ερημίτη? Αυτή με ένα σημάδι στην κοιλιά?

Αν είναι αυτή κάποτε έδινε πολύ πόνο και ναι σίγουρα ειναι 50+. Ωραία φάση έβγαζε παρα το ότι ήταν εμφανισιακά μέτρια

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.743
Πόντοι
6.255
Μια μικρή διόρθωση @John_282 ή Βικτώρια και ως Νεφέλη εργάζεται βραδινή εδω και κάποιο καιρό Πέτρου εριμιτη σε αυτό με την ινοχ πόρτα

Άλλα βγάζει μια συμπεριφορά αλλόκοτη εχω προσέξει ιδέα μού είναι? το βλέπεται και εσείς? σαν να είναι στον κόσμο τής ενα πράμα πολύ περίεργη κατάσταση
Η Νεφέλη κάνει και ραντεβού ιδιωτικά, τα πρωινά έως απόγευμα απ' ότι έχω διαβάσει στο νήμα της και το βράδυ ολονυχτία στην Πέτρου Ερημίτη.

Οπότε, πόσες αντοχές να έχει;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Είναι η κλασική Χριστίνα που δούλευε κάποτε στοinside επί εποχή Γιασμίν (τρελη καύλα η τύπισσα) και βιολέττας και μετά πέρασε ένα φεγγάρι από της καρίνας και π. ερημίτη? Αυτή με ένα σημάδι στην κοιλιά?

Αν είναι αυτή κάποτε έδινε πολύ πόνο και ναι σίγουρα ειναι 50+. Ωραία φάση έβγαζε παρα το ότι ήταν εμφανισιακά μέτρια
Δεν ξέρω αν δούλευε εκεί,αλλά από την περιγραφή σου για την ίδια μάλλον μιλάμε.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986

Μεγάλε λίγο τα μπέρδεψες τα πράγματα, αυτή που λες ήταν η Ρουμάνα Χριστίνα με τα μεγάλα βυζιά που δουλεύε όντως εκεί που έγραψες...ο τύπος αναφέρεται σε μια Χριστίνα αλβανίδα πολύ παλιά στην περιοχή που δουλεύει μόνη της όπως και τώρα και είναι συν 50 χρόνων πλέον...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Μεγάλε λίγο τα μπέρδεψες τα πράγματα, αυτή που λες ήταν η Ρουμάνα Χριστίνα με τα μεγάλα βυζιά που δουλεύε όντως εκεί που έγραψες...ο τύπος αναφέρεται σε μια Χριστίνα αλβανίδα πολύ παλιά στην περιοχή που δουλεύει μόνη της όπως και τώρα και είναι συν 50 χρόνων πλέον...
Όντως η Αλβανίδα Χριστίνα δεν έχει μεγάλα βυζιά.

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.491
Πόντοι
4.005
Η Νταίζη η Ελληνίδα δουλεύει βράδυ στο incognito? Ή στο X? πάντως το incognito είναι κλειστό τα τελευταία δύο βραδια

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Κατλαβαινω, απλα για μενα αυτο δεν ισχυει πλεον. Λογο εμπειριες βλεπω οτι μετα την δευτερη επισκεψη, τα κοριτσια ανοιγοντε.
Οπως θελει ο καθενας...
Όλες ανοίγονται εκτός από αυτην

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Όλες ανοίγονται εκτός από αυτην
Πηγες και αλλες φορες? Κανεις συντομη κουβεντουλα?
Οταν πηγα , η Τσα δυναμωσε τη μουσικη κανα 2 φορες γιατι ειχε κατσει μεσα αρκετη ωρα. Καμια 15-20 λεπτα σε απλο νομιζω. Ειπε οτι η Ελενα ετσι ειναι, δεν βιαζεται.
Λογικα μπορεις να κανεις και λιγο συζητηση για να αποκτησει οικειοτητα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Πηγες και αλλες φορες? Κανεις συντομη κουβεντουλα?
Οταν πηγα , η Τσα δυναμωσε τη μουσικη κανα 2 φορες γιατι ειχε κατσει μεσα αρκετη ωρα. Καμια 15-20 λεπτα σε απλο νομιζω. Ειπε οτι η Ελενα ετσι ειναι, δεν βιαζεται.
Λογικα μπορεις να κανεις και λιγο συζητηση για να αποκτησει οικειοτητα.
Αν δεις όλα τα σχόλια ολοι λέμε το ίδιο, τωρα αν εσύ εισαι στο 2% και πέρασες καλά πάω πασο

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Ξέρει κανείς αν η Νικόλ δουλεύει αυτές τις μέρες στα τρίδυμα;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Ξέρει κανείς αν η Νικόλ δουλεύει αυτές τις μέρες στα τρίδυμα;
Στο άλλο σαιτ γράφει απο τετάρτη εως κυριακή. Συνήθως παίρνει ρεπό τετάρτη.

Με την εβελίνα δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, πάλι μόνο κυριακή.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Αθηναίος που πρόκειται να ανέβει μερικές μέρες στην συμπρωτεύουσα. Μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά με τα σπιτάκια? (πού είναι η πιάτσες, τιμές ,κλπ). Θα με ενδιέφερε κάποια καλή ιδανικά με ελ. στοματικό ή έστω με απλό πρόγραμμα αλλά να το κάνει καλά. Εχω προσέξει απο το post οτι πολλά σπίτια είναι στην Νικ. Ουρανού, ισχύει? Επίσης αν είναι ασφαλές να πάω μόνος εκεί η θα βρεθώ σφαγμένος :buck2:??
Ναι είστε όλοι καλά? :cheesy:

Takis4a

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Αθηναίος που πρόκειται να ανέβει μερικές μέρες στην συμπρωτεύουσα. Μπορείτε να με διαφωτίσετε σχετικά με τα σπιτάκια? (πού είναι η πιάτσες, τιμές ,κλπ). Θα με ενδιέφερε κάποια καλή ιδανικά με ελ. στοματικό ή έστω με απλό πρόγραμμα αλλά να το κάνει καλά. Εχω προσέξει απο το post οτι πολλά σπίτια είναι στην Νικ. Ουρανού, ισχύει? Επίσης αν είναι ασφαλές να πάω μόνος εκεί η θα βρεθώ σφαγμένος :buck2:??
Ναι είστε όλοι καλά? :cheesy:
Για αρχή να μην έχεις τις απαιτήσεις της Αθήνας για να πάνε όλα καλά. Υπολόγισε στα ίδια λέβελ υπηρεσιών και κορασίδων, δίνεις ενα 10αρικο με 20άρικο παραπάνω.
Το θέμα ασφάλειας είναι πολύ καλύτερα από την Πρωτεύουσα. Οριακά το λες και family friendly.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom