Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
επειδή δεν έχω κάνει πολυ τσάρκα καμια καλή που ειναι στα 20s της υπάρχει;
Η σέξι Ρενάτα με την οποία πέρασα χτες.Καλή συμμετοχή ειδικά στο reverse cowgirl που τον παίρνει όλο μέσα,δεν κλέβει.Δεν κάνει όμως προκαταρκτικά,αλλά είναι δεκτική στο βυζογλείψιμο.

Τελευταία τροποποίηση:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.951
Πόντοι
1.346
Ερημιτη 5 το βραδυ η Ελενα με την σιλικονη και το τατου αναμεσα στα βυζια δεν εχει καρτελα;

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
Σύντομο πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια,μεσημέρι προς απογευματάκι.Η μουνάρα Νάντια παρούσα στο Black Angels,αλλά από αύριο θα απουσιάσει για ένα μήνα.Θα επιστρέψει όμως και είναι θέμα τύχης να την πετύχεις, γιατί σήμερα δεν ήταν στο πρόγραμμα.Οπότε δεν ευσταθούν οι φήμες περί αποχώρησης της.Πιο πίσω στη Φρίξου τα Inside και Sex & the City ανοιχτά,παρόλο που χτες βράδυ ήταν σβησμένα τα φωτάκια τους.Ήξερα ποιες θα ήταν σύμφωνα με το πρόγραμμα,τις έχω δει οπότε δεν μπήκα.

Free House το πέτυχα πρώτη φορά ανοιχτό τη μέρα.Μόνο το δεξί όπως το κοιτάμε ήταν ανοιχτό.Με μια μέτρια μιλφ Νικόλ με καλά παρόλο σπαστά ελληνικά,χωρίς τσα².Πέτρου Ερημίτη ανοιχτό το 4 μετά από καιρό τη μέρα.Πήγα να δω αν αληθεύουν οι φήμες ότι η σέξι Σάντρα έχει σταματήσει,αλλά όχι, δεν ήταν άλλη στη θέση της.Ήταν η ίδια,κλασικά full nude στο σαλόνι και θερμή.Είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει σε υπηρεσίες,τόσο στη βραδινή όσο και στην απογευματινή βάρδια.

Και θα περνούσα με τη Σάντρα αν δεν είχα δει λίγο νωρίτερα τη Ρενάτα απέναντι στο νούμερο 5.Πιπίνι με όμορφο & σέξι πρόσωπο,slim κορμάρα, καλοσχηματισμένο πεταχτό κωλαράκι,αρκετό βυζί για τα κιλά της και επιτέλους με braids στα μαλλιά,κάτι για το οποίο έψαχνα την Κρύσταλ.Χρώματος ξανθού.Φορούσε τακούνια οπότε θα αρέσει πιστεύω και στον @dorcel .Και χωρίς τακούνια δεν είναι καθόλου κοντή.Καλή ήταν στο δωμάτιο και ειδικά στο reverse cowgirl που έδωσε πόνο.Μιλάει και καλά αγγλικά.Στανταράκι όμως δεν αξίζει να γίνει λόγω έλλειψης προκαταρκτικών,παρότι δεκτική στο βυζογλείψιμο.Α,αρνητικό το 40άρι στο απλό,ενώ στη βραδινή βάρδια ήταν στα 30.Ακολουθεί και κριτική στην καρτέλα του οίκου.
Όσοι χαρήκατε τις βυζάρες της Νάντιας ήσασταν τυχεροί ,σήμερα η Νάντια έκανε μειωτική και τα μίκρυνε υπερβολικά πολύ.
Την καλησπέρα μου στα παιδιά

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Όσοι χαρήκατε τις βυζάρες της Νάντιας ήσασταν τυχεροί ,σήμερα η Νάντια έκανε μειωτική και τα μίκρυνε υπερβολικά πολύ.
περεασες μαζι της;; φανταζομαι ουτε να τα αγγιξεις απ τον πονο της επεμβασης

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.074
Πόντοι
456

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.811
Πόντοι
7.195

Μέγας Παπατζής

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
34.041
Πόντοι
5.956
πες και εσύ ο,τι ήταν αλλη συνονόματη μέ μικρά βυζιά για να το καταλάβουν......Δεν έχουν όλοι το χιούμορ σου.
Ρε φίλε πόσο πιο απλά να το εξηγήσω,γράφει ο φίλος πιο πάνω ότι θα απουσιάσει η κοπέλα για 1 μήνα,και γράφω αμέσως ότι σήμερα η κοπέλα έκανε χειρουργείο μειωτικής στήθους ,ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ;:headbang::headbang::headbang:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
45
Like
3.811
Πόντοι
7.195
Ρε φίλε πόσο πιο απλά να το εξηγήσω,γράφει ο φίλος πιο πάνω ότι θα απουσιάσει η κοπέλα για 1 μήνα,και γράφω αμέσως ότι σήμερα η κοπέλα έκανε χειρουργείο μειωτικής στήθους ,ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ;:headbang::headbang::headbang:
για μένα απλό ήταν ....Κρίμα έφαγες και τις ευχές για γαμήσι τζάμπα.......

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Κακώς το έκανε αυτό.Έχει την υποδομή στο σώμα για να μπορεί να τις υποστηρίξει ανατομικά

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Υπάρχει κάποιος να μας πει αν ανοίγει το βραδυ αυτο με την κρυσταλ

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγω να γαμησω στα σπιτάκια, πίπα πάντα με σκούφο, καθόλου φιλιά και ούτε καν στοματικό από πλευράς μου - τα οποία τα γράφω σε κάθε μου ανάρτηση ώστε να ξέρει όποιος με διαβάζει τα standards μου- το ευχαριστήθηκα.
Επίσης πέραν της πράξης αυτής καθεαυτής, στο εάν περάσεις καλά με μια κοπέλα παίζει ρόλο και η αίσθηση της επαφής που σου μένει τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το σεξ. Και εγώ ένιωσα ωραία στην επαφή μου με τη συγκεκριμένη. Οπως -πάλι αναφέρω στην ανάρτησή μου- μου άρεσε που ένιωθα μια τόσο ελαφριά από θέμα βάρους κοπέλα να κοπανιέται πάνω μου. Ακόμα και αυτό είναι μέρος της εμπειρίας και θέλησα να το αναφέρω.

Πιστεύω να σε κάλυψα
Καταλαβαμε φιλε.
προφυλακτικο.jpg

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
Να ρωτησω λιγο παιδια, πριν 2 βδομαδες πηγα Λας Βεγγας βραδυ με ενα μελαχροινο κοριστι με πολυ μπουκλα τα μαλλια, λεπτη, η τσατσα μου ειπε ειναι Βουλγαρα. Δεν ηξερε λεξη Ελληνικα. Ξερει κανεις το κοριτσι??? Ξαναπερασα βραδυ - δεν ηταν εκει - και ουτε το ονομα της θυμαμαι.

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Aυτο το avec pleasure και το mona lisa στις αρχές της Ν. Ουρανού τι φάση; Έχω περάσει κάποια πρωινά ήταν ανοιχτά χτύπησα αρκετές φορές αλλά δεν άνοιγαν

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Να ρωτησω λιγο παιδια, πριν 2 βδομαδες πηγα Λας Βεγγας βραδυ με ενα μελαχροινο κοριστι με πολυ μπουκλα τα μαλλια, λεπτη, η τσατσα μου ειπε ειναι Βουλγαρα. Δεν ηξερε λεξη Ελληνικα. Ξερει κανεις το κοριτσι??? Ξαναπερασα βραδυ - δεν ηταν εκει - και ουτε το ονομα της θυμαμαι.
Ένα βράδυ που πέρασα από εκεί ήταν μια Ντιάνα.Μάλλον για αυτήν θα λες.Όχι Νταϊάνα που είναι στην Π.Ερημίτη,αλλά Ντιάνα

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom