Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (10 μέλη και 114 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.663
Πόντοι
3.936
Σύντομο πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια,μεσημέρι προς απογευματάκι.Η μουνάρα Νάντια παρούσα στο Black Angels,αλλά από αύριο θα απουσιάσει για ένα μήνα.Θα επιστρέψει όμως και είναι θέμα τύχης να την πετύχεις, γιατί σήμερα δεν ήταν στο πρόγραμμα.Οπότε δεν ευσταθούν οι φήμες περί αποχώρησης της.Πιο πίσω στη Φρίξου τα Inside και Sex & the City ανοιχτά,παρόλο που χτες βράδυ ήταν σβησμένα τα φωτάκια τους.Ήξερα ποιες θα ήταν σύμφωνα με το πρόγραμμα,τις έχω δει οπότε δεν μπήκα.

Free House το πέτυχα πρώτη φορά ανοιχτό τη μέρα.Μόνο το δεξί όπως το κοιτάμε ήταν ανοιχτό.Με μια μέτρια μιλφ Νικόλ με καλά παρόλο σπαστά ελληνικά,χωρίς τσα².Πέτρου Ερημίτη ανοιχτό το 4 μετά από καιρό τη μέρα.Πήγα να δω αν αληθεύουν οι φήμες ότι η σέξι Σάντρα έχει σταματήσει,αλλά όχι, δεν ήταν άλλη στη θέση της.Ήταν η ίδια,κλασικά full nude στο σαλόνι και θερμή.Είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει σε υπηρεσίες,τόσο στη βραδινή όσο και στην απογευματινή βάρδια.

Και θα περνούσα με τη Σάντρα αν δεν είχα δει λίγο νωρίτερα τη Ρενάτα απέναντι στο νούμερο 5.Πιπίνι με όμορφο & σέξι πρόσωπο,slim κορμάρα, καλοσχηματισμένο πεταχτό κωλαράκι,αρκετό βυζί για τα κιλά της και επιτέλους με braids στα μαλλιά,κάτι για το οποίο έψαχνα την Κρύσταλ.Χρώματος ξανθού.Φορούσε τακούνια οπότε θα αρέσει πιστεύω και στον @dorcel .Και χωρίς τακούνια δεν είναι καθόλου κοντή.Καλή ήταν στο δωμάτιο και ειδικά στο reverse cowgirl που έδωσε πόνο.Μιλάει και καλά αγγλικά.Στανταράκι όμως δεν αξίζει να γίνει λόγω έλλειψης προκαταρκτικών,παρότι δεκτική στο βυζογλείψιμο.Α,αρνητικό το 40άρι στο απλό,ενώ στη βραδινή βάρδια ήταν στα 30.Ακολουθεί και κριτική στην καρτέλα του οίκου.
ε οχι και μουναρα ρε αδερφε η Ναντια εκανες το fiat ferrari αν λες τη χοντρουλα Ναντια μουναρα η Λαρα τοτε ειναι τοπ μοντελ ενταξει μη τα ισοπεδωνετε ολα λιγο αντικειμενικοτητα δε βλαπτει

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
ε οχι και μουναρα ρε αδερφε η Ναντια εκανες το fiat ferrari αν λες τη χοντρουλα Ναντια μουναρα η Λαρα τοτε ειναι τοπ μοντελ ενταξει μη τα ισοπεδωνετε ολα λιγο αντικειμενικοτητα δε βλαπτει
Σέβομαι την άποψη σου,αλλά μιλάμε για τα δεδομένα του ανταγωνισμού αυτήν την εποχή.Ναι,έχει κάποιες ατέλειες στην περιοχή της μέσης,τα οποία τα κρύβει έξυπνα με τα εσώρουχα της.Όμως χοντρούλα δεν είναι σε καμία περίπτωση.Έχει juicy κορμί που είναι σφιχτό.Και τα κιλά της είναι σωστά κατανεμημένα.Και ούτε κυτταρίτιδα όπως έχω δει και σε αδύνατα κορμιά όπως π.χ. η Αμαρυλλίς στην κόκκινη αλυσίδα.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.663
Πόντοι
3.936
Σέβομαι την άποψη σου,αλλά μιλάμε για τα δεδομένα του ανταγωνισμού αυτήν την εποχή.Ναι,έχει κάποιες ατέλειες στην περιοχή της μέσης,τα οποία τα κρύβει έξυπνα με τα εσώρουχα της.Όμως χοντρούλα δεν είναι σε καμία περίπτωση.Έχει juicy κορμί που είναι σφιχτό.Και τα κιλά της είναι σωστά κατανεμημένα.Και ούτε κυτταρίτιδα όπως έχω δει και σε αδύνατα κορμιά όπως π.χ. η Αμαρυλλίς στην κόκκινη αλυσίδα.
Ρε αδερφε ποια κατανομημενα και χαζα χοντρουλα ειναι το αν σου αρεσουν οι χοντρουλες ειναι δικο σου θεμα δε χρειαζεται να δικαιολογηθεις γι αυτο αλλα καπου να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους το κομοδινο η Ελενα στα τριδυμα ειναι κλασης ανωτερη εμφανησιακα που κι αυτη δεν ειναι μουναρα αυτα διαβαζουν εδω μεσα οτι τις μετριες και τις χοντρες τις κανατε μουναρες και οτι σαβουρα εχει την φερνουν Θεσσαλονικη ετσι πως πατε η Θεσσαλονικη δε θα δει καλο μουνι ποτε

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
762
Πόντοι
361
Στανταρακι δυσκολο να γινει, κομοδινο απ τα λιγα εκτος κι αμα τωρα που περασαν λιγο τα χρονια αρχισε να βελτιωνεται
ακουσα και καλα και κακα , θα δοκιμασω σιγουρα αλλα πρεπει να ειναι της περιπτωσης που πρεπει να "επενδυσεις" και δευτερη φορα.
κομοδινο ηταν και η Ερρικα απο Ουγγαρια, μεγαλη ξενερα τοτε γιατι κοιτουσε βαρεμενα και τον εαυτο της στον καθρεφτη, απεφευγε να βρεθουν τα προσωπα μας κοντα, απεφευγε να κοιταει στα ματια κλπ. ειχα νιωσει πολυ ασχημα. εν τελη πηγα 5-6 φορες συνολικα και απο την 2η-3η φορα εκανε τεραστια αλματα προς το καλυτερο.
ειναι και λογικο ρε μαγκες οταν σε μαθαινει και σε βλεπει περισσοτερες φορες να νιωθει πιο ανετα.
Και όμως η οδός σου έχει ακόμα μερικά ωραία γκομενάκια.Η Ραΐσα ας πούμε διαφωνώ ότι έχει γίνει γουρουνάκι όπως αναφέρει ο @PL(2) . Απλά όσοι τη γνώρισαν πιο αδύνατη, τους κακοφαίνεται.Τα κιλά της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα,ωραίο juicy κορμί με μικρές ατέλειες.Επίσης βράδυ είναι το πανέμορφο πιπίνι Καρολίνα αλλά μεγάλη φολα.Την ημέρα το όμορφο πιπίνι Ρενάτα που πριν λίγους μήνες ήταν βράδυ.Και επίσης η Σάντρα με το σφιχτό juicy κορμί,αλλά και το πολύ όμορφο λάτιν πιπίνι Μαριάνα στα μεσαία της Ερημίτη στους μονούς αριθμούς,στο Love ή το Eros (εύκολα τα μπερδεύει κάποιος).
Γεια σου φιλε, βεβαιως. Την Ρενατα την θυμαμαι, εψαχνα την Ερρικα και τελικα ηταν αυτη. Ειναι αδυνατουλα, ζεστη μεσα αλλα πολυ ομορφουλα. Για μια φορα μονο καλη ηταν για μενα.

Ραισα/Ελενα (Ρουμανα) ειναι στα απεναντι, πηγα μαζι της 2 φορες. Καλες εντυπωσεις και με πρωτη φορα που την ειδα εκανε απο μονη της ελευθερο με το απλο των 30-40. Συνεργαζεται πολυ καλα μεσα και ειναι τιμιο ατομο.

Για αλλες δυστυχως δεν θυμαμαι/γνωριζω. Εμπαινα σε ολα εκεινα καποτε για να δω τι παιζει. Οι περισσοτερες δεν μ'αρεσαν, φαινοντα πολυ βρωμικες ή τα στουντιο βρωμαγαν χλωρινη και τσιγαριλα.

Για μενα σε εκεινο το συγκροτημα εχω να θυμαμαι μονο τις Ερρικα, Ελενα/Ραισα, Ρενατα και τελος μια Βουλγαροτσιγγανα "Σουζανα". Καποια στιγμη εφυγε αυτη και δουλευε καπου πισω απτο Venus, αν καποιος βρει τα ιχνη της να μου πειτε! Απο τις καλυτερες στησηματαρες και κωλαρες + πολυ ζεστο ατομο.

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
218
Πόντοι
20
ακουσα και καλα και κακα , θα δοκιμασω σιγουρα αλλα πρεπει να ειναι της περιπτωσης που πρεπει να "επενδυσεις" και δευτερη φορα.
κομοδινο ηταν και η Ερρικα απο Ουγγαρια, μεγαλη ξενερα τοτε γιατι κοιτουσε βαρεμενα και τον εαυτο της στον καθρεφτη, απεφευγε να βρεθουν τα προσωπα μας κοντα, απεφευγε να κοιταει στα ματια κλπ. ειχα νιωσει πολυ ασχημα. εν τελη πηγα 5-6 φορες συνολικα και απο την 2η-3η φορα εκανε τεραστια αλματα προς το καλυτερο.
ειναι και λογικο ρε μαγκες οταν σε μαθαινει και σε βλεπει περισσοτερες φορες να νιωθει πιο ανετα.

Γεια σου φιλε, βεβαιως. Την Ρενατα την θυμαμαι, εψαχνα την Ερρικα και τελικα ηταν αυτη. Ειναι αδυνατουλα, ζεστη μεσα αλλα πολυ ομορφουλα. Για μια φορα μονο καλη ηταν για μενα.

Ραισα/Ελενα (Ρουμανα) ειναι στα απεναντι, πηγα μαζι της 2 φορες. Καλες εντυπωσεις και με πρωτη φορα που την ειδα εκανε απο μονη της ελευθερο με το απλο των 30-40. Συνεργαζεται πολυ καλα μεσα και ειναι τιμιο ατομο.

Για αλλες δυστυχως δεν θυμαμαι/γνωριζω. Εμπαινα σε ολα εκεινα καποτε για να δω τι παιζει. Οι περισσοτερες δεν μ'αρεσαν, φαινοντα πολυ βρωμικες ή τα στουντιο βρωμαγαν χλωρινη και τσιγαριλα.

Για μενα σε εκεινο το συγκροτημα εχω να θυμαμαι μονο τις Ερρικα, Ελενα/Ραισα, Ρενατα και τελος μια Βουλγαροτσιγγανα "Σουζανα". Καποια στιγμη εφυγε αυτη και δουλευε καπου πισω απτο Venus, αν καποιος βρει τα ιχνη της να μου πειτε! Απο τις καλυτερες στησηματαρες και κωλαρες + πολυ ζεστο ατομο.
Σουζανα μελαχρινη με καλο βυζι και μιλουσε καλα ελληνικα?

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

Η Βουλγαροτσιγγάνα όμορφη Σουζάνα με την κωλάρα είναι στο Blue Dreams της Φρίξου,βραδινή βάρδια.Την πήρα τις προάλλες και έγραψα και κριτική στην καρτέλα του οίκου.Καλό τυπάκι,ωραίο στήσιμο στα 4 και δέχτηκε μπατσάκια.Όμως αρνήθηκε το cowgirl.Μεγάλο φάουλ και ειδικά όταν ζητάει 40 για το απλό.Για μια φορά όμως αξίζει το πιπίνι,από τα πιο όμορφα αυτήν την εποχή.Ναι @Nobody22 αυτή είναι,με άπταιστα ελληνικά.Βυζάκια μικρά αλλά στητά.Ωραίο σφιχτό κορμί με καλοσχηματισμένη κωλάρα.

Για το eye contact που λες,ξέχασα να αναφέρω ένα θετικό στοιχείο για τη Ρενάτα.Στην πίπα με κοιτούσε στα μάτια,κάτι που δεν το κάνουν όλες.

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
762
Πόντοι
361
Σουζανα μελαχρινη με καλο βυζι και μιλουσε καλα ελληνικα?
χμμ τι να σε πω.
Μαυρομαλλα, μελαχρινη ναι.
Βυζι για μενα δεν ηταν καλο, το απεφευγα, ηταν λιγο ασχημο και πεσμενο.
Εχει και παιδι, χωρισμενη...
Η Βουλγαροτσιγγάνα όμορφη Σουζάνα με την κωλάρα είναι στο Blue Dreams της Φρίξου,βραδινή βάρδια.Την πήρα τις προάλλες και έγραψα και κριτική στην καρτέλα του οίκου.Καλό τυπάκι,ωραίο στήσιμο στα 4 και δέχτηκε μπατσάκια.Όμως αρνήθηκε το cowgirl.Μεγάλο φάουλ και ειδικά όταν ζητάει 40 για το απλό.Για μια φορά όμως αξίζει το πιπίνι,από τα πιο όμορφα αυτήν την εποχή.Ναι @Nobody22 αυτή είναι,με άπταιστα ελληνικά.Βυζάκια μικρά αλλά στητά.Ωραίο σφιχτό κορμί με καλοσχηματισμένη κωλάρα.
Αα εμεις θα γινουμε φιλαρακια, ωραιος ευχαριστω. Η λιστα για την επομενη επισκεψη ανεβαινει επικινδυνα.

Ομορφουλα οχι ακριβως αλλα μετρια καλουτσικη, γλυκος χαρακτηρας παντως. Στα 4 εσκυψα και της εδωσα στο ακυρο ενα φιλακι στο μαγουλο και ελιωσε...
Συν οτι στα απλα των 30-40 προσπαθω να μην χρονοτριβω και αυτη ηθελε το αντιθετο. Ηθελε χρονο! Λεει γιατι ολοι θελετε κατευθειαν να με γαμησετε? Θελει πιασιματακια και παιχνιδι, το κοριτσι ειναι πολυ καλο.

Παντως ρε φιλε την πρωτη φορα που την ειδα δεν μ'αρεσε. Αλλα με τραβηξε ο κωλος της, οταν την ξαναειδα δεν εχασα ευκαιρια. Απο την μεση και κατω σε ανεβαζει την πιεση ακραια, ανταγωνιζεται ανετα τις ωραιοτερες που εχω παει. Τσιγγανικο dna μαλλον και λιγο μαυρουλα. Θα την πισωκολλησω εντονα οταν την ξαναβρω.

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
218
Πόντοι
20

Για το eye contact που λες,ξέχασα να αναφέρω ένα θετικό στοιχείο για τη Ρενάτα.Στην πίπα με κοιτούσε στα μάτια,κάτι που δεν το κάνουν όλες.
Οχι ειναι μια αλλη που ψαχνω την ειχα πετυχει στο venus 2 μελαχρινη με βυζαρες και κωλαρα (προσωπο αδιαφορο) δεν θυμαμαι πως τη λεγαν μου ελεγε κατι τρελα οτι της ανοικει το venus 2 και ερχεται μια στο τοσο οποτε θελει να γαμηθει οτι να ναι.Εκραζε τα αλλα μαγαζια οτι ολες οι κοπελες δεν κανουν εξετασεις. Ηταν πολυ γκαυλωμενη ουτε 1 λεπτο δεν ειχε περασει που τη γαμουσα και μου ειπε σε εχυσα ηδη

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Οχι ειναι μια αλλη που ψαχνω την ειχα πετυχει στο venus 2 μελαχρινη με βυζαρες και κωλαρα (προσωπο αδιαφορο) δεν θυμαμαι πως τη λεγαν μου ελεγε κατι τρελα οτι της ανοικει το venus 2 και ερχεται μια στο τοσο οποτε θελει να γαμηθει οτι να ναι.Εκραζε τα αλλα μαγαζια οτι ολες οι κοπελες δεν κανουν εξετασεις. Ηταν πολυ γκαυλωμενη ουτε 1 λεπτο δεν ειχε περασει που τη γαμουσα και μου ειπε σε εχυσα ηδη
Που το πέτυχες αυτό το κελεπούρι!Δεν την έχω δει εκεί με αυτήν την περιγραφή.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Ρε αδερφε ποια κατανομημενα και χαζα χοντρουλα ειναι το αν σου αρεσουν οι χοντρουλες ειναι δικο σου θεμα δε χρειαζεται να δικαιολογηθεις γι αυτο αλλα καπου να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους το κομοδινο η Ελενα στα τριδυμα ειναι κλασης ανωτερη εμφανησιακα που κι αυτη δεν ειναι μουναρα αυτα διαβαζουν εδω μεσα οτι τις μετριες και τις χοντρες τις κανατε μουναρες και οτι σαβουρα εχει την φερνουν Θεσσαλονικη ετσι πως πατε η Θεσσαλονικη δε θα δει καλο μουνι ποτε
Δεν βγαζεις ακρη φιλε υπαρχουν πολλοι που γαμανε αυτες τις μπαζολες γιατι γουσταρουν "πιασιματα" ...το προβλημα το εχουμε εμεις που θελουμε μοντελακια με καλες υπηρεσιες!! Αυτη τη στιγμη μονο η σονια αξιζει

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
844
Πόντοι
81
Τι ακριβως ευχαριστηθηκες με το πληρες αποστειρωμενο σεξ δε μπορώ να καταλάβω
Για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγω να γαμησω στα σπιτάκια, πίπα πάντα με σκούφο, καθόλου φιλιά και ούτε καν στοματικό από πλευράς μου - τα οποία τα γράφω σε κάθε μου ανάρτηση ώστε να ξέρει όποιος με διαβάζει τα standards μου- το ευχαριστήθηκα.
Επίσης πέραν της πράξης αυτής καθεαυτής, στο εάν περάσεις καλά με μια κοπέλα παίζει ρόλο και η αίσθηση της επαφής που σου μένει τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το σεξ. Και εγώ ένιωσα ωραία στην επαφή μου με τη συγκεκριμένη. Οπως -πάλι αναφέρω στην ανάρτησή μου- μου άρεσε που ένιωθα μια τόσο ελαφριά από θέμα βάρους κοπέλα να κοπανιέται πάνω μου. Ακόμα και αυτό είναι μέρος της εμπειρίας και θέλησα να το αναφέρω.

Πιστεύω να σε κάλυψα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.078
Πόντοι
10.555
που ειναι αυτη η Ερρικα απο ουγγαρια και τι βαρδια;

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Για αυτή την Καριναπεριπιυ 25 χρόνων Ουκρανία που είναι στην Μινώταυρου αριστερά -ένα studio μόνο του που είναι - που περνει πολύ βαθιά πίπα έχει κάποιος εμπειρία να πει γνώμη;

• Λύπη
Αντιδράσεις: Cecell

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
218
Πόντοι
20
Για αυτή την Καριναπεριπιυ 25 χρόνων Ουκρανία που είναι στην Μινώταυρου αριστερά -ένα studio μόνο του που είναι - που περνει πολύ βαθιά πίπα έχει κάποιος εμπειρία να πει γνώμη;
μονο 1 μυριο σχολια γι αυτην στις προηγουμενες σελιδες

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
762
Πόντοι
361

nikosvett

Μέλος