Καλημέρα συναγωνιστές.
Επίσκεψη στη Μπιάνκα τη μικροκαμωμένη (petite) στο πράσινο στούντιο που βρίσκεται Νικ. Ουρανού στη γωνία.
Την είχα δει αρκετές φορές στις βόλτες μου. Ας αναφέρω ένα story και μια περιγραφή σε περίπτωση που δεν την γνωρίζετε ή δεν τη θυμάστε:
Περιγραφή:
Είναι "τοσοδούλα" με curly ξανθό μαλλί, ανύπαρκτο στήθος (θα έλεγα 1,5αρι αλλά με αυτά τα νούμερα δεν τα πάω και πολύ καλά οπότε μπαρδόν αν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα), πολύ όμορφα μπλέ μάτια και όμορφο μικρό κώλο (τον οποίο τον δίνει για όποιον ενδιαφέρεται με 80€).
Συμπεριφορά στο σαλόνι:
Πρέπει να έχει κάνει ταχύρυθμα μαθήματα πορνο-marketing. Βγαίνει με φόρα απο το δωματιάκι, έρχεται όλο νάζι στο μέρος σου, ενίοτε κάθεται κιόλας πάνω σου, σε χαιδεύει, σε φιλάει ίσως και στο μάγουλο, γενικώς παίζει πολύ με την επαφή τόσο όσο να σε ψήσει να την επιλέξεις. Εγώ θα ξεχωρίσω το eye contact που κάνει. Οι περισσότεροι έχοντας ένα αντικειμενικά όμορφο πλάσμα μπροστά μας με σηκωμένο το κεφαλι της και να σε κοιτάζει μέσα στα μάτια δείχνοντας ξεκάθαρα "γάμησέ με" θεωρώ ότι κερδίζει τον πελάτη (ειδικά τον καβλωμένο) πριν καν δώσει το πορνοπαράβολο.
Την πρώτη φορά που την είχα δει, την έβαλα στη λίστα μου.
Τη δεύτερη που την είδα πήρε το χέρι μου και το έβαλε να της χουφτώσω τον κώλο, όπου διαπίστωσα ότι βρίσκονταν στο σαλονάρισμα με τζέλ στο μουνί (γέμισαν τα χέρια μου ΚΥ). Σε εκείνη τη βόλτα, με ρώτησε αν τελικά θα περάσω μέσα και της απάντησα: Με τόσο τζελ που έβαλες με τίποτα. Αν κάποια στιγμή δεν βάλεις τα λέμε.
Την επόμενη φορά (αυτή που πήγα τελικά στο δωμάτιο) με θυμόταν.
Με βλέπει, κάνει τα κλασσικά θερμά της "κόλπα" και μου λέει στο αυτί: Θα πάμε μέσα? Πάμε και θα έρθω χωρις τζελ.
Με έψησε. (είχα διαβάσει και απο συναγωνιστές ότι είναι στενή, συνεπώς εν μέρει δικαιολόγησα την τακτική της να βάζει τζελ).
Πρόγραμμα απλό, πίπα με προφυλακτικό (τακτική που ακολουθώ πάντα στα μπουρδέλα) και ποτέ φιλιά και στοματικό απο πλευράς μου.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο και με είδε με το εσώρουχο έσκυψε να μου το βγάλει.
Λίγα χάδια απο μέρους της, λίγο χούφτωμα απο μέρους μου στο ομολογουμένως ωραίο κωλαράκι της και ο Mr. ομορφος άρχισε να στέλνει αίμα με δύναμη στα σηραγγώδη ώστε να επιτευχθεί η ανύψωση.
Πέρασμα προφυλακτικού, πίπα καλή (είμαι κιμπάρης στο "καλή" γιατί μου έκανε κλικ γενικά η συνεύρεση) χωρίς πέρασμα απο τα στολίδια και μετά απο 2-3 λεπτά στήθηκε.
Της ζήτησα να μείνει στα 4 μιας και το θέαμα ήταν πολύ ωραίο με κραυγούλες οι οποίες ήταν αρκετά θεατρικές μπορώ να πω, αλλα για ένα περίεργο λόγο μου άρεσαν τη συγκεκριμένη στιγμή.
Αφού έπαιξε λίγο σφυροκόπημα, έριξα ρυθμούς για να μη χύσω γρήγορα.
Της ζήτησα να ανέβει εκείνη απο επάνω όπου και πρέπει να ομολογήσω ότι το απόλαυσα μιας και ειναι τόσο μικροκαμωμένη που δεν νιώθεις καν ότι κοπανιέται μια γκόμενα πάνω σου

Εκεί ήρθε και το τέλος.
Όπως πήγε να φύγει έκανε κίνηση να με φιλήσει στο στόμα όπου τραβήχτηκα ευγενικά δίνοντας μάγουλο.
Μου έκανε μια αγκαλιά (με το βρακί στο χέρι

) και αποχώρησε.
Να γαμάτε καλά, να περνάτε καλύτερα και να σέβεστε τα κορίτσια που μας δίνουν όμορφες στιγμές.