You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
jimenez vyzarez
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 410
- Πόντοι
- 21
Εγω σκεφτομαι οτι παιζει και να μην την δουμε ποτεΣαν κουνελάκι του playboy αυτή η κάσανδρα
τζερυς
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια μια βοήθεια ειμαι θεσσαλονικη και ψάχνω μια τώρα βραδυ γτ θα φύγω κατά τις 3 4 , κάπου οπουδήποτε θεσσαλονικη πάνω απο 40 κυρία αμα δίνει κωλαρακι ακομα καλύτερα, ψαχνω 2 ωρες στο ίντερνετ δε βρίσκω τπτ η δε σηκώνουν τηλέφωνα και στο ***** δεν εχει κάτι, ευχαριστώ πολύ !!
Νικηφόρου Ουρανού 26 όπως κοιτάς ή αριστερή πορτα.Επισης σε ποιο σπιτακι ειναι (οδο και αριθμο) γιατι χαθηκα
Τελευταία τροποποίηση:
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 8.255
Δουλεμένος φάνηκε αλλά δεν μου είπαν τέτοιο πρόγραμμακωλο εχει στο προγραμμα;
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Νικηφόρου Ουρανού 28,γιατί στο διπλανό το 26 βρίσκεται η Ρεμπέκα.Επισης σε ποιο σπιτακι ειναι (οδο και αριθμο) γιατι χαθηκα
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Μπορεί.Εγώ πάντως όπως την είδα για λίγο,το χρώμα της επιδερμίδας της παραπέμπει πιο πολύ στο κίτρινο της Άπω Ανατολής.Σε αντίθεση με την ισπανόφωνη λατίνα Λίντα που έχει πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα που θα μπορούσε να είναι ινδιάνικη.Και με τα μάτια που έχει είναι σίγουρο ότι έχει και ινδιάνικο αίμα.Δεν αποκλείεται όμως να είναι και η Μέλανυ σε κάποιο ποσοστό και να ξεγελάστηκα από τον φωτισμό στο σαλόνι.Εγω πάντως πού την είδα μου κάνει για ινδιανα με βραζιλιανα. Γνώμη μού
Τελευταία τροποποίηση:
Σωστά φίλε!Νικηφόρου Ουρανού 28,γιατί στο διπλανό το 26 βρίσκεται η Ρεμπέκα.
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Κοίτα αμυγδαλωτα θα έλεγα εγώ ίσος εκεί σε ξεγέλασε και βαιβαια ο φωτισμός ίσοςΜπορεί.Εγώ πάντως όπως την είδα για λίγο,το χρώμα της επιδερμίδας της παραπέμπει πιο πολύ στο κίτρινο της Άπω Ανατολής.Σε αντίθεση με την ισπανόφωνη λατίνα Λίντα που έχει πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα που θα μπορούσε να είναι ινδιάνικη.Και με τα μάτια που έχει είναι σίγουρο ότι έχει και ινδιάνικο αίμα.Δεν αποκλείεται όμως να είναι και η Μέλανυ σε κάποιο ποσοστό και να ξεγελάστηκα από τον φωτισμό στο σαλόνι.
Χθεσινή τσάρκα κατά τις 2 τα ξημερώματα πέρασα γρήγορα από κάποια σπιτάκια , Για αρχή incognito είχε μια Ουκρανίδα νέα κοπέλα είπε η τσα2 ,μιλφ με αρκετά κιλά δεν είναι του γούστου μου Με το όνομα Σονια δίπλα στο x τζωρτζινα μόνη της κλασικά άρχισε τα χουφτώματα αλλά δεν την προτίμησα , απέναντι στο sex and the city το τούμπανακι crystal αν και πολύ ωραία μαυρουλα με κωλαρα και μπουταρες την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε δεν πέρασα επίσης πήγε το απλό στα 50…Μετά χωματόδρομο στο τελευταίο είχε την πολύ skinny Εμμα καρινοσπιτο είδα ανοιχτό και Νεφέλη ήταν σε αυτό με την σιδερένια πόρτα δίπλα σε αυτό που δουλεύει η Ραΐσα. Τελικά πέρασα με Ντιάνα στο τελευταίο από τα αριστερά αν και εμφανισιακά δεν τρελάθηκα , κοντή μαυρομάλα από Ρουμανία με ωραίο κωλαρακι και φυσικό πεσμένο βυζι μετρίου μεγέθους μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , Αν και ήμουν πτώμα από τη δουλειά και δύσκολα μου σηκωνωταν στην αρχή με δικιά της πρωτοβουλία μου είπε να την γλείψω βυζια σώμα και με καθησύχασε ότι δεν θα με βγάλει στα 2 λεπτά όπως είπε θα γράψω και σχετική κριτική αλλά μπορώ να πω ότι θα ξανά πήγαινα.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Μήπως να ανοίξει πρώτα καρτέλα ο @antisthenis για την Πέτρου Ερημίτη 4;Και εγώ θέλω να γράψω κριτική για την Ντιάνα.Χθεσινή τσάρκα κατά τις 2 τα ξημερώματα πέρασα γρήγορα από κάποια σπιτάκια , Για αρχή incognito είχε μια Ουκρανίδα νέα κοπέλα είπε η τσα2 ,μιλφ με αρκετά κιλά δεν είναι του γούστου μου Με το όνομα Σονια δίπλα στο x τζωρτζινα μόνη της κλασικά άρχισε τα χουφτώματα αλλά δεν την προτίμησα , απέναντι στο sex and the city το τούμπανακι crystal αν και πολύ ωραία μαυρουλα με κωλαρα και μπουταρες την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε δεν πέρασα επίσης πήγε το απλό στα 50…Μετά χωματόδρομο στο τελευταίο είχε την πολύ skinny Εμμα καρινοσπιτο είδα ανοιχτό και Νεφέλη ήταν σε αυτό με την σιδερένια πόρτα δίπλα σε αυτό που δουλεύει η Ραΐσα. Τελικά πέρασα με Ντιάνα στο τελευταίο από τα αριστερά αν και εμφανισιακά δεν τρελάθηκα , κοντή μαυρομάλα από Ρουμανία με ωραίο κωλαρακι και φυσικό πεσμένο βυζι μετρίου μεγέθους μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , Αν και ήμουν πτώμα από τη δουλειά και δύσκολα μου σηκωνωταν στην αρχή με δικιά της πρωτοβουλία μου είπε να την γλείψω βυζια σώμα και με καθησύχασε ότι δεν θα με βγάλει στα 2 λεπτά όπως είπε θα γράψω και σχετική κριτική αλλά μπορώ να πω ότι θα ξανά πήγαινα.
Έχουμε αραξει στο σαλόνι κάνα 2ωρο μαζί της παρέα . Εχει πλάκα αλλά στο δωμάτιο δεν γνωρίζω αν αξίζειΔεν την έχω πάρει αλλά έχω διαβάσει στην καρτέλα του οίκου αρκετές κακές κριτικές.Μάλλον αγγαρεία κάνει
Τελικά κανείς καμιά πληροφορία για το Νικηφόρου Ουρανού 28; Είχε 2 κοπέλες η μία πολύ αδύνατη και η άλλη που μ' άρεσε ξανθιά με πορνογυαλιά. Στο ντέλο ήταν ένας τσάτσος αρκετά ευγενικός που μπαίνοντας νόμιζα ότι ήταν πελάτης που περίμενε.
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
Η συγκεκριμένη καθόταν και με περιμένει για τι σκεφτόμουν να μπω μάλλον έτσι υπομονετική πρέπει να είναι και μέσα για την μαυρομαλλα με κόκκινο κραγιόν λες κτλβΧθεσινή τσάρκα κατά τις 2 τα ξημερώματα πέρασα γρήγορα από κάποια σπιτάκια , Για αρχή incognito είχε μια Ουκρανίδα νέα κοπέλα είπε η τσα2 ,μιλφ με αρκετά κιλά δεν είναι του γούστου μου Με το όνομα Σονια δίπλα στο x τζωρτζινα μόνη της κλασικά άρχισε τα χουφτώματα αλλά δεν την προτίμησα , απέναντι στο sex and the city το τούμπανακι crystal αν και πολύ ωραία μαυρουλα με κωλαρα και μπουταρες την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε δεν πέρασα επίσης πήγε το απλό στα 50…Μετά χωματόδρομο στο τελευταίο είχε την πολύ skinny Εμμα καρινοσπιτο είδα ανοιχτό και Νεφέλη ήταν σε αυτό με την σιδερένια πόρτα δίπλα σε αυτό που δουλεύει η Ραΐσα. Τελικά πέρασα με Ντιάνα στο τελευταίο από τα αριστερά αν και εμφανισιακά δεν τρελάθηκα , κοντή μαυρομάλα από Ρουμανία με ωραίο κωλαρακι και φυσικό πεσμένο βυζι μετρίου μεγέθους μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , Αν και ήμουν πτώμα από τη δουλειά και δύσκολα μου σηκωνωταν στην αρχή με δικιά της πρωτοβουλία μου είπε να την γλείψω βυζια σώμα και με καθησύχασε ότι δεν θα με βγάλει στα 2 λεπτά όπως είπε θα γράψω και σχετική κριτική αλλά μπορώ να πω ότι θα ξανά πήγαινα.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Γνωρίζει κανείς γιατί είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και μήνες το Red Light στη Φρίξου 9; Είναι σε καλό σημείο και ωραίο σαν χώρος.Και ανήκει και στην κόκκινη αλυσίδα.
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.531
- Πόντοι
- 63.029
Να πουμε στον Μυστακιδη να το αγορασει...Γνωρίζει κανείς γιατί είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και μήνες το Red Light στη Φρίξου 9; Είναι σε καλό σημείο και ωραίο σαν χώρος.Και ανήκει και στην κόκκινη αλυσίδα.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Μετά όταν θα λέμε ότι η τάδε κοπέλα είναι καλή στον αγώνα,θα έχει άλλη διάσταση.Να πουμε στον Μυστακιδη να το αγορασει...
gagarin
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.500
- Πόντοι
- 10.295
Έχεις πρόβλημα με τους Ρώσους ρε?Να πουμε στον Μυστακιδη να το αγορασει...
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Ηρέμησε Yuri! Όχι εμφύλιο στους ομοϊδεάτες.Ο ένας Πόντιος το ποδόσφαιρο και ο άλλος Πόντιος το μπάσκετ.Μοιρασμένα πράγματα.Έχεις πρόβλημα με τους Ρώσους ρε?
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41