Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Η Ελενα με την Εβελίνα λείπουν εδώ και μήνες

• Like
Αντιδράσεις: LB

τζερυς

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Αδέρφια μια βοήθεια ειμαι θεσσαλονικη και ψάχνω μια τώρα βραδυ γτ θα φύγω κατά τις 3 4 , κάπου οπουδήποτε θεσσαλονικη πάνω απο 40 κυρία αμα δίνει κωλαρακι ακομα καλύτερα, ψαχνω 2 ωρες στο ίντερνετ δε βρίσκω τπτ η δε σηκώνουν τηλέφωνα και στο ***** δεν εχει κάτι, ευχαριστώ πολύ !!

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εγω πάντως πού την είδα μου κάνει για ινδιανα με βραζιλιανα. Γνώμη μού
Μπορεί.Εγώ πάντως όπως την είδα για λίγο,το χρώμα της επιδερμίδας της παραπέμπει πιο πολύ στο κίτρινο της Άπω Ανατολής.Σε αντίθεση με την ισπανόφωνη λατίνα Λίντα που έχει πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα που θα μπορούσε να είναι ινδιάνικη.Και με τα μάτια που έχει είναι σίγουρο ότι έχει και ινδιάνικο αίμα.Δεν αποκλείεται όμως να είναι και η Μέλανυ σε κάποιο ποσοστό και να ξεγελάστηκα από τον φωτισμό στο σαλόνι.

Τελευταία τροποποίηση:

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Μπορεί.Εγώ πάντως όπως την είδα για λίγο,το χρώμα της επιδερμίδας της παραπέμπει πιο πολύ στο κίτρινο της Άπω Ανατολής.Σε αντίθεση με την ισπανόφωνη λατίνα Λίντα που έχει πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα που θα μπορούσε να είναι ινδιάνικη.Και με τα μάτια που έχει είναι σίγουρο ότι έχει και ινδιάνικο αίμα.Δεν αποκλείεται όμως να είναι και η Μέλανυ σε κάποιο ποσοστό και να ξεγελάστηκα από τον φωτισμό στο σαλόνι.
Κοίτα αμυγδαλωτα θα έλεγα εγώ ίσος εκεί σε ξεγέλασε και βαιβαια ο φωτισμός ίσος

Dion352

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2023
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
0
Χθεσινή τσάρκα κατά τις 2 τα ξημερώματα πέρασα γρήγορα από κάποια σπιτάκια , Για αρχή incognito είχε μια Ουκρανίδα νέα κοπέλα είπε η τσα2 ,μιλφ με αρκετά κιλά δεν είναι του γούστου μου Με το όνομα Σονια δίπλα στο x τζωρτζινα μόνη της κλασικά άρχισε τα χουφτώματα αλλά δεν την προτίμησα , απέναντι στο sex and the city το τούμπανακι crystal αν και πολύ ωραία μαυρουλα με κωλαρα και μπουταρες την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε δεν πέρασα επίσης πήγε το απλό στα 50…Μετά χωματόδρομο στο τελευταίο είχε την πολύ skinny Εμμα καρινοσπιτο είδα ανοιχτό και Νεφέλη ήταν σε αυτό με την σιδερένια πόρτα δίπλα σε αυτό που δουλεύει η Ραΐσα. Τελικά πέρασα με Ντιάνα στο τελευταίο από τα αριστερά αν και εμφανισιακά δεν τρελάθηκα , κοντή μαυρομάλα από Ρουμανία με ωραίο κωλαρακι και φυσικό πεσμένο βυζι μετρίου μεγέθους μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , Αν και ήμουν πτώμα από τη δουλειά και δύσκολα μου σηκωνωταν στην αρχή με δικιά της πρωτοβουλία μου είπε να την γλείψω βυζια σώμα και με καθησύχασε ότι δεν θα με βγάλει στα 2 λεπτά όπως είπε θα γράψω και σχετική κριτική αλλά μπορώ να πω ότι θα ξανά πήγαινα.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Χθεσινή τσάρκα κατά τις 2 τα ξημερώματα πέρασα γρήγορα από κάποια σπιτάκια , Για αρχή incognito είχε μια Ουκρανίδα νέα κοπέλα είπε η τσα2 ,μιλφ με αρκετά κιλά δεν είναι του γούστου μου Με το όνομα Σονια δίπλα στο x τζωρτζινα μόνη της κλασικά άρχισε τα χουφτώματα αλλά δεν την προτίμησα , απέναντι στο sex and the city το τούμπανακι crystal αν και πολύ ωραία μαυρουλα με κωλαρα και μπουταρες την έχω πάρει αρκετές φορές οπότε δεν πέρασα επίσης πήγε το απλό στα 50…Μετά χωματόδρομο στο τελευταίο είχε την πολύ skinny Εμμα καρινοσπιτο είδα ανοιχτό και Νεφέλη ήταν σε αυτό με την σιδερένια πόρτα δίπλα σε αυτό που δουλεύει η Ραΐσα. Τελικά πέρασα με Ντιάνα στο τελευταίο από τα αριστερά αν και εμφανισιακά δεν τρελάθηκα , κοντή μαυρομάλα από Ρουμανία με ωραίο κωλαρακι και φυσικό πεσμένο βυζι μετρίου μεγέθους μπορώ να πω ότι με εξέπληξε , Αν και ήμουν πτώμα από τη δουλειά και δύσκολα μου σηκωνωταν στην αρχή με δικιά της πρωτοβουλία μου είπε να την γλείψω βυζια σώμα και με καθησύχασε ότι δεν θα με βγάλει στα 2 λεπτά όπως είπε θα γράψω και σχετική κριτική αλλά μπορώ να πω ότι θα ξανά πήγαινα.
Μήπως να ανοίξει πρώτα καρτέλα ο @antisthenis για την Πέτρου Ερημίτη 4;Και εγώ θέλω να γράψω κριτική για την Ντιάνα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

unclown

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
10
Πόντοι
0
Δεν την έχω πάρει αλλά έχω διαβάσει στην καρτέλα του οίκου αρκετές κακές κριτικές.Μάλλον αγγαρεία κάνει
Έχουμε αραξει στο σαλόνι κάνα 2ωρο μαζί της παρέα . Εχει πλάκα αλλά στο δωμάτιο δεν γνωρίζω αν αξίζει

unclown

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα έψαξα να βρω κριτική για την Ελίζα μια ελληνίδα με πολύ δυνατό στηθοσ που είχα περάσει πέρυσι κοντά στα Χριστούγεννα στο σπίτι πίσω από το Belarus που έχει ένα πάρκινγκ . Την έχει πετυχει κανείς ξανά ;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Τελικά κανείς καμιά πληροφορία για το Νικηφόρου Ουρανού 28; Είχε 2 κοπέλες η μία πολύ αδύνατη και η άλλη που μ' άρεσε ξανθιά με πορνογυαλιά. Στο ντέλο ήταν ένας τσάτσος αρκετά ευγενικός που μπαίνοντας νόμιζα ότι ήταν πελάτης που περίμενε.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Η συγκεκριμένη καθόταν και με περιμένει για τι σκεφτόμουν να μπω μάλλον έτσι υπομονετική πρέπει να είναι και μέσα για την μαυρομαλλα με κόκκινο κραγιόν λες κτλβ

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Γνωρίζει κανείς γιατί είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και μήνες το Red Light στη Φρίξου 9; Είναι σε καλό σημείο και ωραίο σαν χώρος.Και ανήκει και στην κόκκινη αλυσίδα.

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.531
Πόντοι
63.029
Γνωρίζει κανείς γιατί είναι εγκαταλελειμμένο εδώ και μήνες το Red Light στη Φρίξου 9; Είναι σε καλό σημείο και ωραίο σαν χώρος.Και ανήκει και στην κόκκινη αλυσίδα.
Να πουμε στον Μυστακιδη να το αγορασει...

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Έχεις πρόβλημα με τους Ρώσους ρε?
Ηρέμησε Yuri! Όχι εμφύλιο στους ομοϊδεάτες.Ο ένας Πόντιος το ποδόσφαιρο και ο άλλος Πόντιος το μπάσκετ.Μοιρασμένα πράγματα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom