Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.290
Πόντοι
4.546
Πέρασμα Παρασκευή βράδυ από την αγαπημένη μας γειτονιά, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν λέγανε ονόματα. Τι στο καλό; Φαίνομαι για ασφαλίτης;
Τέλος πάντων...

Πέρασμα τελικά με Μέλανυ, που δούλευε εκείνη την ημέρα στα Χρυσά Χείλη. Κοντούλη, με πιασίματα, μεγάλο στήθος και χαμογελαστή. Ισπανίδα είπε η τσατσά αλλά όταν της πέταξα μερικά Ισπανικά, μου απάντησε στα Πορτογαλικά, οπότε...

Έχω να πω για την κοπέλα τα καλύτερα, ορεξατη, χαμογελαστή, δοτική, αν βελτιώσει την πίπα θα είναι από τις τοπ.

Ρε παιδιά στα στούντιο, τόσα λεφτά παίζουν, φτιάξτε ρε παιδιά το δωμάτιο... Αισθάνθηκα σαν να μπήκα σε μπουρδέλο Βαρδάρη, στο πράσινο το γωνιακό (οποίος θυμάται!).

Αυτά...η κριτική αναμένει έλεγχο για να ανέβει.
Οπότε Βραζιλιάνα.Κρίνοντας από τα μάτια της, πιστεύεις ότι είναι από αυτές που έχουν και ιαπωνικές ρίζες,όπως κάποιες συμπατριώτισσές της;Ή είναι από τις λίγες Βραζιλιάνες που έχουν και ινδιάνικο αίμα;Θα δουλέψει και το επόμενο ΠΣΚ;

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
34
Like
1.859
Πόντοι
8.255
Οπότε Βραζιλιάνα.Κρίνοντας από τα μάτια της, πιστεύεις ότι είναι από αυτές που έχουν και ιαπωνικές ρίζες,όπως κάποιες συμπατριώτισσές της;Ή είναι από τις λίγες Βραζιλιάνες που έχουν και ινδιάνικο αίμα;Θα δουλέψει και το επόμενο ΠΣΚ;
Τα αγγλικά της ήταν ελάχιστα, τα ελληνικά της ακόμα πιο ελάχιστα οπότε δεν ξέρω να πω την αλήθεια.

Φάνηκε λίγο με ινδιάνικα χαρακτηριστικά αλλά να σου πω ότι μου ήρθε στο μυαλό τώρα που το είπες;

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους
Αυτην η εμμανουελα που εχει στο αλλο σαιτ αξιζει η ειναι φολα?εχει περασει κανεις?

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.632
Πόντοι
1.666
Εγώ χτες χτύπησα αρκετές φορές στο Avec Plaisir και το Mona Lisa,στη Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Δεν άνοιξαν ποτέ.Δεν ξέρω τι φάση,δουλεύουν μόνο με πελάτες που ήδη γνωρίζουν;Τόση μεγάλη πελατεία έχουν;Για τη Λιλιάνα αυτό με είχε πει η τσα² της.
Άρα δεν με αναγνώρισαν ή Λιλιάνα γιατί έχω να πάω πολλά χρόνια αν δουλεύουν πλέον με τέτοιους κανόνες. Τι να πω θα ξανά προσπαθήσω για να αποδειχθεί αυτό.

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.330
Πόντοι
10.295
Άρα δεν με αναγνώρισαν ή Λιλιάνα γιατί έχω να πάω πολλά χρόνια αν δουλεύουν πλέον με τέτοιους κανόνες. Τι να πω θα ξανά προσπαθήσω για να αποδειχθεί αυτό.
Φίλε σε εμένα που είχα να πάω χρόνια άνοιξε και την προηγουμενη φορά παρόλο που δε μπήκα και τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.632
Πόντοι
1.666
Φίλε σε εμένα που είχα να πάω χρόνια άνοιξε και την προηγουμενη φορά παρόλο που δε μπήκα και τώρα.
Φίλε μου τι να πω σε εμένα είτε μπορεί να μην με θυμόταν καθόλου ή να μην τους άρεσε η φάτσα μου ή ακόμα και να έκλειναν. Πάντως εχθές Δευτέρα πάλι κατά την 1 μετά τα μεσάνυχτα ήταν εντελώς κλειστά.

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.632
Πόντοι
1.666
Πέρασα εχθές περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με σκοπό την Ρεμπέκα πάλι κλειστά. Μπήκα στο διπλανό όπου ήταν ένας τσάτσος αντί για τσατσά αρκετά ευγενικός. Μου παρουσίασε δύο κορίτσια που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Η μία Ρουμάνα πολύ αδύνατη και άσχημη και μάλλον γυφτάκι γύρω στα 28, και μία ξανθιά Ρωσίδα αρκετά όμορφη με γυαλιά πολύ σέξυ, ωραίο σωματάκι λίγο τσουπωτό αλλά καλό. Επειδή θέλω να ξοδέψω τα χρήματα μου για συνεύρεση με Ρεμπέκα δεν μπήκα αλλά κάποια στιγμή λέω να ξαναπάω να δοκιμάσω την Ρωσίδα. Αυτά! Ευλογείτε!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.061
Πόντοι
456
Aυτό με τους τσάτσους... Φουλ ξενέρωμα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.742
Πόντοι
2.046
Εγώ χτες χτύπησα αρκετές φορές στο Avec Plaisir και το Mona Lisa,στη Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Δεν άνοιξαν ποτέ.Δεν ξέρω τι φάση,δουλεύουν μόνο με πελάτες που ήδη γνωρίζουν;Τόση μεγάλη πελατεία έχουν;Για τη Λιλιάνα αυτό με είχε πει η τσα² της.
Δουλευουν χωρις τσατσα φιλε, οποτε αν ειναι μεσα στο δωματιο καταλαβαινεις.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.742
Πόντοι
2.046
Πηγα με Νατάσα ουκρανιδα από golden lips ,πολύ καλή σε όλα γυναικάρα,πολλές στάσεις αλλά βιάζεται
Φιλε αν θελεις γραφε κριτικες, γιατι αυτο το μηνυμα σε κανα δυο σελιδες θα ξεχαστει.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Εγω πάντως πού την είδα μου κάνει για ινδιανα με βραζιλιανα. Γνώμη μού

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
712
Πόντοι
81
Φιλε αν θελεις γραφε κριτικες, γιατι αυτο το μηνυμα σε κανα δυο σελιδες θα ξεχαστει.
Εντάξει όντως θα το κάνω γιατί έχω κάτι σημειώσεις για την κάθε μία να θυμάμαι πωσ ήταν για άμα την προτιμάω ξανά!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.077
Πόντοι
10.555
Πέρασμα Παρασκευή βράδυ από την αγαπημένη μας γειτονιά, αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν λέγανε ονόματα. Τι στο καλό; Φαίνομαι για ασφαλίτης;
Τέλος πάντων...

Πέρασμα τελικά με Μέλανυ, που δούλευε εκείνη την ημέρα στα Χρυσά Χείλη. Κοντούλη, με πιασίματα, μεγάλο στήθος και χαμογελαστή. Ισπανίδα είπε η τσατσά αλλά όταν της πέταξα μερικά Ισπανικά, μου απάντησε στα Πορτογαλικά, οπότε...

Έχω να πω για την κοπέλα τα καλύτερα, ορεξατη, χαμογελαστή, δοτική, αν βελτιώσει την πίπα θα είναι από τις τοπ.

Ρε παιδιά στα στούντιο, τόσα λεφτά παίζουν, φτιάξτε ρε παιδιά το δωμάτιο... Αισθάνθηκα σαν να μπήκα σε μπουρδέλο Βαρδάρη, στο πράσινο το γωνιακό (οποίος θυμάται!).

Αυτά...η κριτική αναμένει έλεγχο για να ανέβει.
κωλο εχει στο προγραμμα;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.632
Πόντοι
1.666
Πέρασα εχθές περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με σκοπό την Ρεμπέκα πάλι κλειστά. Μπήκα στο διπλανό όπου ήταν ένας τσάτσος αντί για τσατσά αρκετά ευγενικός. Μου παρουσίασε δύο κορίτσια που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Η μία Ρουμάνα πολύ αδύνατη και άσχημη και μάλλον γυφτάκι γύρω στα 28, και μία ξανθιά Ρωσίδα αρκετά όμορφη με γυαλιά πολύ σέξυ, ωραίο σωματάκι λίγο τσουπωτό αλλά καλό. Επειδή θέλω να ξοδέψω τα χρήματα μου για συνεύρεση με Ρεμπέκα δεν μπήκα αλλά κάποια στιγμή λέω να ξαναπάω να δοκιμάσω την Ρωσίδα. Αυτά! Ευλογείτε!
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την ξανθιά Ρωσίδα με τα πορνό- γυαλιά που ανέφερα παραπάνω; Επειδή μου άρεσε λέω να πάω αλλά καλό θα ήταν να ξέρω αν είναι φόλα.

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν την ξανθιά Ρωσίδα με τα πορνό- γυαλιά που ανέφερα παραπάνω; Επειδή μου άρεσε λέω να πάω αλλά καλό θα ήταν να ξέρω αν είναι φόλα.
Επισης σε ποιο σπιτακι ειναι (οδο και αριθμο) γιατι χαθηκα

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
1
Τελευταία τροποποίηση:

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
222
Πόντοι
20
Εκανε κανενας πορνορεπορτερ γυρα πρωινη-μεσημεριανη βαρδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom