New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Μαγκες αυτό το Bad girls που βρίσκεται
Sorry,το Black Angels είχα κατά νου @peter6969 .Το Bad Girls βρίσκεται στην Κοροβάγκου,κοντά στο Villa Prive,ένα στενάκι κοντά στη συμβολή με τη Γεωργίου Ανδρέου,κοντά στην Κωλέττη @New megistanasΜαγκες αυτό το Bad girls που βρίσκεται
Τέρμα δεξιά το βράδυ συνήθως το 4 είναι κλειστό.Το διπλανό του που είναι ανοιχτό και δεν έχει νούμερο,πριν το Μέδουσα,έχει συνήθως τη Ρενάτα που είναι λίγο πάνω από 20.Ας γράψουν όσοι έχουν περάσει μαζί της.Ότι νάναι τέλος πάντως υπάρχει κάποιον εδώ μέσα που να έχει παει με το κοριτσάκι 20 χρονών Ρουμάνα δεν θυμάμαι όνομα τέρμα δεξιά στα Ερημίτη γιατί το σκέφτομαι
Δουλεύει.Σήμερα ξέρουμε αν δουλεύει η καρίνα? Τελικά εχουμε αλλαγές στο πρόγραμμα της?
Στην Πέτρου Ερημίτη 2Α,βραδινή βάρδια;Μόνο εμένα μου φάνηκε πολύ skinny?Τι γυναικάρα ρε ‘‘σείς αυτή η εμμα …γτ κανείς δεν γράφει για αυτήν ;
Δεν ξέρω ποια λες εννοώ την εμμα από το Γκόλντεν λίπςΣτην Πέτρου Ερημίτη 2Α,βραδινή βάρδια;Μόνο εμένα μου φάνηκε πολύ skinny?
Άρα άλλη είναι εκείνηΔεν ξέρω ποια λες εννοώ την εμμα από το Γκόλντεν λίπς
Η γκομενα κάνει πάταγο με την κωλαρα της έπαθα εγκεφαλικό μπες στο άλλο site να την δειςΆρα άλλη είναι εκείνη
Πάνε φάε μια πανσέτα καλύτερα!Τι γυναικάρα ρε ‘‘σείς αυτή η εμμα …γτ κανείς δεν γράφει για αυτήν ;
Πάνε φάε μια πανσέτα
Έχεις άποψη για την σιγκεκριμενη;Πάνε φάε μια πανσέτα καλύτερα!
το θεμα ειναι να την δινει την κωλαρα αλλιως τζαμπα ο παταγοςΗ γκομενα κάνει πάταγο με την κωλαρα της έπαθα εγκεφαλικό μπες στο άλλο site να την δεις
αν πας ενημρωσε, εμφανισιακα με εψησεΜια ερικα που δίνει κωλο σε ποιο είναι
It's open.Καλησπέρα ξέρει κανείς αν είναι σήμερα ανοιχτό μινώταυρου 3 ?
Δε βαριέσαι... Οταν πηδιεται 15 μέρες τον χρόνο. Πρέπει να την πηδάει το παλικάρι που έχει το σάιτ ή είναι αυτή μέτοχος στο σάιτ(δικό μου συμπέρασμα). Η φωτογραφία της δεν βγαίνει ποτέ και ας κάνει και έξι μήνες να εμφανιστεί. Την είχα πρωτοπάρει στο Red light όταν ήταν ακόμα νεουδι με σφιχτό κορμί, όταν έκανε τα ρεπό της Candy που επανεμφανίστηκε. Μετά χάθηκε για λίγο ( ίσως να έκανε κανένα παιδί) και όταν γύρισε είχε αρπάξει ο κωλος κυτταρίτιδα και η περιφέρεια έγινε ποντιακή. Τέλος πάντων, πάντα ήταν μπλαζε η γκόμενα και δεν ήθελε πολλά ζοριλικια. Το μόνο καλό είναι οτι πάντα ήταν πεντακάθαρη και χαίρεσαι να γλείφεις το γκροβερ της που τρίζει από καθαριότητα. Κατά τα άλλα μια τυπική Ρουμάνα πόρνη. Οι ντιντιδες τρελαίνονται γιατί πρέπει να τους στραπονάρει και καλά.Η γκομενα κάνει πάταγο με την κωλαρα της έπαθα εγκεφαλικό μπες στο άλλο site να την δεις
σού φαίνεται Ιδέα σού ειναιΣτην Πέτρου Ερημίτη 2Α,βραδινή βάρδια;Μόνο εμένα μου φάνηκε πολύ skinny?
Αφού έχεις το τηλέφωνό τής γιατί δεν τη παιρνεις να μάθεις!!? Από ότι διαβάζω σύμφωνα με τα γραφόμενα σου έχεις βρεθεί σε άλλο χώροΚαλησπέρα ξέρει κανείς αν είναι σήμερα ανοιχτό μινώταυρου 3 ?