Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 68 άτομα (5 μέλη και 63 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
79
Πόντοι
0
Αυτό θα το κανονίσεις εσύ πως σε βολεύει τη καρίνα δε τη ξέρεις άλογο είναι
Από αυτές που εύκολα σε ξεζουμιζουν κτλβ από Δευτέρα μπρο επίσης την εμμα δεν είχα πετύχει ποτέ κ τώρα βλέπω είναι,θα έχω διλήμματα αυτόν τον καιρό είναι δυνατή ξανά η φάση

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
64
Πόντοι
0
Από αυτές που εύκολα σε ξεζουμιζουν κτλβ από Δευτέρα μπρο επίσης την εμμα δεν είχα πετύχει ποτέ κ τώρα βλέπω είναι,θα έχω διλήμματα αυτόν τον καιρό είναι δυνατή ξανά η φάση
Ακριβώς καταπινη σπαθιά που βρίσκεται η εμμα σε πιο σπιτάκι βράδυ πρωί

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.607
Πόντοι
456
Η Έμμα είναι άλογο καθαρόαιμο. Γυναικάρα απίστευτη και μέσα όλα τα λεφτά... Μείον για μένα ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους θετικό και ότι παίζει να είναι στις πιο 2-3 πιο ακριβές στην τιμή. Τώρα θα μου πεις στο 10ρικο 20ρικο διαφορα θα κολλήσεις... Αν σου περισσεύουν φυσικά και όχι.

Για Καρίνα ειπώθηκαν προηγουμένως και προσυπογράφω. Κάποια στιγμή μόλις περάσει το μεγάλο πρώτο κύμα θα πάω για κατάθεση να δούμε και τη νέα βερσιόν.

*Ελπίζω να μην χρειαστεί να πληρώσουμε εμείς το update της Καρίνας και να έμεινε νορμάλ η τιμή....

Τελευταία τροποποίηση:

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
79
Πόντοι
0
Και εγώ πιο μπροστά σκεφτόμουν να μην πάω μαζί της ποτέ αφού δεν κάνει ακαποτη πιπα ,αλλά με τόσα σχόλια πρέπει να δοκιμάσω την διάσημη κωλαρα της.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: LB

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
808
Πόντοι
96
Η Έμμα είναι άλογο καθαρόαιμο. Γυναικάρα απίστευτη και μέσα όλα τα λεφτά... Μείον για μένα ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους θετικό και ότι παίζει να είναι στις πιο 2-3 πιο ακριβές στην τιμή. Τώρα θα μου πεις στο 10ρικο 20ρικο διαφορα θα κολλήσεις... Αν σου περισσεύουν φυσικά και όχι.

Για Καρίνα ειπώθηκαν προηγουμένως και προσυπογράφω. Κάποια στιγμή μόλις περάσει το μεγάλο πρώτο κύμα θα πάω για κατάθεση να δούμε και τη νέα βερσιόν.

*Ελπίζω να μην χρειαστεί να πληρώσουμε εμείς το update της Καρίνας και να έμεινε νορμάλ η τιμή....
Δλδ ποσο παίρνει

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.607
Πόντοι
456
Πέρυσι είχα ρωτήσει και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά 150 το μισάωρο.. . Γενικά μου είχαν φανεί κάπως τσιμπημένα. Γενικά αποφεύγω τις βίλες λόγω κόστους...

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
338
Πόντοι
20
Είπα δεν πάω ξανά σε κολομπιανα-λατινα αλλά έχουμε γεμίσει λατίνες, πλεον είναι πλειοψηφία. Εχει καμία που κάθεται να την γαμήσεις;

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.295
Πόντοι
5.646

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.295
Πόντοι
5.646
Τελευταία τροποποίηση:

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Like
79
Πόντοι
0
Πέρυσι είχα ρωτήσει και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά 150 το μισάωρο.. . Γενικά μου είχαν φανεί κάπως τσιμπημένα. Γενικά αποφεύγω τις βίλες λόγω κόστους...
Τσιμπημένο ναι, η μόνη που έδωσα 150 ήταν η Αμπέρ για 1 ωρα ομωσ ,έτσι και ξανά γυρίσει κάποια στιγμή θα τα πούμε, καλό κορίτσι και απίστευτη πιπα της κρατούσα και τα χέρια πίσω όσο χοροπηδουσε από πάνω!

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.105
Πόντοι
47.917
Σκληροί καριόληδες εδώ στο Άμστερνταμ
Πραγματικά η πρωινή βάρδια τους στη red light district συναγωνίζεται σε μπάζα της δικής μας στη σαλονικα:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom