Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Αυτό θα το κανονίσεις εσύ πως σε βολεύει τη καρίνα δε τη ξέρεις άλογο είναιΏρε μπρο όλα ωραία ακούγονται πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή
Αυτό θα το κανονίσεις εσύ πως σε βολεύει τη καρίνα δε τη ξέρεις άλογο είναιΏρε μπρο όλα ωραία ακούγονται πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή
Από αυτές που εύκολα σε ξεζουμιζουν κτλβ από Δευτέρα μπρο επίσης την εμμα δεν είχα πετύχει ποτέ κ τώρα βλέπω είναι,θα έχω διλήμματα αυτόν τον καιρό είναι δυνατή ξανά η φάσηΑυτό θα το κανονίσεις εσύ πως σε βολεύει τη καρίνα δε τη ξέρεις άλογο είναι
Ακριβώς καταπινη σπαθιά που βρίσκεται η εμμα σε πιο σπιτάκι βράδυ πρωίΑπό αυτές που εύκολα σε ξεζουμιζουν κτλβ από Δευτέρα μπρο επίσης την εμμα δεν είχα πετύχει ποτέ κ τώρα βλέπω είναι,θα έχω διλήμματα αυτόν τον καιρό είναι δυνατή ξανά η φάση
Golden lips βλέπω το θέμα ειναι ότι είναι νωρίς αυτή μέχρι 8 βράδυΑκριβώς καταπινη σπαθιά που βρίσκεται η εμμα σε πιο σπιτάκι βράδυ πρωί
Οκ Προσεχώς θα τιμηθείGolden lips βλέπω
Η Έμμα είναι άλογο καθαρόαιμο. Γυναικάρα απίστευτη και μέσα όλα τα λεφτά... Μείον για μένα ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους θετικό και ότι παίζει να είναι στις πιο 2-3 πιο ακριβές στην τιμή. Τώρα θα μου πεις στο 10ρικο 20ρικο διαφορα θα κολλήσεις... Αν σου περισσεύουν φυσικά και όχι.Από αυτές που εύκολα σε ξεζουμιζουν κτλβ από Δευτέρα μπρο επίσης την εμμα δεν είχα πετύχει ποτέ κ τώρα βλέπω είναι,θα έχω διλήμματα αυτόν τον καιρό είναι δυνατή ξανά η φάση
Δλδ ποσο παίρνειΗ Έμμα είναι άλογο καθαρόαιμο. Γυναικάρα απίστευτη και μέσα όλα τα λεφτά... Μείον για μένα ότι δεν κάνει ακάποτη πίπα, για άλλους θετικό και ότι παίζει να είναι στις πιο 2-3 πιο ακριβές στην τιμή. Τώρα θα μου πεις στο 10ρικο 20ρικο διαφορα θα κολλήσεις... Αν σου περισσεύουν φυσικά και όχι.
Για Καρίνα ειπώθηκαν προηγουμένως και προσυπογράφω. Κάποια στιγμή μόλις περάσει το μεγάλο πρώτο κύμα θα πάω για κατάθεση να δούμε και τη νέα βερσιόν.
*Ελπίζω να μην χρειαστεί να πληρώσουμε εμείς το update της Καρίνας και να έμεινε νορμάλ η τιμή....
Πέρυσι είχα ρωτήσει και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά 150 το μισάωρο.. . Γενικά μου είχαν φανεί κάπως τσιμπημένα. Γενικά αποφεύγω τις βίλες λόγω κόστους...Δλδ ποσο παίρνει
Linda στο Venus.Είπα δεν πάω ξανά σε κολομπιανα-λατινα αλλά έχουμε γεμίσει λατίνες, πλεον είναι πλειοψηφία. Εχει καμία που κάθεται να την γαμήσεις;
Yeap! Απαλά,όχι να τα ζουλας!Φιλε μου περασες μεσα?τα boobs αφηνει πλεον να τα πιασεις?
Έχουν καλή αίσθηση και ωραίες ρώγες .Τα "μεμέ" (όπως έλεγε ο Μαρίνος) έχουν καλή αίσθηση ή την κλασική που κάνει μπαμ για σιλικόνη;
Τσιμπημένο ναι, η μόνη που έδωσα 150 ήταν η Αμπέρ για 1 ωρα ομωσ ,έτσι και ξανά γυρίσει κάποια στιγμή θα τα πούμε, καλό κορίτσι και απίστευτη πιπα της κρατούσα και τα χέρια πίσω όσο χοροπηδουσε από πάνω!Πέρυσι είχα ρωτήσει και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά 150 το μισάωρο.. . Γενικά μου είχαν φανεί κάπως τσιμπημένα. Γενικά αποφεύγω τις βίλες λόγω κόστους...
καμια αλλη;Linda στο Venus.
Η περιέργεια στο poker και στο sex πληρώνεται!καμια αλλη;
Σονια ρεντ νταιανοντκαμια αλλη;
Εγώ την ειδα και δεν μπήκα πάντωςΚάντυ καμία σχέση με την παλιά Κάντυ ,πεταμένα λεφτά,δεν είναι η ίδια ,απλά προσπεράτε