Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
290
Πόντοι
21
Αυτήν εδώ την ειδα την Παρασκευή είναι ήδη εκεί στην θεση που ηταν η μελιντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κοκαλιάρα είναι ρ ποια κιλακια λες ακριβώς? Πήγαινε να δεις
Ποια δουλεύει στην θέση της Μελίντα; Πως είναι εμφανισιακά, ηλικία;

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.170
Πόντοι
206
Η απολυτη παρακμη φτασαμε να παρακαλαμε να ερθει το γυφτακι η Σονια που ζηταει και 50 ευρω το απλο σαν την Λαρα.....ΕΛΕΟΣ!!!
2 φορες πηγα τσαρκα αυτες τις μερες μια πρωι και μια βραδυ γεματο φαρδοκωλες κολομβιανες ειναι δεν αξιζει...
Ειδα και αυτη τη καρολινα που αναφερθηκε απο συναγωνιστες ωραιο μουνακι η μονη που αξιζε εμφανισιακα αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι φολα το καταλαβα απο το λιγο που μιλησα μαζι της στο σαλονι

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.110
Πόντοι
3.506
Μετά από αποτυχία συνάντησης με ανεξάρτητη κορασίδα (ο δαίμονας της κινητής τηλεφωνίας) οι καύλες χτυπούσαν κόκκινο και εκείνη την ώρα μόνο στον Μύλο θα έβρισκα κάτι. Δεν έκανα τσάρκα αν και είχα να κατέβω μισό χρόνο. Πήγα καρφωτός στο playboy μήπως πετύχω την κορασίδα που είχα δεί δυο φορές στο σαλοναρισμα και έφυγα λόγω "ουράς" αλλά έχει πολύ καλές κριτικές. Είχε ένα πιτσιρικά οπότε περίμενα ένα πεντάλεπτο. Η κοπέλα ψιλομιλφ δηλώνει Ουκρανέζα αλλά τα χαρακτηριστικά της κάνουν πιο πολύ προς Σιβηρία. Δεν τρελαίνομαι για τέτοιο σωματότυπο αλλά αν έχει καλή απόδοση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει μέσα και μου πετάει τα φυσικά μαστάρια της για να τα γλείψω γενικά όμως θέλει σοφτ γλείψιμο είτε σε βυζιά είτε στις τρύπες της. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή παίχτηκε 69, η κοπέλα τρελαίνεται για τσιμπούκι και της αρέσει να καβαλάει με ένταση. Θέλει χρόνο γνωριμίας για να ανοιχτεί. Ίσως την ξανασυναντήσω πιο πολύ από περιέργεια για να δω αν με την εξοικείωση έχει καλύτερη απόδοση. Ήταν πετυχημένη συνάντηση μετά από καιρό στα μπουρδέλα αφού η αγαπητή Λάρα βιάστηκε να κάνει κρεμπιεδες και μας άφησε χρόνους.

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
Η φωτογραφιες ειναι δικες της απο το μακρινο 2012... τωρα αν ξεκινησε να δουλευει, εχει ζορια, ή ερχεται να τσιμπισει πελατολογιο οπως εκανε στην τελευταια εμφανιση της πριν σταματησει....παντως απο τα καλυτερα μουνια που ειχανε περασει απο τα μπουρδελα...
Κάντι
Πρώτη φορά στο χωριό.
Βίλα πριβέ.
Κοντό αγοραι μαλλί ξανθό.
Δεν θυμάμαι χρόνια.
Αλλά έπεσε το ξεκώλιασμα της αρκούδας.Υ.Γ.τι με θύμησες αλάνι.

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
18
Like
5.364
Πόντοι
1.346
Στου Ερημιτη 3Α ειναι τα βραδια μια βυζαρου,η Αννα.Υπαρχει καρτελα για αυτη;Νομιζω περασα καποτε.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.891
Πόντοι
12.815
Κάντι
Πρώτη φορά στο χωριό.
Βίλα πριβέ.
Κοντό αγοραι μαλλί ξανθό.
Δεν θυμάμαι χρόνια.
Αλλά έπεσε το ξεκώλιασμα της αρκούδας.Υ.Γ.τι με θύμησες αλάνι.

kanty-01-jpg.157106

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
78
Πόντοι
0

kanty-01-jpg.157106
Μερακλής

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.110
Πόντοι
3.506

kanty-01-jpg.157106
Την είχα πάρει 2-3 φορές στα τελειώματα της πορνοκαριερας της στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν είχε διάφορα στην απόδοση στην διάρκεια όλης της καριέρας της πάντως ήταν τίμια κατάθεση. Θα μπορούσε να το ασκεί ακόμα. Ξέρουμε τι κάνει και που βρίσκεται;

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
78
Πόντοι
0
Η απολυτη παρακμη φτασαμε να παρακαλαμε να ερθει το γυφτακι η Σονια που ζηταει και 50 ευρω το απλο σαν την Λαρα.....ΕΛΕΟΣ!!!
2 φορες πηγα τσαρκα αυτες τις μερες μια πρωι και μια βραδυ γεματο φαρδοκωλες κολομβιανες ειναι δεν αξιζει...
Ειδα και αυτη τη καρολινα που αναφερθηκε απο συναγωνιστες ωραιο μουνακι η μονη που αξιζε εμφανισιακα αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι φολα το καταλαβα απο το λιγο που μιλησα μαζι της στο σαλονι
Γυφτάκι η σονια ;;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.517
Πόντοι
4.587
Την είχα πάρει 2-3 φορές στα τελειώματα της πορνοκαριερας της στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν είχε διάφορα στην απόδοση στην διάρκεια όλης της καριέρας της πάντως ήταν τίμια κατάθεση. Θα μπορούσε να το ασκεί ακόμα. Ξέρουμε τι κάνει και που βρίσκεται;
Μαγαζί έχει.μπεργκεραδικο.το Σάββατο που θα ξεκινήσει πάω στοίχημα δεν θα κλείνει μπούτι.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.110
Πόντοι
3.506
Μαγαζί έχει.μπεργκεραδικο.το Σάββατο που θα ξεκινήσει πάω στοίχημα δεν θα κλείνει μπούτι.
Στην πόλη ζεί; Αυτή είναι στο άλλο σάιτ; Θα ξαναφορέσει τα πορνοτάκουνα στην φτωχομάνα;

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.170
Πόντοι
206
Στην πόλη ζεί; Αυτή είναι στο άλλο σάιτ; Θα ξαναφορέσει τα πορνοτάκουνα στην φτωχομάνα;
Και περσι ειχε δουλεψει για λιγες μερες στις βιλλες αλλα με αλλο ονομα....!!!δεν την εχω παρει αυτη ποτε την εποχη που δουλευε κανονικα υπηρχαν αλλες πολυ δυνατες παρουσιες

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.856
Πόντοι
3.846
Μετά από αποτυχία συνάντησης με ανεξάρτητη κορασίδα (ο δαίμονας της κινητής τηλεφωνίας) οι καύλες χτυπούσαν κόκκινο και εκείνη την ώρα μόνο στον Μύλο θα έβρισκα κάτι. Δεν έκανα τσάρκα αν και είχα να κατέβω μισό χρόνο. Πήγα καρφωτός στο playboy μήπως πετύχω την κορασίδα που είχα δεί δυο φορές στο σαλοναρισμα και έφυγα λόγω "ουράς" αλλά έχει πολύ καλές κριτικές. Είχε ένα πιτσιρικά οπότε περίμενα ένα πεντάλεπτο. Η κοπέλα ψιλομιλφ δηλώνει Ουκρανέζα αλλά τα χαρακτηριστικά της κάνουν πιο πολύ προς Σιβηρία. Δεν τρελαίνομαι για τέτοιο σωματότυπο αλλά αν έχει καλή απόδοση έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Μπαίνει μέσα και μου πετάει τα φυσικά μαστάρια της για να τα γλείψω γενικά όμως θέλει σοφτ γλείψιμο είτε σε βυζιά είτε στις τρύπες της. Πεντακάθαρη και μοσχομυριστή παίχτηκε 69, η κοπέλα τρελαίνεται για τσιμπούκι και της αρέσει να καβαλάει με ένταση. Θέλει χρόνο γνωριμίας για να ανοιχτεί. Ίσως την ξανασυναντήσω πιο πολύ από περιέργεια για να δω αν με την εξοικείωση έχει καλύτερη απόδοση. Ήταν πετυχημένη συνάντηση μετά από καιρό στα μπουρδέλα αφού η αγαπητή Λάρα βιάστηκε να κάνει κρεμπιεδες και μας άφησε χρόνους.
Όνομα δεν αναφέρεις αλλά προφανώς είναι η Αφροδίτη.Όντως δεν έχει σλαβικά χαρακτηριστικά Ουκρανίδας.Εγώ πιστεύω ότι είναι Τατάρα και όχι από τη Σιβηρία.Η Ουκρανία και κυρίως η Ρωσία έχει τον μεγαλύτερο τατάρικο πληθυσμό.Δικό τους κράτος ούτως ή άλλως δεν έχουν.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.110
Πόντοι
3.506
Όνομα δεν αναφέρεις αλλά προφανώς είναι η Αφροδίτη.Όντως δεν έχει σλαβικά χαρακτηριστικά Ουκρανίδας.Εγώ πιστεύω ότι είναι Τατάρα και όχι από τη Σιβηρία.Η Ουκρανία και κυρίως η Ρωσία έχει τον μεγαλύτερο τατάρικο πληθυσμό.Δικό τους κράτος ούτως ή άλλως δεν έχουν.
Πιστεύεις οτι ρώτησα την τσα² δύο φορές γιατί το είπε αλλά δεν το συγκράτησα για κάποιο λόγο μου είχε κολλήσει το Στεφανία.

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
44
Πόντοι
0
ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να γυρισει η Αννα η Ισπανιδα με τα τατουαζ και τον μεγαλο κωλο
Λες αυτή στα ξύλινα πίσω απο μινωταύρου? Έχω περάσει μαζί της πριν αρκετές μέρες εχει φυγή? Κρίμα εμένα μου έβγαλε τον καλό της εαυτό! Πέρασα καλά πάντως βραδινή ήταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom